Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum bizi haberdar et arkadaşından
Allah acil şifalar versin

Benim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
Ahahahah
İnşallah seni şoka uğratan bir teklif alırsın

Dondurmayi hamburgere sayamam ama hamburgeri odule sayarim :)
Neyseki patates yememissin, insallah icecekte icmemissindir kuzum..

Canim menu, su ve egzersiz gayet guzel , tebrikler :)

Masallah diyim kiz biyerlerini kasi valla
Ben de sana, gel beraber kaşıyalım
Daha gelinlik icin erkende kuzum hani nisan soz falan hatta suan bana teklif bile yeter ahaha :) ben zaten iddiada tektas imasinda teklif imasinda bulundum anladiysa tabi sene dolmadı daha canim :)
Neyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalir manken gibi olduktan sonra kaybetmek istiyorsa kendi bilir
Canım inşallah Allah kalbine göre versin, ama nacizane tavsiye-umarım ukalalık anlamazsın- ne istiyorsan öyle olsun ama hayatta ne yapıyorsan önce kendin için yap bence. 100 kilo da olsan 40 kilo da olsan seni olduğun gibi sevmeli ya da evlenmeli erkek arkadaşın, sen kendin paşa gönlün istiyor diye diyet yapıyorsan yap tabii ama vücut senin vücudun, müstakbel enişte bunu unutmasın.
Insallah hepimiz eriycez bak saka maka basladigimdan beri 7 kilo vermisim
Vaaaavv
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşına kaptan
Bir de mütevazi artist dicem kanka artık sana
Sende de göbek varsa ben

Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmişti

Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimizi
Üstümde yüksek bel panti ve dökümlü şey vardı aşkım, yarın öbür gün salondan çekip atıcam iğrenç göbeğimi utanıcaksın kankim
Benim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
Ben böyle hikayeleri, milletin birbirinin adını teklifini kazerle dağa ovaya yazdıklarından daha samimi buluyorum. Bir gün eder enişte, inanıyorum ona
Sen de mi brütüs kaptiş?
Ahaha canım çok tatlısın alıntı yapınca hepsi o sayfada mı cevaplıyor, alıntı tuşuna basıcan, cevapla değil, öyle mi yapıyorsun

Çok teşekkür ederim

Ahahahhaha ayyyy bana bunlarla gel bayıldım
[/QUOTE]
siteye alışayım insallah daha cok gruba katilip güldürcemde henuz mesajlari geriye dönük okumak konusunda falan zorlaniyorum site biraz karışık mi ben de mi sorun cozemedim bazen yeni akilli telefon kullanan teyzeler gibi hissetmiyorum degil

Ben hastalıktan kafam da bulanmış

Kaptanım hadi bir dondurma daha kapalım
Yarın dikkat edeceğim

Cok samimi idi teklifinde esim evet , nitekim evlendik :)
Cok da seyetmemek lazim :)))

Kaptan dedigin

Kuzum yarın dikkat et

Kuzum yok zaten o ben vermek istedigim icin dedi yoksa o ver demiyor istiyorum ama uygulayamıyorum diye bana motivasyon olmasi icindi amaci yoksa beni begenmeyerek diyecek olsa totosuna bir tekme atardım

Ahahahhaha ayyyy bana bunlarla gel bayıldım
siteye alışayım insallah daha cok gruba katilip güldürcemde henuz mesajlari geriye dönük okumak konusunda falan zorlaniyorum site biraz karışık mi ben de mi sorun cozemedim bazen yeni akilli telefon kullanan teyzeler gibi hissetmiyorum degil
[/QUOTE]
Ben şöyle yapıyorum
Takip edilen konulara gidip ordan tıklıyorum gruba ve en son nerede kaldıysam ordan ileri doğru geliyorum

Alıntılara basıp sayfaları ilerletip sonra alıntıları ekleye tıklayıp hepsini ekle yapıp tek tek cevap verebilirsin kuzum

Bu hafta cok iddialiyim haberin olsun, dgunuydu, regliydi anca 400gr verdim ama bu haftaaaaa gelecek o kedi burayaaa :))
Ayyy ben iyileştirsem sporumu yapacağım inşallah
İnşallah çabuk iyileşirim ve dondurma kaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…