Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sevindim daha iyi olmasina kuzum benimkide bhgun birden bire kusmaya basladi suyu dazla ictim diyor midesini bulandirdi 2 litre icmistir kesin
Haydaa takimin cocuklarina nazar degdi, simdi nasil kuzu?
Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyor
Canim seni dinlemediginde ceza vermelisin, mesela ertesi gun disari cikmak iptal veya ne bileyim sevdigi oyuncak ogun icin yasak gibi ufak bir ceza. disardidayken de ilgisini bir sekilde sende tutup bu aliskanliga devam etmesini onlemelisin ki unutsun. simdi oyun gibi dusunup egleniyorsa daha da cok yapacaktir ama baska oyunlarin da keyifli oldugunu gormeli.
tabii soylemek hep yapmaktan kolay
Bu eş olayi nedir :)
canim takim ici ikili esler yapiyoruz her hafta, kizlar da bahsetmis ztaen. en cok yuzdede kilo veren es dondurma kazaniyor. senin esin de Patlicanmoru bu hafta
birbirinizi motive edip her turlu cezalandirma hakkina sahipsiniz
canim sen emzirmiyor musun? az geldi sanki bu menu bana. sabahki bir dilimi aksam yanina biraz sebze+yogurt ile yiyp gune yaysan daha iyiymis kalorilerini sanki
Valla haklisin kedim, bayramda diyetin canina okuduk, baklavalar havalarda ucustu.
Bende cok humanist bir kaptanim , eli masali degilim, 2 degilde bari bir dilim yiyin dedim.
Simdi kedi mi suclu yaneeee
canimiz kaptanimiz
al bir tane de nazar degmis bebek burada. cok uzuldum canim, simdi nasil oldu?
homeschooling
cok zor, allah kolaylik versin
menu cok iyi canim, kalori olarak cok degil de canim aksam porsiyon buyuk olmus, ikiye bolup yersen daha iyi olur bence, mideni buyutmezsin
amaniiin takim icinde rakibiz ama takimlar arasi da yarisiyoruz,
sakinnn kadayif donudrma cisss Minnakeller
hedefim sıkıp 56 bakalım...ya da 1kg
ooo hadi bakalim, dondurmaya goz koyan cok kisi var bu hafta
inşallah kuzum
yolculuk öncesi mezun olsam süper olaak
ne zaman yolculuk? nereye?
Haklisin canim, ama ozel durum oldugu icin ben tum arkadaslarimin bu hafta iki kat fazla dikkat edecegine inaniyorum. 1. olucaz bu hafta, degil mi kizlar??
harikasın kuzum maşallah
saol canim
Canim cevizin hasi Texastaydi ,daha dogrusu bir turu pecan cevizi.
Ahh ne yerdim ciftlikten alip :)
Buranin turunclari asiri meshur kuzum, her bahcede bir portakal, mandalina, limon agaci :)
bayilirim pecan cevizine de
off ben herseyi seviyorum

Evde eğitim zor olmuyor mu ya

Canim esim, senden bu hafta da ayni performansi bekliyorum, dondurma bizim olsun :)
Guzel menu canim ama aksam cok geldi. pilav yerine salata olsa daha da iyi olurmus. spor cok guzel, su?
cayi kacirdim, ben kacamak yapiyordum
Bu arada eczanede foti çekmek çok değişik duruyor çekemiyorum
eve tarti almayacak misin canim?
3 dilim ekmek mi, 3 dilim peynir ile bir dilim ekmek mi?
senin de kacamakli olmus haftasonu menun. ptesi tartin nasil geldi acaba
tesekkurler
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Bu akşam fena savaştım mesela nefsimle.. Cips almış benimki.. Allahımm.. Ne git geller yaşadım. Hem de en sevdiğimdendi..

Sonuç: Limonlu çay candır
supersin

Cumartesi Ankara kuzum

Canim sana herkes abla diyor diye abla yazasim var ama baktim da yas farkimiz o kadar yok, bir takildim ne diye hitap etsem diye :)
500gr hemen verilir biraz dikkat edersen. internetin ne zaman baglaniyor?
Neyseki spor var tatlim, hadi bakalim, bu hafta mezun etmek istiyoruz seni
beni dondurma acaip motive ediyor
nasıl istersen kuzum eğer birinci olursak ben dondurma ile kutlıcam sanırım ama
kimi motive etmiyor ki
aksam pilav+naan+karpuz cok karbonhidrat olmus ama yinede menu guzel geldi gozume. su+spor cok guzel
olsun canim, odulun olsun bira+cips. ne zamandir cok guzel gidiyorsun

Akşam(sıkıntılı kısım): içli köfte, mücver, fırın köfte ve şekerpare.. ailem gidiyor diye akşam güzel sofradan benim diyetim de nasibini aldı

canım bu kısım evet sıkıntılı olmuş keşke akşam olmasaymış
ama ertesi günü bir şey yememişsin allahtan
peki pazartesi sonuç nasıl geldi?
kaçtın kaç olmuşsun

kunefe miiii
gormedim gormedim
ay ben 200jj cezami daha yapamadim. pers menumu paylasmistim sanki, unutmus muyum
kaptanim cume/ctesi/pazar icin sen direkt ceza yaz bana
Ellerine sağlık
Ben daralacağıma olan inancımı yitirmek üzereyim
canim sen cok yogun donemden geciyorsun, duzenine geri donebilirsen olucak bence. ben seni hatirliyorum ne kadar iyi oldugunu bu konuda
kurabiye ve aksamki ekmek fazla ama izninin bitmesini bekliyoruz :)
Eksi miii, yine mi
kaciyor sanirim bu hafta dondurma
10kg versem benim karnımda böyle düz olur mu
sen 10 kilo versen 2 boyuta dusersin bence

kaptan beni de inceltecek bu gidisle insallah yani
hic sorma yaa yeni aldigim kiyafetlere yer acmak icin gardolabi yine temizlemem lazim. aslinda soyle bir giyinme odam oosa super olur.

artik bu hafta kuculecek galiba midem canim, basladim 1000 kalorilik diyetlere bakalim

Pişirmeyelimm dedim dinlemediler. Bugün biraz hareket edeceğim.
Yarışmalar olmuyor mu artık. Hani herhafta yapıyorduk. Ben mi kaçırıyorum acaba
canim tek yarismaya dondurduk, esli kilo verme yarismasi dondurma icin. en cok katilim ve motiveyi bu yarismada gorduk :)
Bu gordugunuz benim kahvaltim arkadaki ise saniyorum esimin sabrimi denemek icin aldigi sicak dumani ustunde ekmek.
Not: 2 ekmekle doydugum icin 3. Yemedim onun yerine biber yedim
Cok guzel kilo verdin canim, ic bacaklarin da gitmesi an meselesidir

Öyle deme kız,ne güzelsin o güldüğün resimde filan. Gidilar gelir geçer boşver.
Biliyomusun benim kuzenim estetik cerrah. Bazen diyorum gitsem de beni bi elden geçirse
her eve lazim o kuzenden
hiii acile de mi gittiniz!?
fast forward yapip bakasim var yazmis misin nasil oldu kucuk diye ama o kadar cok sayfa var ki nerede bulurum bilemiyorum

Sağol canım daha iyiyim şükür

Bilemedimki. Migrenim yok normalde. Bişey tetikledi mutlaka..

İnşallah balım yaa.

Onları nereden sipariş veriyorsun?
özel bir şirketten yemek şeklinde mi geliyor?
evet canim catering firmasindan siparis veriyorum. Gunluk 5 ogun toplamda 1000 karolilik paket halinda geliyor sabahlari butun gun onu yiyecegim bakalim umarim cumaya su aldigim kiloyu veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…