- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim gunaydin. Senin o kiloda karnin nasil duz olmaz ya. Fistiksin masallah10kg versem benim karnımda böyle düz olur mu
Hadi gunduzki 2 kurabiye cok minnak desek ama aksam cok gec olmus canimİzine gelip dağıtıyorum diyeti. Dünkü menümü yazayım bak
16ağustos
Sabah(10.00) domates, salatalık, b.peynir, 6zeytin, 2d.ekmek
Ara(14.00) 2 kurabiye
Öğle (18.00) t.fasülye, 2yk pilav(pirinç), yumurta(sahanda)
Akşam 22.00 s.yumurta, 3d.ekmek, 1büyük domates
Su 3lt
Spor yok maalesef
Yatış 01.30
Öğünlerim hep kaydı. Düzenim yok.
Sağol canımCanim gunaydin. Senin o kiloda karnin nasil duz olmaz ya. Fistiksin masallah
Sasirdim kelebege o kiloda hobek. Dur su yeni elbiselerimi giyiyim bakin gobek az gibi bende. Ya da ben oyle saniyorumFotoğraf çekiliyor diye karnını içine çekmiş bence
Göbek biraz da yapı meselesi, bizim genlerde var mesela zayıf da olsak bi göbek var kendi tarafimda.
Deryada yok meselaDeryaOnDiet şanslı kız
Senin kiloda istedigin kadar doyur karnini ayvadir o gobek ayvaSağol canım
Oruçken düz oluyor
Birde sabah uyanır uyanmaz wc gidip bişey yemezsem
Bu kızlar aç geziyor sanırım
Bizim karnımız doyuyor allaha şükür
Pişirmeyelimm dedim dinlemediler. Bugün biraz hareket edeceğim.Hadi gunduzki 2 kurabiye cok minnak desek ama aksam cok gec olmus canim
Iyiyiz canim eksik olma:)Gunaydin canim iyisinizdir umarim
Aksama guncellerim canim odul yazmayi unutmusum..Tatlim birayi odulden saymadik mi cezasida yok imisss boleeneyse ben kendime 100 mekik ceza yaziyorum ozaman
Kunefeyi akabinde yedim lahmacunun hatta doymadim bile ama olsun odulum nefisti:)1 adet lahmacun aksam 6 da sorun cikarmazda kunefeyi gec yememissindir umarim nasilda severim bence kunefe benim buyuk odulum olmali yani ilk hedefime ulastigimda yiyebilirim odul olarak
Canim iyi eglenceler, keyfini cikart:)Kızlar biz pikniğe gideceğiz. Yazamıyorum pek. Zaten son tatilim. Gelecek bayrama kadar buralara gelemeyebilirim. Tadını çıkarmam lazımgörüşürüz
Tatilde olur bolye suan diyeti dusunme eglenmene bak canim:)İzine gelip dağıtıyorum diyeti. Dünkü menümü yazayım bak
16ağustos
Sabah(10.00) domates, salatalık, b.peynir, 6zeytin, 2d.ekmek
Ara(14.00) 2 kurabiye
Öğle (18.00) t.fasülye, 2yk pilav(pirinç), yumurta(sahanda)
Akşam 22.00 s.yumurta, 3d.ekmek, 1büyük domates
Su 3lt
Spor yok maalesef
Yatış 01.30
Öğünlerim hep kaydı. Düzenim yok.
Eskiden hiç göbeğim yoktuSenin kiloda istedigin kadar doyur karnini ayvadir o gobek ayva
yarismalara ktilim olmadi canim vazgectik, belki ileride yeniden deneriz..Pişirmeyelimm dedim dinlemediler. Bugün biraz hareket edeceğim.
Yarışmalar olmuyor mu artık. Hani herhafta yapıyorduk. Ben mi kaçırıyorum acaba
yarismalara ktilim olmadi canim vazgectik, belki ileride yeniden deneriz..
İyi uykularKizlar benim gozlerim kapaniyor saat 12ye geliyor.
sserendipity canim tekrar 3.lugunu kutluyorum, gormedin onceki mesajlari.
Gorusmek uzere citirlar.
Fazlası ile Senin de olsun
Benim de cadde üstü evim hem de en işlek olanından..Günaydın kızlar geceden beri uykusuzum resmen bu evden tasinmam lazım ya... Fıkra gibi bi gece geçirdim resmen...
Benim ev cadde üstünde dükkan üstü altında avm dönerci falan var. Zaten yaz boyunca döner kokusundan illallah geldi...neyse gece bir grup genç nasıl bağırarak konuşuyorlar bilmem ne mahallesinde i... necati var iste i... necati şöyle yapıyo böyle yapiyoo ayyyy dedim yeter cama çıktım yeter be dedim yarın gidip o i... necatiyi bulucam sayenizde ogrendim dedim kim olduğunu.. neyse yine tam dalicam uykuya bu seger çingen bi kadın allah b..... versin firhaaaat diye nasıl bagrio caddelerde artık adam baktıysaferhatinada dedim necatisinide
Görüciiiiizzzzzzzz:)Himm bu haftaki dondurma bize geliyor degil mi esim @pembecanavar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?