Bunlarda yakismis tatlim
Evet cicis bi elbise tril tril canimBunu cook begendimEki Görüntüle 2299108
Tesekkurler.. :)Afiyet olsun kuzum benim daha kahvalti yapmaya malesefki vaktim olmadi ve cok aciktim
Ya bu tam kir dugunluk mus canim verme bencedeBu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
Bence buda hoz durmus yani sen bilirsin
Biraz kilolu gostermis ve rengi baya guzelmis
Bununda modelinden cok rengini sevdimEki Görüntüle 2299113
Bunu ise giyerim diyorum
Sezon sonu indirimindenGüle güle kullanın inşallah
Bu kadar elbiseyi nerden aldınız
Ay benimkide sabaha kadar agladi sabahta 7 de kalktik oturdukTesekkurler.. :)oo saat epey oldu bende gece kaldim gece oglan uyutmadi
Basladi demekki indirimler bende bzen yaparim boleSezon sonu indiriminden
Sagol canim. Sari cok kilolu gosterdi sanki. Eim de verme diyor. Onu da is icin aldim. Hem boyu normal hem de rengi guzel diye. Ve cok ucuza aldim ama iste kilolu gosteriyir gibi.DeryaOnDiet bi kere sen çok tatlısın canımm bizim takımın güzellik özelliği var hakkikatten. Ayrıca 65 gibi duruyorsun deryacim kilo olarak. sanirim kas yoğunluğun fazla, iyi duruyorsun yani kilona göre ve evet göbek yok sende ben 70 kiloyken öyle bir göbek vardı ki, üstüne tabak koyup masa niyetine kullanabilirdim yani
Geri vericem dediğin elbise hariç diğerleri çok yakışmış. Ben en çok o uzun cicekliyi, pantalonlu takımı, ve iş yerine giyerim dediğini beğendim. Sarı olanı da verme bence, rengi güzel gitmiş sana canım.
Sagol canim. Bugun yeni elbiselerden birini giydim. Hayvanat bahcesine gidiyorum kizimlaBegendim canim guzelmis bunlar
Ve sevgili esime yuzde bimilyon katiliyorum cok tatli ve guzellsinDeryaOnDiet bi kere sen çok tatlısın canımm bizim takımın güzellik özelliği var hakkikatten. Ayrıca 65 gibi duruyorsun deryacim kilo olarak. sanirim kas yoğunluğun fazla, iyi duruyorsun yani kilona göre ve evet göbek yok sende ben 70 kiloyken öyle bir göbek vardı ki, üstüne tabak koyup masa niyetine kullanabilirdim yani
Geri vericem dediğin elbise hariç diğerleri çok yakışmış. Ben en çok o uzun cicekliyi, pantalonlu takımı, ve iş yerine giyerim dediğini beğendim. Sarı olanı da verme bence, rengi güzel gitmiş sana canım.
Burdaki birincielbise var simdi ustumde.Bunlarda yakismis tatlim
Begendigine sevindim canim.Evet cicis bi elbise tril tril canim
Degil mi yaa. Bir daha belki bulamam renkleri de cok guzel. Simdilik giyecek yerim yok ama dursun degil miYa bu tam kir dugunluk mus canim verme bencede
Bence durmali canimDegil mi yaa. Bir daha belki bulamam renkleri de cok guzel. Simdilik giyecek yerim yok ama dursun degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?