AhahahhaDimi anca buyur tam kariyrini eline alirsin istemeye geliriz cifte bayram yaparukkkk
Burasida saglik acisindan illallah dedirtiyor ama yinede yoklugunuda gostermesin Allah hastanelerin, saglik gorevlilerinin.
Daha iyisindir insallah canim..
Hadi gozunuzaydin, bize yaz oradan bol bol, cok mu guzel, cok mu rahat anlat canim :))
Kimmis, bizim kizimiza mi talipmis, duzgun biri miymis..
Bizden kiz almak zor, bakalim huyu suyu nasil.
Anne yaklasimi budur iste ben hissetmistim zaten, dedim bizim kizin akli bir karis havalarda :))
Tamam kuzum su da 2,5 HarikaCUMA MENUM
SABAH
15 adet patates kizartmasi (sayip aldim tabagima)
1 kk peynir
5 yesil zeytin
Yarim salatalik, 4 kucuk havuc, ceyrek avokado
25 kalorilik pita ekmegi (1 yuvarlak pitanin 1/4u)
ARA
Filtre kahve
100 kalorilik kurutulmus mantar
OGLEN
1kepce mercimek corbasi
5 kasik kabak yemegi
5 kasik karnabahar yemegi
ARA
Filtre kahve
35 kalorilik pirinc patlagi
1 hurma
AKSAM
Barbeku eti
6 tane buharda brokoli
SU:2.5 ltye tamamlayacagim.
SPOR: Cok uzun yuruyus.
fayfeyfiy
Patates kizartmalarina ceza yazicam, yarin sabah spor salonunda yapcam cezami, odulumu cumartesi kullanacagim.
Senin de mübarek olsun canım eşimGunaydin 4. takimin fit hatunlari, cok mutlu, saglikli bir hafta sonu diliyorum.
Kurban Bayramimizin Arife gunude mubarek olsun.
Evet evet :)Bakıcam kuzum eylüle kadar daha vaktim var karar vermek için
Amiiin kuzumİnşallah güzel bir evlilik yaparsın
Güzel canımdun menümü yazamadan uyuyakalmisim. sabahtan soylemistim ya cok yogun bir gündü. menumu yazip gecmisi okumaya calisayim
sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 cokelekli yumurta
3 zeytin
oglen 14.00
5 kofte salata
ayran
yarim dilim ekmek
aksam 19.00
1 kase yogurt
3 kasik taze fasulye
1 kasik bulur p.
düğünde (21.00 civaridir) karisik kuruyemis 1 avuc kadar
su 2.5 litre
3 saat carsida yurudum
Oyyyy kuzum çok geçmiş olsunGünaydınlar herkese.
Çok değişik bir gece geçirdim.
2 saat boyunca bütün vücudum elektrik almış gibi titredi. Dişlerim bile dahil.
Hiç böyle olmamıştım.
Eşim kucakladığı gibi duş aldırdı.
Çünkü 39.8-40.2 gördü ateşim.
İnanılmaz bir geceydi.
Şimdi de sürekli terliyorum.
Bu iyi bişey galiba.
Bazı değişik görüşler olabiliyor canımAa Ben farketmemişim canım kolayıKozmogirl17 kolayı birakali çok oldu. Cidden bardak bardak şeker içiyorsun gibi birşey kola. Feyza gibi düşünüyorum aynen, hem şimdi çocuklar küçük yarın öbür gün sen içince onlar da isteyecek. Hiç bilmesinler, sakıabildigin kadar sakın kaçın koladan canım.
Ben dün sabah evde meşhur mutfak tv'mde sabah prog. bakıyordum, şeyda coşkun çıktı güzel bir icecek tarifi verdi kiraz sapı ve yeşil çayı demliyorsun sogutuyorsun, buzlukta dondurdugun küp küp seftalilerle çekince serinletici seftalili yaz içeceği oluyor dedi. Hemen doğrayıp buzluğa attım seftali, bir bardaklik da yeşil çay kiraz sapı yaptım soğumaya bıraktım. Eve dönünce blender yaptım mis gibi oldu. Çok beğendim deneyin kızlar, basit ve ödem atıcı.
Şeyda cosgun diplomalı filan değilmiş o yüzden öbür tavsiyelerini dikkate almadım. Kadın yoğurt yemeyin dedi ya resmen
Tamam ben de bayilmam yoğurda ama sağlıklı olduğu su götürmez
Nasıl detayBak hâlâ konuşuyo artiss
Tamam Gizemcim inandımya bir şey dicem ama ,bana biraz da sırt ve baldırın varmış gibi geldi canım benim, ama moralin bozulmasın diye söylememiştim
Oo kaptiş tam gazRınnn rRıınnn
Tabi ki, işte Şen sen olduğun için sevsin yeter
TLC de var ya ağır yaşamlar, ay onlarda yanıbaşında hayat arkadaşı olan destek olan insanlara bayılıyorum. Ne kadar asilceyanında olmak iyi günde kötü günde... Bizim ülkede erkekler bu beni de yer diye kaçıyodur kesin
Ben şöyle yapıyorum
Takip edilen konulara gidip ordan tıklıyorum gruba ve en son nerede kaldıysam ordan ileri doğru geliyorum
Alıntılara basıp sayfaları ilerletip sonra alıntıları ekleye tıklayıp hepsini ekle yapıp tek tek cevap verebilirsin kuzum
Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?
Ay bi ben uyuyomuşum
Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı
Evet feyzoşum detay ver bakiimfayfeyfiy
AA o alıntıda bir terslik varmış özür feyzacimfayfeyfiy
@Falanfilannnn hepimizin dengesini bozdu valla alıntı
Ayyyyy Allah yardımcın olsun kuzumKızlar biz yoldayız şu an, istikamet de adana. Off ne yapicam ben bayramda her şey yemek üstüne orda. Üstelik hatay'a da gitmeyi planladık. Bayramı degerlendirelim dedik ama kilo almam inş.
canım vallahi daha zor bir bölge yok yer yüzünde diyet yapılacaki insan diyer yaparken adanaya gitmemeli ama çok sıcak o kebaplar yenmez
Evet canım bu yol da çok kalabalık. Korkmuşlar mi annenler depremde canım? Ne güzel kavuşmuşsunuz, darısı başımaEvet yollar kalabalıktı
Niye öyle diyosun feyzacim bence sen dört dörtlüksün
O bana layık da ben ona layık mıyım...
♥
Lafı değiştirisin zarifliğiNasıl detay
İçiyorum kuzum
Gece özellikle
Uyandım ama yatmaktayım hala
Iyi yolculuklar tatlım menulere dikkat aman yada tee oraya gitcen alt tarafi 2 kilo alirsin helince verirsin sen bak keyfine kuzumKızlar biz yoldayız şu an, istikamet de adana. Off ne yapicam ben bayramda her şey yemek üstüne orda. Üstelik hatay'a da gitmeyi planladık. Bayramı degerlendirelim dedik ama kilo almam inş.
Sen nerelisin canim? Bizim geliboluda yazligimiz var, orada yaparlar peynir helvasiEvet tatlım çocuk her şeyi değiştiriyor. Sorumluluk + yorgunluk çok fazla oluyor. Tabi evlat sahibi olmak muhteşem birşey, sanki çocuklarım olmadan önceki hayatı ben yaşamamış gibiyim
Mesela biz 3 sene bekledik çocuk için, biraz baş başa olmanın keyfini sürelim demiştik, o yüzden hemen cesaret edemedik çocuğa ama keşke ilk yıl olsaymiş diyorum. O 3 yılı boşa harcamisim gibi geliyor şimdi bana.
Peynir helvası bizim oralarda meşhur canım. Tarifinde tuzsuz peynir, yumurta sarısı ve şeker var. Yani proteinli olduğu için bir nebze masum. Bulması kolay değildi başka yerlerde (o yüzden kendim yapmışlığım bile var önceki senelerde) şimdi bimlerde satılıyor (Böyle şeffaf paletli sarı bir tatlı). Kesin vardır içeriğinde istenmedik birşeyler ama tadı nefis körlemeye yetiyor
Canım benim
Bence gayet iyi anlatmişsin menü olarak Özlemcim.
Fotoğraflar da çok güzel, bir de nasıl genç duruyorsun harika
Ellerine sağlık pastayı tamamlamış
Sevindim canım. İyi olmuş uzatmadığınız
Sen nerelisin canim? Bizim geliboluda yazligimiz var, orada yaparlar peynir helvasi
GeliboluluyumSen nerelisin canim? Bizim geliboluda yazligimiz var, orada yaparlar peynir helvasi
Sizede jyi yolculuklar tatilden resim atican sozunu unutma kuzum ve bu hafta esim oldugunu unutmazsan sevinirimben de çanakkalede yemiştienfes bir şey ama fenaaaa kalorili
biz de yola çıktık tatile, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum :)
Her yerde farklı, çanakkale değişik yapıyor. Gelibolu, Tekirdağdakiler güzel.ben de çanakkalede yemiştienfes bir şey ama fenaaaa kalorili
biz de yola çıktık tatile, herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?