Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

DeryaOnDiet ilk eş yarışmam sizlere laik olmaya çalışacağım efendim kalorisiz beslenmemle

Teşekürler Çok çok ama ben biseyi eksik yapıyorum 1 haftadır tek kaçamak dondurma oldu çok iyi besledim çok iyi hareket ettim 500 gram gitmiş sadece
canim 500gr gayet guzel bir eksi, aksam gec saatlerde yemezsen bu haftada guzel gidecek bence:)

İyi günler kızlar
Nasılsınız?
Bayram haftasında kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum
Veremeyenler de eminim haftaya iyi sonuçlarla gelecekler
Nasilsin canim, nasil gecti gunun?

Kilo bildirimi
Dün: 78.1 kg
Güncel: 77.1 kg
Fark: 1 kg
Yüzde: 1.28%
Eki Görüntüle 2298852
Tebrikler canim

https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/cig-havuc-sismanlatmaz-25411974

Havuçtan hep şekerli diye uzak duruyordum meğer masummuş. Bir ara öğün yapılır yani. Çok sevindiğim bir haber oldu bu
Havuc cok guzel bir ara ogun kuzum:)

Canim cok iyi olmus hazir menuler siparis etmen, 1000 kalori epey az ac kalirsan 1 meyve, yogurt ya da 1 avuc kuruyemis yersin canim.

Aaa bnde dun taniyamadim kim bu yeni nickli arkadas diye:)

Gecen hafta 81.7
Bu hafta. 82.1
Fark. +400
Oran. _0.48
Cok fazla degil artin canim ama haftaya guzel bir eksi gelsin olur mu?
Menulerinide yazmiyorsun, ihmal etme ne olur..

Hic sorma canim ya tatiller iyi de diyetimi dedigin gibi mahvediyirlar. Yillik toplamda 26 is gunu iznimiz var. Ee buna resmi ve rini tatiller de eklenince yilda 6 -7 hafta civari tatil oluyor.
Epey cokmus tatiliniz kuzum, keyfini cikartin.

Kizlar tarti gunu coskusu ile leslie 3 mile üstüne 3 zumba videosunu 2 ser kere yaptim her yerimden ter akiyor
Oooo harikasin :)

Geçen hafta 56,8
Bu hafta 57,2
0,4
-%0,7

Üzgünüm Yawrukush
Kozmogirl17
@stitch
Canim haftaya seni mezun edecegiz, kemerleri sIk...

Paratha'ya şimdiden bayildim. katmer çok severim. Hatta nasıl yiyoduysam artık bir keresinde katmer yerken dişim kırılmıştı
Aa gecmis olsun nasil kirildi canim disin?

Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi
Buse diye bir arkadasim var, hatta takima ugramisti geri gelemedi deryacim, burada tanismistik onunlada inciri cok sever kulaklari cinlasin.
Kedi gibi tunuyordu incir agacinin altina :))

onemli degil canim, ben zaten hatirlatayim diye yazdim, sonra seni sallamayip yapmadigimi dusunme diye

bir ara bu kutu yemeklerle 10 kusur kilo vermistim canim biliyorsun ins yine veririm, soyle bir 67 filan olsam tatile gitmeden suer olur
Olacak yine cok iyi yaptin, hazir kalorisi hesaplanmis menuler sana cok yardimci olacak canim.

2 hafta once 67.3
Bu hafta 65.8
Fark 1.5
Yuzde 1.11 (ikiye bolundu)
Harikasin Senemim

67 kilobaslangic
65.8 guncel
1.2 fark
*100=120
120/67=1.79

boyle hesapladim ,bakabilirmisiniz dogrumu :)
cok guzel bir eksi , tebrik ediyorum canim.

canim once nota sonra cezaya donuyor eger takim hep kotu yuzde getirirse. kaptanlarin burasi harici de hesaplamalar yaptiklari bur suru tablolar var, ve ceza alan kaptan bircok tabloyu birkac hafta kendi hazirliyor. is yuku cok artiyor yani.

Bizim kaptanlardan mühendis olur vala

Ev temizligi sonrası 5 mekik çok normall

Ben de ara ogun gondereyim. Ben ve bezelyelerim Kozmogirl17 canim sugar snap peas bunlar :)
Cok istah acici, is yerine ara ogun goturen kaptan candir.

Mrb bende katılabilir miyim? 4 ay önce doğum yaptım. 169-170 boyundayım. Aç 61 ton 62 kiloyum. Hedefim 58. Bebeğimi emziriyrm
Canim seni kardes takimimiz 13. takim davet etmis, hangi takimda istersen kilo verme seruvenine orada devam edebilirsin.

Canim Turkiyede son zamanlarin ben cok iyi anliyorum yogunlugunu.
Ama haftaya boyle arti bildirim yapmayalim olur mi kahvedasim, takimimizin fistigi

Yüzdesini nasıl alicam bilmiyorum bide internetten yaptım uygulamadan olmadı orda yüklendi sonra boyut çok büyük yazdi
canim diyelim ki gecen haftaki kilon 60, bu hafta 59, aradaki fark 1
bu durumda 1 ile 100'u carpiyoruz ve gecen haftaki kilona (60) boluyoruz.
cikan sonuc 1.6666 diye uzayip gidiyor.
1.66'nin yanindaki rakam 5 ve uzerinde oldugu icin 1.67ye yuvarliyoruz ve yuzden 1.67 oluyor.

Canim nasil gecti dgununuz:)

Canim menun guzel, suyunda 2 lt olursa guzel olur, korili corbanin tarifini isteriz :)

oyy çok geçmiş olsun
bitmiş şükür
Sagol canim :)

Bence de konuşalım, iyiye giden bir takımdık biz. Yeni kurallar filan mı eklesek acaba?
(Akına ilk gününde başarılar canım)
Evet bekliyorum aksam herkesin geldigi zamanda konusalim canimcim...

1 dilime dusurebilirsen ne ala ama dusuremiyorsanda buyuk degil dilimlerin canim.
Birde 2 ogun besleniyorsun cok buyuk bir sorun degil.

Önceki kilo 61,5
Sabah 60,8
Fark -0,700 gr
Oran 1,13

Eki Görüntüle 2298953
Tebrikler canim

evet ve inan bana kaptan olmasa kimse motive olamiyor, Ozge gorunmez superman :)
Her seyi beraber yapiyoruz kuzum, takimdaki herkes birbirine destek, ondan guzel oluyor her sey..

Nasil gecti gunun Betulcum?

Kuzum bugün çok mutluydum ekşiyi gördüğüm için :))) bugün yanıma gelen personellere hep gülümsedim akşam anti depresan almış gibi :))))) Çok yogundu ama öğleden snra çıktım bankaya gittim.. sonra köye gittim bursanin cumalikizik köyü bahçeden domates falan topladım çok güzeldi :)))

Kizlar takimimiz bu hafta 6. oldu ve malesef 1 nota aldik
Aksam kalabaliklasinca takimimiz biraz sohbet edelim diyorum, tartip bicelim ne yapabiliriz kilo verirken, neleri yapmamaliyiz diye..
Bu arada sserendipity canim tebrik ediyorum bireyselde bu haftanin 3. su oldun.
Gurur duyduk, bizi cok mutlu ettin canim.

Ne guzel bir gun olmus senin icin canisi, yarinda haftasonu dinlen, kafani dagit :))

Bugün ki menü
Sabah ılık su
Yarim simit
Saat 10 filtre kahve
12 de starbuck reyhanlı peynirli kare tost
Bide chia tea latte midir nedir onu içtim
Saat 16 2 adet incir
2 taze fındık
18 00 iskender ama yarim porsiyon
Süt helvası 3 4 tatlı kaşığı
5 bardak demli çay icmisimdir bugün
Su bugün az oldu dışarıdaydım 1 lt falan

Hemen bi pazara gidip geldim az önce, nasıl güzel incirler vardı. Bayılırım, bi taneyle duramam diye almadım. O da çok kalorili, daha bu yaz hiç yemedim. Nefis mücadelesi

Nazar degdirdim kendime hgittim su 1 taneyi yedim

Sağol abla diger cuna halledicem:)

Teşekkürler canm 13. Takıma gideyim ben

Bugun azicik odullu olmus canim :)

Öyle yapıcam kuzucumm senin nasi gidiyiii bakım :)
Bende iyiyim camasir katliyorum bir yandan, bir yandan da yenilerini yikiyorum :))

Ayyy çok güzel ablacım ne güzel ödül böyle akşam eve gidince güzel bir spor yapicam

Eki Görüntüle 2298994
Nazar degdirdim kendime hgittim su 1 taneyi yedim
1 taneden bir sey olmaz afiyet olsun :)

Biz daha iyisini yaparız çok fena hırs geldi şimdi en güzel yarışma tatlı yarışması abla
Tabi ki yapariz, korksunlar bizden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…