Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir de mütevazi artist dicem kanka artık sana
Sende de göbek varsa ben

Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmişti

Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimizi
Benim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada

Oooooo

Yawrukush eş olmuşuz kaptanım ♥
Evet canimin ici, dondurmayi birde benimle ye istedim :))

yeni eşim Kozmogirl17 ün hatrına bu hafta 600 gram vermeyi hedefliyorum... %1vermem lazım kiiii bu sefer 1.liği ben de hakediyim.
bu hafta tamamen fayfeyfiy cığımın emekleriydi
Ne guzel bir karar bu, gelsin eksiler :))

Ayyyy Harika olur
Dondurma +mezuniyet falan yaparsam kombo♥
Yeme de yaninda yat olur tam kuzum :))

O yüzden yeni üye gibi(benim girişim gibi) yapmıyor muyduk
Canim izin donusu uyeler 6 ayi gectiyse listeye girisleri, hep bu sekilde liteye dahil ediyoruz.
Senide bu sekilde dahil etmistik:)

Anladım canım

Evet ya

Baaaak tam halini çekmedim
Ooo ellerine saglik kuzum, her seyede yetisiyorsun masallah sana..

Ne guzel bir mesaj canim, cok begendim:)

kızlar pek bakamıyorum
Hala yolculuğum devam ediyor
Okuyorum fırsat oldukça ama cevap yazamayabiliyorum
İlk fırsatta alıntılarımı yazacağım inşallah
Sen dinlen, anne evi dinlenme tesislerinin tadini cikart, sonra don aramiza bekliyoruz :)

Menunun guzelligi , agzimin sulari akti:)
Ama kaptan oldugum icin bunlari odule saydim yarin boyle bir menu gorursem kellesi vurula diyecegim :))

Tesekkur ederim sunu farkettim sanki 1 hafta az gidince sonraki hafta daha cok gidiyo
Benide oyle oluyor, eger bir hafta cok kilo verirsem diger hafta az gidiyor, cok normal canim..

Masallahin var canim, Deryaya katiliyorum bende sana artiiiizzzzzz dicem :))

Eslerde 1. Kim oldu takim kacinci oldu bilen varmi kizlar gun boyu isim vardi fazla bakamadim buraya
Kilo verenleri de tebrik ediyirum
Eslerde 1. fayfeyfiy ve Ankee arkadaslarimiz oldu, siz 3. oldunuz eslerde canim.
Takimimizda bu hafta 5. oldu.

Feyzaya yaptigim yorumun aynisi sanada geliyor kuzum, bugun bu menuyu odule saydim ama yarin menu toparlanmazsaaa tezzzz kellesi vurula

Oglen hicbir sey yememissin, sabah ve aksamda oldukca az aslinda canim.
Yarin biraz miktarini arttir yediklerinin, iyi geceler..

yeni eşim ben ki kaçamak yapanların kralı ben bile bu menüye diyorum
dondurmamı da yemiycrm zaten şu tatlıya bir dadandım mı önünü alamıyorum ama diş buğdayı bir sürü mama kaldı di mi?

09.08.2018 cuma menüm
08.00 2 kuru kayısı
08.30 bir tost peynirli
09.00 tek şekerli kahve
13.00 çok az türlü çok az salçalı makarna ama yani tadımlık, yemek hem yağlı hem de kötüydü yine hiç yiyemedim
14.00 sade kahve
17.00 iki kuru kayısı
19.30 -işte günğn bombası- arkadaşlarla buluştuk ve ev yapımı hamburger yedim ama büyük bir hamburgerdi açıkçası. hep yediğim hamburger menünün patateslerini yiyemedim hiç ve hamburger inanılmaz büyük geldi midem bulanıyor hala o kadar açtım ki hızımı alamadım keşke yemeseymişim o kadar..
SU 2 litre
SPOR bavul hazırlamaca çamaşır yıkayıp kaldırmaca
dondurmanın hamburgere sayılmasını talep ediyorum

Kızlar selammm mesajları okudum ama cevaolaya basınca o sayfada cevaplıyor aklımda kaldığınca yazayım
gogo2405 ilk eşimm inşallah haftaya dondurmayı biz yeriz en sevdiğim yiyeceklerden biri Patlicanmoru ALLAH yardımcın olsun canım inşallah zamanla düzelir her şey işinde ... fayfeyfiy ve Ankee ti tebrik ediyorummm tüm spor terlerine değiyor demek ki Kozmogirl17 diş buğdayının yorgunluğu geçti mi fotoğrafları gördüm maşallah size ailenize cinecin canımm çok iyi fiziğin var spor şartı hatırlattın yeniden Yawrukush kaptan cezamı yaptımmm bugünkü menüm şöyle oldu :
Sabah-öğle hiç acıkmadığım için saat 13.30 u buldu
Biberli peynirli omlet
Zeytin
İki dilim tam buğday ekmepi
Domates, salatalık ve çay
Ara 16 gibi
İki kupa ada çayı, yeşil öay karışık bi şey içine keten tohumu attım biraz
İki kayısı, dört çilek, avuç içi kadar üzüm
Akşam 20.00
Mercimek çorbası
Bezelyeli, Mısırlı bol salata
2 l su
40 dk yürüyüş 20 dk kadar karışık pilates yaptım ...

Ya en azından patatesleri yememişsin ekmeğini se yemesen protein olurdu

yeni eşim ben ki kaçamak yapanların kralı ben bile bu menüye diyorum
dondurmamı da yemiycrm zaten şu tatlıya bir dadandım mı önünü alamıyorum ama diş buğdayı bir sürü mama kaldı di mi?
Dagittim esim ya valla kaynanamlara annemlere verdim evde bi pasta kaldi onuda sevmem esim yer diye vermedim aynen sen bile skandallll diye bagriyosannn olim bennnnn

Güzel menü canım

Evlenmek Harika bir ikna yöntemi olmuş

Kuzu sende benden asagi degilmissin yani hamburger falan canim beni menulerinde etiketlersen cok sevinirim

Kola ve 3 bardak mı
Kuzum kemiklerine yazık
Yaşlılığını düşün

Bir hocam diyor ki kola şu dünyadaki kemiklerinize yapabileceğiniz en kötü şey
Nolur içme

Kola ve 3 bardak mı
Kuzum kemiklerine yazık
Yaşlılığını düşün

Bir hocam diyor ki kola şu dünyadaki kemiklerinize yapabileceğiniz en kötü şey
Nolur içme
Canim normalde icmedigim icin oyle oldu zaten bardaklara koymuslar masada kalmis fazla baska bisi yememek icin hooplettim valla yoksa icmem evede almayiz iste bole toplantilarda anca

Canim normalde icmedigim icin oyle oldu zaten bardaklara koymuslar masada kalmis fazla baska bisi yememek icin hooplettim valla yoksa icmem evede almayiz iste bole toplantilarda anca
Kuzum yine de içmemeye çalış gerçekten çok zararlı

Cuma menüsü olduğu için çok kötü yorum yapmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…