Baal ve telveee miiigKıyamam kızmaya da seni sevdiğimiz için iyiliğini istiyoruz canım. Bizi biraz boşlasan da olur yeter ki işlerin hallolsun. Ben de ayrı kalamıyorum takimdan kaç gündür vize başvurusunu erteleyip duruyordum, takıma yazmak daha zevkli sonuçtaneyse bugün online işleri (yani soru cevaplama kismi) yapabildim şükür. Az kaldı geriye assisted service seçicem evraklar için
Çok özveri istiyor veli temsilcisi olmak. Ama akinla ve öğretmeniyle sürekli iç içe olma avantajı da var. Kolay gelsin canım şimdiden
Kim evleniyor yoksa F Falanfilannnn mı??Beni niye davet etmedi ki hem ankaradayim hazır.
Aa çok şey kaçırmışsin Deryacim. Nasıl denemezsin. Kızlar duymasın, çook azcık bi balla karistirirsan kalan telveyi çikolata keyfi veriyor bence (ben ve tuhaf zevklerim )
Paylaştığın için teşekkürler, güzel bilgiler
Ayy temizligi birak hemen uyumaya calis. Sut yok mu evde sut iciver bariSaat:20.43. Ve ben çok açım.
İçimden bir ses indian yemeği söyle kendine diyor.
Diğer ses yat zıbar diyor.
Diğer seste kalk evi temizle diyor.
Ayyyy çok açım ben
Ahaha yok canim ne evlenmesi evlenirsem hepinizi davet edicem ama önce36 beden olmam lazimKıyamam kızmaya da seni sevdiğimiz için iyiliğini istiyoruz canım. Bizi biraz boşlasan da olur yeter ki işlerin hallolsun. Ben de ayrı kalamıyorum takimdan kaç gündür vize başvurusunu erteleyip duruyordum, takıma yazmak daha zevkli sonuçtaneyse bugün online işleri (yani soru cevaplama kismi) yapabildim şükür. Az kaldı geriye assisted service seçicem evraklar için
Çok özveri istiyor veli temsilcisi olmak. Ama akinla ve öğretmeniyle sürekli iç içe olma avantajı da var. Kolay gelsin canım şimdiden
Kim evleniyor yoksa F Falanfilannnn mı??Beni niye davet etmedi ki hem ankaradayim hazır.
Aa çok şey kaçırmışsin Deryacim. Nasıl denemezsin. Kızlar duymasın, çook azcık bi balla karistirirsan kalan telveyi çikolata keyfi veriyor bence (ben ve tuhaf zevklerim )
güzell spor olsa harikaymış19 AĞUSTOS PAZARTESİ MENÜ
08.30 keten tohumlu chialı kepek ekmeğine peynirli sandviç ufak
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.30 ıspanak bir dilim kepek ekmeği az tadımlık yoğurt
14.00 sade türk kahvesi
17.00 sütlü nesfit
20.00 3-4 parça karpuz
SU 2,5 LİTRE
SPOR YOK anneme misafirliğe gittik birazdan yapabilirsem yazarım
ahaahaha ayyy keşkeeKıyamam kızmaya da seni sevdiğimiz için iyiliğini istiyoruz canım. Bizi biraz boşlasan da olur yeter ki işlerin hallolsun. Ben de ayrı kalamıyorum takimdan kaç gündür vize başvurusunu erteleyip duruyordum, takıma yazmak daha zevkli sonuçtaneyse bugün online işleri (yani soru cevaplama kismi) yapabildim şükür. Az kaldı geriye assisted service seçicem evraklar için
Sen aldigin bir kiloyu vermissin bile nasil demoralize oluyorsun kiben de çabuk demoralize oluyorum yaa
hep bakmamak lazımmış zaten de
şu sıralar hep tartı üstündeyim
makarna yerine sebze olsa harikaymış kuzumHerkese selamlar.
Çok enerjik uyandım bugün ama 2 saat sonra pert. Neyse,menümü yazayım.
Sabah, 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin.
Öğlen; 4-5 kaşık meyhane pilavı (dünden kalmıştı)
Ara;1türk kahvesi.
Akşam;3 çatal makarna.
Su:5 bardak
Spor: akşama kadar çocukların Peşinde sokakta,evde koşturdum. Bence yeterli
Gerçekten bugün kendim için güzel sağlıklı yemek yapmayı çok istedim.
Ama çocuklar varya bu çocuklar.
Mümkün değildi.
Birazdan evi süpüreceğim. Bugün 3. Süpürme.
yoğurt ye kuzumSaat:20.43. Ve ben çok açım.
İçimden bir ses indian yemeği söyle kendine diyor.
Diğer ses yat zıbar diyor.
Diğer seste kalk evi temizle diyor.
Ayyyy çok açım ben
Cok sagol canm Allah razi olsun. Amin inskuzum Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah çok üzüldüm
Sor bakalım evde bişey var mıydımakarna yerine sebze olsa harikaymış kuzum
Dövülmüş buğdaydan yapılan pilav canım. Haşlanıp tereyağı ekleniyor.dövme pilav nedir kuzum
bilgiler için çok çok teşekkürler harikasın :)
Ben yemekten bahsetmiştimyoğurt ye kuzum
Dövülmüş buğdaydan yapılan pilav canım. Haşlanıp tereyağı ekleniyor.
Zeytinyağını aynı oranda limonla karıştırıp iç canım ve bir süre ekmek hamur işi ve şekerli ürün yeme. Düzelecektir bağırsakların.19 Agu
11.30
2 yk zeytinyağı
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 zeytin
peynir
yarım bardak sütten belki daha az kahve
16.15
semizotu salatası 3yk
kabak yoğurtlu 2 yk var yok
1 parça kavun
1 erik
soğan 1yk
maalesef 1 dilim pasta çok üzülerek
Türk kahvesi
20.00
kayısılı yoğurt %30 daha az şekerli activia nın
hala wc çıkamadım kuru erik bulamadım kayısı çayı aldım sabah da zeytinyağı bakalım 3. gün..
su 2.5 şu an ama şimdi şişemi doldurup 1L daha içeceğim
spor
45 dk leslie
1000 zıp
bir leslie daha yapmak istiyorum fakat dizim ağrıyor yapabilir miyim bilmiyorum
@Yawrukush
Ellssa
Canm tesekkur ederim. Dun dusuk yaptim malesef . kismet degilmis. Yalniz iki uc haftaya kadar spor yapamam.
Evet çok güzel olur çok severimvaaay ne güzeldir o diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?