- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bunu ise almistim ama boyu kisa geldi gozume. Aslinda elbise guzelve bunu da cook ucuza aldim yuzde 70 indirimliBence buda hoz durmus yani sen bilirsin
Off iste esim de rengini cok begendi. Fiyati desen adeta tisort fiyatina. Esim 65e inersen bu kadar kilolu gostermez diyor.Biraz kilolu gostermis ve rengi baya guzelmis
Hepsini güle güle kullan canım. Ben elbise giyemiyorum, biraz iç bacak çalışmam lazımSezon sonu indiriminden
Evet ben de rengini begendim omuz kisminin modeli biraz ilginc ama askisiz sutyenle giyerim dedim. Bu da super ucuz aldigim elbiselerden biriBununda modelinden cok rengini sevdim
Tunaydin canim keske gece yemeseydin iyi olurdu ama madem yedin bugun biraz dikkat edip tolere edebilirsingunaydin kizlar dun gece yazdigim mesaji gondermeden uyuyakalmışım. ama madem duruyo ben de aynen gonderdim. dun yazdigim mesaj:
iyi geceler canlar... o kadar yorulmusum ki anlatamam. cok gec geldik gelir gelmez de yattik. ya bugun de cuma... gecmis dolmus nasil okuycam bilemiyorum.
etiketlendigim ve aklimda kalan bir kac seyi yazayim hemen
FitFiliz canim senin taktigi uyguladim bu hafta. seninle eşken bu modda degilmisim kendimi motive edememisim demek.
@Yawrukush cok gecmis olsun canimcim. Allah sifa versin ogluna. mesajların hepsini okuyamadin son durum hakkinda bilgim yok ama insallah gecmistir.
Kozmogirl17 valla dogum gunun de gayet iyiydim dokunmamistim ama sonra eve gelip mutfagi toplarken gec vakitte yedim
Sagol canim. Ayy yuzume bak nas gidim cikmis. 65ken gidi midi yoktu ne guzel.Ve sevgili esime yuzde bimilyon katiliyorum cok tatli ve guzellsin
O uzun elbise haric o biraz tuzliydu. Geri kalan neredeyse hepsi yuzde 70 indirimli.
Ben indirim kurduyum. Her sene muhakkak yakalarimBasladi demekki indirimler bende bzen yaparim bole
Tamam ayni fikirde olmamiza sevdim. Dursun.Bence durmali canim
Canimalismadigindan oyle geeliyirdur. Ben de pantolon giyemiyorum. Yakiyor dizlerimi hic sevmiyorumHepsini güle güle kullan canım. Ben elbise giyemiyorum, biraz iç bacak çalışmam lazım
Birbirine yapışıyor sürtünüyor sinir oluyorum rahat edemeyince. Ay bi de kısa tayt gibi bi çamaşır aldım bunu önlemek içino zaman da bi anlamı kalmıyor elbiseyle tiril tiril gezmenin, sicaklatiyor
Ben bu menüyü hiç görmedim sayıyorum
canım bu kilolar uzun süredir olduğum kilolardı zor gidiyor ama inanıyorum inşallah olacak56 yı kesin görürsün canım yalnız güzel menülerle
inşallah sen de ulaşacaksın canım inşallah ben de ulaşabilirimBen de çok severim ama işte hedefe giden yolda tökezlemek istemiyorum. Sen nasılsa çok yaklaşmışsın
güzel canım harikasınn@Yawrukush
agustos 16 menum
sabah 9'da
1 kase yogurt,yarim mango ,tarcin
ara ogun 10:30
neskahve sutlu
oglen 2 'de
3 kofte ,3 yemek kasigi yogurt,biber ,domates
Aksam 6'da
3 yemek kasigi tavuk curry ,2 yemek kasigi sebzeli pilav ,ceyrek naan ,1dilim karpuz
2.5 lt su
spor : leslie 2 mile
Öyle deme kız,ne güzelsin o güldüğün resimde filan. Gidilar gelir geçer boşver.Sagol canim. Ayy yuzume bak nas gidim cikmis. 65ken gidi midi yoktu ne guzel.
bugün yeni bir güne süper başladııım akşama gün varmışBuu menuyle dondurma zor be guzelim.
kuzum makarnayı erken yemen ve kıymalı lması isiBende utansrak menumu yazim bugun ipleri iyice kopardim
Sabah oysaki guzel baslamistim
09.30
2 dilim ekmek
1 yumurta
1kk peynir
Sekersiz cay
12.30
Ssekerli turk kahvesi hic guzel degildi
15.30
1tbk taze fasulye
1 kase cacik
17.30
1 tbk kiymalimakarna
Aksam esimin israri uzeine 1 bira yanina cips artik odulum olsun bugunku menuu.
Spor sokakta 2 saat yuruyuus
2lt su
Daha haftasonu sayılır bugün de annene müsade edebilirsin birazcık, ama anne yapımı olmayan çikolatalar filan yasak bugün kuzu sanabugün yeni bir güne süper başladııım akşama gün varmış
annem tamamen benim zayıflamama karşıt çalışıyor
dün de nasıl yorulmuşum... hala toparlanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?