Fazla takiliyor buralarda
Amin canım, çok üzüldüm özgecim gercekten. Allah dermansizini vermesin tabi orası da ayrı ama hep tetikte ol madem kuzum. Yaşı büyüdükçe geçecektir bu durumu, tekrar geçmiş olsun canımıniçiEtraftaki insanlar epilepsi hastasimi dediler , nobet gecirdi resmen ozlem hic sorma, Akinda hic oyle bisey yasamamistik.
Aniden yukseliyor, bazen hatta cogunlukla ates dusurucude dusurmuyor atesini.
Her cocuk farkli
Boyle cocuklar varmis sIk sIk nobet geciren, bir hastalik turu imis bu.
Hatta ailelerine ozel ilac veriliyor, cok sIk tekrarlayanlara, nobet gecirirken dilinin bogazina kacma durumu vs oluyormus, dillerini isirip parcalama..
Ayy sistim, Alllah kimseyi evladiyla sinamasin.
Amin canim, sagol..Ayy cok gecmis olsun. Allah yardimciniz olsun, yavrununda seninde.
Sevindim daha iyi olmasina kuzum benimkide bhgun birden bire kusmaya basladi suyu dazla ictim diyor midesini bulandirdi 2 litre icmistir kesinYok iyi cok sukur sagol kuzum..
Evet yas buyudukce gececek dedi doktorda cok sukur..Amin canım, çok üzüldüm özgecim gercekten. Allah dermansizini vermesin tabi orası da ayrı ama hep tetikte ol madem kuzum. Yaşı büyüdükçe geçecektir bu durumu, tekrar geçmiş olsun canımıniçi
Oyyy kiyamam 2lt mi yavrum benim hepsi cok sapsik cok minnoslar beee:))Sevindim daha iyi olmasina kuzum benimkide bhgun birden bire kusmaya basladi suyu dazla ictim diyor midesini bulandirdi 2 litre icmistir kesin
Sagol canim, dedigin gibi cok ac kalacak olursam aksam yogurt yerim.canim 500gr gayet guzel bir eksi, aksam gec saatlerde yemezsen bu haftada guzel gidecek bence:)
Nasilsin canim, nasil gecti gunun?
Tebrikler canim
Havuc cok guzel bir ara ogun kuzum:)
Canim cok iyi olmus hazir menuler siparis etmen, 1000 kalori epey az ac kalirsan 1 meyve, yogurt ya da 1 avuc kuruyemis yersin canim.
Aaa bnde dun taniyamadim kim bu yeni nickli arkadas diye:)
Cok fazla degil artin canim ama haftaya guzel bir eksi gelsin olur mu?
Menulerinide yazmiyorsun, ihmal etme ne olur..
Epey cokmus tatiliniz kuzum, keyfini cikartin.
Oooo harikasin :)
Canim haftaya seni mezun edecegiz, kemerleri sIk...
Aa gecmis olsun nasil kirildi canim disin?
Buse diye bir arkadasim var, hatta takima ugramisti geri gelemedi deryacim, burada tanismistik onunlada inciri cok sever kulaklari cinlasin.
Kedi gibi tunuyordu incir agacinin altina :))
Olacak yine cok iyi yaptin, hazir kalorisi hesaplanmis menuler sana cok yardimci olacak canim.
Harikasin Senemim
cok guzel bir eksi , tebrik ediyorum canim.
tamam canim hala yoldayimAy merak ederim şimdi neler aldın, yuklesene elbisenin birinin fotosunu deryacim
Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyorOyyy kiyamam 2lt mi yavrum benim hepsi cok sapsik cok minnoslar beee:))
Canim kizim ve esim uyumustur simdi. Yarin yukleyeyim olur mu. Uyumadilarsa bugun.Evet evet benn yuklemistim hafi sende yukle
Ay korkunc bisey bende disari cikarken bi suru tembih ediyorum kizima bir ara oda oyleydi kendi yurumeye calisiyodu kaciyodu falan.. neyse ki duzeldi.Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyor
Olur kuzum yuklede bugun yarin farketmez bizeCanim kizim ve esim uyumustur simdi. Yarin yukleyeyim olur mu. Uyumadilarsa bugun.
Bu eş olayi nedir :)
Duzeliyormu kotu bisey ya bu aralar huy edindi bakiyor ben arkasindan kosuyorsam tam gaz devam ediyorAy korkunc bisey bende disari cikarken bi suru tembih ediyorum kizima bir ara oda oyleydi kendi yurumeye calisiyodu kaciyodu falan.. neyse ki duzeldi.
Kucuk bir cikolata, seker gibi bisey bulundur yaninda, kosarsan bunu alamazsin de.Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyor
Her hafta takimimizda, aramizda eslesiyoruz.Bu eş olayi nedir :)
Tatli bi yaris kuzum her hafta kendi takimimizin icinde esleme yapiyoruz esler birbirini kiskirtiyor birbirleri arasinda guzel bi tyaris oluyorkazanana dondurma odulu veriliyorBu eş olayi nedir :)
Benim de bir arkadaşın çocuğu öyleydi. Kaç kez ambulasla alelacele hastaneye gittiler. Biz aynı zamanlarda anne olmuştuk onunla, o yüzden çok içim burkulurdu hastaneye ziyarete gittiğimde. Ama testler tahliller yapıldı öyle epilepsi gibi bir durumu da yoktu Allah'tan. (Yalnız dil olayına çok dikkat et kuzum. Nasıl müdahale edileceğini öğrenmişsindir zaten, soğukkanlı da kalmaya çalış böyle durumlarda.)Evet yas buyudukce gececek dedi doktorda cok sukur..
Deryacim o olaydan sonra kac ay ben hayalet gibi gezdim atesi her ciktiginda..
Bende cok atesli bebekmisim kucukken :))
Gecmis olsun canim, cok az yemissin bugun.16 Ağustos MenüDeryaOnDiet çokça hafif beslendim
09:00
2 tavada yumurta
1 salatalık
1kk peynir
3 ceviz
3 dilim ekmek
Şekersiz çay
16:00
Brokoli ve havuç haşlama, az zeytinyağlı
Yoğurt kürü
2lt su uyuyana kadar içerim daha
20.30 da yeşil çay içeceğim
Bugün spor yapamadım, ev işi bile çok yapamadım boynum tutulmuş ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?