Evet canim seneme bende katiliyorum harika motivasyon oluyorsun takima tesekkur ederim kendi adimaAy evet ilk kesfettigimde bos zamanlarimda refikanin tariflerini izliyodum cok tatli bi kadin ve yapıyordum da fast food sever bi aileyiz hamburgerler nuggetlar falan tarifler super :)
Eskiden minder pilateside yapiyodum bu baska bisey cok seviyorum :)
cok guzel haber, peki kendi kendine iyilesecek miymis yoksa boyle yasamaya devam mi?Selam canim arkadaslarim gittim geldim dr a baglarda kopma kirik yokmus ama cok kotu zedelenmis asinmis dedi ve kesinlikle kilo vermelisin ayrica dizlerinin ustune yere oturmamalisin dedi eliptigi yapabilirsin ama evde bile spor yaparken spor ayakkabi giymelisin dedi bu arada buyuk babanne hastanedeydi malumunuz onu ziyaret ettim 7 katta yatiyormus mubarek kadin ama ben asansor kullanmadim 7 kati once ciktim Sonra indim simdik eve geldim yavrularimi doyurdum hemen eliptigin tepesine zipladim spor yapiyorum gece hasat sekilde yine yataga girecegim anlasilan@Derya_the_queen stitch
Tesekkurler canim, MelisaYa simdi ona bakiyodum allahim tam minciklanmalik olmus ya adi neydi kuzumun
Ya ben uyarcaktim belki artisi az diye tebrik etmissindir diye dusundum hadi rezil olmiyim dedim susstumaa eksi sandim yaa
Yok kuzum bazi viraminler verdi dikkatli yasicaksin dedi eger dikkat etmezsem ilerde agrilari kroniklesir kreclenme baslar dizini kullanamaya bilirsin dedicok guzel haber, peki kendi kendine iyilesecek miymis yoksa boyle yasamaya devam mi?
Amaa adida kendi gibi cok guzel yaa daha once sormusmuydum hatirliyorum sanki amaTesekkurler canim, Melisa
aman dikkat et o zaman canim. o zaman seni zayiflatmaya devam, 70de durmak yok :) dizler cok onemliymis, benim de basima gelince anladim. bu yasta kendimi yasli gibi hissediyorumYok kuzum bazi viraminler verdi dikkatli yasicaksin dedi eger dikkat etmezsem ilerde agrilari kroniklesir kreclenme baslar dizini kullanamaya bilirsin dedi
Amaa adida kendi gibi cok guzel yaa daha once sormusmuydum hatirliyorum sanki ama
Canim kilo verme konusunda seni akrrep arkadasimiza gonderiyorum gruptaki en guzel kilolari o veriyor cunku menune gelincede bence yeterli ya ama iki cesit tali yerine daha diyetlik seyler yapmalisin biz bole besleniyoruz seklinde havan olur ayrica diyet yapiyorum degilde saglikli besleniyorum magbindakızlar cumartesi arkadaşlarım gelecek eşli
bunun için zayıflamam lazım bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim yaaa
mümkün müdür acabaaa
size menüyü yazıyorum son halini ekleme/çıkarma tavsiyelerinizi bekliyorum
soya soslu brokolili mantarlı but tavuk sote
pilav
pilaki
sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator
patatesli çıtır börek
süperfreşin kıymalı mini pidesi -bunu hazır alacağım artık-
çoban salata
limonlu kekli pudingli pasta
nutellalı pankek sandviç -bunu çocuklar için de yapacağım-
10 kişi + 8 çocuk olacak
özellikle salata için alternatif ne bulunabilir?
ve bir çeşit daha böyle salatamsı bir şey olsa mı?
yine de az bir arti tabiki canim esim onu cumaya eksi yaparsin senYa ben uyarcaktim belki artisi az diye tebrik etmissindir diye dusundum hadi rezil olmiyim dedim susstum
canim belki regli donemindir.kizlar bugun benim baya baya arti. tamam cuma kacamak yaptim ama bu kadar etkiler mi ki?? +900 um bugun. insallah sisliktir. yarin sabah da hemen tartilcam bakalim kac cikcak??
Tabi konusalim canim, esin hangi bolumde master yapiyor?
Canim kilo verme konusunda seni akrrep arkadasimiza gonderiyorum gruptaki en guzel kilolari o veriyor cunku menune gelincede bence yeterli ya ama iki cesit tali yerine daha diyetlik seyler yapmalisin biz bole besleniyoruz seklinde havan olur ayrica diyet yapiyorum degilde saglikli besleniyorum magbinda
harikasin esim. Kaptanim bana cumaya kadar tartilma dedi tartilmadim ben cabuk demotive oluyorum arti gorunce ondan cumaya surpriz olacakGünaydın kızlar
Cuma 60.8 idim
Bugün 60.1
-700 gr gitmiş
DeryaOnDiet kuzum senin ki nasıl? Geçmiş o kadar uzun ki okuyamadım hepsini
Kuzum emziriyorum evet ama bıraktıracağım artık yavaş yavaş. 20 aylık oldu, emzik niyetine kullanıyor benicanim sen emzirmiyor musun? az geldi sanki bu menu bana. sabahki bir dilimi aksam yanina biraz sebze+yogurt ile yiyp gune yaysan daha iyiymis kalorilerini sanki
ismi de guzelmis gercekten
harikasin esim. Kaptanim bana cumaya kadar tartilma dedi tartilmadim ben cabuk demotive oluyorum arti gorunce ondan cumaya surpriz olacak
heheh benimki de oyle ama cok cok azaldi diye emzirmiyorum artik diyorumKuzum emziriyorum evet ama bıraktıracağım artık yavaş yavaş. 20 aylık oldu, emzik niyetine kullanıyor beni
oo buyumus artik dedigin gibi emzik niyetineKuzum emziriyorum evet ama bıraktıracağım artık yavaş yavaş. 20 aylık oldu, emzik niyetine kullanıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?