Benim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diyeBir de mütevaziartist dicem kanka artık sana
Sende de göbek varsa ben
Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmişti
Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimizi
kesinlikle :))Aynen canim ödül olmasa bile süper :)
Evet canimin ici, dondurmayi birde benimle ye istedim :))
Ne guzel bir karar bu, gelsin eksiler :))yeni eşimKozmogirl17 ün hatrına bu hafta 600 gram vermeyi hedefliyorum... %1vermem lazım kiiii bu sefer 1.liği ben de hakediyim.
bu hafta tamamenfayfeyfiy cığımın emekleriydi
Yeme de yaninda yat olur tam kuzum :))Ayyyy Harika olur
Dondurma +mezuniyet falan yaparsam kombo♥
Canim izin donusu uyeler 6 ayi gectiyse listeye girisleri, hep bu sekilde liteye dahil ediyoruz.O yüzden yeni üye gibi(benim girişim gibi) yapmıyor muyduk
Ooo ellerine saglik kuzum, her seyede yetisiyorsun masallah sana..Anladım canım
Evet ya
Baaaak tam halini çekmedim
Ne guzel bir mesaj canim, cok begendim:)Kıymetli insan. Farkına var ki imtihaan dünyasındayız. Birşeyler olacak ve canımız sıkılacak elbet. Eşden yana sıkıntı yaşadın, bişeyleri düzeltmek için kendine yol çizmeye karar verdin. Şimdi de iş yerinde sıkıntılısın. Ama zaten hep herşey st üste gelir. Çünkü imtihan dünyası. Şimdi bunları yaşıyorsun ve mücadele ediyorsun(mücadeleni takdir ediyorum) mücadele etmeye devam et. Ve bol bol dua et. Sabır ve şükür( elindekilerin kıymetini bilmek[sağlık, sevdiğin insanlar, ekmeğini kendin kazanman vb] rabbimizin sana verdiği nimetleri arttıracaktır. Unutma zorlukla beraber kolaylık vardır. Bol bol dua et. Dualarım seninle. Umarım en kısa zamanda feraha çıkarsın. Herşey hayırlıysa gönlünce olsun. Senin için hayırlı ve güzel kapılar açılır. Hiçbirimizin hayatı 4 4lük değil. Hepimiz bişeyler yaşadık. Seni seviyorum.umarım kıymetini bilen güzel insanlarla yolların çakışır hep.
Sen dinlen, anne evi dinlenme tesislerinin tadini cikart, sonra don aramiza bekliyoruz :)kızlar pek bakamıyorum
Hala yolculuğum devam ediyor
Okuyorum fırsat oldukça ama cevap yazamayabiliyorum
İlk fırsatta alıntılarımı yazacağım inşallah
Menunun guzelligi , agzimin sulari akti:)Cuma
Kahvaltı
2-3 dilim ekmek
Kaymak
Bal
Arada yaprak sardık ağzıma attım
Akşam
Sarma
Pasta
Makarna salatası
(Biraz Canımız çıktı diyet bir şey hazırlayamadım...)
Yatış moduna geçtim
Su 1,5 içtim ama daha içebilirim
Spor: 30 dk yürüyüş
Yawrukush
Benide oyle oluyor, eger bir hafta cok kilo verirsem diger hafta az gidiyor, cok normal canim..Tesekkur ederim sunu farkettim sanki 1 hafta az gidince sonraki hafta daha cok gidiyo
Masallahin var canim, Deryaya katiliyorum bende sana artiiiizzzzzz dicem :))Ay çok sağ olun kızlar, bana aşırı moral oldu, çok tatlısınız, o sizin hepinizin kalbinizin güzelliği ❤
Aynen arkamdaki adam direk beni kesmiş ya
Kiloma gelince; aşırı vermem gereken yok çok şükür ama bir 4-5 kilo daha az olunca daha iyi hissediyorum, böyle göbeğim ve yanlarım var biraz
Eslerde 1.Eslerde 1. Kim oldu takim kacinci oldu bilen varmi kizlar gun boyu isim vardi fazla bakamadim buraya
Kilo verenleri de tebrik ediyirum
Feyzaya yaptigim yorumun aynisi sanada geliyor kuzum, bugun bu menuyu odule saydim ama yarin menu toparlanmazsaaa tezzzz kellesi vurulaBugun ki menum
Sabah
3 4 sigara boregi
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
Oglen aksam gunun bombasi
3 bardaga yakin kola cooook sicakti
1 dilim pasta
1 kucuk kase yogurtlu makarna
5 taneye yakin belkide fazladir gitgel sarma
1 tane pogaca.
Aksam 2 top sade dondurma
Aralarda
Cay ictim
Ya kizlar sacma sapan bi menu ama inanin bende hic memnun degilim ama bugun oldu olablar birde gunduz olunca yedim valla dun aksam diye kismistim bugun daha fazla dayanamadim bende topladim evdeki biregi coregi kayinvalideme goturdum birazinida anneme verdim kaynanama dedim alin siz kilo alin dedim artik yarindan itibaren duzene giricem soz sana yeni esim gamzecimAnkee ama sende bu hafta bize yakisir menulerle gel kuzum
Oglen hicbir sey yememissin, sabah ve aksamda oldukca az aslinda canim.9 agustos menum
Sabah
3 zeytin 4 5 catal peynir az recel kayisi 5 minik lokma ekmek sekersiz cay domates salatalik
Oglen disarda idim cocuklar hamburger istedi 1 hamburgeri biraz biri biraz digeri yedi 2 isirikda ben aldim 5 tane de patates kizartmasi bir menuyu 3 kisi yedik anliycaginiz
Aksam
2 kofte domates salatasi
Su 3 litre net fazlasi var eksigi yok
Spor 3 4 saat disarda yurudum
Aralarda sekersiz cayim var
Bugun ki menum
Sabah
3 4 sigara boregi
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
1 dilim pasta
1 tane pogaca.
Aralarda
Cay ictim
Ya kizlar sacma sapan bi menu ama inanin bende hic memnun degilim ama bugun oldu olablar birde gunduz olunca yedim valla dun aksam diye kismistim bugun daha fazla dayanamadim bende topladim evdeki biregi coregi kayinvalideme goturdum birazinida anneme verdim kaynanama dedim alin siz kilo alin dedim artik yarindan itibaren duzene giricem soz sana yeni esim gamzecimAnkee ama sende bu hafta bize yakisir menulerle gel kuzum
Ya en azından patatesleri yememişsin ekmeğini se yemesen protein olurdu09.08.2018 cuma menüm
08.00 2 kuru kayısı
08.30 bir tost peynirli
09.00 tek şekerli kahve
13.00 çok az türlü çok az salçalı makarna ama yani tadımlık, yemek hem yağlı hem de kötüydü yine hiç yiyemedim
14.00 sade kahve
17.00 iki kuru kayısı
19.30 -işte günğn bombası- arkadaşlarla buluştuk ve ev yapımı hamburger yedim ama büyük bir hamburgerdi açıkçası. hep yediğim hamburger menünün patateslerini yiyemedim hiç ve hamburger inanılmaz büyük geldi midem bulanıyor halao kadar açtım ki hızımı alamadım keşke yemeseymişim o kadar..
SU 2 litre
SPOR bavul hazırlamaca çamaşır yıkayıp kaldırmaca
dondurmanın hamburgere sayılmasını talep ediyorum
Amiiin hepimizinDaha güzeli başına
Dagittim esim ya valla kaynanamlara annemlere verdim evde bi pasta kaldi onuda sevmem esim yer diye vermedim aynen sen bile skandallll diye bagriyosannn olim bennnnnyeni eşim ben ki kaçamak yapanların kralı ben bile bu menüyediyorum
dondurmamı da yemiycrm zaten şu tatlıya bir dadandım mı önünü alamıyorum ama diş buğdayı bir sürü mama kaldı di mi?
Güzel menü canımKızlar selammm mesajları okudum ama cevaolaya basınca o sayfada cevaplıyor aklımda kaldığınca yazayım
gogo2405 ilk eşimm inşallah haftaya dondurmayı biz yeriz en sevdiğim yiyeceklerden biri Patlicanmoru ALLAH yardımcın olsun canım inşallah zamanla düzelir her şey işinde ... fayfeyfiy ve Ankee ti tebrik ediyorummm tüm spor terlerine değiyor demek ki Kozmogirl17 diş buğdayının yorgunluğu geçti mi fotoğrafları gördüm maşallah size ailenize cinecin canımm çok iyi fiziğin var spor şartı hatırlattın yeniden Yawrukush kaptan cezamı yaptımmm bugünkü menüm şöyle oldu :
Sabah-öğle hiç acıkmadığım için saat 13.30 u buldu
Biberli peynirli omlet
Zeytin
İki dilim tam buğday ekmepi
Domates, salatalık ve çay
Ara 16 gibi
İki kupa ada çayı, yeşil öay karışık bi şey içine keten tohumu attım biraz
İki kayısı, dört çilek, avuç içi kadar üzüm
Akşam 20.00
Mercimek çorbası
Bezelyeli, Mısırlı bol salata
2 l su
40 dk yürüyüş 20 dk kadar karışık pilates yaptım ...
Takım 5.Eslerde 1. Kim oldu takim kacinci oldu bilen varmi kizlar gun boyu isim vardi fazla bakamadim buraya
Kilo verenleri de tebrik ediyirum
Evlenmek Harika bir ikna yöntemi olmuşEvlenmeyi düşünüyoruz zaten de kilo verirsem bunu one alma ödülü koyduk ahaha zaten kilo vermeden evlenmem :)
Daha var canim hedefe bayagi fit olmak planim ulaşırsam artik erken ciddi seyler falan olabilir :) o tarz iddiaya girdik
Kuzu sende benden asagi degilmissin yani hamburger falan canim beni menulerinde etiketlersen cok sevinirim09.08.2018 cuma menüm
08.00 2 kuru kayısı
08.30 bir tost peynirli
09.00 tek şekerli kahve
13.00 çok az türlü çok az salçalı makarna ama yani tadımlık, yemek hem yağlı hem de kötüydü yine hiç yiyemedim
14.00 sade kahve
17.00 iki kuru kayısı
19.30 -işte günğn bombası- arkadaşlarla buluştuk ve ev yapımı hamburger yedim ama büyük bir hamburgerdi açıkçası. hep yediğim hamburger menünün patateslerini yiyemedim hiç ve hamburger inanılmaz büyük geldi midem bulanıyor halao kadar açtım ki hızımı alamadım keşke yemeseymişim o kadar..
SU 2 litre
SPOR bavul hazırlamaca çamaşır yıkayıp kaldırmaca
dondurmanın hamburgere sayılmasını talep ediyorum
Kola ve 3 bardak mıBugun ki menum
Sabah
3 4 sigara boregi
Ara
Sekersiz Turk kahvesi
1 dilim pasta
1 tane pogaca.
Aralarda
Cay ictim
Canim normalde icmedigim icin oyle oldu zaten bardaklara koymuslar masada kalmis fazla baska bisi yememek icin hooplettim valla yoksa icmem evede almayiz iste bole toplantilarda ancaKola ve 3 bardak mı
Kuzum kemiklerine yazık
Yaşlılığını düşün
Bir hocam diyor ki kola şu dünyadaki kemiklerinize yapabileceğiniz en kötü şey
Nolur içme
Ahahahhaha ayyyy bana bunlarla gel bayıldımNeyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalirmanken gibi olduktan sonra kaybetmek istiyorsa kendi bilir
Kuzum yine de içmemeye çalış gerçekten çok zararlıCanim normalde icmedigim icin oyle oldu zaten bardaklara koymuslar masada kalmis fazla baska bisi yememek icin hooplettim valla yoksa icmem evede almayiz iste bole toplantilarda anca
Ahaha aynen canim biranda daha bir istek arttıEvlenmek Harika bir ikna yöntemi olmuş
Cuma menüsü olduğu için çok kötü yorum yapmıyorum:)9 agustos menum
Sabah
3 zeytin 4 5 catal peynir az recel kayisi 5 minik lokma ekmek sekersiz cay domates salatalik
Oglen disarda idim cocuklar hamburger istedi 1 hamburgeri biraz biri biraz digeri yedi 2 isirikda ben aldim 5 tane de patates kizartmasi bir menuyu 3 kisi yedik anliycaginiz
Aksam
2 kofte domates salatasi
Su 3 litre net fazlasi var eksigi yok
Spor 3 4 saat disarda yurudum
Aralarda sekersiz cayim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?