CanimsinBak onu beklerim sizden, oyle bir tipiniz var sanki ikinizinde :))
Artizim gizemimAllah mutluluğunuzu daim etsin
Hehhhh şöyle helal kız sana çak bir beşlik
siteye alışayım insallah daha cok gruba katilip güldürcemdeAhahahhaha ayyyy bana bunlarla gel bayıldım
Tatlim nerdesin sen yaa 2 ye tek kaldim gerci ben aliskinim yetisirimdeay sorma yaa zamanında hangi akla hizmet almışsan bu nicki
Bizde seni seviyoruz, ask baska, yaris baskaCanimsinsizi seviyorum
Bole bole gircem kaninizaBizde seni seviyoruz, ask baska, yaris baska
Ahahhsjsj kız kime yazdın belli değilsiteye alışayım insallah daha cok gruba katilip güldürcemdehenuz mesajlari geriye dönük okumak konusunda falan zorlaniyorum site biraz karışık mi ben de mi sorun cozemedim bazen yeni akilli telefon kullanan teyzeler gibi hissetmiyorum degil
Sende soyleyemiyosan valla isimde takiliyoz demekki kaptanimin dedigi gibiben bile tam söyleyemiyorum ki
Start kilo verişleerYok kuzu parti bitti the end
Gece kuslariGece gece hepinizin cenesi dustu arkadas, nasil takim bu
Sıkı diyet ve spor startStart kilo verişleer
Hepimiz gece kuşuGece gece hepinizin cenesi dustu arkadas, nasil takim bu
Yediniz hamur islerini, uyku tutmuyor tabeeee
Sen benimle essin ya feyzos birak baska gruplari, tuu , pis ,kaka onlar :)))Start kilo verişleer
Sen demin demedinmi kaptis bi gudubetlik var bende diye bizde oyle olmadigini ospatliyoruz isteGece gece hepinizin cenesi dustu arkadas, nasil takim bu
Yediniz hamur islerini, uyku tutmuyor tabeeee
Bak bak kanima girecek sahiden, seytan tuyu var.Sen demin demedinmi kaptis bi gudubetlik var bende diye bizde oyle olmadigini ospatliyoruz iste
Ahhahahah esine sahip cik kaptan bi yamukluk varSen benimle essin ya feyzos birak baska gruplari, tuu , pis ,kaka onlar :)))
Kizcagiz hasta devreleri karisti, uyusun dinlensin kendine gelecek yarin, dimi benim tatlimAhhahahah esine sahip cik kaptan bi yamukluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?