- 24 Temmuz 2019
- 559
- 2.062
- 28
Yumurta en sevdigimden afiyet olsun kuzumEki Görüntüle 2299152
Kızlar bu da benim kahvaltı biraz gec yaptim gec atabildim o yuzden :)
pilav olmasa ve 22 olmasa imiş akşam ymeeği gayet güzelmiş kuzumİzine gelip dağıtıyorum diyeti. Dünkü menümü yazayım bak
16ağustos
Sabah(10.00) domates, salatalık, b.peynir, 6zeytin, 2d.ekmek
Ara(14.00) 2 kurabiye
Öğle (18.00) t.fasülye, 2yk pilav(pirinç), yumurta(sahanda)
Akşam 22.00 s.yumurta, 3d.ekmek, 1büyük domates
Su 3lt
Spor yok maalesef
Yatış 01.30
Öğünlerim hep kaydı. Düzenim yok.
Eksimi yani kuzum ddun kactin kiah kızlar yaaa şimdi -hem de ıslak saçla tartıldım- 51.20 çıktımhatta kahvaltıdan sonra
keşke tartı günü bugün olsaydı
dünkü menümü yazıyorum az sonra
yoooo hesapladım bir siteden %27 miydi neydi az değil canım bıngıl bıngılımSuper. Eriyin yaglar. Gerci sende bu kilodayag da cok azdir
senin bu mesajını okur okumaz annem seslendi komşu geliyor kahve yap diye ve diyorum gerçekten birlikte içmeyi çok istemişiz demek ki nasip olduEvet tam yakaladım ama köpüğü gitti ve feyzoşum, sen koy kahveleri ben özleme haber ederim, eşimsiz gelmemKozmogirl17
Bence aksam toptan olmamis sabah ki kurabiyelerde olmMis neyse ama duzene koyarsin benceİzine gelip dağıtıyorum diyeti. Dünkü menümü yazayım bak
16ağustos
Sabah(10.00) domates, salatalık, b.peynir, 6zeytin, 2d.ekmek
Ara(14.00) 2 kurabiye
Öğle (18.00) t.fasülye, 2yk pilav(pirinç), yumurta(sahanda)
Akşam 22.00 s.yumurta, 3d.ekmek, 1büyük domates
Su 3lt
Spor yok maalesef
Yatış 01.30
Öğünlerim hep kaydı. Düzenim yok.
Bende kahvaltimi yeni yaptim annemi bekloyorum yagmur esliginde icicm ins cocuklar durursa tabi ama turk kahvesimi dibekmi ona karar veremedimsenin bu mesajını okur okumaz annem seslendi komşu geliyor kahve yap diye ve diyorum gerçekten birlikte içmeyi çok istemişiz demek ki nasip oldu
ben 52 k,lo iken bile göbeğim vardı.. o benim bir pirçam... ayrı kalamıyorum....şimdi bebim temel sorunum şu. Ben hergün şu karnı düz kadınların resimlerine bakıyorum. Eki Görüntüle 2299085
kuzum karın için spor yap yapı olarak göbekten almaya meyilliysen 10 verirsin gider 1 alırsın göbeğe geliverir ama kaslanırsa işler değişebilir10kg versem benim karnımda böyle düz olur mu
Dibek varken turk kahveside neymişBende kahvaltimi yeni yaptim annemi bekloyorum yagmur esliginde icicm ins cocuklar durursa tabi ama turk kahvesimi dibekmi ona karar veremedim
Ayni sey bende de var ya ahaha 48 kiloyken vardi benimdeben 52 k,lo iken bile göbeğim vardı.. o benim bir pirçam... ayrı kalamıyorum....
kaptanım biz 6. takımda geçen sene spor yarışması yapıyorduk ama şöyleydiyarismalara ktilim olmadi canim vazgectik, belki ileride yeniden deneriz..
ayyy çoküzüldüm şu an ben uyuyamaınca sinirli oluyprumGünaydın kızlar geceden beri uykusuzum resmen bu evden tasinmam lazım ya... Fıkra gibi bi gece geçirdim resmen...
Benim ev cadde üstünde dükkan üstü altında avm dönerci falan var. Zaten yaz boyunca döner kokusundan illallah geldi...neyse gece bir grup genç nasıl bağırarak konuşuyorlar bilmem ne mahallesinde i... necati var iste i... necati şöyle yapıyo böyle yapiyoo ayyyy dedim yeter cama çıktım yeter be dedim yarın gidip o i... necatiyi bulucam sayenizde ogrendim dedim kim olduğunu.. neyse yine tam dalicam uykuya bu seger çingen bi kadın allah b..... versin firhaaaat diye nasıl bagrio caddelerde artık adam baktıysaferhatinada dedim necatisinide
kuzuuum nasılsın nasıl gidiyor spor yaptın mı ne yapacaksın su içmeyi spor öncesi de kahveni unutmaa :)
bu hafta.... hadi kuzum bu hafta harika olacağız birinci olmamız lazıııım
kuzum retro ve çok hoş :)Selam kizlar, sabah yuzume krem bile surmeden cektirdim fotofradlariEki Görüntüle 2299104 Eki Görüntüle 2299105
bu ikisine bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?