- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Yok canim o başlangic kilomdu gecen hafta 57.9 a inmistimcanim bende son bildirimin 59.3 diye kayitli ama cok az geliyorsun, ne zamandi bu kilo bilemiyorum tabi. hergun gelmelisin takima mazeretin yoksa.
bence sorun degil, cok kucukler. ama aksam yemeginde oldugu icin 1dilim olsa daha iyi olur yinede.Elma sirkeli sicak su
Sabah 10:30
2 kucuk eksi mayali kizarmis ekmek
3 kaşık biberli domates sos
1 kk peynir
1 bardak ayran
1 kasik recel
Ara 14:30
7 kasik yogurt
3/1 seftali
Chia ve tarcin
Yemek 17:30
6 kasik sebze yemegi (kiymali)
1 kase yogurt
2 dilim (küçük ) esmer ekmek
Leslie 3 mile-zumba
Su 3 litreyi bulur yatana kadar
"2 dilim ekmek dedigim resimdeki gibi aslinda kucukler avuc icimdende kucuk.yinede tek mi yemeliyim?
Kızlar tam yürüyüşe çıktım yağmur ve fırtına başladıhem de nasıl
yok canim sagol. alistik burada yasamaya. oyle cok canim birsey cekmiyor. konusu olunca olsa da yesek diyoruz ozluyoruz tabii de, diyette olmak gibi. gidince ne de olsa yerim dusuncesiO çok varmış daha, sen düşündün mü buralardan bi istediğin var mı orda bulamadığın?
henuz 5 takim paylasti ama sonuncuyuz eksi yuzdeyleSonuçlar ne alemde takip edemedim
Kuralsa tabiki canım ama bidahaki tartıya zira sabah tartıldım geçti..Super eksi canim, tebrikler. Tarti fotonu da bekliyoruz
3 mu masallah ya
Herkes foto yukluyor canim sana ozel degil. Cumalari fotolu tarti paylasimi ve ptesileri fotosuz kontrol kilo paylasimi var. Senin kaptanlik yaptigin donemde farkli miydi ki?Kuralsa tabiki canım ama bidahaki tartıya zira sabah tartıldım geçti..
Lakin bana özelse sebep sorarım.. Foto görmedim hiç kimsede. Tabi gözümden kaçmadı ise..
Çok sert olmadı mı buKuralsa tabiki canım ama bidahaki tartıya zira sabah tartıldım geçti..
Lakin bana özelse sebep sorarım.. Foto görmedim hiç kimsede. Tabi gözümden kaçmadı ise..
Nota noluyor kızlartam olarakoy oyy ortalamamiz ne dusuk olmuş. yine bir nota mi gelcek??. neyse haftaya derece yapariz insallah
canim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.Nota noluyor kızlartam olarak
Ceza galibaNota noluyor kızlartam olarak
Bende fotolu beceremedim bunuda cozmem lazimHerkes foto yukluyor canim sana ozel degil. Cumalari fotolu tarti paylasimi ve ptesileri fotosuz kontrol kilo paylasimi var. Senin kaptanlik yaptigin donemde farkli miydi ki?
Yeni uyelerde foto yukleme problemi oluyor genelde, nasil yukleyeceklerini bilmedikleri icin ama herkes paylasti, gecmisi kontrol edebilirsin.
Haftaya cuma o zaman fotolu bekliyoruz. :)
Yazık o zaman ya, özgeyi de düşünmemiz lazım. Zaten yoğundu bu sıralarcanim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.
Olan kaptanimiza oluyor yanicanim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.
evet ve inan bana kaptan olmasa kimse motive olamiyor, Ozge gorunmez superman :)Olan kaptanimiza oluyor yani
Affedilse keşke. Bayram hediyesiKizlar, birkac takim daha paylasti, neyseki baska takimlarda da eksi yuzde cikti, bakalim ne olucak. bu hafta notalar affedilir mi ki
13. takim -%0.54 ve 10. takim -%0.44
biz suan sondan 3.yuz -%0.10 ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?