Tatlim ne izni istiyorsun ki bence pasa pasa ver kilonu al karneni git aklin burda kalmasin yarim kilon yokmu havada karada verilir.Tamam kaptanım
Ankara işi cumaya geldi bu Arada
Perşembe de arkadaşımın kınası var
Cuma sabah da tartılır gelirim
Sagolun kizlar
Tatlim menun cok guzel bu hafta niyetlisin kilo vermeye
Normalde 12 ye 7 8 falan geliyor benimde normal standarti kactir bilmiyorum sabah baya dusuktu normalime gore ama feyzos daha iyi bilirfayfeyfiy
Waowww kekler borekler ve kilolar gidicekmis oylemi harikaymis yaaa hadi bakalim bende bekliyorum resimleri miktarlari gozumuzde kestirebiliriz bizde belki.
Aaa genelde erkek istemez yani imiss bizde planli yaptik 2 yi bazen sikayet ettigimde hatirlatiyorum kendime sen istedin diye
20 Ağustos Çarşamba
Spor: akşam 40 dk yürüyüş (yağmurluydu zor cikabildim)
Menü:
Sabah 10: bir kare dilim çok tahılli ekmek, lor peyniri (şu tahsildaroğlunun mavi kutulu olanı, çok lezzetli deneyin) domates salatalık 7 zeytin çay
Öğle 13: yarım kase yoğurt, iki mürdüm erik, Türk kahvesi + 1 çay kaşığı bal
Akşam 16.30: haşlanmış yumurta, yoğurt pul biber, bir şeftali, 6 -7 çubuk kraker
17.00 sade Nescafe 3-4 Goji berry
Su 3tl
Biz ikinciyi kızım çok hareketli, çok yaramaz diye yapmıştık. Beraber oyun oynarlar biz de rahat ederiz dedikSagolun kizlar
Normalde 12 ye 7 8 falan geliyor benimde normal standarti kactir bilmiyorum sabah baya dusuktu normalime gore ama feyzos daha iyi bilirfayfeyfiy
Waowww kekler borekler ve kilolar gidicekmis oylemi harikaymis yaaa hadi bakalim bende bekliyorum resimleri miktarlari gozumuzde kestirebiliriz bizde belki.
Aaa genelde erkek istemez yani imiss bizde planli yaptik 2 yi bazen sikayet ettigimde hatirlatiyorum kendime sen istedin diye
Bayagi az yemişsin gibi canim20 Ağustos Çarşamba
Menü:
Sabah 10: bir kare dilim çok tahılli ekmek, lor peyniri (şu tahsildaroğlunun mavi kutulu olanı, çok lezzetli deneyin) domates salatalık 7 zeytin çay
Akşam 16.30: haşlanmış yumurta, yoğurt pul biber, bir şeftali, 6 -7 çubuk kraker
Su 3tl
Sağol kaptanım :)Ohh afiyet olsun :)
Ay ama tam şeyolmadı da hemen yazayım :)Tarif verirsen efsooo olureşimle ilk fit yemeğimiz olur
Bugün wc de çıktımMezun edebiliriz, izin yok sana, mezuniyet var, bak millet akin akin pro uyelik icin geliyor..
Bu hafta mezun edecegiz seni, ha gayret...
Canım öğrenciyken zor oldu muYok kuzum universite ogrencisiyken evlendim
4 yil sonra akin dogdu..
Yaa nasil yaptin bende tarif istiyorum
Ay ama tam şeyolmadı da hemen yazayım :)
2 yumurta akı
2 muz
3 bardağı yulaf
10 hurma
1 paket aktivia kayısılı yoğurt(kuru kayısım yoktu süt yerine yoğurt da kullanan olmuş:) kendimce böyle bir gariplik yaptım)
Kuru üzüm
Fındık (evde olan kurular)
Aaaa tarçın da atacaktım unuttum.. yazarken fark ettim
Fırında 180 derecede 15 dk pişirdim ama 20 de pişebilirdi hatta daha güzel olurdu
Kaşık kaşık koydum baya çıktı bir tepsi doldu yuvarlak
3 su bardağı olduğu için sanırım :)
Ya sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soylerBiz ikinciyi kızım çok hareketli, çok yaramaz diye yapmıştık. Beraber oyun oynarlar biz de rahat ederiz dedik
Plana bak
Sonuç: iki kardeş arasinda her gün kavga gürültü
(Çok şükür tabi, orası ayrı)
Sagolun kizlar
Kraker ekmek terime sanırım :)20 Ağustos Çarşamba
Menü:
Su 3tl
Ayyy inşallah 1 kilom var sanırımTatlim ne izni istiyorsun ki bence pasa pasa ver kilonu al karneni git aklin burda kalmasin yarim kilon yokmu havada karada verilir.
oyyyy ısırmalılYa sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soylerYawrukush canim buyudukleri zaman iyi oluyormu kac yas vardi seninkilerin arasinda .Eki Görüntüle 2300198
Bole sakin gunlerimizde oluyor hatta bugun sarilmislar tv izliyorlardi yatarken kucugum uyuyakalmis abisinin kollarinda
Herzaman karisik gelmistir bana, evet sanki kisiden kisiyede fark ediyor sanki annemin hep yuksektir yani normali hep yuksek der 16 17 imis senin soledigin normal degerlere indiginde mesela annemin cok basi doner140/90 altı normal canım (yani 14 e 9 üst sınır ) sağlıklı bir erişkinde
Alt sınırdan tam emin değilim ama Kişiden kişiye değişiyor biraz canım
Tansiyonu hep 13 olan biri için 9 düşük kalabilir ama zaten 10 ise 7 ler dalan düşük olabilir
Verirsin yaAyyy inşallah 1 kilom var sanırım
Ama %80 verilince de mezun olunuyordu öyleyse evet yarım kilo
menum guzel kuzum ,kiz carsamba yazmissin odum koptu surda cumaya ne kalmos dedim20 Ağustos Çarşamba
Menü:
Su 3tl
Ahahha aynen sali kiz bugun salı valla bizim gruptakilerin hepsi manken ama akillari 1 karis havada manken20 Ağustos Çarşamba
Menü:
Su 3tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?