Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet canim seneme bende katiliyorum harika motivasyon oluyorsun takima tesekkur ederim kendi adima

cok guzel haber, peki kendi kendine iyilesecek miymis yoksa boyle yasamaya devam mi?

cok guzel haber, peki kendi kendine iyilesecek miymis yoksa boyle yasamaya devam mi?
Yok kuzum bazi viraminler verdi dikkatli yasicaksin dedi eger dikkat etmezsem ilerde agrilari kroniklesir kreclenme baslar dizini kullanamaya bilirsin dedi
Tesekkurler canim, Melisa
Amaa adida kendi gibi cok guzel yaa daha once sormusmuydum hatirliyorum sanki ama

Yok kuzum bazi viraminler verdi dikkatli yasicaksin dedi eger dikkat etmezsem ilerde agrilari kroniklesir kreclenme baslar dizini kullanamaya bilirsin dedi

Amaa adida kendi gibi cok guzel yaa daha once sormusmuydum hatirliyorum sanki ama
aman dikkat et o zaman canim. o zaman seni zayiflatmaya devam, 70de durmak yok :) dizler cok onemliymis, benim de basima gelince anladim. bu yasta kendimi yasli gibi hissediyorum
Yok canim, ilk defa sordun adini

Canim kilo verme konusunda seni akrrep arkadasimiza gonderiyorum gruptaki en guzel kilolari o veriyor cunku menune gelincede bence yeterli ya ama iki cesit tali yerine daha diyetlik seyler yapmalisin biz bole besleniyoruz seklinde havan olur ayrica diyet yapiyorum degilde saglikli besleniyorum magbinda

Hhiç diyetlik asortik bi yemek yok ki bildiğim yaa
bir de ilk defa yaptığım bir şey olmasın istiyorum
geçen misafirlerim geldiğinde çok ağzım yandı çünkü :)
yoksa keşke ben de öyle yapabileydim vallahi isterdim
onu artık daha ikili hani bir ya da iki çift ağırladığım zamana kısmetse
yoksa yetenek ve tecrübe olsa ben de roka petsolu çam fıstıklı somon sebze köfte ıspanak boraniler yapmak isterdim ahaha
şu an bu menüyü de DeryaOnDiet arkadaşımız 1000 kalorilik sipariş vermiş ya öyle bir yer buldum oradan baktım yemeklere de

Günaydın kızlar
Cuma 60.8 idim
Bugün 60.1
-700 gr gitmiş
DeryaOnDiet kuzum senin ki nasıl? Geçmiş o kadar uzun ki okuyamadım hepsini
harikasin esim. Kaptanim bana cumaya kadar tartilma dedi tartilmadim ben cabuk demotive oluyorum arti gorunce ondan cumaya surpriz olacak

canim sen emzirmiyor musun? az geldi sanki bu menu bana. sabahki bir dilimi aksam yanina biraz sebze+yogurt ile yiyp gune yaysan daha iyiymis kalorilerini sanki
Kuzum emziriyorum evet ama bıraktıracağım artık yavaş yavaş. 20 aylık oldu, emzik niyetine kullanıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…