Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sossuz nasıl yiyon ablacım ya

Hadi ya ilk defa duydum meyve ile yemek yiyince kilo yaptığını

İnşallah
Biraz ilginç sanırım ama yemedim gerçekten
Ankee cnm bende yemedim midye dolma. hatta evime 1 dk mesafede hergun önünden geciyorum ama hic cnm istemedi. merak da etmedim.
Allah sifa versin cnm. 6 aylik miydi senin ki de. benim aklimda 4 kalmis ne cabuk unutuyorum yaaw. subat ortasind dogdu benimki de 6. ayini yeni doldurdu. öksürük hırıltı bizimkinde de vardi doktor olur bu aylarda serum fizyolojikle burnunu temizleyin dedi. Allah sifa versin rahat guzel uykular versin cnm
Bii iki kere verdim ama duzenli vereyim dimi ilerliyor gibi cunku
benim hicbir fikrim yok cnm. kizimada bir doktor acilde hava verdirmisti bir rahtsizlik adi soylemisti. bi kac gun sonra kendi doktorumuza gostermistik. "hic gerek yokmus hatta bahsettiginiz rahatsizlik yok ki bu bebekte" filan demisti. seni cok iyi anliyorum insan ne yapacagini şaşırıyor. kolay gelsin cnm.

Bizim bayram da böyle oldu

Stres yasayinca dehset hizli kilo veriyorum kizlar sayesinde haftanin birincisi falan olabilirz
hadi bakalim canim. hem haftanin hem etabin 1. ol
gecmisi okumayi bitirebilirsem menulerine de bakcam ins.

Iyiyim ablacım sen nasılsın? :) telefonu anca elime aldım bugün çok yorucu bir gündü senin günü nasıl geçti ablacım?

evet, yogunlugunu atsa da geri gelse artik kelebegimiz K klbk33 K klbk33
iyi olur bencede.
canim sen cok yogun donemden geciyorsun, duzenine geri donebilirsen olucak bence. ben seni hatirliyorum ne kadar iyi oldugunu bu konuda
çok iyisin ama durum bu
Bayramda fazla kaçırdım. Gece yemek yiyen sonrada yatan insanlara uydum. Şimdi bol bol yürümem lazım

kurabiye ve aksamki ekmek fazla ama izninin bitmesini bekliyoruz :)
döndüm canıım izinden. Bir süre izne çıkmasam iyi olacak. Aldıklarımı vermem lazım.
sen 10 kilo versen 2 boyuta dusersin bence
çok yaşa. Bu yorum beni çok güldürdü eskiden 40 kiloydum. Ne güzel günlerdi. Desem de inanmayın en dar tişörtler bile kötü dururdu. İyi tarafı çocuk reyonunda uygun bişey bulursam alabilirdim.
canim tek yarismaya dondurduk, esli kilo verme yarismasi dondurma icin. en cok katilim ve motiveyi bu yarismada gorduk :)
ee ucunda dondurma olunca
kelebekcim 10 kilo daha verirsen 40 kilo olursun ve ruzgarda ucabilirsin bence. gobek mobek gorunmez zaten.
nasılsın canım. Benimle ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim bebek ne kadarlık oldu.
53.5kg oldum.
nasıl gidecek bu kilolar

Pazartesi günü menüm
Kahvalti:11.30
1 dilim peynir
1 adet çeri domates
2 dilim pastırma
Yarim dilim karpuz
1 kutu süt küçük
Oglen: 17.00
Ton balıklı salata ama ton balığının hepsini ben yemedim 3 parçaya böldük arkadaşlarla içinde 7 8 tane zeytin vardı onları da yedim sonra nepalli arkadaş var acili korili tavuk yapmış 3 çatal tadına baktım hepsi bu kadar :)
Aksam:18.30
1kutu kucuk süt yarim nektarı 1 adet küçük mor erik
2 litre su içtim 30 dakka yürüyüş 10 dakka koşu yaptım sabah ve en bomba yer saat 12.30 dan 17.00 a kadar iş yerinde full temizlik yaptık hiç dinlenmeden ölüm çıktı yani Yawrukush

Iyiyim ablacım sen nasılsın? :) telefonu anca elime aldım bugün çok yorucu bir gündü senin günü nasıl geçti ablacım?
Canim benim oglen yemegimi yiyorum ancak, yarim saat sonra oglumu okuldan almaya gidecegim ve okul arkadasi, kardesi ve annesiyle bize gelecekler.Kosturuyorum bende :)

Hosgeldin kelebekcim, gider o kilolar hemde hiza gider , nasilsin iyi misin?

bu resimdeki sen misin? ama çook tatlısın gelip sıkı sıkı sarılasım geldi seni gördüğüme çok mutlu oldum
Elbiselere gelince alttaki güzel
ba yıl dım. Çok yakışmış
Bu biraz pahaliydi ve giyecek yerim de yok ama cok begendim, belki bir eglence olur dugun olur diye geri vermek istemiyorum, ne dersiniz? Eki Görüntüle 2299109
muh te şem olmuş. İyi ki almışsın
iyi fikir
Eki Görüntüle 2299111

Bundan emin olamadim, ne dersiniz? cokkilolu gostermemis mi? zaten var kilo
boşver bunuda
güzel bence bu da
bu da çook yakışmış ve çok güzel. Zevklerimiz uyuşuyor.

Engelledim babasinin hesabindan yazdi baska hesaptan yazıyor
arsiz olabiliyor bazilari cnm. hic cevap vermemek gormezden gelmekmen iyisi
tatlim sen soylemezsen hic farkina varmiycak bence. bu durumdan rahatsizsan sen soyle cnm yok rahatsız degilsen onun bu sıkıntılı doneminde isine geliyorsa hiic soyleme. kadinlar kadar ince dusunceli olmuyorlar ne yazikki
Engellemistim ama engelledim baska yerden yazdi yakinlarima arkadaslaeima yazdi simdide numarami bulmuş olmazbu kadar cidden
yeni sevgilini bilmesine ragmen bu kadar israrciysa mutlaka soyle sevgiline canim. dur bakalim baska birsey yapacak mi?? ilerde tartismaya sebep olabilecek bir konu. o yuzden soylesen cok iyi olur
guzel cnm.

Hosgeldin kelebekcim, gider o kilolar hemde hiza gider , nasilsin iyi misin?
inşallah hemen giderler
Hoşbuldum
İyi ve yorgunum. Dün gece geldik. Çocukları yıkadım. Yiyecekleri yerleştirdim. Eşyaları yerleştirdim. İşe gittim. İşten geldim. Mutfağı topladım. Sildim. Maratonda gibiiyim. Yarın da konserve yapacağım işten gelince. Köyden getirdiğim sebzelerim var. O kadar yorgunum ki.. Dinlenecek vakit yok.. Sanki kendi hayatımı yaşamıyor gibiym. Ben hayatın içinde kaybolmuş olabilirim..
Bir yandan da kilo verme telaşına düştüm. Kilo vermeye çalıştığımı görenler beni tatlıcıya götürdü. bir şartla gelirim dedim. Ortaya söyleyeceğiz. 2-3 çatalla kurtardım
Sen nasılsın? Çocuk nasıl oldu?
Menümü yazayım girmişken
19 ağustos
Sabah 1/4domates, 1/3salatalık, yeşillik, 7zeytin, 1kk b peynir, h.yumurta
Öğle 1küçük karnıyarık, 1d karpuz, 1/2 kase cacık, 1/4kase çorba
2_3 çatal trileçe
Akşam 2d.ekmek, 1kk b peynir, 4ince dilim karpuz
İş yapmaktan akşam doydum
Spor 7800 civarı adım
Su 2lt civarı
Önceki günün menüsü yolda olduğumdan saçma oldu biraz 18 ağustos
Sabah sahanda yumurta 1 biber 2domates 2d ekmek
Ara 3avuç leblebi
Öğle yarım tost
Akşam kıymalı yumurta domates
Spor yok
Su 1.5lt civarı

Bu arada @stitch benim işyeri karışık yine. Aramızdan ayrılacak bir arkadaşımız daha var. Yer değişikliği olacak gibi. Bakalım neler olacak. Birde bugün işyerinde biraz vaktim oldu. Kol egzersizi baktım bize. 2-3 güne beğendiklerimi paylaşacağım. Aslında kol çalışırken omuzları da aradan çıkaralım diyorum. Ne dersin? @stitch

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum. Umarım tez zamanda istedikleri kiloya ulaşırlar.

Oksurugu nasil oldu kuzunun canim, misil misil uyur insallah..

Evet malesef 74.2 geliyor 3 gundur nerde ne hata yapiyorum bilmiyorum ama size agzima attigim her lokmayi yaziyorum cok uzgunum
Stres ve yasadigin seylerden ayni zamanda da kesintisiz uyku uyuyamamaktan kilo vermede sIkInti cekiyorsun bence kuzum.Sen aynen devam et..

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
simdi geldim, gecmisi okuyacagim.
ptesi tartim sabit 65.8
menulerimi yapmaya utaniyorum, kaptanim kes cezami Yawrukush (gerci ctesi cok uzun yuruyus yaptik ama dizim agriyor hala :/)
Bol bol yuru canisi, ya da evde ip atlama - mekik yap..

Cumaya göre 600 gr artidayim ufff yaa bende kahvaltimi yaptim dr a gidicem oglen hic terlemiyim dedim oturuyorum bos bos kedicikleri besledim bak sana resim cektimEki Görüntüle 2299709 Eki Görüntüle 2299710
Oy kiyamam ne minnoslar be ozlemcim, yaptigin iyilikler gun gelip seni bulsun canim..

Kizlar slm eve gidince gecmisiokuyacagim çok hastayım hasta hasta da calisiorum 100 gr eksik gözüküyorum suan
Canim neyin var, haber ver bizede Patlicanmoru

seni korkutmak istemem canim ama viks turu kremler yuzunden nefes darligi ceken bebekler oldu
Deryacim burada sadece infantlar icin olan vicks turu kremler var, organik olanlari da mevcut ben kullaniyorum sorun yasamadim canim..

Acaba kabus falan mı gördü
Aklıma bu geldi
Çocuk büyütmek çok zor ..

Canım doydun mu
Çok az yemişsin
Fiiziksel olarak çok da çalışmışsın
Sabah kahvaltına bayıldım.
Kan şekeri ayarına dikkat et canım
Ben salata ağırlıklı yiyince kısa zaman sonra acıkıyorum.

Aksam anneme anne niye bardagi kaldırdın detoks suyumdu icindeki dedim icinde birsey yoktu ki bitirmişsin dedi . Ben şok iğrenerek iciyordum ne kadar alıştıysam bitirmisim anlamadan
ne vardı detoks suyunun içinde?
Merhaba hoşgeldin bu arada

ne vardı detoks suyunun içinde?
Merhaba hoşgeldin bu arada
Sen eskilerdensin galiba canim ilk geldiğimde yoktun galiba hosbuldum. Salatalik limon maydonoz vardi. Normalde nane koyuyordum ama evde yokmus boyle cok igrenc oluyor sadece maydonuzlu. maydonozuda biraz cok koyuyorum bilerek iyice igrenc oluyor ama tadi

allah allah midye dolma nasıl yemediniz hayret gerçekten, hani mide bulandırıcı diye mi yemediniz acaba? bir de boza hiç içmemişlere çok şaşırırım ben

canım senin neye canın sıkılıdı üzme kendini yahu, çocukların dertleri fakan bunlar mı? dizinde de çok ciddi bir şey yokmuş şükür, kilo da verince daha da rahatlayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…