Her şey birbirine girdiBen bildigimi bile unuttum feyzanin bu yorumundan sonra ama sesimi cikartmadim :)))
Pisss pissss pisss dandini dandini dastanaaa 2 yilın en hit muzigiKizcagiz hasta devreleri karisti, uyusun dinlensin kendine gelecek yarin, dimi benim tatlimfayfeyfiy
Canım eşimKizcagiz hasta devreleri karisti, uyusun dinlensin kendine gelecek yarin, dimi benim tatlimfayfeyfiy
İyi günler canım eşimKizlar saat kac olmus 15dk sonra Akinin cimnastik kursu var, gec kaldik :))
Biz kaciyoruz, iyi uykular hepinize..
Kolana bir sey mi kattilar canisi, bugun tum kirli camasirlar dokuluyor :))Kizlar bizden bir sir daha biz koray avci asigiz o yuzden oglumuzun adi koray
Hastane fikri artık aklımıza hiç gelmiyor bizim.K Konus dinliyorum canim atesin cok yuksek,fayfeyfiy tip ogrencisi cok guzel tavsiyeler vermis sana.
Burada da saglik sistemi senin ora ile benzer ama yetiskinlerde bu atesle acile gidince kesinlikle saatlerce bekletmezler.
Esine ulastin mi, atesinin cok oldugundan haberi var mi, acil bir durum olursa diye mutlaka haberdar et.
Kizlarin dedigi gibi eklem yerlerine buz koymak en cok onerileni ates esnasinda..
Fakat ben senin yerinde olsam ,esim ile hastaneye giderdim, dikkat et kendine, acik sifalar...
Tamam kaptis gorusurukkkKizlar saat kac olmus 15dk sonra Akinin cimnastik kursu var, gec kaldik :))
Biz kaciyoruz, iyi uykular hepinize..
Dondurmayi hamburgere sayamam ama hamburgeri odule sayarim :)
Neyseki patates yememissin, insallah icecekte icmemissindir kuzum..
Amin kuzum ben kendimizden bahsetmeyi severim biraz sanirim sizi sevdikce daha cok sey paylaşasim geliyor ve isin ilginci esimin en kizdigi sey teli elime almam onun yanindayken ama guldugimu gorunce ses etmiyor hicccKolana bir sey mi kattilar canisi, bugun tum kirli camasirlar dokuluyor :))
Saka bir yana, hep ayni yone bakip, hep benzer seylerden keyif alip, omrunuzu mutlulukla gecirirsiniz insallah...
AhahahhaSen benimle essin ya feyzos birak baska gruplari, tuu , pis ,kaka onlar :)))
Kaptisim atkadasina noldu kacirmisim benya benim midem çok kötü oldu kızlar felaket bulanıyor
bir daha akşam böyle yemeyeceğim
kaptanım arkadaşına da çok geçmiş olsun, zor bir durum. İnşallah çabucak geçer, bir daha allah göstermesin
Esin yardimci olmus ne guzel dikkat et kendine,yarina daha iyi olursun insallah..Hastane fikri artık aklımıza hiç gelmiyor bizim.
Çünkü daha önce,daha kötü durumlarda gidip 5 saat acıyla bekleyip doktoru daha fazla beklemeden dönmüşlüğümüz var.
Bugün su’dan başka biley girmemişti ağzıma.
Eşim çorba yaptı ama içler acısı
Kebap söyledi zorla yedirdi bu saatte.
İlaç almış bir sürü.
İçtim şuan çok terliyorum.
Ateşim de düştü şükür.
Duşa girmek istemiyorum. Sabah gireyim diyorum.
Gündüz rüyamda Türkiye’de olduğumu gördüm.
Serum takıyorlardı mis gibi.
Ahh ahh
AhahahhaAhhahahah esine sahip cik kaptan bi yamukluk var
Yerim seni kıs dondurmayi gotururken kiydin amaAhahahha
Ay ama kıyamıyorum
Kuzum çok geçmiş olsun yediklerin mi dokunduya benim midem çok kötü oldu kızlar felaket bulanıyor
kaptanım arkadaşına da çok geçmiş olsun, zor bir durum. İnşallah çabucak geçer, bir daha allah göstermesin
Azmini seviyorumAhahahha
Ay iyileşir ve zayıflarım inşallah
En güzel regl haftamda veriyorum kiloyu
Wc çıkabiliyorum ve ödemimi atıyorum
.......
Ve regl bitiyorama azim geliyor ♥
Canim miden de kuculuyor ondan..ya benim midem çok kötü oldu kızlar felaket bulanıyor
Masallah canim,burda paylasimimiz arttikca daha ykin oluyoruz birbirimize haklisin..Amin kuzum ben kendimizden bahsetmeyi severim biraz sanirim sizi sevdikce daha cok sey paylaşasim geliyor ve isin ilginci esimin en kizdigi sey teli elime almam onun yanindayken ama guldugimu gorunce ses etmiyor hiccc
Canim meme kanseriKaptisim atkadasina noldu kacirmisim benYawrukush
Bence teli bırak da eşine Gül bu saatteAmin kuzum ben kendimizden bahsetmeyi severim biraz sanirim sizi sevdikce daha cok sey paylaşasim geliyor ve isin ilginci esimin en kizdigi sey teli elime almam onun yanindayken ama guldugimu gorunce ses etmiyor hiccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?