Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2017den beri buradayım canım
Bu aralar iyice yoğunum
Normalde de yoğunum ama şu günler herşey üst üste geldi. Ne kadar sıklıkta içiyorsun? Püre yapıp mı koyuyorsun maydanozu. Kaç yıldır buradayım. Hiç detoks yapmadan kilo verdim. İçtiğim tek su tarçınlı suydu. O da haftada 2 3 gün sadece gündüüzleri olacak şekildeydi.
Bol hareket (spor)
+
Sağlıklı yeterli beslenme
= fit vücut
= benim denklemim
Böbreklerine dikkat et. Sürekli detoks suyu içmek böbekleri yorar. Bunları biliyorsundur ama buraları okuyan gizli takipçiler olabiliyor diye yazmak istedim.

Valla öyle bir psikolojiye girdim ki midem küçüldü doyuyorum artık 1 haftada alıştım resmen :) geceleri çok fena hazımsızlık oluyordu bende bazen nefes alamayıp uyanıyordum uykudan iş yerinde saat 9 da pilav makarna yiyordum hep artık öyle bir noktaya geldim kötü olan herşeyi attım hayatımdan sigara kullanıyordum 3 haftadır içmiyorum ciğerlerim hirhir ses geliyordu dedim ben kendime ne yapıyorum beynime kötü olduğunu o kadar empoze ettim ki yemekte öyle oldi benim için bıraktım kötü olan ne varsa.. uzun lafın kısası midene nasıl davranırsan öyle gider şu saatlerde açlık bastırıyor ama onu da yencem inşallah

canım senin neye canın sıkılıdı üzme kendini yahu, çocukların dertleri fakan bunlar mı? dizinde de çok ciddi bir şey yokmuş şükür, kilo da verince daha da rahatlayacak inşallah
Nasılsın
Ben günden güne kilo alıyorum

Canım benim sakın bırakma bu yolu
Akşamları protein alımını biraz arttırırsan accıkmazsın
Sana bişey olmasın. Sigarayı bıratığın için ayrıca tebrik ederim. Çok iyi olmuş. Herşey beyinde bitiyor. Yakında miden küçülür az yersin sende.

Menün çok güzel gayet sağlıklı olmuş:)

Sor bakalım evde bişey var mıydı
Çok üşendim artık markete gitmeye.
Yarın gideceğim ama gerçekten ne pişireyim aklıma hiç bişey gelmiyor ki.
Kuzum git git markete
Bugün ben de gittim

Bu sefer çok kararlıyım maalesef istediğim gibi kilo veremiyorum bedenime senelerce kötü bakmışım en son diyet yaptığım zaman 10 sene evveldi 1 ayda 10 kilo veriyordum şimdi 2. Haftadayım tam 1 kilo bile veremedim vücut zaman geçtikçe çok zor kilo veriyormuş hep söylerlerdi umursamazdım şimdi bırakırsam bir daha bu yola giremem

19 Ağustos Pazartesi DeryaOnDiet

09:00
Omlet (2 yumurta, 2yk yulaf ezmesi, maydanoz, az beyaz peynir)
2 ceviz
3 kare şekersiz bitter çikolata
1 çb şekersiz çay

16:00
4 ızgara köfte
Az soğan ve domates
2 dilim ekmek

20:00
Yeşil Çay

2lt su

Spor:
800 ip atlama
30dk fitnes

Haklısın. Ama 1 ayda 10kg çok vermişsin. İdeali bu değil. İdeal olanı yapmaya çalış canım. Kilo verememenin altında yatan sebepler vardır. Biz uzmana gittin mi? Dahiliyeye gitmeni öneiririm. Mutlaka git ama. Hormonlarla ilgili olabilir

Ütü de spor sayılır eşim menünü beğendim ben 5 ye bitirmişsin mis gibi olmuş

Harika
Bayıldım

allah allah midye dolma nasıl yemediniz hayret gerçekten, hani mide bulandırıcı diye mi yemediniz acaba? bir de boza hiç içmemişlere çok şaşırırım ben
Ben de yemedim hiç midye çekici gelmiyor hiç. Bozayı da Doğum sonrası süt artsın diye içmiştim

Yawrukush
agustos19 menum

sabah9'da
1 kase yulaf ezmesi,1 tatli kasigi ceviz cekilmis,1 yemek kasigi keten tohumu ,tarcin

ara : 1 neskahve

oglen 2'de
tavuklu salata

ara: 2 dilim karpuz

aksam 6'da
patlican kabak yemegi etli ,4 yemek kasigi ,1 dilim ekmek

su 2.5lt

spor :20dk leslie

camasir yikadim iki makina ,4 katli apartman ve makinalar en alt katta,denizi ve camasirlari asagiya tasidim ,yukari tasidim 4 kat ,buda spordan sayilir mi,agirlik calistim sayin ,

İlk 2 si midem bulanır gibi oldu ama sonra beğendim tekrar yerim :)
Afiyet olsun begenmene sevindim canim :)

Incelecegiz hepimiz canim , cok iyi gidiyorsun son 2 haftadir :)

Canim ne kadar cok sey hazirliyorsun bence en onemlisi kendinin diyette yiyebilecegin salatalar hazirlaman.
Mesela yesil salata olur, ya da domatesli semizotu salatasi olur, yada kuru uzumlu-yesil elmali lahana salatasi olur:)

Evde eğitim zor olmuyor mu ya
Bence oldukca zor ama burada communityler var canim mesela kendin cocuguna evde egitim veriyorsun ve atiyorum fizik dersi icin kendi community'ndeki birinden yardim istiyorsun o cocuguna fizikte yardim ediyor, sen atiyorum onun cocuguna matematikte yardim ediyorsun.Yani insanlar birlik halinde veriyor bu egitimi ve genelde mesela dindar insanlarin sectigi bir yontem bu.

sevgili koçum yoksa türkiyeye ziyarette mi bulundunuz bu haftasonu ben kaçırdım
ehehehh kalbim hep turkiyede ama turk restoranlari sagolsun, bir nebze ozlemimizi gideriyorlar:)

slm kizlar herkese iyi hafta gecirmeniz dilegiyle bol eksiler . 65.2 'le haftaya basliyorum -600 ile
Harikasin sanada guzel bir hafta diliyorum :)

Cok tebrik ediyorum canim :)

sabah:
filtre kahve bir adet petito
öğlen
yarım paket salam ve aktivya yoğurt 1 litre su 1 adet soda
akşam
koca bi kase çorba içmeyi planlıyorum akşam yatmadan soda yoğut kürü
Cok cok az yemissin canim, aramiza hosgeldin, 1. sayfadaki katilim formumuzu doldurabilir misin?

Canimcim tekrar gemis olsun, kirik vs olmamasina sevindim, beraber kilo verecegiz, sagligina kavusacaksin..
Dizinin uzerine oturma hic cocuklarla..

kizlar bugun benim baya baya arti. tamam cuma kacamak yaptim ama bu kadar etkiler mi ki?? +900 um bugun. insallah sisliktir. yarin sabah da hemen tartilcam bakalim kac cikcak??
Gecer 1-2 gune canim, ben kilo aldigini dusunmuyorum, diyetin gayet guzel gidiyor..

Ah o pasta , neden bu menude o pasta

Cok sagol canm Allah razi olsun. Iyim canm cok sukur umutlar tukenince kabulleniyorsun. In s rabbim isteyen herkese versi
Canim en hayirli zamanda, Allah tekrar nasip etsin insallah..
Gececek bu zor gunler, bizde senin yanindayiz..

Sende halletmissin bir kismini islerinin Filizcim ne guzel..
Veli temsilciligi ozveri istiyor cok haklisin ama Akina daha yakin ve daha destek olurum gibi dusundum.
Bakalim guzel olur umarim canim..

Canim 2 gundur menulerini yaziyorsun cok seviniyorum, cok guzel olmus bugun, aynen boyle devam canim :)

Sossuz nasıl yiyon ablacım ya
Ahh bayiliyorum tadina, cok hosuma gidiyor kuzum..

Acaba kabus falan mı gördü
Aklıma bu geldi
Çocuk büyütmek çok zor ..
Canim saniyorum son bir disimiz kaldi ondan boyle oluyor, cok zor gercekten cocuk buyutmek..
Sen nasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…