Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam kaptanım

Ankara işi cumaya geldi bu Arada
Perşembe de arkadaşımın kınası var
Cuma sabah da tartılır gelirim
Tatlim ne izni istiyorsun ki bence pasa pasa ver kilonu al karneni git aklin burda kalmasin yarim kilon yokmu havada karada verilir.

ya bana hiç güzel gelmedi sanki akşam çok yedim gibi şiştim bi geç yedim falan. hiç az yemişim gibi hissetmiyorum yaa umarım öyledir, sağol kuzum

çok güzel menü canım

Biz ikinciyi kızım çok hareketli, çok yaramaz diye yapmıştık. Beraber oyun oynarlar biz de rahat ederiz dedik
Plana bak
Sonuç: iki kardeş arasinda her gün kavga gürültü
(Çok şükür tabi, orası ayrı )

Bayagi az yemişsin gibi canim

Tarif verirsen efsooo olur eşimle ilk fit yemeğimiz olur
Ay ama tam şeyolmadı da hemen yazayım :)

2 yumurta akı
2 muz
3 bardağı yulaf
10 hurma
1 paket aktivia kayısılı yoğurt(kuru kayısım yoktu süt yerine yoğurt da kullanan olmuş:) kendimce böyle bir gariplik yaptım)
Kuru üzüm
Fındık (evde olan kurular)
Aaaa tarçın da atacaktım unuttum.. yazarken fark ettim

Fırında 180 derecede 15 dk pişirdim ama 20 de pişebilirdi hatta daha güzel olurdu
Kaşık kaşık koydum baya çıktı bir tepsi doldu yuvarlak
3 su bardağı olduğu için sanırım :)

Mezun edebiliriz, izin yok sana, mezuniyet var, bak millet akin akin pro uyelik icin geliyor..
Bu hafta mezun edecegiz seni, ha gayret...
Bugün wc de çıktım
Yarın ve periemde de çıkarsam inşallah olurum

Yaa nasil yaptin bende tarif istiyorum

Burdaaa

Ya sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soyler Yawrukush canim buyudukleri zaman iyi oluyormu kac yas vardi seninkilerin arasinda .

Bole sakin gunlerimizde oluyor hatta bugun sarilmislar tv izliyorlardi yatarken kucugum uyuyakalmis abisinin kollarinda

140/90 altı normal canım (yani 14 e 9 üst sınır ) sağlıklı bir erişkinde

Alt sınırdan tam emin değilim ama Kişiden kişiye değişiyor biraz canım
Tansiyonu hep 13 olan biri için 9 düşük kalabilir ama zaten 10 ise 7 ler dalan düşük olabilir

Kraker ekmek terime sanırım :)

Tahsildaroğlunu istemsizce müzikli okuyorum
Uğur derin dondurucu gibi

Tatlim ne izni istiyorsun ki bence pasa pasa ver kilonu al karneni git aklin burda kalmasin yarim kilon yokmu havada karada verilir.
Ayyy inşallah 1 kilom var sanırım

Ama %80 verilince de mezun olunuyordu öyleyse evet yarım kilo

oyyyy ısırmalıl

Herzaman karisik gelmistir bana, evet sanki kisiden kisiyede fark ediyor sanki annemin hep yuksektir yani normali hep yuksek der 16 17 imis senin soledigin normal degerlere indiginde mesela annemin cok basi doner

menum guzel kuzum ,kiz carsamba yazmissin odum koptu surda cumaya ne kalmos dedim

Ahahha aynen sali kiz bugun salı valla bizim gruptakilerin hepsi manken ama akillari 1 karis havada manken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…