yediğim yer çok güzel yapıyordu ama bitiremedim ve çook sevindim bitirememeBugun nasillar canim?
Canim Allah kavustursun..
Cok guzel tebrik ederim :)
Anne olunca evde menu anne menusu olmus :)
Harikasin, yememekle cok iyi yapmissin:)
Aksam eriste cok deil ise menu gayet guzel, adimlarda sahane :)
Canim ben Turkiye'yi 10 saat geriden takip ediyorum saat farkindan oturu..
Turkiyede gece iken bizim burada gunduz:)
Sagol Feyzosum...
Kendini salmak yok, bir insan hele ki bir kadin, hele ki sen birde anne olmussun, bence istedikten sonra her seyi yapar..
Hergun duzenli menunu yaz lutfen, sana yardim etmemizi istiyorsan daha aktif ol takimda.
Hem eminim burasi sana iyi gelecek...
insallah bir daha yasamayiz Deryacim..
Hatirliyorum seninde ateslendigin zamani canim.
Amin diyorum tum guzel dileklerine, hepimizin evlatlari saglikli , mutlu olsunlar..
Ben var ya senin bu motivasyonuna hayran kaldim, sen hep boyle olmalisin canim, bu sefer o kilolar gidecek :)
Ablacim hosgeldin, gozlerim yollarda kaldi.
Internetin hemen baglansinda don aramiza
Feyzosum batti balik yan gider adli calisma olmus menun ama bende senden farkli degilim, kunefenin dibine vurdum :))
Cok guzel bir menu, off hint yemegi en sevdigim ,afiyet olsun canim :)
Ohhh yarasin kuzum :))
Rakip mi olduk inanmiyrm@kedilovic 'te 9. takimda rakip, bol bol artili gunler ona, sende rakipsin my bayb kotu oldu basarimi dilesem kilomu dilesem bilemedim ❤
ahahha ayy bana da yap kanki
bence güzel canım künefe ödül herhaldeCUMA MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
2 dilim pastirma
1 kk peynir
10 zeytin
Yarim salatalik, yarim domates, 3 minik havuc, yarim avokado
25 kalorilik pita ekmegi
OGLEN 13.30DA
Sebzeli kiyma kavurma (1 kase)
Yarim avokado
ARA 14DE
Filtre kahve
1 adet hurma
AKSAM 18DE (bomba geliyor :) )
1 adet lahmacun
Bol salata
Ardindan cay ve kunefe
Yatana kadar limonlu cay icecegim.
SU: 2 lt
SPOR: 30 dk sabah, 30dk aksam yuruyus ve market alisverisi
@besive
hayıııır asla pes etme kuzuuuum daralacağıııızEllerine sağlık
Ben daralacağıma olan inancımı yitirmek üzereyim
Evet tam yakaladım ama köpüğü gitti ve feyzoşum, sen koy kahveleri ben özleme haber ederim, eşimsiz gelmemahahha ayy bana da yap kanki
ya da taştıysa gel ben sana yapiiimmmm
iyi eğlenceler kuzumm güzelce eğlenKızlar biz pikniğe gideceğiz. Yazamıyorum pek. Zaten son tatilim. Gelecek bayrama kadar buralara gelemeyebilirim. Tadını çıkarmam lazımgörüşürüz
Ayyy canim bana bole es lazimdi isteee geldim geldimmEvet tam yakaladım ama köpüğü gitti ve feyzoşum, sen koy kahveleri ben özleme haber ederim, eşimsiz gelmemKozmogirl17
Yapma yaa, ne oldu bizim takımın miniminilerine nazar mı değdi neAy benimkide sabaha kadar agladi sabahta 7 de kalktik oturduk
Bence de haklı eşin, kilo verince daha iyi durabilir. Hemen göğüs altından başlamış ya etek kısmı ondan kilolu gibi göstermiştir. Bunu versen bile yerine sarı birşey al benceOff iste esim de rengini cok begendi. Fiyati desen adeta tisort fiyatina. Esim 65e inersen bu kadar kilolu gostermez diyor.
Zenci olursun yemeBi soru : Sizce kahve telvesi yemek zararlı mıdır ?(tam da şu an yaptığım şey )
Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim yaYapma yaa, ne oldu bizim takımın miniminilerine nazar mı değdi nenesi vardı Özlemcim? Diş filan mı acaba?
Ben de acilden geldim, tahliller filan yapıldı. Sonuçlar çıksın yine gidicem. Zannetmiyorum öyle önemli birşey olduğunu ama içim rahat etsin.
İlahi özlemcim güldürdün beniZenci olursun yeme
Bizde ayni ama benim kiler severek yiyorlar allahtan evde yapiyorum ben yogurdumuİlahi özlemcim güldürdün beni
Ay ben onu çocuklarima diyorum, yoğurt yemezsen kapkara olursun diyeinanıyorlar bir de her gün yoğurt vaktimiz var.
Hay Allah yaa cidden ne oldu bizim kuzulara böyle, geçmiş olsun canım.Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda
Ben de yapiyodum da bu sıra hazır alıyoruz, yaz diye inekler ne yiyosa artık yoğurt bi cıvık oluyor, tutturamiyorumBizde ayni ama benimki severek yiyorlar allahtan evde yapiyorum ben yogurdumu
Ben suzuyorum cok siviysaBen de yapiyodum da bu sıra hazır alıyoruz, yaz diye inekler ne yiyosa artık yoğurt bi cıvık oluyor, tutturamiyorum
Aynen oyle dun buyuk fazla su icti kustu bugun kucugum oyle bende sasirdim yani napicagimi hangisine yetisicegimiHay Allah yaa cidden ne oldu bizim kuzulara böyle, geçmiş olsun canım.
Biz cümbür cemaat patates haşlama, pirinç lapası filan yapicaz herelde minnoşlara. Bir de nane limon. Neyse, Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?