Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk 3e olsa dondurma olmaz mı
Yani dondurma olmasa bile,
ikinci olanlara --> bir küp kesme şeker
Üçüncü olanlara--> bi porsiyon kazandibi mesela olmaz mı
Filizzz FitFiliz canim yeni esimsin artik bu dondurma bizim olmali ve lutfen beni yanliz birakmaaa
Bu hafta bir kilo vermek niyetindeyim bakalım. Çoook sevindim senle eş oldum diye canımcım benim

Mutfak ve banyo dolaplarina giristim biraz o arada sade bi kahve ictim dolaplari bosaltip herseyi yikayip bi suru sey eleyip atinca kilo vermis kadar rahatliyorum bence burdan bayaga kalori yakmisimdir : evin icinde oraya kos ona bak geri dön is yap herkes ayri bi alem

Lusi 'te 9. takimda rakip, bol bol artili gunler ona , sende rakipsin my bayb kotu oldu basarimi dilesem kilomu dilesem bilemedim

Şişman bir kedi olurmuş kediloviç siz nerden tanışıyosunuz Özlemcim bu arada?
Ya varya surda 3 saat yokum masallah gecen roman okuyamiyorum diye sikayet ediyordum siz romanida gectiniz aman masallah diyim hadi nazar degmesin hareket berekettir.
Di mi masallahimiz var bu aralar

4. lere bir dilim yas pasta belki , fena olmazdi :))

cok iyi
resim icin mesaj kutusunun altinda dosya ekle butonu var canim, fotografin da dusuk kalite olmasi gerekiyor. ben foto cekip sonra screenshot aliyorum telden boyutunu dusurmek icin oyle yukluyorum
Canim genelde uygulamadan yuklenmiyor diyorlar normal sitesinden ben hic sorun yasamadim yasarsamda senemin dedigi gibi sekran goruntusunu alip boyutunu kucultuyorum.
Deneme birkiiiii. Ara ogunumu paylasiyorumm sizinle sorun uygulamadaymis mobile dan girince oldu
Gayet guzel gorunuyor ve resim gonderme isi tamamdir canim.
Ben de ara ogun gondereyim. Ben ve bezelyelerim Kozmogirl17 canim sugar snap peas bunlar :)
Cok sirin duruyorlar taze fasulye sandim ilk etapta ama kaptisin havuclari seninde bezelyelerin number one.
Mrb bende katılabilir miyim? 4 ay önce doğum yaptım. 169-170 boyundayım. Aç 61 ton 62 kiloyum. Hedefim 58. Bebeğimi emziriyrm
Canim bebegin hayirli olsun annali babali buyutun hosgeldin gule gule diyim ben sana buralar karisik buara kacirdikmi senide
Yaktin bizi kuzum haftaya -3 kilo bekliyorum senden.
Kizlar selam gecmisi yeni bitirdim.
Artili bildirimlerimiz cok olmus, hemen tartiliyorum.
Senemcim, Ozlemcim listeyle ilgilenmissiniz emeklerinize sglik kizlar.
Bende hemen kontrol edip paylasiyorum.

Kilo Bildirimi
Gecen hafta:63.2
Bugun:62.6
Fark:600gr
Yuzde:0.95
Eki Görüntüle 2298942
Tebrik ederim kuzucum eksi herzamab iyidir.
Yüzdesini nasıl alicam bilmiyorum bide internetten yaptım uygulamadan olmadı orda yüklendi sonra boyut çok büyük yazdi
Canim arkadaslar seninle ilgilenmis ama ben alinti yapmistim simdi silmeye de cok usendim o yuzden suraciktan bi cevapta ben verim dedim ilk sayfada aciklamali bi sekilde yaziyor canim oradan yapabilirsin.

Of of of cok kotu durum haftaya dort elle saldirmaliyiz arkadaslar bu nota nasil alindiysa oyle silinecek
Jyi ki dogmus canim oglusun partide benim dustugum hataya dusme sakin aman diyim.
Sporda olsaymis supermis kuzum
Insallh haftaya hepimiz kendimizi toplicaz kuzum sen uzulme.
Dunden beri hic istifra vs olmadi gayet iyi Senemim, sagol kuzum:)
Sevindim canim oglusunun iyi olmasina.
Evt cnm kucukmus baya bi aksam fazla yeme gunde 6 dilime kadar veriyor diyetisyenler
Geri geldim ben de kös kös
Firtina olmasa yagmurlu havada yurumeye bayilirim ben burada da hava butun gun kapaliydi ve cok bunalticiydi dunden beri yagamadi bi turlu
ayyy burası da fenaaa soğuktu zaten en son nooldu bilmiyorum

bir de benim eşim nerede yaa Kozmogirl17
neredesinnnn
Bugun birraz karnim agriyor cocuklarda durmadi aldim disari cikardim bende ilgilenemedim sizinle
Kizlar, birkac takim daha paylasti, neyseki baska takimlarda da eksi yuzde cikti, bakalim ne olucak. bu hafta notalar affedilir mi ki
13. takim -%0.54 ve 10. takim -%0.44
biz suan sondan 3.yuz -%0.10 ile
Cikmasaydi kizlarin cenemden cekecegi vardi
evet ve inan bana kaptan olmasa kimse motive olamiyor, Ozge gorunmez superman :)
Superwomen diyelim ahahahh cok tatlis bi kaptanimiz var o olmayinca olmuyor
5 mekik surdaki bitter icinmiydi tostun on numaraymis ama
Eline saglik kuzum
Sabah
Tam bugday ekmeğiyle az peynirli tost yedim salatalik domatesle
Sonra kahve ictim
Aksam
6 kasık patlıcan yemegi yedim ince bir ekmekle yogurt yicem daha yemedim
Bir avuc findik yedim
Bitki cayi icicem birde:)
Spor yokmu kuzum menun guzel
@enimenime canim kilolari talan ediyormuşz bu hafta diye duydum
Wuuuu bi iddeali hatun daha
Çok da güzelmiş ağacınız maşallah canım incire
Bir tanesinden zarar değil fayda gelir Özlemcim. Birde duramamak mesele zaten
Afiyet bal şeker olsun tatlım
bahcede yok yok gelde tut kendini yani canim

3.ye profiterol varmis cok iddealilar kuzum bu kizlar hadi kendimizi gosterelim bu hafta.
Ohhh mis olmustur remizlik gibisi varmi ya
Oooooff tam isimin ortasinda esim kuruyemisciden sicak leblebi almis getirdi. Dayanamadim bir avuc yedim yemicem demiştim pakete bi dokundum kaldirma icin sicacikk
Veee esinden bi gollllll sana yemiyeydin iyiydi

Lusi 'te 9. takimda rakip, bol bol artili gunler ona , sende rakipsin my bayb kotu oldu basarimi dilesem kilomu dilesem bilemedim

Şişman bir kedi olurmuş kediloviç siz nerden tanışıyosunuz Özlemcim bu arada?

Di mi masallahimiz var bu aralar
Gıybet timess başlamış her gün kontrol edeceum vay kedi şişkolamış vay göbeee arşa çıkmış hepsini okudum zalım takım

Bu hafta birinci belli zaten Özlemcim, elimize su dokemez kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…