Sossuz nasıl yiyon ablacım yaCanim burada bebeklere uygun, sadece bebekler icin olan vicksler var, o tarz vicksleri kullaniyorum ve faydasini goruyorum ben.
Acil sifalar...
Tabi konusalim canim, esin hangi bolumde master yapiyor?
Anladim, ben gec uyaniyorsun sanmistim canim:)
Senin kuzularinda duzelsin canim, nasillar bugun?
Gecmis olsun umarim gece dinlenebilmissindir..
Canim kendine biraz daha zaman ver.
Vucudun sekeri hazir gidalardan almadikca , onlara ihtiyac da duymayacak hale gelecek.Buna ketoz diyorlar, keto diyeti yapanlarda tam olarak bunu yapiyorlar, dogru yoldasin..
Aaa ilk kez goruyorum cok merak ettim tadini :))
Hatirladim canim soylemistin, cok istikrarlisin, menulerinide cok begeniyorum , harika gidiyorsun :)
Canim sen biraz zamana birak, esinide gormezden gel , cok yorgunsun, sinirlerin kaldirmiyor..
Kalori diyetime tamamen uyamiyorum
Amin canim..
Canim guzel bir haftaya baslarsin insallah, her sey cok guzel olsun bu hafta..
Bayiliyorum canim, yani biraksan 3-5 tane yerim , sossuz oldugu gibi yiyorum :)
Bugun aksam biraz kendine geldi cok sukur canim, sagol sordugun icin..
Insallah dinlenmis, uyumussundur canim..
Nasildi sushi tecruben kuzum :)
Yine istedigin kiloya geleceksin, bas agrinda bir daha olmasin insallah..
Canim ikinizede cok uzuldum, doktordan sonra bizede haber ver, guzel haberlerle gelin insallah...
Hadi ya ilk defa duydum meyve ile yemek yiyince kilo yaptığınıCanim menum guzel ama hala sisligim inmedi ac geziyorum hala cuma kiloma inemiyorum noluyor vucuduma anlamadim direniyor resmen.
Canim ya ben aslinda su kiloma takkiyorum kafami sabahin korunde kalkiyorum yemegime dikkat ediyorum sporumu yapiyorum ama kilolarim duruyor vbuda mutsuz ediyor beni.
Hellim kuru bi peynir aslinda ama eritmiyorum ben kizartiyorum kuzum.yanlista biliyor olabilirim.
Morelim zaten buna bozuluyor ya azcik sey ye doyma kilon ayni olsun bj nasil bi sislikmis arkadas hic bole olmamistim ben
Suyun cok az pilavin cok fazla olmus canim benim birde burdaki tum arkadaslara soyledigim gibi meyveyi yemeklerle birlikte tuketmeyelim oldukca kilo aldirici oluyor ozaman o guzelim meyveler.
Ayy su kadinlarin cektigi valla bende regl acisi cekiyorum hala bitsede sismiyim siskomuyum kurtulsam valla menun guzel canim
Sivri cok burdada ama ufagimi hic isirmiyor buyuge cok geliyorlar malesef kucugumde oksurukte var bugun yetisirsem soguk alginligi olaci veriyorum bakim duzelcekmi sanki bogazlari gicik yapiyor gibi kuzumun havalar normal degilki buz gibi yaz gunu
Kikzartmalar gercekten cok kucuktu kuzum yemezdim yoksa onlardan mi kilom sabit kaldi acaba yoksa pilavmi ama ekmek yemedim onun yerine gecer diye dusunuyorum.
Su guzel spor guzel menu guzel bol eksiler ozaman canim
Yok kuzum uyuyamiyor kendide istemiyor su siralar ama dalamiyor cok ugrasiyor oburunu uyandiriyor bu sefer tahammulum kalmiyor benimde
İnşallah
Biraz ilginç sanırım ama yemedim gerçekten
Allah sifa versin cnm. 6 aylik miydi senin ki de. benim aklimda 4 kalmis ne cabuk unutuyorum yaaw. subat ortasind dogdu benimki de 6. ayini yeni doldurdu. öksürük hırıltı bizimkinde de vardi doktor olur bu aylarda serum fizyolojikle burnunu temizleyin dedi. Allah sifa versin rahat guzel uykular versin cnmKizlar 6 aylik oglum ve geceleri cok oksuruyor balgam takiliyor bogazina baska bi sikayeti yok. Burun damlasi skiyorum surekli cok azinida hava makinasina koyup veriyorum bide cok az ihlamur baska ne yapabilirim bi suru doktora götürdüm kizimi soyle iyi dogru tedavi veren dogru ilaci yazan doktor rastlamadim hep ozel doktora götürdüm yuzlerce binkerce lira verdim hemen ilac veriyolar bende istemiyorum bi suru ilac cok küçük. Sizin bi oneriniz var mi
benim hicbir fikrim yok cnm. kizimada bir doktor acilde hava verdirmisti bir rahtsizlik adi soylemisti. bi kac gun sonra kendi doktorumuza gostermistik. "hic gerek yokmus hatta bahsettiginiz rahatsizlik yok ki bu bebekte" filan demisti. seni cok iyi anliyorum insan ne yapacagini şaşırıyor. kolay gelsin cnm.Bii iki kere verdim ama duzenli vereyim dimi ilerliyor gibi cunku
Bizim bayram da böyle oldu
hadi bakalim canim. hem haftanin hem etabin 1. olStres yasayinca dehset hizli kilo veriyorum kizlar sayesinde haftanin birincisi falan olabilirz
Iyiyim ablacım sen nasılsın? :) telefonu anca elime aldım bugün çok yorucu bir gündü senin günü nasıl geçti ablacım?Selam kizlar nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Ben uyandim, gecmisi okudum, alintilarimi yaptim ama yazamadan, kahvaltiyi ve Akinin beslenme ve okul cantasini hazirlayip yollar dusecegim.
Akinin okulunun acilmasiyla hergun 30dk daha yuruyus eklendi hayatima:)
Okuldan donuste gorusmek uzere.
@Kozmogirl17 dikkat et artik dizlerine canisi, kiloda veriyorsun iyilesecek insallah.
@cool_lime kuzunun iyi olmasina sevindim.
stitch canim ozlemistim hosgeldin.:)
besive nasilsin canim esim?
@tomrs canim hosgeldin her sey yolunda mi, takima katilmak istemissin, bebis iyi mi merak ettim seni...
çok iyisin ama durum bucanim sen cok yogun donemden geciyorsun, duzenine geri donebilirsen olucak bence. ben seni hatirliyorum ne kadar iyi oldugunu bu konuda
döndüm canıım izinden. Bir süre izne çıkmasam iyi olacak. Aldıklarımı vermem lazım.kurabiye ve aksamki ekmek fazla ama izninin bitmesini bekliyoruz :)
çok yaşa. Bu yorum beni çok güldürdüsen 10 kilo versen 2 boyuta dusersin bence
ee ucunda dondurma oluncacanim tek yarismaya dondurduk, esli kilo verme yarismasi dondurma icin. en cok katilim ve motiveyi bu yarismada gorduk :)
kelebekcim 10 kilo daha verirsen 40 kilo olursun ve ruzgarda ucabilirsin bence. gobek mobek gorunmez zaten.
Canim benim oglen yemegimi yiyorum ancak, yarim saat sonra oglumu okuldan almaya gidecegim ve okul arkadasi, kardesi ve annesiyle bize gelecekler.Kosturuyorum bende :)Iyiyim ablacım sen nasılsın? :) telefonu anca elime aldım bugün çok yorucu bir gündü senin günü nasıl geçti ablacım?
Hosgeldin kelebekcim, gider o kilolar hemde hiza gider , nasilsin iyi misin?iyi olur bencede.
çok iyisin ama durum bu
Bayramda fazla kaçırdım. Gece yemek yiyen sonrada yatan insanlara uydum. Şimdi bol bol yürümem lazım
Eki Görüntüle 2299923
döndüm canıım izinden. Bir süre izne çıkmasam iyi olacak. Aldıklarımı vermem lazım.
çok yaşa. Bu yorum beni çok güldürdüeskiden 40 kiloydum. Ne güzel günlerdi. Desem de inanmayın en dar tişörtler bile kötü dururdu. İyi tarafı çocuk reyonunda uygun bişey bulursam alabilirdim.
ee ucunda dondurma olunca
nasılsın canım. Benimle ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim bebek ne kadarlık oldu.
53.5kg oldum.
nasıl gidecek bu kilolar
Bende brutusCanim sende mi
ba yıl dım. Çok yakışmışBunu cook begendimEki Görüntüle 2299108
muh te şem olmuş. İyi ki almışsınBu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
iyi fikir
boşver bunuda
güzel bence bu da
bu da çook yakışmış ve çok güzel. Zevklerimiz uyuşuyor.Eki Görüntüle 2299113
Bunu ise giyerim diyorum
arsiz olabiliyor bazilari cnm. hic cevap vermemek gormezden gelmekmen iyisiEngelledim babasinin hesabindan yazdibaska hesaptan yazıyor
tatlim sen soylemezsen hic farkina varmiycak bence. bu durumdan rahatsizsan sen soyle cnm yok rahatsız degilsen onun bu sıkıntılı doneminde isine geliyorsa hiic soyleme. kadinlar kadar ince dusunceli olmuyorlar ne yazikkiKim esimmi sesi cikmiyor simdi kendini yemege vurdu sigaradan sonra fazla konusmamaya calisiyorum mumkun oldukca uzak duruyorum kus degilim tabikide ama muhabbetimiz olduguda soylenemez.mesela onsuz yataga gitmezdim simdi o kacta yatiyor bilmiyorum bile ve cok merak ediyorum bunun nezaman farkina varicak.
yeni sevgilini bilmesine ragmen bu kadar israrciysa mutlaka soyle sevgiline canim. dur bakalim baska birsey yapacak mi?? ilerde tartismaya sebep olabilecek bir konu. o yuzden soylesen cok iyi olurEngellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar cidden
guzel cnm.Sabah
Domates biberli omlet 2 3 zeytin satalalik 1 dilimtam bugday ekmegi yedim
Sonra kayisi cayi ictim 1 avuc findikla
Dayanamayim 1 adet baklava yedim ama sekersiz sayılabilir bence kupkuruydu
Aksam patlican yedim 6 kasik yaninda salatalikli cacikla ekmek yemedim
Dunku detoks cayimdan yaptim bugünde
Baklava disinda bence iyiydim o da kuruydu cok etkilemedigini umuyorum aksam 1 cay daha yapicam metabolizma icin
inşallah hemen giderlerHosgeldin kelebekcim, gider o kilolar hemde hiza gider , nasilsin iyi misin?
Oksurugu nasil oldu kuzunun canim, misil misil uyur insallah..Canim bosver esimi o suan benim pesimde geziyor biraz daha surunsun o sinirlerimi ziplatiyor su ara tipiya sanirim psikolojim bozulmus benim adet olucagimiz zaman oto poka aglar ya kadinlar ole hissdiyorum biri nasilsin desin gozlerim yasariyor biri napiyon desin hickira hickira aglamak istiyorum.insallah guzel bir hafta olur hepimiz icin.Aras nasilvoldu kuzum iyimisiniz siz benim ki oksuruge cevirdi bogazi tahris gibi sanki
Stres ve yasadigin seylerden ayni zamanda da kesintisiz uyku uyuyamamaktan kilo vermede sIkInti cekiyorsun bence kuzum.Sen aynen devam et..Evet malesef 74.2 geliyor 3 gundur nerde ne hata yapiyorum bilmiyorum ama size agzima attigim her lokmayi yaziyorum cok uzgunum
Bol bol yuru canisi, ya da evde ip atlama - mekik yap..Gunaydin kizlar nasilsiniz?
simdi geldim, gecmisi okuyacagim.
ptesi tartim sabit 65.8
menulerimi yapmaya utaniyorum, kaptanim kes cezamiYawrukush (gerci ctesi cok uzun yuruyus yaptik ama dizim agriyor hala :/)
Oy kiyamam ne minnoslar be ozlemcim, yaptigin iyilikler gun gelip seni bulsun canim..Cumaya göre 600 gr artidayim ufff yaa bende kahvaltimi yaptim dr a gidicem oglen hic terlemiyim dedim oturuyorum bos bos kedicikleri besledim bak sana resim cektimEki Görüntüle 2299709 Eki Görüntüle 2299710
Canim neyin var, haber ver bizedeKizlar slm eve gidince gecmisiokuyacagim çok hastayım hasta hasta da calisiorum 100 gr eksik gözüküyorum suan
Deryacim burada sadece infantlar icin olan vicks turu kremler var, organik olanlari da mevcut ben kullaniyorum sorun yasamadim canim..seni korkutmak istemem canim ama viks turu kremler yuzunden nefes darligi ceken bebekler oldu
Acaba kabus falan mı gördüSelamlar kizlar nasilsiniz,
Dun aksamdan beri cok kotu geciyor zamanimiz, Aras asiri huysuz, bir sIkintisi var ama cozemedik
Gece cocuklari uyutma sirasi bendeydi ve onlarla uyuyakaldim, hatta bence isteyerek uyudum.
Aras 2de uyandi, o saatten sabah 6ya kadar salonda onunla oturduk uyumadi, agladi, bagirdi
Menu tablomuzu halledecegm, gecmiste yine birikmis, bu hafta sonu iptal oldum ben, kusuruma bakmayin ne olur...
Canım doydun muPazartesi günü menüm
Kahvalti:11.30
1 dilim peynir
1 adet çeri domates
2 dilim pastırma
Yarim dilim karpuz
1 kutu süt küçük
Oglen: 17.00
Ton balıklı salata ama ton balığının hepsini ben yemedim 3 parçaya böldük arkadaşlarla içinde 7 8 tane zeytin vardı onları da yedim sonra nepalli arkadaş var acili korili tavuk yapmış 3 çatal tadına baktım hepsi bu kadar :)
Aksam:18.30
1kutu kucuk süt yarim nektarı 1 adet küçük mor erik
2 litre su içtim 30 dakka yürüyüş 10 dakka koşu yaptım sabah ve en bomba yer saat 12.30 dan 17.00 a kadar iş yerinde full temizlik yaptık hiç dinlenmeden ölüm çıktı yaniYawrukush
Aksam anneme anne niye bardagi kaldırdın detoks suyumdu icindeki dedim icinde birsey yoktu ki bitirmişsin dedi . Ben şok iğrenerek iciyordum ne kadar alıştıysam bitirmisim anlamadan
Sen eskilerdensin galiba canim ilk geldiğimde yoktun galiba hosbuldum. Salatalik limon maydonoz vardi. Normalde nane koyuyordum ama evde yokmus boyle cok igrenc oluyor sadece maydonuzlu. maydonozuda biraz cok koyuyorum bilerek iyice igrenc oluyor ama tadine vardı detoks suyunun içinde?
Merhaba hoşgeldin bu arada
Ankee cnm bende yemedim midye dolma. hatta evime 1 dk mesafede hergun önünden geciyorum ama hic cnm istemedi. merak da etmedim.
Allah sifa versin cnm. 6 aylik miydi senin ki de. benim aklimda 4 kalmis ne cabuk unutuyorum yaaw. subat ortasind dogdu benimki de 6. ayini yeni doldurdu. öksürük hırıltı bizimkinde de vardi doktor olur bu aylarda serum fizyolojikle burnunu temizleyin dedi. Allah sifa versin rahat guzel uykular versin cnm
benim hicbir fikrim yok cnm. kizimada bir doktor acilde hava verdirmisti bir rahtsizlik adi soylemisti. bi kac gun sonra kendi doktorumuza gostermistik. "hic gerek yokmus hatta bahsettiginiz rahatsizlik yok ki bu bebekte" filan demisti. seni cok iyi anliyorum insan ne yapacagini şaşırıyor. kolay gelsin cnm.
hadi bakalim canim. hem haftanin hem etabin 1. ol
gecmisi okumayi bitirebilirsem menulerine de bakcam ins.
Canim bosver esimi o suan benim pesimde geziyor biraz daha surunsun o sinirlerimi ziplatiyor su ara tipiya sanirim psikolojim bozulmus benim adet olucagimiz zaman oto poka aglar ya kadinlar ole hissdiyorum biri nasilsin desin gozlerim yasariyor biri napiyon desin hickira hickira aglamak istiyorum.insallah guzel bir hafta olur hepimiz icin.Aras nasilvoldu kuzum iyimisiniz siz benim ki oksuruge cevirdi bogazi tahris gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?