- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Insallah canim. Bugun tarti cok bozdu moralimi.@enimenime canim nicem utlu yaslar kuzuna, omru bereketli , mutlu olsun.
Guzel gunlerini gorun canim.
DeryaOnDiet hazir menuler sana iyi gelecek kuzum:)
@besive busecim ilk hafta icin 500 gr eksi gayet guzel, boyle devam canim.
Aklima hizlica gelenler bunlar, gorusmek uzere kizlar..
Selam esim. Lutfen menulerine hafta boyunca beni etiketle. Ben de seni etiketleyecegim. Veee nickin cok hosuma gitti
Kuzum bence esini eksiye dusuren kanki yapmalisinnnn ahahhahah yaktin beni gamzeeeee yerim seni gamzeeee degisme kiz alistim artik nicini yazabiliyorum simdide bak kartanesi degismis 1 saat neydi diye ariyom neguzel kartanesiydiiiiay ne yapmalıyım ki acabaaaaa
Haklisin canim. Ayy bugun cok guzel elbiseler aldim. Bir kac kilo versem daha guzel olacaklar tabiki. Tartinin bozdugu moralimi alisveris duzeltti. Tam 4 saat alisverisyaptim3 kilo vermek bir haftada sağlıksız bence, siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda?
A benim eski takımpek kilo verememiştim orda
Sen hangi ay geleceksin senemcim, belli mi?
Haftada bir buçuk kilo yapılmayacak şey değil, bence cumalari bekleme arada da tartil gidişatı gözlemle. Kilolar gidiyorsa sorun yok, istediğin gibi değilse en azından aldığın pakete kendinden ekleme yapmazsın Deryacim.
Yaa işte liste öyle bir şey canım. Sorumluluk büyük. Eşine teessüflerimizi ilet, tüm takım etkilendi de
Canım ben senin gibi şef olsam heralde obezite sınırında dolasirdim.Yine kilon iyi
Ayy iyi ki doğmuş kuzucuk
Bence 4.takimdanEmine olsun ismin
Etiketlememiştim bile kediş seni nasıl da gördünGıybet timess başlamış her gün kontrol edeceum vay kedi şişkolamış vay göbeee arşa çıkmış hepsini okudum zalım takım
Ay merak ederim şimdi neler aldın, yuklesene elbisenin birinin fotosunu deryacimHaklisin canim. Ayy bugun cok guzel elbiseler aldim. Bir kac kilo versem daha guzel olacaklar tabiki. Tartinin bozdugu moralimi alisveris duzeltti. Tam 4 saat alisverisyaptimsezon sonu indirimi bir hariikaaaa . birelbise fiyatina 4 elbise adeta.
Ayyy kalbim daraldi kuzum sen anlatirken cok kotu bisey ya atesten bende cok korkuyorun allah yavrullarimizi korusun benimde korayim hic ateslenmezdi enson cekirdek opersyonundan sonra eve cikti cok ateslenmisti o gece napicagimi sasirmistim bbende ama sizin ki daha kotuymustu allah yasatmasin bidaha yaninda yat bari bugunKizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
Evet evet benn yuklemistim hafi sende yukleHaklisin canim. Ayy bugun cok guzel elbiseler aldim. Bir kac kilo versem daha guzel olacaklar tabiki. Tartinin bozdugu moralimi alisveris duzeltti. Tam 4 saat alisverisyaptimsezon sonu indirimi bir hariikaaaa . birelbise fiyatina 4 elbise adeta.
Kiz bu kedi yine gelmis buraya ayagi iyi alisti heee buyu yapmasin bize bideEtiketlememiştim bile kediş seni nasıl da gördün
İtiraf et bakalım dün bizim takıma gelince bi tarafa ağırlıklar filan mı gizledin sen?Bugün baskülde ağır çıktık da
Etraftaki insanlar epilepsi hastasimi dediler , nobet gecirdi resmen ozlem hic sorma, Akinda hic oyle bisey yasamamistik.Ayyy kalbim daraldi kuzum sen anlatirken cok kotu bisey ya atesten bende cok korkuyorun allah yavrullarimizi korusun benimde korayim hic ateslenmezdi enson cekirdek opersyonundan sonra eve cikti cok ateslenmisti o gece napicagimi sasirmistim bbende ama sizin ki daha kotuymustu allah yasatmasin bidaha yaninda yat bari bugun
Canım, canım benim geçmiş olsun. Sen aras'in başında ol tabi ki Özgecim. Umarım düşer kuzucuğun ateşi..Kizlar 1 saat evvel Aras kuzumun atesi cikti biranda , hicbir sey yokken.
Tam uyutacaktim ates dusurucu verip uyuttum mecburen.
Simdi surekli diken ustundeyim
Aras 10 aylikken Akin okula gidiyordu bizde esim ve Arasla gezmeye cikmistik.
Arasin atesi vardi ogun ama her an olcup, gerektiginde ilacini verdik gun boyu.
En son yine saati gelmisti ates dusurucuyu verdik uyudu bebek arabasinda.
Bizde lego magazasina girmistik Akina hediye almaya.
Aras bir anda gozlerini acti, atesi acayip artti resmen saniyeler icinde.
Kucagima aldim esime birsey oluyor yetis diye bagirdim, gozleri kaydi yavrumun, yuzu morardi, esime ambulansi ara dedim.
Elim ayagim bosaldi ayakta duramadim, oturttular insanlar, aras oldu dedim, kesin oldu yasamiyor.
Sonra birisi yardim etti, Arasi yan yatirdi, kucagina aldi, esimde bende anlatamam ne berbat bir halde oldugumuzu.
Ambulans 3-5 dk arasinda geldi atesini bir olctuler 104f (40 derece), hastaneye gittik mudahale edildi.
Aras epilepsi hastalari gibi bir nobet gecirdi ambulansi beklerken.
Cok sukur her sey kontrol altina alindi ama doktorlar Arasin cok ani ates yukselmesi olduguna kanaat getirdiler, ates dusurucuye ragmen.
O gun bugundur Aras cok atesleniyor ve tekrar ayni seyleri yasayacagim diye panik atak hastasi gibiyim.
Simdi mesaja son verip gidip yine kontrol edeyim..
Allah herkesin evladini korusun....
Agzima nutella sokmaya calisiyodum aksam kendi kasik kasik yiyoda mubarekVay anasini esin resmen komplo kurmus ya canim
Temizlik candir, egzersizin harika olmus canim :)Mutfak ve banyo dolaplarina giristim biraz o arada sade bi kahve ictimdolaplari bosaltip herseyi yikayip bi suru sey eleyip atinca kilo vermis kadar rahatliyorum bence burdan bayaga kalori yakmisimdir : evin icinde oraya kos ona bak geri dön is yap herkes ayri bi alem
Hic bozma moralini, diyet menulerle cok guzel zayiflicaksin.Insallah canim. Bugun tarti cok bozdu moralimi.
Moralimi duzeltmek icin once havuz sauna yaptim. Sonra da saatlerce alisveris ve bomba gibiyim suan. Yoldayim. 10 dakikaya evde olurum.
Sen nasilsin canim? Nasildi gunun?
Hadi yaa insanin basina gelmeyijnce gercekten hic bisey bilmiyorsun allah beterinden korusun canim iyi olcak insallah daha kotu olmadan sen onu surekli gozunun onunde tut kuzum nolur nolmazEtraftaki insanlar epilepsi hastasimi dediler , nobet gecirdi resmen ozlem hic sorma, Akinda hic oyle bisey yasamamistik.
Aniden yukseliyor, bazen hatta cogunlukla ates dusurucude dusurmuyor atesini.
Her cocuk farkli
Boyle cocuklar varmis sIk sIk nobet geciren, bir hastalik turu imis bu.
Hatta ailelerine ozel ilac veriliyor, cok sIk tekrarlayanlara, nobet gecirirken dilinin bogazina kacma durumu vs oluyormus, dillerini isirip parcalama..
Ayy sistim, Alllah kimseyi evladiyla sinamasin.
Sen nutellaya diren git bi avuc leblebiye yenik dus tuhhhhAgzima nutella sokmaya calisiyodum aksam kendi kasik kasik yiyoda mubarekona direnmistim halbuki
Atesi dustu canim cok sukur, 5dk da bir kontrol ediyorum..Canım, canım benim geçmiş olsun. Sen aras'in başında ol tabi ki Özgecim. Umarım düşer kuzucuğun ateşi..
Ayy cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun, yavrununda seninde.Canım, canım benim geçmiş olsun. Sen aras'in başında ol tabi ki Özgecim. Umarım düşer kuzucuğun ateşi..
Agzina nutella sokmak miAgzima nutella sokmaya calisiyodum aksam kendi kasik kasik yiyoda mubarekona direnmistim halbuki
Yok iyi cok sukur sagol kuzum..Hadi yaa insanin basina gelmeyijnce gercekten hic bisey bilmiyorsun allah beterinden korusun canim iyi olcak insallah daha kotu olmadan sen onu surekli gozunun onunde tut kuzum nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?