Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pilav olmasa ve 22 olmasa imiş akşam ymeeği gayet güzelmiş kuzum

Evet tam yakaladım ama köpüğü gitti ve feyzoşum, sen koy kahveleri ben özleme haber ederim, eşimsiz gelmem Kozmogirl17
senin bu mesajını okur okumaz annem seslendi komşu geliyor kahve yap diye ve diyorum gerçekten birlikte içmeyi çok istemişiz demek ki nasip oldu

Bence aksam toptan olmamis sabah ki kurabiyelerde olmMis neyse ama duzene koyarsin bence

senin bu mesajını okur okumaz annem seslendi komşu geliyor kahve yap diye ve diyorum gerçekten birlikte içmeyi çok istemişiz demek ki nasip oldu
Bende kahvaltimi yeni yaptim annemi bekloyorum yagmur esliginde icicm ins cocuklar durursa tabi ama turk kahvesimi dibekmi ona karar veremedim

10kg versem benim karnımda böyle düz olur mu
kuzum karın için spor yap yapı olarak göbekten almaya meyilliysen 10 verirsin gider 1 alırsın göbeğe geliverir ama kaslanırsa işler değişebilir

yarismalara ktilim olmadi canim vazgectik, belki ileride yeniden deneriz..
kaptanım biz 6. takımda geçen sene spor yarışması yapıyorduk ama şöyleydi
ilk sayfada her sporun puanı yazıyordu
herkes sporunu yazıp puanını da yazıyordu
kaptan yardımcısı olan arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam topluyordu ona göre 1. 2. 3. oluyordu

hani her spor türüne bir puan yazılmıştı
biraz uğraştırıcı ama herkesin bir şekilde spor yapması gerekiyor zaten ama mesela yüryüş yapan zıplayamayabiliyor ya da diğer şeyler
eğer isterseniz böyle bir şey olabilir

sadece takibi biraz zor etiketlenmesi lazım
ve hespa için bir alışma dönemi olacak

ben spor yarışması ile baya sporda agza geliyordum

ayyy çoküzüldüm şu an ben uyuyamaınca sinirli oluyprum
yeni mi taşındın canım sen yoksa bir süredir mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…