Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy o benim de hayalim
Yatak odaminizin yaninda kucuk bir oda var aslinda tam giyinme odasina ideal ama biz oraya gunluk kullanmadigimiz esyalari koyuyoruz. Esimle konusup orayi bosaltip giyinme odasi yapsam super olur ayy fikri bile guzel

Canım benim çok teşekkür ederim Aslında basit şeyler ama çok etkili. ilk başlarda zorluyor. Özellikle ilk 1 hafta-10 gün o direnci kırınca vücutta alışıyor hemen, hatta bazen hiç acıkmıyorsun :))) Biraz sabrederseniz anında farkı görürsünüz. Neredeyse günlük 200-300-400 gidiyor tartıda. Başarılar dilerim kızlar

Zenci olursun yeme

Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda
nazar degdi toptan kuzulara
İlahi özlemcim güldürdün beni
Ay ben onu çocuklarima diyorum, yoğurt yemezsen kapkara olursun diye inanıyorlar bir de her gün yoğurt vaktimiz var.
kandirma kiz cocuklari
ben 52 k,lo iken bile göbeğim vardı.. o benim bir pirçam... ayrı kalamıyorum....
Ayni sey bende de var ya ahaha 48 kiloyken vardi benimde
cinecin Gizem nerdesin, bak bu kizlar da bizden, zayif (in progress) ama gobekli

Onu da denedik canim katilim olmadi
en guzel dondurma yarismasi. dondurmayi en cok isteyen spor salonunda yatip kalksin

sabah:
filtre kahve bir adet petito
öğlen
yarım paket salam ve aktivya yoğurt 1 litre su 1 adet soda
akşam
koca bi kase çorba içmeyi planlıyorum akşam yatmadan soda yoğut kürü

arka fonda da iki yakisikli
yani 50.5 falan olmak çok yüksek tutamuyorum ama inşallah daha da düşük olur, bayram girmese bu hafta 49.9 bile olsa 49u görmekti
Olur canim 49.9. gecen haftaki odemdi merak etme, 4 elle asil bu hafta diyetine
ben şimdi kaçıyorum
birazdan spor yapıcam
@Akrrep eşim sen de yap olur mu
benim için 100 zıp ekle sporlarına :)
Tamam 100 fazla atlarım.. Sen de 100 mekik ekle sporuna benden olsun:)
Ne guzel ikili olmussunuz siz yawf

İyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugün
cok sevindim
begendim canim menunu
Cok guzel kuzum

Selam canim

Haydi tembellik yok bu hafta, yeterince serdik gecen hafta kaldir totoyu canim esim
Betty boop aşkina diyorum ozamnEki Görüntüle 2299233
Bu arada 83 kkloluk halimmm
Canim bu nasil 83
o zaman bile zayifmissin
Supersin

Anladim. Bana listeye girmene gerek yok demislerdi. InsAllah gercekten gerek kalmaz. Bu arada takima girdigimden beri motivasyonum acayip artti.
Canim verecek kilon cok az diye ama listede olmasan da takimdasin sonuc olarak, ve kendi motivasyonunla listedekilerin de motivasyonlarini arttiriyorsun
Dun cok gaza geldim tartidan sonra ustune sevgilim gıcıklığına veremezsin sen dedi iyice inat ettim
bize bunlarla gelin yawf, supersiniz 4. takim bu hafta
Ay insAllah beğenirsin bak sana nereden buldugumu soyliyim bilmiyorum biliyo musun refikanin mutfagi var ben onun tariflerine hastayim cool lime diye çıkıyor zaten bn seker yerine bal koydum bazi balin kalitesine gore tadarak koyabilirsin
Cok severim ben de refikayi, cok samimi geliyor bana
Sen yırttın tabi ki bu plandan ama istersen bu birkaç gün ye. Pidelerden kaldı mı ?
Deryaaaa ne diyosun
hayir herkes ornek menuleri ile birbirine destek olmali, listede olmasa bile. kilo alirsa insanin sevki daha da bozuluyor
Ben de yarin izinliyim, ugrayayim bari bir mango ile zaraya
Ay benim kızımda çok var bacaklarını geçtim kollar ve sırt bile ilerde tam lazer adayı. Çok üzülüyorum kuzucuğuma
belki dokulur lazere gerek kalmaz
canim her ikisi de guzel. ara ara degistirip ikisini de yersin hem sıkılmamıs olursun
Yok valla zaten 9 yaşında dökülmez artık. kendi de artık farkında, okul zamanı şort giymek istemiyor mesela. Kiyamiyorum minişime
ayy kiyamam
ay cok severim pilatesi ama aletli hic yakinlarimda yoktu deneyemedim. ozendim sana :)
Fena geldim bu hafta korksun diger ciftler ahaha

ugra canim, fiyatlar sahane kapanin elinde kaliyor kiyafetler

Ay evet ilk kesfettigimde bos zamanlarimda refikanin tariflerini izliyodum cok tatli bi kadin ve yapıyordum da fast food sever bi aileyiz hamburgerler nuggetlar falan tarifler super :)
Eskiden minder pilateside yapiyodum bu baska bisey cok seviyorum :)

Tipleri cok komik yaa
Ya ama cok guzel olur bunu yapmaliyiz bence

Ayy Özlemm nasil güzel nasıl tatlı bir yavru bu böyle içim aktı resmen.
Sen de nasıl altın kalplisin güzelim. Çok sevap işliyorsun. Allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim
Amin kuzum bunlar yeni gelenler bizimkilerden bile ufak mecburen biberonla besleniyorlar .

Simdi iyiler cok sukur abiyle savas halindeler.

Ahhh o bira +Cips yokmu haftami mahvettiler hersey onlarla basladi
arka fonda da iki yakisikli

Olur canim 49.9. gecen haftaki odemdi merak etme, 4 elle asil bu hafta diyetine

Ne guzel ikili olmussunuz siz yawf
Sanirim burdaki iki yakisikli kahvemin arkasindaki iki yakisikli damatlar
cok sevindim

begendim canim menunu

Canim bu nasil 83
o zaman bile zayifmissin

Supersin
Senin bakislarini yerim yaaa resmin acisi oyle gostermis

canim bak kizima karadeniz kiyafeti almislar, ne tatli oldu

Selam canim arkadaslarim gittim geldim dr a baglarda kopma kirik yokmus ama cok kotu zedelenmis asinmis dedi ve kesinlikle kilo vermelisin ayrica dizlerinin ustune yere oturmamalisin dedi eliptigi yapabilirsin ama evde bile spor yaparken spor ayakkabi giymelisin dedi bu arada buyuk babanne hastanedeydi malumunuz onu ziyaret ettim 7 katta yatiyormus mubarek kadin ama ben asansor kullanmadim 7 kati once ciktim Sonra indim simdik eve geldim yavrularimi doyurdum hemen eliptigin tepesine zipladim spor yapiyorum gece hasat sekilde yine yataga girecegim anlasilan FitFiliz stitch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…