- 24 Kasım 2016
- 5.105
- 18.011
- 248
Haydaa takimin cocuklarina nazar degdi, simdi nasil kuzu?Sevindim daha iyi olmasina kuzum benimkide bhgun birden bire kusmaya basladi suyu dazla ictim diyor midesini bulandirdi 2 litre icmistir kesin
Canim seni dinlemediginde ceza vermelisin, mesela ertesi gun disari cikmak iptal veya ne bileyim sevdigi oyuncak ogun icin yasak gibi ufak bir ceza. disardidayken de ilgisini bir sekilde sende tutup bu aliskanliga devam etmesini onlemelisin ki unutsun. simdi oyun gibi dusunup egleniyorsa daha da cok yapacaktir ama baska oyunlarin da keyifli oldugunu gormeli.Agliyor su iccem diye icme dedim ama anayi dinleyen yok tabi bide bu aralar yeni bi huy edibdi sokakta benden kaciyor yakallamaya calisincada daha hizli kaciyor nasil vazgecircem bilmiyorum sokaga cikasim gelmiyor
tabii soylemek hep yapmaktan kolay
canim takim ici ikili esler yapiyoruz her hafta, kizlar da bahsetmis ztaen. en cok yuzdede kilo veren es dondurma kazaniyor. senin esin deBu eş olayi nedir :)
birbirinizi motive edip her turlu cezalandirma hakkina sahipsiniz
canim sen emzirmiyor musun? az geldi sanki bu menu bana. sabahki bir dilimi aksam yanina biraz sebze+yogurt ile yiyp gune yaysan daha iyiymis kalorilerini sanki16 Ağustos MenüDeryaOnDiet çokça hafif beslendim
09:00
2 tavada yumurta
1 salatalık
1kk peynir
3 ceviz
3 dilim ekmek
Şekersiz çay
16:00
Brokoli ve havuç haşlama, az zeytinyağlı
Yoğurt kürü
2lt su uyuyana kadar içerim daha
20.30 da yeşil çay içeceğim
Bugün spor yapamadım, ev işi bile çok yapamadım boynum tutulmuş ağrıyor
canimiz kaptanimizValla haklisin kedim, bayramda diyetin canina okuduk, baklavalar havalarda ucustu.
Bende cok humanist bir kaptanim , eli masali degilim, 2 degilde bari bir dilim yiyin dedim.
Simdi kedi mi suclu yaneeee
al bir tane de nazar degmis bebek burada. cok uzuldum canim, simdi nasil oldu?Evet canım yaa hiçbir anne baba evladiyla sınanmasın, kızımın dünden beri bir mide bulantısı var (büyük olanın) yatırırken karnimın bu (sağ ) tarafı ağrıyor oraya dönünce dedi. Hemen panik oldum apandisit mı acaba diye. Kendimce muayene ettim int.ten video izleyip. Anne babalık, eğer hakkını vererek yapıyorsan sürekli bir telaş hali
homeschoolingCikma ozaman canim, strese, uzuntuye ne gerek var.
Evdede oyalanirlar.
Evet benimde aklima apandisit geldi, iyi mi simdi?
Bir doktora gitseniz aslinda canim..
Anne babalik o kadar zor ki, burada amerikali bir arkadasim isini birakti cocuklarindan sonra, ne is yapiyorsunuz diye soranlara cocuklarimi yetistiriyorum der.Hatta okulada gitmiyor cocuklari homeschooling yapiyor.Bana bir gun demisti ki anne babalik insanin kendini kurban etmesidir.O kadar dogru geldi ki bu soz bana..
Kendi hayatini , kendine ait cok buyuk bir alani kurban ediyorsun onlar icin.
Sen takipte kal hep canim..Bizide haberdar et..
cok zor, allah kolaylik versin
menu cok iyi canim, kalori olarak cok degil de canim aksam porsiyon buyuk olmus, ikiye bolup yersen daha iyi olur bence, mideni buyutmezsinBugunku menum- 16 agustos 2019
09:00_ 2 yumurtadan bol maydonozlu menemen, 4 dilim az yagli peynir. 2 ceviz.
15:30 _ 1 yemek tabagi firinda yapilmis karisik sebze( bolca havuc ve kirmizi pancar ve 3-4 dilim kadar patates). 3 bardak ayran. 1 yemek tabagi karisik salata. Yarim dilim seftali.
Su: 3 litreyi gecmistir
1 fincan az sutlu kahve
1 fincan siyah cay
Spor: 22 dakika yuzme
4 saat hic durmadan araliksiz alisveris
@Yawrukushstitch @Kozmogirl17 Minnakeller
amaniiin takim icinde rakibiz ama takimlar arasi da yarisiyoruz,Sen de mi yenisin canım...
Çok kasma derim ben.. Yavaş yavaş uyum sağlanır takıma.. Ha layık olmak istiyosan takıma, her öğünde kadayıf üstü dondurma yiceksin. Ohh misss..
Pek severler seni
Performansını görelim o zaman
sakinnn kadayif donudrma cisss
ooo hadi bakalim, dondurmaya goz koyan cok kisi var bu haftahedefim sıkıp 56 bakalım...ya da 1kg
ne zaman yolculuk? nereye?inşallah kuzum
yolculuk öncesi mezun olsam süper olaak
Haklisin canim, ama ozel durum oldugu icin ben tum arkadaslarimin bu hafta iki kat fazla dikkat edecegine inaniyorum. 1. olucaz bu hafta, degil mi kizlar??*** YARISMA ILE ILGILI ***
*Kizlar bugun oldukca kotu bir yuzde ile yaristik biliyorsunuz.
*1 nota (ceza) alacagiz, cezamizi sildirmenin tek yolu, ilk 3e girmek.
*O yuzden bu hafta herkesten ,elinden gelenin en iyisini yapmasini istiyorum!!
*Yememeniz gereken bir seyi yiyecek olursaniz takimdaki arkadaslarinizi dusunun, takim icin verilen emekleri ve kendinizin neden kilo vermek icin buraya geldiginizi hatirlayin.
*Egzersiz yapmak icinizden gelmiyorsa , takimdaki esinizi dusunun belki o sirf sizinle guzel bir yuzde alabilsin diye, kan ter icinde kalarak spor yapti.
*Listedeki arkadaslarim bayram bitti, silkelenip lutfen listenin sorumlulugunu dusunun, hepinizle listeye girmeden once bu bir oyun degil , sorumluluklari var diye anlasmistik.Lutfen liste sorumlulugunuzu alin.
*Bu hafta menu ve egzersiz cezalariminizin dozunu bir tik arttiracagim.Tek tek cezalar yapildi mi diye soracagim.
*Hepinizi ayri ayri yurekten seviyorum ve kendiniz icin , sagliginiz icin, takim icin gayretlerinizden oturu de, bu kilo verme seruveninde sizlere saygi duyuyorum.Cok zor bir seyi yapiyoruz beraber, bir kere beynimizle mucadele ediyoruz, onun komforlu alanini (comfort zone) kirmaya calisiyoruz.O bize ye bunlari, bak cok lezzetli, ne guzel tadi var derken yemeyerek.O yuzden benim gozumde hepimiz savascilariz , o zaman bir savasciya yakisir sekilde davranalim.
*Bu hafta, bu motivasyon konusmasiyla bence liste disi arkadaslarimizin ismi de AMAZONLAR olsun.
*Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
saol canimharikasın kuzum maşallah
bayilirim pecan cevizine deCanim cevizin hasi Texastaydi ,daha dogrusu bir turu pecan cevizi.
Ahh ne yerdim ciftlikten alip :)
Buranin turunclari asiri meshur kuzum, her bahcede bir portakal, mandalina, limon agaci :)
off ben herseyi seviyorum