Kolay gelsin ablacımCanim benim oglen yemegimi yiyorum ancak, yarim saat sonra oglumu okuldan almaya gidecegim ve okul arkadasi, kardesi ve annesiyle bize gelecekler.Kosturuyorum bende :)
2017den beri buradayım canımSen eskilerdensin galiba canim ilk geldiğimde yoktun galiba hosbuldum. Salatalik limon maydonoz vardi. Normalde nane koyuyordum ama evde yokmus boyle cok igrenc oluyor sadece maydonuzlu. maydonozuda biraz cok koyuyorum bilerek iyice igrenc oluyor ama tadi
Valla öyle bir psikolojiye girdim ki midem küçüldü doyuyorum artık 1 haftada alıştım resmen :) geceleri çok fena hazımsızlık oluyordu bende bazen nefes alamayıp uyanıyordum uykudan iş yerinde saat 9 da pilav makarna yiyordum hep artık öyle bir noktaya geldim kötü olan herşeyi attım hayatımdan sigara kullanıyordum 3 haftadır içmiyorum ciğerlerim hirhir ses geliyordu dedim ben kendime ne yapıyorum beynime kötü olduğunu o kadar empoze ettim ki yemekte öyle oldi benim için bıraktım kötü olan ne varsa.. uzun lafın kısası midene nasıl davranırsan öyle gider şu saatlerde açlık bastırıyor ama onu da yencem inşallahCanım doydun mu
Çok az yemişsin
Fiiziksel olarak çok da çalışmışsın
Sabah kahvaltına bayıldım.
Kan şekeri ayarına dikkat et canım
Ben salata ağırlıklı yiyince kısa zaman sonra acıkıyorum.
Nasılsıncanım senin neye canın sıkılıdı üzme kendini yahu, çocukların dertleri fakan bunlar mı? dizinde de çok ciddi bir şey yokmuş şükür, kilo da verince daha da rahatlayacak inşallah
Canım benim sakın bırakma bu yoluValla öyle bir psikolojiye girdim ki midem küçüldü doyuyorum artık 1 haftada alıştım resmen :) geceleri çok fena hazımsızlık oluyordu bende bazen nefes alamayıp uyanıyordum uykudan iş yerinde saat 9 da pilav makarna yiyordum hep artık öyle bir noktaya geldim kötü olan herşeyi attım hayatımdan sigara kullanıyordum 3 haftadır içmiyorum ciğerlerim hirhir ses geliyordu dedim ben kendime ne yapıyorum beynime kötü olduğunu o kadar empoze ettim ki yemekte öyle oldi benim için bıraktım kötü olan ne varsa.. uzun lafın kısası midene nasıl davranırsan öyle gider şu saatlerde açlık bastırıyor ama onu da yencem inşallah
Menün çok güzel gayet sağlıklı olmuş:)19 AĞUSTOS PAZARTESİ MENÜ
08.30 keten tohumlu chialı kepek ekmeğine peynirli sandviç ufak
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.30 ıspanak bir dilim kepek ekmeği az tadımlık yoğurt
14.00 sade türk kahvesi
17.00 sütlü nesfit
20.00 3-4 parça karpuz
SU 2,5 LİTRE
SPOR YOK anneme misafirliğe gittik birazdan yapabilirsem yazarım
Kuzum git git marketeSor bakalım evde bişey var mıydı
Çok üşendim artık markete gitmeye.
Yarın gideceğim ama gerçekten ne pişireyim aklıma hiç bişey gelmiyor ki.
Afiyet olsun :)Dövülmüş buğdaydan yapılan pilav canım. Haşlanıp tereyağı ekleniyor.
Düzgün hali 3 günde 1 ya...Zeytinyağını aynı oranda limonla karıştırıp iç canım ve bir süre ekmek hamur işi ve şekerli ürün yeme. Düzelecektir bağırsakların.
Bu sefer çok kararlıyım maalesef istediğim gibi kilo veremiyorum bedenime senelerce kötü bakmışım en son diyet yaptığım zaman 10 sene evveldi 1 ayda 10 kilo veriyordum şimdi 2. Haftadayım tam 1 kilo bile veremedim vücut zaman geçtikçe çok zor kilo veriyormuş hep söylerlerdi umursamazdım şimdi bırakırsam bir daha bu yola girememCanım benim sakın bırakma bu yolu
Akşamları protein alımını biraz arttırırsan accıkmazsın
Sana bişey olmasın. Sigarayı bıratığın için ayrıca tebrik ederim. Çok iyi olmuş. Herşey beyinde bitiyor. Yakında miden küçülür az yersin sende.
Haklısın. Ama 1 ayda 10kg çok vermişsin. İdeali bu değil. İdeal olanı yapmaya çalış canım. Kilo verememenin altında yatan sebepler vardır. Biz uzmana gittin mi? Dahiliyeye gitmeni öneiririm. Mutlaka git ama. Hormonlarla ilgili olabilirBu sefer çok kararlıyım maalesef istediğim gibi kilo veremiyorum bedenime senelerce kötü bakmışım en son diyet yaptığım zaman 10 sene evveldi 1 ayda 10 kilo veriyordum şimdi 2. Haftadayım tam 1 kilo bile veremedim vücut zaman geçtikçe çok zor kilo veriyormuş hep söylerlerdi umursamazdım şimdi bırakırsam bir daha bu yola giremem
19 agustos menum
09:00 _ kucuk bir dilim ekmek icinde cekirdek de vardi, biraz yumurta (1 yumurta kadar) bolca yesillik
ara: 1 fincan sade , 1 fincan sutlu kahve
12:00 _ soslu tofu, biraz haslanmis patates ( 1 kucuk boy patates kadar), 1 kase yagsiz salata
ara: 1 kucuk sise havuclu, zencefilli shake
ara: firinda elma ustunde biraz uru uzum ve yulaf kepegi vardi
17:00_ 5 yk kadar bulgurdan salata
su: 3 litre
spor: yok. cok utu var utu yapmam lazim
Yawrukush @stitch @Kozmogirl17 Minnakeller
Harika19 Ağustos PazartesiDeryaOnDiet
09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay
16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek
20:00
Yeşil Çay
2lt su
Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes
Ben de yemedim hiç midyeallah allah midye dolma nasıl yemediniz hayret gerçekten, hani mide bulandırıcı diye mi yemediniz acaba? bir de boza hiç içmemişlere çok şaşırırım ben
Afiyet olsun begenmene sevindim canim :)İlk 2 si midem bulanır gibi oldu ama sonra beğendim tekrar yerim :)
Incelecegiz hepimiz canim , cok iyi gidiyorsun son 2 haftadir :)hahaha ikinciye kesme seker
oooh tem ev temizlensin hem gitsin kilolar, supersin canim
di mi ama yaa.. bende de yine 100den fazla sayfa birikmis
ben sana hergun bir paragraf ekleyeyim okudugum kitaptan, burayi okurken yaninda da kitap bitirmis olursun
offf hic dayanamam sicak leblebiye
evet, yogunlugunu atsa da geri gelse artik kelebegimiz K klbk33
walla sizden korkulur bu hafta
off cok severim alisveris yapmayi ama bu kiloyla artik iskence gibi geliyor. zaten zamaninda o kadar almisim ki her 4-5 ayda bir dolap temizligi yapip bir bavul ayikliyorum hala sigmiyor dolaplara kiyafetler
ama hedefime ulasayim yine gidicem alisverise. o zamana kadar evdekiler idare etsin. cok kalmadi di mi canimYawrukush sen incelteceksin beni
ayy cok korkunc canim. insallah tamamen atlatip bir daha boyle ateslenmez.
ben Akin rahatsiz diye hatirliyordum, Aras da mi rahatsizlandi
insallah ikisi de haftasonu dinlenmistir, iyidirler simdi.
nasillar?
heheh ben leblebiyi nutellaya tercih ederim
Canim ne kadar cok sey hazirliyorsun bence en onemlisi kendinin diyette yiyebilecegin salatalar hazirlaman.kızlar cumartesi arkadaşlarım gelecek eşli
bunun için zayıflamam lazım bu hafta kesin 1 kilo vermeliyim yaaa
mümkün müdür acabaaa
size menüyü yazıyorum son halini ekleme/çıkarma tavsiyelerinizi bekliyorum
soya soslu brokolili mantarlı but tavuk sote
pilav
pilaki
sarımsaklı yoğurtlu havuç tarator
patatesli çıtır börek
süperfreşin kıymalı mini pidesi -bunu hazır alacağım artık-
çoban salata
limonlu kekli pudingli pasta
nutellalı pankek sandviç -bunu çocuklar için de yapacağım-
10 kişi + 8 çocuk olacak
özellikle salata için alternatif ne bulunabilir?
ve bir çeşit daha böyle salatamsı bir şey olsa mı?
Bence oldukca zor ama burada communityler var canim mesela kendin cocuguna evde egitim veriyorsun ve atiyorum fizik dersi icin kendi community'ndeki birinden yardim istiyorsun o cocuguna fizikte yardim ediyor, sen atiyorum onun cocuguna matematikte yardim ediyorsun.Yani insanlar birlik halinde veriyor bu egitimi ve genelde mesela dindar insanlarin sectigi bir yontem bu.Evde eğitim zor olmuyor mu ya
ehehehh kalbim hep turkiyede ama turk restoranlari sagolsun, bir nebze ozlemimizi gideriyorlar:)sevgili koçum yoksa türkiyeye ziyarette mi bulundunuz bu haftasonu ben kaçırdım
Harikasin sanada guzel bir hafta diliyorum :)slm kizlar herkese iyi hafta gecirmeniz dilegiyle bol eksiler . 65.2 'le haftaya basliyorum -600 ile
Cok tebrik ediyorum canim :)Canım benim çok teşekkür ederimAslında basit şeyler ama çok etkili. ilk başlarda zorluyor. Özellikle ilk 1 hafta-10 gün o direnci kırınca vücutta alışıyor hemen, hatta bazen hiç acıkmıyorsun :))) Biraz sabrederseniz anında farkı görürsünüz. Neredeyse günlük 200-300-400 gidiyor tartıda. Başarılar dilerim kızlar
Cok cok az yemissin canim, aramiza hosgeldin, 1. sayfadaki katilim formumuzu doldurabilir misin?sabah:
filtre kahve bir adet petito
öğlen
yarım paket salam ve aktivya yoğurt 1 litre su 1 adet soda
akşam
koca bi kase çorba içmeyi planlıyorum akşam yatmadan soda yoğut kürü
Canimcim tekrar gemis olsun, kirik vs olmamasina sevindim, beraber kilo verecegiz, sagligina kavusacaksin..Selam canim arkadaslarim gittim geldim dr a baglarda kopma kirik yokmus ama cok kotu zedelenmis asinmis dedi ve kesinlikle kilo vermelisin ayrica dizlerinin ustune yere oturmamalisin dedi eliptigi yapabilirsin ama evde bile spor yaparken spor ayakkabi giymelisin dedi bu arada buyuk babanne hastanedeydi malumunuz onu ziyaret ettim 7 katta yatiyormus mubarek kadin ama ben asansor kullanmadim 7 kati once ciktim Sonra indim simdik eve geldim yavrularimi doyurdum hemen eliptigin tepesine zipladim spor yapiyorum gece hasat sekilde yine yataga girecegim anlasilan@Derya_the_queen @stitch
Gecer 1-2 gune canim, ben kilo aldigini dusunmuyorum, diyetin gayet guzel gidiyor..kizlar bugun benim baya baya arti. tamam cuma kacamak yaptim ama bu kadar etkiler mi ki?? +900 um bugun. insallah sisliktir. yarin sabah da hemen tartilcam bakalim kac cikcak??
Ah o pasta , neden bu menude o pasta19 Agu
11.30
2 yk zeytinyağı
2 yk menemen
1 dilim ekmek
1 zeytin
peynir
yarım bardak sütten belki daha az kahve
16.15
semizotu salatası 3yk
kabak yoğurtlu 2 yk var yok
1 parça kavun
1 erik
soğan 1yk
maalesef 1 dilim pasta çok üzülerek
Türk kahvesi
20.00
kayısılı yoğurt %30 daha az şekerli activia nın
hala wc çıkamadım kuru erik bulamadım kayısı çayı aldım sabah da zeytinyağı bakalım 3. gün..
su 2.5 şu an ama şimdi şişemi doldurup 1L daha içeceğim
spor
45 dk leslie
1000 zıp
bir leslie daha yapmak istiyorum fakat dizim ağrıyor yapabilir miyim bilmiyorum
Yawrukush
@Akrrep
Canim en hayirli zamanda, Allah tekrar nasip etsin insallah..Cok sagol canm Allah razi olsun. Iyim canm cok sukur umutlar tukenince kabulleniyorsun. In s rabbim isteyen herkese versi
Sende halletmissin bir kismini islerinin Filizcim ne guzel..Kıyamam kızmaya da seni sevdiğimiz için iyiliğini istiyoruz canım. Bizi biraz boşlasan da olur yeter ki işlerin hallolsun. Ben de ayrı kalamıyorum takimdan kaç gündür vize başvurusunu erteleyip duruyordum, takıma yazmak daha zevkli sonuçtaneyse bugün online işleri (yani soru cevaplama kismi) yapabildim şükür. Az kaldı geriye assisted service seçicem evraklar için
Çok özveri istiyor veli temsilcisi olmak. Ama akinla ve öğretmeniyle sürekli iç içe olma avantajı da var. Kolay gelsin canım şimdiden
Kim evleniyor yoksa @Falanfilannnn mı??Beni niye davet etmedi ki hem ankaradayim hazır.
Aa çok şey kaçırmışsin Deryacim. Nasıl denemezsin. Kızlar duymasın, çook azcık bi balla karistirirsan kalan telveyi çikolata keyfi veriyor bence (ben ve tuhaf zevklerim )
Paylaştığın için teşekkürler, güzel bilgiler
Canim 2 gundur menulerini yaziyorsun cok seviniyorum, cok guzel olmus bugun, aynen boyle devam canim :)Herkese selamlar.
Çok enerjik uyandım bugün ama 2 saat sonra pert. Neyse,menümü yazayım.
Sabah, 2 haşlanmış yumurta 3 zeytin.
Öğlen; 4-5 kaşık meyhane pilavı (dünden kalmıştı)
Ara;1türk kahvesi.
Akşam;3 çatal makarna.
Su:5 bardak
Spor: akşama kadar çocukların Peşinde sokakta,evde koşturdum. Bence yeterli
Gerçekten bugün kendim için güzel sağlıklı yemek yapmayı çok istedim.
Ama çocuklar varya bu çocuklar.
Mümkün değildi.
Birazdan evi süpüreceğim. Bugün 3. Süpürme.
Ahh bayiliyorum tadina, cok hosuma gidiyor kuzum..Sossuz nasıl yiyon ablacım ya
Canim saniyorum son bir disimiz kaldi ondan boyle oluyor, cok zor gercekten cocuk buyutmek..Acaba kabus falan mı gördü
Aklıma bu geldi
Çocuk büyütmek çok zor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?