Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi gunduzki 2 kurabiye cok minnak desek ama aksam cok gec olmus canim

Canim gunaydin. Senin o kiloda karnin nasil duz olmaz ya. Fistiksin masallah
Sağol canım
Oruçken düz oluyor
Birde sabah uyanır uyanmaz wc gidip bişey yemezsem
Bu kızlar aç geziyor sanırım
Bizim karnımız doyuyor allaha şükür

Fotoğraf çekiliyor diye karnını içine çekmiş bence
Göbek biraz da yapı meselesi, bizim genlerde var mesela zayıf da olsak bi göbek var kendi tarafimda.
Deryada yok mesela DeryaOnDiet şanslı kız
Sasirdim kelebege o kiloda hobek. Dur su yeni elbiselerimi giyiyim bakin gobek az gibi bende. Ya da ben oyle saniyorum

Hadi gunduzki 2 kurabiye cok minnak desek ama aksam cok gec olmus canim
Pişirmeyelimm dedim dinlemediler. Bugün biraz hareket edeceğim.
Yarışmalar olmuyor mu artık. Hani herhafta yapıyorduk. Ben mi kaçırıyorum acaba

Gunaydin canim iyisinizdir umarim
Iyiyiz canim eksik olma:)

Tatlim birayi odulden saymadik mi cezasida yok imisss bolee neyse ben kendime 100 mekik ceza yaziyorum ozaman
Aksama guncellerim canim odul yazmayi unutmusum..

1 adet lahmacun aksam 6 da sorun cikarmazda kunefeyi gec yememissindir umarim nasilda severim bence kunefe benim buyuk odulum olmali yani ilk hedefime ulastigimda yiyebilirim odul olarak
Kunefeyi akabinde yedim lahmacunun hatta doymadim bile ama olsun odulum nefisti:)
Sende az da olsa ye canim..

Kızlar biz pikniğe gideceğiz. Yazamıyorum pek. Zaten son tatilim. Gelecek bayrama kadar buralara gelemeyebilirim. Tadını çıkarmam lazım görüşürüz
Canim iyi eglenceler, keyfini cikart:)

Tatilde olur bolye suan diyeti dusunme eglenmene bak canim:)

Günaydın kızlar geceden beri uykusuzum resmen bu evden tasinmam lazım ya... Fıkra gibi bi gece geçirdim resmen...
Benim ev cadde üstünde dükkan üstü altında avm dönerci falan var. Zaten yaz boyunca döner kokusundan illallah geldi...neyse gece bir grup genç nasıl bağırarak konuşuyorlar bilmem ne mahallesinde i... necati var iste i... necati şöyle yapıyo böyle yapiyoo ayyyy dedim yeter cama çıktım yeter be dedim yarın gidip o i... necatiyi bulucam sayenizde ogrendim dedim kim olduğunu.. neyse yine tam dalicam uykuya bu seger çingen bi kadın allah b..... versin firhaaaat diye nasıl bagrio caddelerde artık adam baktıysa ferhatinada dedim necatisinide

Benim de cadde üstü evim hem de en işlek olanından..
Seni okuyunca burayı anlatıyosun gibi geldi..

Çevrende gelişen durumlara bu kadar fevri yaklaşma.. Gün içinde birkien negatifliği pozrif etmek için ufak güzellikler yap.. Bu seni daha sakin daha mutlu yapar..

Özetle, hayatla savaşmayı bırak. Bu seni her daim yorgun yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…