Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yediğim yer çok güzel yapıyordu ama bitiremedim ve çook sevindim bitirememe

bence güzel canım künefe ödül herhalde

Ay benimkide sabaha kadar agladi sabahta 7 de kalktik oturduk
Yapma yaa, ne oldu bizim takımın miniminilerine nazar mı değdi ne nesi vardı Özlemcim? Diş filan mı acaba?
Ben de acilden geldim, tahliller filan yapıldı. Sonuçlar çıksın yine gidicem. Zannetmiyorum öyle önemli birşey olduğunu ama içim rahat etsin.

Off iste esim de rengini cok begendi. Fiyati desen adeta tisort fiyatina. Esim 65e inersen bu kadar kilolu gostermez diyor.
Bence de haklı eşin, kilo verince daha iyi durabilir. Hemen göğüs altından başlamış ya etek kısmı ondan kilolu gibi göstermiştir. Bunu versen bile yerine sarı birşey al bence

Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda

İlahi özlemcim güldürdün beni
Ay ben onu çocuklarima diyorum, yoğurt yemezsen kapkara olursun diye inanıyorlar bir de her gün yoğurt vaktimiz var.
Bizde ayni ama benim kiler severek yiyorlar allahtan evde yapiyorum ben yogurdumu

Son düzenleme:
Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda
Hay Allah yaa cidden ne oldu bizim kuzulara böyle, geçmiş olsun canım.
Biz cümbür cemaat patates haşlama, pirinç lapası filan yapicaz herelde minnoşlara. Bir de nane limon. Neyse, Allah beterinden korusun

Hay Allah yaa cidden ne oldu bizim kuzulara böyle, geçmiş olsun canım.
Biz cümbür cemaat patates haşlama, pirinç lapası filan yapicaz herelde minnoşlara. Bir de nane limon. Neyse, Allah beterinden korusun
Aynen oyle dun buyuk fazla su icti kustu bugun kucugum oyle bende sasirdim yani napicagimi hangisine yetisicegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…