Kuzum bizi haberdar et arkadaşındanIyi aksamlar kizlar, 3 tencere yemegimi pisirdim haftasonu cok ugrasmayayim diye.
Annemle ve size bahsetmistim ya hasta olan arkadasimla gorustum.
Doktorlar ameliyattan sonra kemoterapiye karar verdiler, biraz dertlestik.Her seyin basi saglik, o varsa dunya cennet gercekten.
Sonra Arasi uyutup dusumu aldim, yemek hazirlamaktan tabiri caizse les gibi kokmustum muhtemelen :)
Simdide sizi okudum, alintilarimi yazayim..
Haber veririm canim 8 seans kemo terapi alcak.Kuzum bizi haberdar et arkadaşından
Allah acil şifalar versin
AhahahahBenim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
AmiiiiiinHaber veririm canim 8 seans kemo terapi alcak.
Evine donuyor izni bitti, md anderson cancer hastanesinde devam edilecek tedavisine.
Allahim tum hastalara sifa versin...
Dondurmayi hamburgere sayamam ama hamburgeri odule sayarim :)09.08.2018 cuma menüm
08.00 2 kuru kayısı
08.30 bir tost peynirli
09.00 tek şekerli kahve
13.00 çok az türlü çok az salçalı makarna ama yani tadımlık, yemek hem yağlı hem de kötüydü yine hiç yiyemedim
14.00 sade kahve
17.00 iki kuru kayısı
19.30 -işte günğn bombası- arkadaşlarla buluştuk ve ev yapımı hamburger yedim ama büyük bir hamburgerdi açıkçası. hep yediğim hamburger menünün patateslerini yiyemedim hiç ve hamburger inanılmaz büyük geldi midem bulanıyor halao kadar açtım ki hızımı alamadım keşke yemeseymişim o kadar..
SU 2 litre
SPOR bavul hazırlamaca çamaşır yıkayıp kaldırmaca
dondurmanın hamburgere sayılmasını talep ediyorum
Canim menu, su ve egzersiz gayet guzel , tebrikler :)Kızlar selammm mesajları okudum ama cevaolaya basınca o sayfada cevaplıyor aklımda kaldığınca yazayım
@gogo2405 ilk eşimminşallah haftaya dondurmayı biz yeriz en sevdiğim yiyeceklerden biri @Patlicanmoru ALLAH yardımcın olsun canım inşallah zamanla düzelir her şey işinde ... fayfeyfiy ve Ankee ti tebrik ediyorummm tüm spor terlerine değiyor demek ki Kozmogirl17 diş buğdayının yorgunluğu geçti mi fotoğrafları gördüm maşallah size ailenize cinecin canımm çok iyi fiziğin var spor şartı hatırlattın yeniden Yawrukush kaptan cezamı yaptımmm bugünkü menüm şöyle oldu :
Sabah-öğle hiç acıkmadığım için saat 13.30 u buldu
Biberli peynirli omlet
Zeytin
İki dilim tam buğday ekmepi
Domates, salatalık ve çay
Ara 16 gibi
İki kupa ada çayı, yeşil öay karışık bi şey içine keten tohumu attım biraz
İki kayısı, dört çilek, avuç içi kadar üzüm
Akşam 20.00
Mercimek çorbası
Bezelyeli, Mısırlı bol salata
2 l su
40 dk yürüyüş 20 dk kadar karışık pilates yaptım ...
Ben de sana, gel beraber kaşıyalımMasallah diyim kiz biyerlerini kasi valla
Daha gelinlik icin erkende kuzum hani nisan soz falan hatta suan bana teklif bile yeter ahaha :) ben zaten iddiada tektas imasinda teklif imasinda bulundum anladiysa tabisene dolmadı daha canim :)
Canım inşallah Allah kalbine göre versin, ama nacizane tavsiye-umarım ukalalık anlamazsın- ne istiyorsan öyle olsun ama hayatta ne yapıyorsan önce kendin için yap bence. 100 kilo da olsan 40 kilo da olsan seni olduğun gibi sevmeli ya da evlenmeli erkek arkadaşın, sen kendin paşa gönlün istiyor diye diyet yapıyorsan yap tabii ama vücut senin vücudun, müstakbel enişte bunu unutmasın.Neyse anladığı kadariyla idare ederim en kotu verdiğim kilolar yanima kar kalirmanken gibi olduktan sonra kaybetmek istiyorsa kendi bilir
VaaaavvInsallah hepimiz eriycez bak saka maka basladigimdan beri 7 kilo vermisim
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşına kaptanIyi aksamlar kizlar, 3 tencere yemegimi pisirdim haftasonu cok ugrasmayayim diye.
Annemle ve size bahsetmistim ya hasta olan arkadasimla gorustum.
Doktorlar ameliyattan sonra kemoterapiye karar verdiler, biraz dertlestik.Her seyin basi saglik, o varsa dunya cennet gercekten.
Sonra Arasi uyutup dusumu aldim, yemek hazirlamaktan tabiri caizse les gibi kokmustum muhtemelen :)
Simdide sizi okudum, alintilarimi yazayim..
Üstümde yüksek bel panti ve dökümlü şey vardı aşkım, yarın öbür gün salondan çekip atıcam iğrenç göbeğimi utanıcaksın kankimBir de mütevaziartist dicem kanka artık sana
Sende de göbek varsa ben
Benim eşim biz nisanlandiktan sonra evlenme teklifi etmişti
Hem dur bakalım biz veriyomuyuz acaba kizimizi
Ben böyle hikayeleri, milletin birbirinin adını teklifini kazerle dağa ovaya yazdıklarından daha samimi buluyorum. Bir gün eder enişte, inanıyorum onaBenim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
Sen de mi brütüs kaptiş?Menunun guzelligi , agzimin sulari akti:)
Ama kaptan oldugum icin bunlari odule saydim yarin boyle bir menu gorursem kellesi vurula diyecegim :))
Benide oyle oluyor, eger bir hafta cok kilo verirsem diger hafta az gidiyor, cok normal canim..
Masallahin var canim, Deryaya katiliyorum bende sana artiiiizzzzzz dicem :))
Eslerde 1.fayfeyfiy ve Ankee arkadaslarimiz oldu, siz 3. oldunuz eslerde canim.
Takimimizda bu hafta 5. oldu.
Feyzaya yaptigim yorumun aynisi sanada geliyor kuzum, bugun bu menuyu odule saydim ama yarin menu toparlanmazsaaa tezzzz kellesi vurula
Oglen hicbir sey yememissin, sabah ve aksamda oldukca az aslinda canim.
Yarin biraz miktarini arttir yediklerinin, iyi geceler..
Ahaha canım çok tatlısın alıntı yapınca hepsi o sayfada mı cevaplıyor, alıntı tuşuna basıcan, cevapla değil, öyle mi yapıyorsunKızlar selammm mesajları okudum ama cevaolaya basınca o sayfada cevaplıyor aklımda kaldığınca yazayım
@gogo2405 ilk eşimminşallah haftaya dondurmayı biz yeriz en sevdiğim yiyeceklerden biri @Patlicanmoru ALLAH yardımcın olsun canım inşallah zamanla düzelir her şey işinde ... fayfeyfiy ve Ankee ti tebrik ediyorummm tüm spor terlerine değiyor demek ki Kozmogirl17 diş buğdayının yorgunluğu geçti mi fotoğrafları gördüm maşallah size ailenize cinecin canımm çok iyi fiziğin var spor şartı hatırlattın yeniden Yawrukush kaptan cezamı yaptımmm bugünkü menüm şöyle oldu :
Sabah-öğle hiç acıkmadığım için saat 13.30 u buldu
Biberli peynirli omlet
Zeytin
İki dilim tam buğday ekmepi
Domates, salatalık ve çay
Ara 16 gibi
İki kupa ada çayı, yeşil öay karışık bi şey içine keten tohumu attım biraz
İki kayısı, dört çilek, avuç içi kadar üzüm
Akşam 20.00
Mercimek çorbası
Bezelyeli, Mısırlı bol salata
2 l su
40 dk yürüyüş 20 dk kadar karışık pilates yaptım ...
Artik umidi kestim :))Ahahahah
İnşallah seni şoka uğratan bir teklif alırsın
Ben hastalıktan kafam da bulanmışEvet canimin ici, dondurmayi birde benimle ye istedim :))
Ne guzel bir karar bu, gelsin eksiler :))
Yeme de yaninda yat olur tam kuzum :))
Canim izin donusu uyeler 6 ayi gectiyse listeye girisleri, hep bu sekilde liteye dahil ediyoruz.
Senide bu sekilde dahil etmistik:)
Ooo ellerine saglik kuzum, her seyede yetisiyorsun masallah sana..
Ne guzel bir mesaj canim, cok begendim:)
Sen dinlen, anne evi dinlenme tesislerinin tadini cikart, sonra don aramiza bekliyoruz :)
Kaptanım hadi bir dondurma daha kapalımMenunun guzelligi , agzimin sulari akti:)
Ama kaptan oldugum icin bunlari odule saydim yarin boyle bir menu gorursem kellesi vurula diyecegim :))
Benide oyle oluyor, eger bir hafta cok kilo verirsem diger hafta az gidiyor, cok normal canim..
Feyzaya yaptigim yorumun aynisi sanada geliyor kuzum, bugun bu menuyu odule saydim ama yarin menu toparlanmazsaaa tezzzz kellesi vurula
Cok samimi idi teklifinde esim evet , nitekim evlendik :)Ben de sana, gel beraber kaşıyalım
Canım inşallah Allah kalbine göre versin, ama nacizane tavsiye-umarım ukalalık anlamazsın- ne istiyorsan öyle olsun ama hayatta ne yapıyorsan önce kendin için yap bence. 100 kilo da olsan 40 kilo da olsan seni olduğun gibi sevmeli ya da evlenmeli erkek arkadaşın, sen kendin paşa gönlün istiyor diye diyet yapıyorsan yap tabii ama vücut senin vücudun, müstakbel enişte bunu unutmasın.
Vaaaavv
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşına kaptan
Üstümde yüksek bel panti ve dökümlü şey vardı aşkım, yarın öbür gün salondan çekip atıcam iğrenç göbeğimi utanıcaksın kankim
Ben böyle hikayeleri, milletin birbirinin adını teklifini kazerle dağa ovaya yazdıklarından daha samimi buluyorum. Bir gün eder enişte, inanıyorum ona
Sen de mi brütüs kaptiş?
Ahaha canım çok tatlısın alıntı yapınca hepsi o sayfada mı cevaplıyor, alıntı tuşuna basıcan, cevapla değil, öyle mi yapıyorsun
Çok teşekkür ederim
Kaptan dediginMenunun guzelligi , agzimin sulari akti:)
Kuzum yarın dikkat et09.08.2018 cuma menüm
08.00 2 kuru kayısı
08.30 bir tost peynirli
09.00 tek şekerli kahve
13.00 çok az türlü çok az salçalı makarna ama yani tadımlık, yemek hem yağlı hem de kötüydü yine hiç yiyemedim
14.00 sade kahve
17.00 iki kuru kayısı
19.30 -işte günğn bombası- arkadaşlarla buluştuk ve ev yapımı hamburger yedim ama büyük bir hamburgerdi açıkçası. hep yediğim hamburger menünün patateslerini yiyemedim hiç ve hamburger inanılmaz büyük geldi midem bulanıyor halao kadar açtım ki hızımı alamadım keşke yemeseymişim o kadar..
SU 2 litre
SPOR bavul hazırlamaca çamaşır yıkayıp kaldırmaca
dondurmanın hamburgere sayılmasını talep ediyorum
Bu hafta cok iddialiyim haberin olsun, dgunuydu, regliydi anca 400gr verdim ama bu haftaaaaa gelecek o kedi burayaaa :))Kaptanım hadi bir dondurma daha kapalım
Yarın dikkat edeceğim
Kuzum yok zaten o ben vermek istedigim icin dedi yoksa o ver demiyor istiyorum ama uygulayamıyorum diye bana motivasyon olmasi icindi amaci yoksa beni begenmeyerek diyecek olsa totosuna bir tekme atardımBen de sana, gel beraber kaşıyalım
Canım inşallah Allah kalbine göre versin, ama nacizane tavsiye-umarım ukalalık anlamazsın- ne istiyorsan öyle olsun ama hayatta ne yapıyorsan önce kendin için yap bence. 100 kilo da olsan 40 kilo da olsan seni olduğun gibi sevmeli ya da evlenmeli erkek arkadaşın, sen kendin paşa gönlün istiyor diye diyet yapıyorsan yap tabii ama vücut senin vücudun, müstakbel enişte bunu unutmasın.
Vaaaavv
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşına kaptan
Üstümde yüksek bel panti ve dökümlü şey vardı aşkım, yarın öbür gün salondan çekip atıcam iğrenç göbeğimi utanıcaksın kankim
Ben böyle hikayeleri, milletin birbirinin adını teklifini kazerle dağa ovaya yazdıklarından daha samimi buluyorum. Bir gün eder enişte, inanıyorum ona
Sen de mi brütüs kaptiş?
Ahaha canım çok tatlısın alıntı yapınca hepsi o sayfada mı cevaplıyor, alıntı tuşuna basıcan, cevapla değil, öyle mi yapıyorsun
Çok teşekkür ederim
siteye alışayım insallah daha cok gruba katilip güldürcemdeAhahahhaha ayyyy bana bunlarla gel bayıldım
O dondurma bizim olucak bikere gamzeeee gamzeeeee.....ay nee zor nickin var yaa hep karistiriyorumKaptanım hadi bir dondurma daha kapalım
Yarın dikkat edeceğim
Güzel şeyler hep ümidi kesince mi oluyorduuu:)Artik umidi kestim :))
Pist pisttttBu hafta cok iddialiyim haberin olsun, dgunuydu, regliydi anca 400gr verdim ama bu haftaaaaa gelecek o kedi burayaaa :))
Ayyy ben iyileştirsem sporumu yapacağım inşallahBu hafta cok iddialiyim haberin olsun, dgunuydu, regliydi anca 400gr verdim ama bu haftaaaaa gelecek o kedi burayaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?