sen pro'sun diyedir canim o :)10 sefer diyor tıklayınca
ama şu an hiçbir fikrim yok ne olabileceği konusunda
canim nasil oldu Akin bugun? Aksami nasil gecirdiniz?Kizlar listemizi paylastim, ortalamamiz cok kotu takim hem sonuncu olacak buyuk ihtimal, hem ceza alacagiz.
Oyleki arti gelenlerin yuzdesi , eksi gelenlerden fazlaydi..
Diger takimlar bizim kadar etkilenmemis bayramdan.
Ne yalan soyleyeyim uzuldum..
Listemizde 4 kisi kilo verip, 4 kisi kilo alarak gelmis bu hafta.
Bence oturup bir sonuc degerlendirmesi yapmaliyiz takimca, nerede yanlis yapiyoruz diye.
Alintilarimi yazamayacagim simdi, Akina kahvalti ettirip, beslenmesini hazirlayip okula birakacagim.
Donuste gorusmek uzere...
Dunden beri hic istifra vs olmadi gayet iyi Senemim, sagol kuzum:)canim nasil oldu Akin bugun? Aksami nasil gecirdiniz?
3 kilo vermek bir haftada sağlıksız bence, siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?
A benim eski takımBende sjmdi geziyordum 13.takim ceza aliyormus bu hafta
Sen hangi ay geleceksin senemcim, belli mi?offf ben de cok severim, bir de dut.
TR'ye gelsem de yesem ama artik seneye kaldi, ben gelene kadar biterler.
Haftada bir buçuk kilo yapılmayacak şey değil, bence cumalari bekleme arada da tartil gidişatı gözlemle. Kilolar gidiyorsa sorun yok, istediğin gibi değilse en azından aldığın pakete kendinden ekleme yapmazsın Deryacim.bir ara bu kutu yemeklerle 10 kusur kilo vermistim canim biliyorsun ins yine veririm, soyle bir 67 filan olsam tatile gitmeden suer olur
Yaa işte liste öyle bir şey canım. Sorumluluk büyük. Eşine teessüflerimizi ilet, tüm takım etkilendi deay bi daha da yemem vallahi stres oldum
Canım ben senin gibi şef olsam heralde obezite sınırında dolasirdim.67 kilobaslangic
65.8 guncel
1.2 fark
*100=120
120/67=1.79
boyle hesapladim ,bakabilirmisiniz dogrumu :)
Ayy iyi ki doğmuş kuzucukkizlar nasilsiniz. bu aksam oglusumun dogum günü var. bi cay bahcesine gidip semaver cayi içcez. o yuzden geceye kadar ugrayamiycam. ayrica ben kullanici adimi degistirmek istiyorum. ama ne yapsam bulamadim. onerisi olan var mi. hadi bana bir nick bulun
Çok teşekkürlersserendipity canim nicem utlu yaslar kuzuna, omru bereketli , mutlu olsun.
Guzel gunlerini gorun canim.
DeryaOnDiet hazir menuler sana iyi gelecek kuzum:)
besive busecim ilk hafta icin 500 gr eksi gayet guzel, boyle devam canim.
Aklima hizlica gelenler bunlar, gorusmek uzere kizlar..
3 kilo vermek bir haftada sağlıksız bence, siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?
Yaa işte liste öyle bir şey canım. Sorumluluk büyük. Eşine teessüflerimizi ilet, tüm takım etkilendi de
Çok üzüldüm ben şimdiKizlar listemizi paylastim, ortalamamiz cok kotu takim hem sonuncu olacak buyuk ihtimal, hem ceza alacagiz.
Bence oturup bir sonuc degerlendirmesi yapmaliyiz takimca, nerede yanlis yapiyoruz diye.
Alintilarimi yazamayacagim simdi, Akina kahvalti ettirip, beslenmesini hazirlayip okula birakacagim.
Kizlar listemizi paylastim, ortalamamiz cok kotu takim hem sonuncu olacak buyuk ihtimal, hem ceza alacagiz.
Dunden beri hic istifra vs olmadi gayet iyi Senemim, sagol kuzum:)
Bence de konuşalım, iyiye giden bir takımdık biz. Yeni kurallar filan mı eklesek acaba?Kizlar listemizi paylastim, ortalamamiz cok kotu takim hem sonuncu olacak buyuk ihtimal, hem ceza alacagiz.
bu gidisle aralikta3 kilo vermek bir haftada sağlıksız bence, siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?
A benim eski takımpek kilo verememiştim orda
Sen hangi ay geleceksin senemcim, belli mi?
Haftada bir buçuk kilo yapılmayacak şey değil, bence cumalari bekleme arada da tartil gidişatı gözlemle. Kilolar gidiyorsa sorun yok, istediğin gibi değilse en azından aldığın pakete kendinden ekleme yapmazsın Deryacim.
Yaa işte liste öyle bir şey canım. Sorumluluk büyük. Eşine teessüflerimizi ilet, tüm takım etkilendi de
Canım ben senin gibi şef olsam heralde obezite sınırında dolasirdim.Yine kilon iyi
Ayy iyi ki doğmuş kuzucuk
Bence 4.takimdanEmine olsun ismin ☺☺
O çok varmış daha, sen düşündün mü buralardan bi istediğin var mı orda bulamadığın?bu gidisle aralikta
hic belli degil
Emzirmesen akşam hiç yeme derdim ama bence bu haliyle de çok iyiElma sirkeli sicak su
Sabah 10:30
2 kucuk eksi mayali kizarmis ekmek
3 kaşık biberli domates sos
1 kk peynir
1 bardak ayran
1 kasik recel
Ara 14:30
7 kasik yogurt
3/1 seftali
Chia ve tarcin
Yemek 17:30
6 kasik sebze yemegi (kiymali)
1 kase yogurt
2 dilim (küçük ) esmer ekmek
Leslie 3 mile-zumba
Su 3 litreyi bulur yatana kadar
"2 dilim ekmek dedigim resimdeki gibi aslinda kucukler avuc icimdende kucuk.yinede tek mi yemeliyim?
Dogru soyluyosun aslinda oglen yemeklerinde yiyodum da şimdi bi kahvalti bi yemek ogunu yaptığım icin aksamda bisey yemedigim icin yiyorim yarin 1 e dusureyim sonra tamamen kaldirmaya calisayimEmzirmesen akşam hiç yeme derdim ama bence bu haliyle de çok iyi
Hayallerimin kilosuu en yakin zamanda bana nasib et ya Rab
evet cnm sabah ugrastim biraz. degistirebilecegimi anlayinca nick arayisina girdimbuldummm adının üstüne tıkla sağ üst köşeden
hesap detayları
nickini değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?