Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende fotolu beceremedim bunuda cozmem lazim
neden olmuyor, uygulamadan mi kullaniyorsun? ben kacirmisim senin foto yuklemedigini, yaziyordum oysaki.
uygulama hata veriyor foto yuklemeye calisirken, websitesinden gir foruma.
bir de resim boyutunu kucultmen gerekebilir yukleyebilmek icin, ben screenshot alarak yapiyorum. dene bize bir foto gondermeyi, olmazsa haber ver bana yine :)
fotosuz kilo bildirimleri kabul edilmiyor cunku

Aaa deneyim canim siteden denedim uygulamayuklu degilde

16 Ağustos cuma
Spor: 1saat ev temizliği + 5 mekik yürüyüş olumsuz hava şartları nedeniyle iptal şimdilik

Su: 3lt

Menu:

10.00 --> bir dilime yakın çok tahılli ekmek, domates, salatalık, lor peyniri, 2 zeytin, 2 çay, bir çay kaşığı reçel

12.30--> sade Türk kahvesi, bir kare bitter, yarım şeftali, bir tutam maydanoz

15.00--> lorlu dereotlu naneli biber tost, iki mor erik

16.30--> biraz limonlu maydanoz + suda pişmiş acı salçalı misket köfte (harcinda kıyma, az ince bulgur, soğan var)
Üstüne de saat 5 gibi iki bardak çay + iki ceviz

Eklentiler

• IMG_20190816_150252.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20190816_160640.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 19

Ben kahvaltıda senden fazla ekmek yiyorum. Sonraki öğünde hiç yemiyorum. Hem ekmek yemek gerekiyor sanırım birçok diyetisyenin listesinde oluyor.
Ben de şeyi merak ediyorum. Glütensiz ekmek diğerlerine göre fark ediyor mu acaba?

Tostun çok orijinal İlk defa gördüm böyle.
Menün güzel olmuş.

canim saglik problemin yoksa (colyak gibi) glutensiz yemene gerek yok. Tam tahilli veya cavdar ekmegi tercih edersen daha iyi

cok nefis gorunuyorlar.
ben de japon yemegi yedim oglen

Menün güzel olmuş. Bence meyveli kefirin şeker oranını kontrol etmelisin içmeden. Bazen çok şeker koyabiliyor firmalar

Tostun çok orijinal İlk defa gördüm böyle.
Menün güzel olmuş.
Lezzetli ve pratik aynı zamanda. Yalnız su salmayan ve erimeyen bir peynirle yapmak lazım. Lor çok su saldı. Şöyle sert basit köy peyniri ideal bu tarif için. Yoksa çok batıyor tost makinesi. Nane inanılmaz yakışmış tadına, ilk kez taze nane eklemiştim ben de.

Menün güzel olmuş. Bence meyveli kefirin şeker oranını kontrol etmelisin içmeden. Bazen çok şeker koyabiliyor firma

Kuralsa tabiki canım ama bidahaki tartıya zira sabah tartıldım geçti..

Lakin bana özelse sebep sorarım.. Foto görmedim hiç kimsede. Tabi gözümden kaçmadı ise..
Canim cumalari fotografli tarti paylasimi yapiyoruz hepimiz, sana ozel degil, olur mu oyle sey.
Bazi arkadaslar telden uygulama olarak kullaniyorlar siteyi yukleyemeyenler oluyor ama cuma bildirimlerimizi tarti fotolu yapiyoruz.Gecmis mesajlarda gorebilirsiniz.

Son düzenleme:
Önceki kilo 61,5
Sabah 60,8
Fark -0,700 gr
Oran 1,13

Eki Görüntüle 2298953

Bu tabloyu kendimiz mi dolduruyoruz? Kendimiz dolduruyorsak nereye ne yazıyoruz bilemedim ben

Canim takim ortalamamiz 0.3un altinda olunca nota yani ceza aliyoruz ve bu cezayi ilk 3 e girersek sonraki yarismalarda sildiriyoruz.Yani bu hafta takimimiz ceza aliyor malesef..
Kaptanlar karar alabilir mi bu haftalık kimse nota almasa? Yoksa sizin elinizde olan birşey değil mi Özgecim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…