Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cook guzel canim hersey, renkleri de cok begendim, gri benim favori rengimdir :)
Sen de cok guzelsin
Saglikli yaslari disleri olsun insallah

Burasida saglik acisindan illallah dedirtiyor ama yinede yoklugunuda gostermesin Allah hastanelerin, saglik gorevlilerinin.
Daha iyisindir insallah canim..

Sağol
Vardık çok şükür
Hadi gozunuzaydin, bize yaz oradan bol bol, cok mu guzel, cok mu rahat anlat canim :))

Tam bir anne yaklaşımı diyor ve doğru noktaya parmak bastın diyorum
Kimmis, bizim kizimiza mi talipmis, duzgun biri miymis..
Bizden kiz almak zor, bakalim huyu suyu nasil.
Anne yaklasimi budur iste ben hissetmistim zaten, dedim bizim kizin akli bir karis havalarda :))

CUMA MENUM
SABAH
15 adet patates kizartmasi (sayip aldim tabagima)
1 kk peynir
5 yesil zeytin
Yarim salatalik, 4 kucuk havuc, ceyrek avokado
25 kalorilik pita ekmegi (1 yuvarlak pitanin 1/4u)

ARA
Filtre kahve
100 kalorilik kurutulmus mantar

OGLEN
1kepce mercimek corbasi
5 kasik kabak yemegi
5 kasik karnabahar yemegi

ARA
Filtre kahve
35 kalorilik pirinc patlagi
1 hurma

AKSAM
Barbeku eti
6 tane buharda brokoli

SU:2.5 ltye tamamlayacagim.
SPOR: Cok uzun yuruyus.
fayfeyfiy
Patates kizartmalarina ceza yazicam, yarin sabah spor salonunda yapcam cezami, odulumu cumartesi kullanacagim.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Kozmogirl17100M ODUL 10DKY
Mavi boncukkk
gogo2405100IA
Gonulmeyvesi15DK Y
LaMademoiselle100IA 50M100IA ODUL
Derya_the_queen
enimenime15DK Y
klbk33200IA 100DK
DeryaOnDiet
Diyetteanne
Yawrukush300IA
stitch
cinecin MUAF MUAF MUAFODUL
DenizinYosunKokusu
fmad200JJ MUAFODUL
Patlicanmoru
Kartanesi3741 10DK Y
Falanfilannnn MUAF
*ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...

M Minikpanda1107 kuzum ama sanırım adaletten hukuka geçiş de kalktı
eylül başında olur başvurular :) aklında bulunsun ve bak neler var istediğin varsa diye söyledim :)

Bakıcam kuzum eylüle kadar daha vaktim var karar vermek için

Gunaydin 4. takimin fit hatunlari, cok mutlu, saglikli bir hafta sonu diliyorum.
Kurban Bayramimizin Arife gunude mubarek olsun.
Gunaydin kuzum ole bole derken arifede geldi din cok karistirdim sanirim bugun midem boggg cok feci donuyor

Neee patatesmiii ne kizartmamı ne 15 adetmiii kaptan dedigin odul mu yaptın kaptis cezalısımısnbide saydim diyorrr yaaacanim allahtan sabahtan yemissin hmmm zaten en altta yazmissin kuzum zaten afiyet olsun

Benim esim mail ile evlenme teklif etti Deryacim, evleneli 10 yil bitti hala kafasinin etini yiyorum, bir dogru duzgun teklif alamadim diye
10 yildir tamam Ozge edecegim soz diyor, bende et bakalim kabul etcek miyim diyorum, hala teklif yok ortada
Belki plan yapıyordur güzel bir sürpriz için be güzelim hemen günahını alma adamin
Benim eşim de doğum günüm de teklif etmek istemiş o yüzden beklemişmiş
Evet tatlım ya arada ben de ödül diye yediğimde (mesela dün) ki normal zamanlarima göre yine de epey az; öyle şişiyorum ki yerken anlamıyorum ama sonra rahatsız oluyorum.
Ayy dünyaları yiyomuşum ben eskiden sormayin

dun menümü yazamadan uyuyakalmisim. sabahtan soylemistim ya cok yogun bir gündü. menumu yazip gecmisi okumaya calisayim

sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 cokelekli yumurta
3 zeytin

oglen 14.00
5 kofte salata
ayran
yarim dilim ekmek

aksam 19.00
1 kase yogurt
3 kasik taze fasulye
1 kasik bulur p.

düğünde (21.00 civaridir) karisik kuruyemis 1 avuc kadar

su 2.5 litre
3 saat carsida yurudum

Günaydınlar herkese.
Çok değişik bir gece geçirdim.
2 saat boyunca bütün vücudum elektrik almış gibi titredi. Dişlerim bile dahil.
Hiç böyle olmamıştım.

Eşim kucakladığı gibi duş aldırdı.
Çünkü 39.8-40.2 gördü ateşim.
İnanılmaz bir geceydi.
Şimdi de sürekli terliyorum.
Bu iyi bişey galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…