Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hastane fikri artık aklımıza hiç gelmiyor bizim.
Çünkü daha önce,daha kötü durumlarda gidip 5 saat acıyla bekleyip doktoru daha fazla beklemeden dönmüşlüğümüz var.
Bugün su’dan başka biley girmemişti ağzıma.
Eşim çorba yaptı ama içler acısı
Kebap söyledi zorla yedirdi bu saatte.
İlaç almış bir sürü.
İçtim şuan çok terliyorum.
Ateşim de düştü şükür.
Duşa girmek istemiyorum. Sabah gireyim diyorum.

Gündüz rüyamda Türkiye’de olduğumu gördüm.
Serum takıyorlardı mis gibi.
Ahh ahh

Dondurmayi hamburgere sayamam ama hamburgeri odule sayarim :)
Neyseki patates yememissin, insallah icecekte icmemissindir kuzum..

ya benim midem çok kötü oldu kızlar felaket bulanıyor
bir daha akşam böyle yemeyeceğim
kaptanım arkadaşına da çok geçmiş olsun, zor bir durum. İnşallah çabucak geçer, bir daha allah göstermesin

Kolana bir sey mi kattilar canisi, bugun tum kirli camasirlar dokuluyor :))
Saka bir yana, hep ayni yone bakip, hep benzer seylerden keyif alip, omrunuzu mutlulukla gecirirsiniz insallah...
Amin kuzum ben kendimizden bahsetmeyi severim biraz sanirim sizi sevdikce daha cok sey paylaşasim geliyor ve isin ilginci esimin en kizdigi sey teli elime almam onun yanindayken ama guldugimu gorunce ses etmiyor hiccc

Kaptisim atkadasina noldu kacirmisim ben Yawrukush

Esin yardimci olmus ne guzel dikkat et kendine,yarina daha iyi olursun insallah..

Ahhahahah esine sahip cik kaptan bi yamukluk var
Ahahahha
Ay iyileşir ve zayıflarım inşallah

En güzel regl haftamda veriyorum kiloyu
Wc çıkabiliyorum ve ödemimi atıyorum
.......
Ve regl bitiyor ama azim geliyor

Kuzum çok geçmiş olsun yediklerin mi dokundu

K Konus dinliyorum kuzum nasıl oldun

Canim miden de kuculuyor ondan..
Amin canim ,sagolasin..

Amin kuzum ben kendimizden bahsetmeyi severim biraz sanirim sizi sevdikce daha cok sey paylaşasim geliyor ve isin ilginci esimin en kizdigi sey teli elime almam onun yanindayken ama guldugimu gorunce ses etmiyor hiccc
Masallah canim,burda paylasimimiz arttikca daha ykin oluyoruz birbirimize haklisin..

Kaptisim atkadasina noldu kacirmisim ben Yawrukush
Canim meme kanseri

Bence teli bırak da eşine Gül bu saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…