Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kola ve 3 bardak mı
Kuzum kemiklerine yazık
Yaşlılığını düşün

Bir hocam diyor ki kola şu dünyadaki kemiklerinize yapabileceğiniz en kötü şey
Nolur içme
Aa Ben farketmemişim canım kolayı Kozmogirl17 kolayı birakali çok oldu. Cidden bardak bardak şeker içiyorsun gibi birşey kola. Feyza gibi düşünüyorum aynen, hem şimdi çocuklar küçük yarın öbür gün sen içince onlar da isteyecek. Hiç bilmesinler, sakıabildigin kadar sakın kaçın koladan canım.

Ben dün sabah evde meşhur mutfak tv'mde sabah prog. bakıyordum, şeyda coşkun çıktı güzel bir icecek tarifi verdi kiraz sapı ve yeşil çayı demliyorsun sogutuyorsun, buzlukta dondurdugun küp küp seftalilerle çekince serinletici seftalili yaz içeceği oluyor dedi. Hemen doğrayıp buzluğa attım seftali, bir bardaklik da yeşil çay kiraz sapı yaptım soğumaya bıraktım. Eve dönünce blender yaptım mis gibi oldu. Çok beğendim deneyin kızlar, basit ve ödem atıcı.
Şeyda cosgun diplomalı filan değilmiş o yüzden öbür tavsiyelerini dikkate almadım. Kadın yoğurt yemeyin dedi ya resmen
Tamam ben de bayilmam yoğurda ama sağlıklı olduğu su götürmez

Geçmiş olsun canım arkadaşın umarım atlatır kemoterapiyi,çok dikkat etsin beslenmesine. Allah yardımcısı olsun tatlım

İnşallah güzel bir evlilik yaparsın
Onun anasi cok burda bizden biraz zor alirlar kuzum
Canim harika bir menu bizimkilerin yaninda cok cok iyi
Canim yaa bari bugun bi git dr a igne falan verir ter atman iyi bisey tabikide hay allah
Canim gecmiste feyzaya soyledim ben hic almam eve esimde almaz icmez de ama dun millet geliyor diye aldik iste sofrada fazla kalmis bardaklarda oturdum masaya onlari ictim fazla hamur isi yemiyim diye yokaa soylediginiz herseye %100 katiliyorum ben cocuklar icin hazir meyve sularina bile karsiyim

Bakıcam kuzum eylüle kadar daha vaktim var karar vermek için
Hosgeldin canim nasilsin?

Gunaydin kuzum ole bole derken arifede geldi din cok karistirdim sanirim bugun midem boggg cok feci donuyor
Hay Allah bugun karistirmadan duzenli bir menu ye kuzum..

Neee patatesmiii ne kizartmamı ne 15 adetmiii kaptan dedigin odul mu yaptın kaptis cezalısımısnbide saydim diyorrr yaaacanim allahtan sabahtan yemissin hmmm zaten en altta yazmissin kuzum zaten afiyet olsun
Cezam neyse cekecegim haklisin kuzum:))

Bir umit hala bekliyorum Deryacim :))

Guzel menu canim, nasilsin, kuzular nasil?

Günaydın tatlışlar güzel geçsin cumartesiniz 🏵
Seninde guzel gecsin canim :))

Cok zor bir gece gecirmissin. Bugun insallah esin yanindadir, gurbette hastalik bile zor, heleki anneysen

Guzel bir tarfimis Deryacim..
Kiraz alinca deneyeyim..

Geçmiş olsun canım arkadaşın umarım atlatır kemoterapiyi,çok dikkat etsin beslenmesine. Allah yardımcısı olsun tatlım
Sagol kuzum , insallah kolaylikla gecer tedavi sureci..
Gunun guzel gecsin canim

aynen canım valla patatesleri de tukandığımdan yiyemedim normalde tüm getirilenleri yer bir de üstüne tatlı içerdik, sade kahve bile içemedim

aslında güzel menü olmuş düğünde de oynadıysanız kuruyemişler erimiştir

canım çok geçmiş olsun ama ateşin hala yüksekse bir doktora mu gitsen acaba? çok bekledik diye gitmemiştin ama. Şimdi ateşin kaç?

Umarım böyle de devam eder güzelim. Hiç genislemesin o kadar midemiz artik

Ahahhsjsj kız kime yazdın belli değil
[/QUOTE]
Ahaha cidden alisana kadar artik idare edin kizlar ben bile kime yazdığımı anlayamadim suan bakinca

Bak hâlâ konuşuyo artiss
Tamam Gizemcim inandım ya bir şey dicem ama ,bana biraz da sırt ve baldırın varmış gibi geldi canım benim, ama moralin bozulmasın diye söylememiştim
Bu hafta cok iddialiyim haberin olsun, dgunuydu, regliydi anca 400gr verdim ama bu haftaaaaa gelecek o kedi burayaaa :))
Oo kaptiş tam gaz Rınnn rRıınnn
Kuzum yok zaten o ben vermek istedigim icin dedi yoksa o ver demiyor istiyorum ama uygulayamıyorum diye bana motivasyon olmasi icindi amaci yoksa beni begenmeyerek diyecek olsa totosuna bir tekme atardım
Tabi ki, işte Şen sen olduğun için sevsin yeter
TLC de var ya ağır yaşamlar, ay onlarda yanıbaşında hayat arkadaşı olan destek olan insanlara bayılıyorum. Ne kadar asilce yanında olmak iyi günde kötü günde... Bizim ülkede erkekler bu beni de yer diye kaçıyodur kesin
Ben şöyle yapıyorum
Takip edilen konulara gidip ordan tıklıyorum gruba ve en son nerede kaldıysam ordan ileri doğru geliyorum

Alıntılara basıp sayfaları ilerletip sonra alıntıları ekleye tıklayıp hepsini ekle yapıp tek tek cevap verebilirsin kuzum
[/QUOTE]
Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?
Hepimiz gece kuşu
Ay bi ben uyuyomuşum
Kizlar bizden bir sir daha biz koray avci asigiz o yuzden oglumuzun adi koray
Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta ) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı
Evet feyzoşum detay ver bakiim fayfeyfiy

Feyzoşum bir de tavsiye verirken alıntıyı yapabilseydin iyiydi
Sen nasılsın kuzu bugün? Sıvı almayı ihmal etmiyosun di mi?

Ay bi ben uyuyomuşum

Bi bomba itiraf da benden gelsin o zaman
Annem de Filiz Akın dan etkilenip adıma Filiz koymuş. Deryayi babam çok istemiş denizi sevdiği için. Vee ben filizi kullanıyorum aslında
Sorry kızlar üye olurken, hani bir de zayıflama grubu ya (filiz dal gibi birşey ya sonuçta ) abes gelmisti. O yüzden Derya dedim ben de. Sadece nick kullansam o da samimiyetsiz geliyor. Neyse sonra öyle de kaldı

Evet feyzoşum detay ver bakiim fayfeyfiy
[/QUOTE]
Ahahahha onca zamlik derya filiz oldu yaaa itiraflar itiraflar bak tanistikca daha neler neler cikicak bizden bence deryada guzel ama simdi bizsana incecik filizi mi kullanalım yoksa deryayimi bak sn oyle soyleyin ce gercektende oyleymis derya deyince genis bi insan geliyor gozums filiz deyince fidan gibi biri geliyor ilginccc

Ahahahha onca zamlik derya filiz oldu yaaa itiraflar itiraflar bak tanistikca daha neler neler cikicak bizden bence deryada guzel ama simdi bizsana incecik filizi mi kullanalım yoksa deryayimi bak sn oyle soyleyin ce gercektende oyleymis derya deyince genis bi insan geliyor gozums filiz deyince fidan gibi biri geliyor ilginccc
[/QUOTE]
Bak haksız değilmişim di mi
Özlemcim siz bilirsiniz isterseniz filiz diyebilirsiniz hem mezun oldum sonuçta

Bak haksız değilmişim di mi
Özlemcim siz bilirsiniz isterseniz filiz diyebilirsiniz hem mezun oldum sonuçta
[/QUOTE]
Evet zaten artik inceldin filiz diyebiliriz tekrar kilo alirsan bak derya deriz ona gore

Kızlar biz yoldayız şu an, istikamet de adana. Off ne yapicam ben bayramda her şey yemek üstüne orda. Üstelik hatay'a da gitmeyi planladık. Bayramı degerlendirelim dedik ama kilo almam inş.

Kızlar biz yoldayız şu an, istikamet de adana. Off ne yapicam ben bayramda her şey yemek üstüne orda. Üstelik hatay'a da gitmeyi planladık. Bayramı degerlendirelim dedik ama kilo almam inş.

canım vallahi daha zor bir bölge yok yer yüzünde diyet yapılacak i insan diyer yaparken adanaya gitmemeli ama çok sıcak o kebaplar yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…