Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence sorun degil, cok kucukler. ama aksam yemeginde oldugu icin 1dilim olsa daha iyi olur yinede.
ama cok da ac birakma kendini, sutun kesilmesin, vucudu dinle.
ufak bir kalori acigi yaratmak lazim, kendini tamamen ac birakma. sporun da sahane

O çok varmış daha, sen düşündün mü buralardan bi istediğin var mı orda bulamadığın?
yok canim sagol. alistik burada yasamaya. oyle cok canim birsey cekmiyor. konusu olunca olsa da yesek diyoruz ozluyoruz tabii de, diyette olmak gibi. gidince ne de olsa yerim dusuncesi

Kuralsa tabiki canım ama bidahaki tartıya zira sabah tartıldım geçti..

Lakin bana özelse sebep sorarım.. Foto görmedim hiç kimsede. Tabi gözümden kaçmadı ise..
Herkes foto yukluyor canim sana ozel degil. Cumalari fotolu tarti paylasimi ve ptesileri fotosuz kontrol kilo paylasimi var. Senin kaptanlik yaptigin donemde farkli miydi ki?
Yeni uyelerde foto yukleme problemi oluyor genelde, nasil yukleyeceklerini bilmedikleri icin ama herkes paylasti, gecmisi kontrol edebilirsin.
Haftaya cuma o zaman fotolu bekliyoruz. :)

Nota noluyor kızlartam olarak
canim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.

Bende fotolu beceremedim bunuda cozmem lazim

canim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.
Yazık o zaman ya, özgeyi de düşünmemiz lazım. Zaten yoğundu bu sıralar

Olan kaptanimiza oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…