- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
harikasin canimslm kizlar herkese iyi hafta gecirmeniz dilegiyle bol eksiler . 65.2 'le haftaya basliyorum -600 ile
Yatak odaminizin yaninda kucuk bir oda var aslinda tam giyinme odasina ideal ama biz oraya gunluk kullanmadigimiz esyalari koyuyoruz. Esimle konusup orayi bosaltip giyinme odasi yapsam super olurayy o benim de hayalim
Hangisini yazayim canim :)bak mantıklı onu bir yazsana bana detaylı yaa
normalde bile yenir o
Canım benim çok teşekkür ederimKızlar okumayanlar için birinciler sırlarını paylaşıyorsan Harika bir yazı
Tekrar tebrik ederim canım
Biz makarnaları börekleri tatlıları gömerken böyle birinci olunuyormuş diye paylaşıp motive olalım istedim :)
Zenci olursun yeme
Kuzum bilmiyorum ki sabahta guzelce kahvaltisini yapti 10 dk uyudu uyandi agzina 1 parca abisinin cikolatasindan surdum yedigi herseyi halima kustu canim ya
Insallah bisey cikmaz iyi yapmissin goturmekle aklin kalmaz en azinda
kandirma kiz cocuklariİlahi özlemcim güldürdün beni
Ay ben onu çocuklarima diyorum, yoğurt yemezsen kapkara olursun diyeinanıyorlar bir de her gün yoğurt vaktimiz var.
ben 52 k,lo iken bile göbeğim vardı.. o benim bir pirçam... ayrı kalamıyorum....
Ayni sey bende de var ya ahaha 48 kiloyken vardi benimde
yok yine artı ama dün 51.8 dim tam 1 kilo eksiydim şimdi böyle 400 gram en azından
aynı ben
@Yawrukush canım okudum yavrunun başına gelenleri vallahi allah bir daha göstermesin canım yaa yani insanın yaşayabileceği en büyük stresi yaşamışsın bir daha yaşamayasın
Onu da denedik canim katilim olmadikaptanım biz 6. takımda geçen sene spor yarışması yapıyorduk ama şöyleydi
ilk sayfada her sporun puanı yazıyordu
herkes sporunu yazıp puanını da yazıyordu
kaptan yardımcısı olan arkadaşımız yanlış hatırlamıyorsam topluyordu ona göre 1. 2. 3. oluyordu
hani her spor türüne bir puan yazılmıştı
biraz uğraştırıcı ama herkesin bir şekilde spor yapması gerekiyor zaten ama mesela yüryüş yapan zıplayamayabiliyor ya da diğer şeyler
eğer isterseniz böyle bir şey olabilir
sadece takibi biraz zor etiketlenmesi lazım
ve hespa için bir alışma dönemi olacak
ben spor yarışması ile baya sporda agza geliyordum
sabah:merhabalar bende katılmak istiyorum sanırım destege ihtiyacım vaa birazada motivasyona ... dogum kilolarımdan 21 günde 10 kilosundan kurtuldum nasıl derseniz isveç diyeti midir nedir bilmiyorum şok diyet bi nevi aslında.. onunla 10 kilo gitti kaldı beş kilo oda takılı kaldı. farklı yollar deniyorum haliyle emziriyorum oğluş 1 yasına girecekgüncel kilom 63 hedef 58 inşallah bu hafta 3 kilo vermek gibi hedef var olursa ..
Olur canim 49.9. gecen haftaki odemdi merak etme, 4 elle asil bu hafta diyetineyani 50.5 falan olmak çok yüksek tutamuyorum ama inşallah daha da düşük olur, bayram girmese bu hafta 49.9 bile olsa 49u görmekti
ben şimdi kaçıyorum
birazdan spor yapıcam
@Akrrep eşim sen de yap olur mu
benim için 100 zıp ekle sporlarına :)
Ne guzel ikili olmussunuz siz yawfTamam 100 fazla atlarım.. Sen de 100 mekik ekle sporuna benden olsun:)
cok sevindimİyi çıktı canım hastanedeki sonuçlar. Zaten ikisi de daha iyi bugün
begendim canim menunuElma sirkeli sicak su.
Kahvalti 11:45
2 kucuk dilim esmer ekmek
Peynir - omlet
Az zeytinyaginda biber kavurmasi
5 kasik yogurt ( biber aciyimis)
1 hurma ve bitki cayi
Ara 15:00
yesil cay
3/1 seftali
8 cig badem
Yemek 17:00
1 kase yogurt
6,7 kasik kiymali sebze
Esmer ekmek( 2 si 1 ekmekten bile kucuk)
Su yatana kadar 3 litreyi bulur
Spor daha yapmadim yediklerimi sindireyim leslie 2 (bugun bayaga yoruldum 2 yaparsam opup basima koyucam) birde zumba yaparım yine 15-20 dk
Canim bu nasil 83Cok guzel kuzum
Selam canim
Haydi tembellik yok bu hafta, yeterince serdik gecen hafta kaldir totoyu canim esim
Betty boop aşkina diyorum ozamnEki Görüntüle 2299233
Bu arada 83 kkloluk halimmm
SupersinMenum
Sabah
Omlet peynir salatalik domates biber 2 dilim tam bugday ekmeği
Sonra kayısı cayi içtim 1 avuc fındık yedim
Aksam
Salatalık cacık ve yeşil fasulye yedim ince ekmekle
Annem pide yaptırdı ve yemedim direndim kalktim kendime yemek yaptım kizlar
Canim verecek kilon cok az diye ama listede olmasan da takimdasin sonuc olarak, ve kendi motivasyonunla listedekilerin de motivasyonlarini arttiriyorsunAnladim. Bana listeye girmene gerek yok demislerdi. InsAllah gercekten gerek kalmaz. Bu arada takima girdigimden beri motivasyonum acayip artti.
bize bunlarla gelin yawf, supersiniz 4. takim bu haftaDun cok gaza geldim tartidan sonra ustune sevgilim gıcıklığına veremezsin sen dedi iyice inat ettim
Cok severim ben de refikayi, cok samimi geliyor banaAy insAllah beğenirsin bak sana nereden buldugumu soyliyim bilmiyorum biliyo musun refikanin mutfagi var ben onun tariflerine hastayim cool lime diye çıkıyor zaten bn seker yerine bal koydum bazi balin kalitesine gore tadarak koyabilirsin
Deryaaaa ne diyosunSen yırttın tabi ki bu plandanama istersen bu birkaç gün ye. Pidelerden kaldı mı ?
Ben de yarin izinliyim, ugrayayim bari bir mango ile zarayaevet canim ki hele ki sezon sonunda zaradaki elbiseler yok pahasina yuzde 70 yuzde 80 indirime giriyor hepsi.. mangodaki endirim yuzde 60di ama o da iyi tabiki.
himmm orsay turkiyede de olmasi lazim ama belki cok bilindik bir marka degil ya ondan heryerde yoktur
Ay benim kızımda çok var bacaklarını geçtim kollar ve sırt bileilerde tam lazer adayı. Çok üzülüyorum kuzucuğuma
canim her ikisi de guzel. ara ara degistirip ikisini de yersin hem sıkılmamıs olursunKızlar bir şey soracağım. Ben sabahları bu zaman kadar hep beyaz ekmek yedim. Diğer öğünde yemiyorum zaten.
Ama şimdi bırakayım artık dedim. Aklımda iki şey var. Yulaf ezmeli omlet yapabilirim sabahları yada tahıllı ekmek alabilirim.
Siz ne dersiniz? Hangisi daha iyi olur? Yulaf ezmesi mi tahıllı ekmek mi?
ayy kiyamamYok valla zaten 9 yaşında dökülmez artık.kendi de artık farkında, okul zamanı şort giymek istemiyor mesela. Kiyamiyorum minişime
ay cok severim pilatesi ama aletli hic yakinlarimda yoktu deneyemedim. ozendim sana :)Pazartesi pilatesime geri donuyorumramazandan beri ara verdim uyeligimde duruyor orda yaz olunca bi oraya bi oraya verim alamam diye bosuna kullanmadim derslerimi hem 4 kilo verdim o arada daha rahat yapar ve sekil almaya baslarim.. Aletli pilatesi seviyorum tutmayin beni verecegim bu kilolari beni takima alin yüzdeleri arttirayim o kadar guveniyorum kendime
Fena geldim bu hafta korksun diger ciftler ahaha
aa eksi sandim yaaSen de yanlış anladın dimi:) ben 300 gr vermiş sandımdıcool_lime meğer artı imiş :)
ohh super yapmissin esimSimdi pilatesten ciktim ohh be dedimm kemiklerim rahatladi
ugra canim, fiyatlar sahaneCanim verecek kilon cok az diye ama listede olmasan da takimdasin sonuc olarak, ve kendi motivasyonunla listedekilerin de motivasyonlarini arttiriyorsun
bize bunlarla gelin yawf, supersiniz 4. takim bu hafta
Cok severim ben de refikayi, cok samimi geliyor bana
Deryaaaa ne diyosun
hayir herkes ornek menuleri ile birbirine destek olmali, listede olmasa bile. kilo alirsa insanin sevki daha da bozuluyor
Ben de yarin izinliyim, ugrayayim bari bir mango ile zaraya
belki dokulur lazere gerek kalmaz
canim her ikisi de guzel. ara ara degistirip ikisini de yersin hem sıkılmamıs olursun
ayy kiyamam
ay cok severim pilatesi ama aletli hic yakinlarimda yoktu deneyemedim. ozendim sana :)
Ay evet ilk kesfettigimde bos zamanlarimda refikanin tariflerini izliyodum cok tatli bi kadin ve yapıyordum da fast food sever bi aileyiz hamburgerler nuggetlar falan tarifler super :)Canim verecek kilon cok az diye ama listede olmasan da takimdasin sonuc olarak, ve kendi motivasyonunla listedekilerin de motivasyonlarini arttiriyorsun
bize bunlarla gelin yawf, supersiniz 4. takim bu hafta
Cok severim ben de refikayi, cok samimi geliyor bana
Deryaaaa ne diyosun
hayir herkes ornek menuleri ile birbirine destek olmali, listede olmasa bile. kilo alirsa insanin sevki daha da bozuluyor
Ben de yarin izinliyim, ugrayayim bari bir mango ile zaraya
belki dokulur lazere gerek kalmaz
canim her ikisi de guzel. ara ara degistirip ikisini de yersin hem sıkılmamıs olursun
ayy kiyamam
ay cok severim pilatesi ama aletli hic yakinlarimda yoktu deneyemedim. ozendim sana :)
Tipleri cok komik yaaTipe baaaaak
Ya ama cok guzel olur bunu yapmaliyiz bencehahaha ikinciye kesme seker
oooh tem ev temizlensin hem gitsin kilolar, supersin canim
di mi ama yaa.. bende de yine 100den fazla sayfa birikmis
ben sana hergun bir paragraf ekleyeyim okudugum kitaptan, burayi okurken yaninda da kitap bitirmis olursun
offf hic dayanamam sicak leblebiye
evet, yogunlugunu atsa da geri gelse artik kelebegimiz @klbk33
walla sizden korkulur bu hafta
off cok severim alisveris yapmayi ama bu kiloyla artik iskence gibi geliyor. zaten zamaninda o kadar almisim ki her 4-5 ayda bir dolap temizligi yapip bir bavul ayikliyorum hala sigmiyor dolaplara kiyafetler
ama hedefime ulasayim yine gidicem alisverise. o zamana kadar evdekiler idare etsin. cok kalmadi di mi canim @Yawrukush sen incelteceksin beni
ayy cok korkunc canim. insallah tamamen atlatip bir daha boyle ateslenmez.
ben Akin rahatsiz diye hatirliyordum, Aras da mi rahatsizlandi
insallah ikisi de haftasonu dinlenmistir, iyidirler simdi.
nasillar?
heheh ben leblebiyi nutellaya tercih ederim
Amin kuzum bunlar yeni gelenler bizimkilerden bile ufak mecburen biberonla besleniyorlar .Ayy Özlemmnasil güzel nasıl tatlı bir yavru bu böyle içim aktı resmen.
Sen de nasıl altın kalplisin güzelim. Çok sevap işliyorsun. Allah herşeyi gönlüne göre versin canım benim
Simdi iyiler cok sukur abiyle savas halindeler.Haydaa takimin cocuklarina nazar degdi, simdi nasil kuzu?
Canim seni dinlemediginde ceza vermelisin, mesela ertesi gun disari cikmak iptal veya ne bileyim sevdigi oyuncak ogun icin yasak gibi ufak bir ceza. disardidayken de ilgisini bir sekilde sende tutup bu aliskanliga devam etmesini onlemelisin ki unutsun. simdi oyun gibi dusunup egleniyorsa daha da cok yapacaktir ama baska oyunlarin da keyifli oldugunu gormeli.
tabii soylemek hep yapmaktan kolay
canim takim ici ikili esler yapiyoruz her hafta, kizlar da bahsetmis ztaen. en cok yuzdede kilo veren es dondurma kazaniyor. senin esin de @Patlicanmoru bu hafta
birbirinizi motive edip her turlu cezalandirma hakkina sahipsiniz
canim sen emzirmiyor musun? az geldi sanki bu menu bana. sabahki bir dilimi aksam yanina biraz sebze+yogurt ile yiyp gune yaysan daha iyiymis kalorilerini sanki
canimiz kaptanimiz
al bir tane de nazar degmis bebek burada. cok uzuldum canim, simdi nasil oldu?
homeschooling
cok zor, allah kolaylik versin
menu cok iyi canim, kalori olarak cok degil de canim aksam porsiyon buyuk olmus, ikiye bolup yersen daha iyi olur bence, mideni buyutmezsin
amaniiin takim icinde rakibiz ama takimlar arasi da yarisiyoruz,
sakinnn kadayif donudrma cisss @pembecanavar
ooo hadi bakalim, dondurmaya goz koyan cok kisi var bu hafta
ne zaman yolculuk? nereye?
Haklisin canim, ama ozel durum oldugu icin ben tum arkadaslarimin bu hafta iki kat fazla dikkat edecegine inaniyorum. 1. olucaz bu hafta, degil mi kizlar??
saol canim
bayilirim pecan cevizine de
off ben herseyi seviyorum
Ahhh o bira +Cips yokmu haftami mahvettiler hersey onlarla basladiCanim sana herkes abla diyor diye abla yazasim var ama baktim da yas farkimiz o kadar yok, bir takildim ne diye hitap etsem diye :)
500gr hemen verilir biraz dikkat edersen. internetin ne zaman baglaniyor?
Neyseki spor var tatlim, hadi bakalim, bu hafta mezun etmek istiyoruz seni
kimi motive etmiyor ki
aksam pilav+naan+karpuz cok karbonhidrat olmus ama yinede menu guzel geldi gozume. su+spor cok guzel
olsun canim, odulun olsun bira+cips. ne zamandir cok guzel gidiyorsun
Sanirim burdaki iki yakisikli kahvemin arkasindaki iki yakisikli damatlararka fonda da iki yakisikli
Olur canim 49.9. gecen haftaki odemdi merak etme, 4 elle asil bu hafta diyetine
Ne guzel ikili olmussunuz siz yawf
Senin bakislarini yerim yaaa resmin acisi oyle gostermiscok sevindim
begendim canim menunu
Canim bu nasil 83
o zaman bile zayifmissin
Supersin
canim bak kizima karadeniz kiyafeti almislar, ne tatli olduTipleri cok komik yaa
Ya ama cok guzel olur bunu yapmaliyiz bence
Amin kuzum bunlar yeni gelenler bizimkilerden bile ufak mecburen biberonla besleniyorlar .
Simdi iyiler cok sukur abiyle savas halindeler.
Ahhh o bira +Cips yokmu haftami mahvettiler hersey onlarla basladi
Sanirim burdaki iki yakisikli kahvemin arkasindaki iki yakisikli damatlar
Senin bakislarini yerim yaaa resmin acisi oyle gostermis
Ya simdi ona bakiyodum allahim tam minciklanmalik olmus ya adi neydi kuzumuncanim bak kizima karadeniz kiyafeti almislar, ne tatli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?