Ben şöyle yapıyorumsiteye alışayım insallah daha cok gruba katilip güldürcemdehenuz mesajlari geriye dönük okumak konusunda falan zorlaniyorum site biraz karışık mi ben de mi sorun cozemedim bazen yeni akilli telefon kullanan teyzeler gibi hissetmiyorum degil
Ben lamade yazıp enterlıyorum kuzumO dondurma bizim olucak bikere gamzeeee gamzeeeee.....ay nee zor nickin var yaa hep karistiriyorumAnkee
Bir vizilti duydum sankiPist pistttt
Böyle iddialı bir eşim var heyyooo hadi kapın dondurmayıPist pistttt
Ben o isi hallederim kuzu 3 gune
Ahahahahha
Ayyyy ne guldum ya gece gece kocam diyor ki isini eve getirmeBir vizilti duydum sanki
3 gune ati alan uskudari gecer kuzum :))Ben o isi hallederim kuzu 3 gune
Cok dogru demis, gitsene kiz, adamcagiza sarilda uyu, ne isin var burada :)))Ayyyy ne guldum ya gece gece kocam djyor ki ksini eve getirme
Bizde son dakika golu atarız gulummm3 gune ati alan uskudari gecer kuzum :))
Yoksa parti mi vaaarBen o isi hallederim kuzu 3 gune
Koray avci dinliyoruz suan ccanim daha dogrusu o dinliyor ben eslik ediyorumCok dogru demis, gitsene kiz, adamcagiza sarilda uyu, ne isin var burada :)))
AhahahahAyyyy ne guldum ya gece gece kocam diyor ki isini eve getirme
Bak onu beklerim sizden, oyle bir tipiniz var sanki ikinizinde :))Bizde son dakika golu atarız gulummm
Yok kuzu parti bitti the endYoksa parti mi vaaarperşembe bir işin YÖK muuu
Olsa çünkü biz dondurmayı kaparız
Allah mutluluğunuzu daim etsinCok samimi idi teklifinde esim evet , nitekim evlendik :)
Cok da seyetmemek lazim :)))
Hehhhh şöyle helal kız sana çak bir beşlikKuzum yok zaten o ben vermek istedigim icin dedi yoksa o ver demiyor istiyorum ama uygulayamıyorum diye bana motivasyon olmasi icindi amaci yoksa beni begenmeyerek diyecek olsa totosuna bir tekme atardım
MasallahKoray avci dinliyoruz suan ccanim daha dogrusu o dinliyor ben eslik ediyorum
O dondurma bizim olucak bikere gamzeeee gamzeeeee.....ay nee zor nickin var yaa hep karistiriyorumAnkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?