- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & @Derya_the_queen
2.@LaMademoiselle& @Gonulmeyvesi
3.Yawrukush & besive
4. @gogo2405 & .@stitch & @ madamesnow
5. @fmad & @Akrrep
6. @Falanfilannnn &sserendipity
7. @Linna123 &@cinecin
8. @Mavi boncukkk & @kanadali35
9.Patlicanmoru & @Dolly94
10.DeryaOnDiet & Minnakeller
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
canim 500gr gayet guzel bir eksi, aksam gec saatlerde yemezsen bu haftada guzel gidecek bence:)Teşekürler Çok çokama ben biseyi eksik yapıyorum 1 haftadır tek kaçamak dondurma oldu çok iyi besledim çok iyi hareket ettim 500 gram gitmiş sadece
Nasilsin canim, nasil gecti gunun?İyi günler kızlar
Nasılsınız?
Bayram haftasında kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
Veremeyenler de eminim haftaya iyi sonuçlarla gelecekler
Tebrikler canim
Havuc cok guzel bir ara ogun kuzum:)https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/cig-havuc-sismanlatmaz-25411974
Havuçtan hep şekerli diye uzak duruyordum meğer masummuş. Bir ara öğün yapılır yani. Çok sevindiğim bir haber oldu bu
Canim cok iyi olmus hazir menuler siparis etmen, 1000 kalori epey az ac kalirsan 1 meyve, yogurt ya da 1 avuc kuruyemis yersin canim.Kizlar fikrinizi almak istiyorum. Belki @stitch ve @Derya_the_queen hatirlar. Onceden kalori sayimli gunluk 5 ogun paket aliyordum. 1000 veya1200kal civari aliyordum meyve ve kahvedeki sut de eklenince 1500 civari oluyordu. Tatile gitmeme 2 hafta var. Hem su anti selulite gidecegim. Moral olur ikisi birden olunca. Soru 1000 kal mi? 1200 kal mi? Bugun ogleden once siparis vermem lazim. 1200 dusundum. Ne dersiniz?
Aaa bnde dun taniyamadim kim bu yeni nickli arkadas diye:)Ben Fatma kartanesi yaniisim değiştirdim sadece kızlar bugün ailem gidiyor akşama ayrıntılı iki gün yazacağım mesajları bile doğru düzgün okuyamadım ama sizi özledim resmen burası bağımlılık yapıyor
Cok fazla degil artin canim ama haftaya guzel bir eksi gelsin olur mu?Gecen hafta 81.7
Bu hafta. 82.1
Fark. +400
Oran. _0.48
Epey cokmus tatiliniz kuzum, keyfini cikartin.Hic sorma canim ya tatiller iyi de diyetimi dedigin gibi mahvediyirlar. Yillik toplamda 26 is gunu iznimiz var. Ee buna resmi ve rini tatiller de eklenince yilda 6 -7 hafta civari tatil oluyor.
Oooo harikasin :)Kizlar tarti gunu coskusu ile leslie 3 mile üstüne 3 zumba videosunu 2 ser kere yaptimher yerimden ter akiyor
Canim haftaya seni mezun edecegiz, kemerleri sIk...
Aa gecmis olsun nasil kirildi canim disin?Paratha'ya şimdiden bayildim.katmer çok severim. Hatta nasıl yiyoduysam artık bir keresinde katmer yerken dişim kırılmıştı
Buse diye bir arkadasim var, hatta takima ugramisti geri gelemedi deryacim, burada tanismistik onunlada inciri cok sever kulaklari cinlasin.Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
onemli degil canim, ben zaten hatirlatayim diye yazdim, sonra seni sallamayip yapmadigimi dusunme diye
Olacak yine cok iyi yaptin, hazir kalorisi hesaplanmis menuler sana cok yardimci olacak canim.bir ara bu kutu yemeklerle 10 kusur kilo vermistim canim biliyorsun ins yine veririm, soyle bir 67 filan olsam tatile gitmeden suer olur
Harikasin Senemim2 hafta once 67.3
Bu hafta 65.8
Fark 1.5
Yuzde 1.11 (ikiye bolundu)
cok guzel bir eksi , tebrik ediyorum canim.67 kilobaslangic
65.8 guncel
1.2 fark
*100=120
120/67=1.79
boyle hesapladim ,bakabilirmisiniz dogrumu :)
canim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.
16 Ağustos cuma
Spor: 1saat ev temizliği + 5 mekikyürüyüş olumsuz hava şartları nedeniyle iptal şimdilik
Su: 3lt
Menu:
10.00 --> bir dilime yakın çok tahılli ekmek, domates, salatalık, lor peyniri, 2 zeytin, 2 çay, bir çay kaşığı reçel
12.30--> sade Türk kahvesi, bir kare bitter, yarım şeftali, bir tutam maydanoz
15.00--> lorlu dereotlu naneli biber tost, iki mor erik
16.30--> biraz limonlu maydanoz + suda pişmiş acı salçalı misket köfte (harcinda kıyma, az ince bulgur, soğan var)
Üstüne de saat 5 gibi iki bardak çay + iki ceviz
Cok istah acici, is yerine ara ogun goturen kaptan candir.
Canim seni kardes takimimiz 13. takim davet etmis, hangi takimda istersen kilo verme seruvenine orada devam edebilirsin.Mrb bende katılabilir miyim? 4 ay önce doğum yaptım. 169-170 boyundayım. Aç 61 ton 62 kiloyum. Hedefim 58. Bebeğimi emziriyrm
Canim Turkiyede son zamanlarin ben cok iyi anliyorum yogunlugunu.Kızlar gelcem dedim yine gelemedim ama inanın çok yoğunum, arkadaşlarımla olan görüşmeleri hep aradan çıkarıyorum ki son günlerimde eşya yıkama toplama, yasal şeyler ile ilgileneceğim, bu aralar herkes tatilde iken görüştük eğlendik, biliyorsunuz almanya buz gibi memleket, yazı da hep evrak işiyle falan geçirdim, yaz gibi olmadı, moral oldu bana.
Diyetimi arada bozdum, aşırı değil ama özlediğim şeyleri vs yedim. Hedefim şimdi özellikle ayın 20’sinden sonra gaz vermek ve Berlin’e dönmeden hedefime inmiş, mezun olmuş olmak
Bugün reglimin ilk günü, çok şişkinim, bir düğüne katılmak üzere şehir dışına doğru yola çıktık sabahtan, eczanede tartılabildim yol üstündeki. Artım var ama bence bu artı ödemden çoğunlukbir de o geçen haftaki hastalıktan da az çıkmıştı yine bence
Onun dışında yazan soran bütün kızçelerim sizi çook özledimmm ama tek tek cevapla yapmak zor geldi affedin
Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 60
Aradaki fark: + 1.5
Oran: + 2.56
Yawrukush @stitch Kozmogirl17
canim diyelim ki gecen haftaki kilon 60, bu hafta 59, aradaki fark 1Yüzdesini nasıl alicam bilmiyorumbide internetten yaptım uygulamadan olmadı orda yüklendi sonra boyut çok büyük yazdi
Canim nasil gecti dgununuz:)kizlar nasilsiniz. bu aksam oglusumun dogum günü var. bi cay bahcesine gidip semaver cayi içcez. o yuzden geceye kadar ugrayamiycam. ayrica ben kullanici adimi degistirmek istiyorum. ama ne yapsam bulamadim. onerisi olan var mi. hadi bana bir nick bulun
Nasil gecti gunun Betulcum?Bizim kaptanlardan mühendis olur vala
Canim menun guzel, suyunda 2 lt olursa guzel olur, korili corbanin tarifini isteriz :)Bugünkü menümü hazır molaya çıkmışken bir yazayım
Kahvaltı saat 11.00
1 dilim peynir 4 adet roka 2 dilim pastırma 5 adet zeytin yarim ince dilim karpuz
Ara öğün 14.00
1 meyveli kefirix
Öğlen 16.00
1 tavuk ızgara buttan yani küçüktu bayagi corba yaptım içinde sebzeler var soya soslu korili çorba
Akşam: 20.00 de yicem
1 kase yoğurt içine yarim şeftali çiğ kaju 5 adet çeyrek muz
Şuanda 1 litre su içtim 1 litre daha zorlicam 2 bardak da yeşil çay icicem akşama kadar
Spor yok arkadaşlar zamanım olmadi
Sagol canim :)oyy çok geçmiş olsun
bitmiş şükür
Evet bekliyorum aksam herkesin geldigi zamanda konusalim canimcim...Bence de konuşalım, iyiye giden bir takımdık biz. Yeni kurallar filan mı eklesek acaba?
(Akına ilk gününde başarılar canım)
1 dilime dusurebilirsen ne ala ama dusuremiyorsanda buyuk degil dilimlerin canim.Elma sirkeli sicak su
Sabah 10:30
2 kucuk eksi mayali kizarmis ekmek
3 kaşık biberli domates sos
1 kk peynir
1 bardak ayran
1 kasik recel
Ara 14:30
7 kasik yogurt
3/1 seftali
Chia ve tarcin
Yemek 17:30
6 kasik sebze yemegi (kiymali)
1 kase yogurt
2 dilim (küçük ) esmer ekmek
Leslie 3 mile-zumba
Su 3 litreyi bulur yatana kadar
"2 dilim ekmek dedigim resimdeki gibi aslinda kucukler avuc icimdende kucuk.yinede tek mi yemeliyim?
Tebrikler canim
Her seyi beraber yapiyoruz kuzum, takimdaki herkes birbirine destek, ondan guzel oluyor her sey..evet ve inan bana kaptan olmasa kimse motive olamiyor, Ozge gorunmez superman :)
Nasil gecti gunun Betulcum?
Ne guzel bir gun olmus senin icin canisi, yarinda haftasonu dinlen, kafani dagit :))Kuzum bugün çok mutluydum ekşiyi gördüğüm için :))) bugün yanıma gelen personellere hep gülümsedim akşam anti depresan almış gibi :))))) Çok yogundu ama öğleden snra çıktım bankaya gittim.. sonra köye gittim bursanin cumalikizik köyü bahçeden domates falan topladım çok güzeldi :)))
Ne guzel bir gun olmus senin icin canisi, yarinda haftasonu dinlen, kafani dagit :))
Hiç bakmadım valla tuvalet problemim vardı onu ictigimden beri düzene girdi:)Menün güzel olmuş. Bence meyveli kefirin şeker oranını kontrol etmelisin içmeden. Bazen çok şeker koyabiliyor firmalar
Ayyy çok güzel ablacımYeni esimbesive busecim tum hafta birbirimize destek olalim guzel bir eksiyle haftaya dondurmayi biz kapalim canim:)
Biz daha iyisini yaparız çok fena hırs geldi şimdi en güzel yarışma tatlı yarışması abla
Sağol abla diger cuna halledicem:)Cok istah acici, is yerine ara ogun goturen kaptan candir.
Canim seni kardes takimimiz 13. takim davet etmis, hangi takimda istersen kilo verme seruvenine orada devam edebilirsin.
Canim Turkiyede son zamanlarin ben cok iyi anliyorum yogunlugunu.
Ama haftaya boyle arti bildirim yapmayalim olur mi kahvedasim, takimimizin fistigi
canim diyelim ki gecen haftaki kilon 60, bu hafta 59, aradaki fark 1
bu durumda 1 ile 100'u carpiyoruz ve gecen haftaki kilona (60) boluyoruz.
cikan sonuc 1.6666 diye uzayip gidiyor.
1.66'nin yanindaki rakam 5 ve uzerinde oldugu icin 1.67ye yuvarliyoruz ve yuzden 1.67 oluyor.
Canim nasil gecti dgununuz:)
Teşekkürler canm 13. Takıma gideyim benCok istah acici, is yerine ara ogun goturen kaptan candir.
Canim seni kardes takimimiz 13. takim davet etmis, hangi takimda istersen kilo verme seruvenine orada devam edebilirsin.
Canim Turkiyede son zamanlarin ben cok iyi anliyorum yogunlugunu.
Ama haftaya boyle arti bildirim yapmayalim olur mi kahvedasim, takimimizin fistigi
canim diyelim ki gecen haftaki kilon 60, bu hafta 59, aradaki fark 1
bu durumda 1 ile 100'u carpiyoruz ve gecen haftaki kilona (60) boluyoruz.
cikan sonuc 1.6666 diye uzayip gidiyor.
1.66'nin yanindaki rakam 5 ve uzerinde oldugu icin 1.67ye yuvarliyoruz ve yuzden 1.67 oluyor.
Canim nasil gecti dgununuz:)
Bugun azicik odullu olmus canim :)Bugün ki menü
Sabah ılık su
Yarim simit
Saat 10 filtre kahve
12 de starbuck reyhanlı peynirli kare tost
Bide chia tea latte midir nedir onu içtim
Saat 16 2 adet incir
2 taze fındık
18 00 iskender ama yarim porsiyon
Süt helvası 3 4 tatlı kaşığı
5 bardak demli çay icmisimdir bugün
Su bugün az oldu dışarıdaydım 1 lt falan
Bende iyiyim camasir katliyorum bir yandan, bir yandan da yenilerini yikiyorum :))Öyle yapıcam kuzucumm senin nasi gidiyiii bakım :)
Ayyy çok güzel ablacımne güzel ödül böyle akşam eve gidince güzel bir spor yapicam
1 taneden bir sey olmaz afiyet olsun :)Eki Görüntüle 2298994
Nazar degdirdim kendime hgittim su 1 taneyi yedim
Tabi ki yapariz, korksunlar bizden :))Biz daha iyisini yaparız çok fena hırs geldi şimdi en güzel yarışma tatlı yarışması abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?