Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canım, çok üzüldüm özgecim gercekten. Allah dermansizini vermesin tabi orası da ayrı ama hep tetikte ol madem kuzum. Yaşı büyüdükçe geçecektir bu durumu, tekrar geçmiş olsun canımıniçi

Amin canım, çok üzüldüm özgecim gercekten. Allah dermansizini vermesin tabi orası da ayrı ama hep tetikte ol madem kuzum. Yaşı büyüdükçe geçecektir bu durumu, tekrar geçmiş olsun canımıniçi
Evet yas buyudukce gececek dedi doktorda cok sukur..
Deryacim o olaydan sonra kac ay ben hayalet gibi gezdim atesi her ciktiginda..
Bende cok atesli bebekmisim kucukken :))

Sagol canim, dedigin gibi cok ac kalacak olursam aksam yogurt yerim.

Oyyy kiyamam 2lt mi yavrum benim hepsi cok sapsik cok minnoslar beee:))
Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyor

Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyor
Ay korkunc bisey bende disari cikarken bi suru tembih ediyorum kizima bir ara oda oyleydi kendi yurumeye calisiyodu kaciyodu falan.. neyse ki duzeldi.

Ay korkunc bisey bende disari cikarken bi suru tembih ediyorum kizima bir ara oda oyleydi kendi yurumeye calisiyodu kaciyodu falan.. neyse ki duzeldi.
Duzeliyormu kotu bisey ya bu aralar huy edindi bakiyor ben arkasindan kosuyorsam tam gaz devam ediyor

Kucuk bir cikolata, seker gibi bisey bulundur yaninda, kosarsan bunu alamazsin de.
Dikkatini dagit mesela, Akina bak bir masal ogrendim dinlermisin desem hemen her seyi birakir oturur yanima.
Onun ilgisini cekecek birseyle dikkatini dagitmaya calis, ya da bir sure cikma disari tek basina, esinle beraber cikin firsat olunca.

Bu eş olayi nedir :)
Her hafta takimimizda, aramizda eslesiyoruz.
Esler birbirini motive ediyor, destek oluyor.
DIyete uygun olmayan birsey yediksek elestiriyoruz birbirimizi.
Hergun menulerimize yorum yappiyoruz.
Cuma gunu tarti sonucuna gore 1. olan esler birer dondurma odul kazaniyorlar canim.

16 Ağustos Menü DeryaOnDiet çokça hafif beslendim

09:00
2 tavada yumurta
1 salatalık
1kk peynir
3 ceviz
3 dilim ekmek
Şekersiz çay

16:00
Brokoli ve havuç haşlama, az zeytinyağlı
Yoğurt kürü

2lt su uyuyana kadar içerim daha
20.30 da yeşil çay içeceğim

Bugün spor yapamadım, ev işi bile çok yapamadım boynum tutulmuş ağrıyor

Evet yas buyudukce gececek dedi doktorda cok sukur..
Deryacim o olaydan sonra kac ay ben hayalet gibi gezdim atesi her ciktiginda..
Bende cok atesli bebekmisim kucukken :))
Benim de bir arkadaşın çocuğu öyleydi. Kaç kez ambulasla alelacele hastaneye gittiler. Biz aynı zamanlarda anne olmuştuk onunla, o yüzden çok içim burkulurdu hastaneye ziyarete gittiğimde. Ama testler tahliller yapıldı öyle epilepsi gibi bir durumu da yoktu Allah'tan. (Yalnız dil olayına çok dikkat et kuzum. Nasıl müdahale edileceğini öğrenmişsindir zaten, soğukkanlı da kalmaya çalış böyle durumlarda.)
Doktoru 7 yaşında geçeceğini şöylemişti onlara. Gerçekten de artık öyle olmuyor 7 yaşından beri (9simdi). Çok şükür. Yazıyorum sana da umut olsun, geçecek korkma
Hatta ikinci çocuk bile istedikleri halde yapmamislardi, 7 yaşına gelmesini beklediler. Şimdi bir de kızları var, onda o sorun yok (zaten genelde erkekler cocuklarda daha sık olurmuş)

Gecmis olsun canim, cok az yemissin bugun.
Ama doyduysan sorun yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…