Tamam canim aman ha tarti tehlikeye girmesin..Tamam kaptanım♥
Ankara işi cumaya geldi bu Arada
Perşembe de arkadaşımın kınası var
Cuma sabah da tartılır gelirim
Çok yok tatlım vermen gereken. İpin üçünü yakalarsan birakmazsin gerisi gelir. Bir başlangıç yap yeter. Hem çabuk gelen çabuk gideriyi olur bencede.
çok iyisin ama durum bu
Bayramda fazla kaçırdım. Gece yemek yiyen sonrada yatan insanlara uydum. Şimdi bol bol yürümem lazım
Eki Görüntüle 2299923
döndüm canıım izinden. Bir süre izne çıkmasam iyi olacak. Aldıklarımı vermem lazım.
çok yaşa. Bu yorum beni çok güldürdüeskiden 40 kiloydum. Ne güzel günlerdi. Desem de inanmayın en dar tişörtler bile kötü dururdu. İyi tarafı çocuk reyonunda uygun bişey bulursam alabilirdim.
ee ucunda dondurma olunca
nasılsın canım. Benimle ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim bebek ne kadarlık oldu.
53.5kg oldum.
nasıl gidecek bu kilolar
Cok az yemissin canim, birde bebis emziriyorsun, sutune dikkat et.
Ben yeni evlenip buraya ilk geldigimde camasir makinasi olmayan bir dairede kaliyordum.
Ve camasirhane site icinde ama yuruyerek gitmem gereken bir yerdeydi.
Butun camasirlari bavula koyar , yikar, kurutur, sonra bavula doldurur tekrar 2.kata tasirdim.
Esimdede bel fitigi oldugundan hep ben hallediyordum.
Birkac yikamadan sonra yeni gelin bornozlarim, nevresim takimim calindi..
Anladik ki sitede boyle vakalar oluyor.
Bizde disarida bir laundrye gitmeye basladik, esimle kahvelerimizi alirdik orada film izlerdik ya da alisveris yapardik , yuruyus yapardik camasirlar yikanana kadar, sonra birde kurut...
Off ne gunlerdi, 2 yil dayandik bu sisteme, sonra siteden habersin, gizli bir sekilde portable washer aldik:) (kurallar geregi yasakti boyle bir sey yapmak)
Ve neden daha once akil edemedik diye kafami duvarlara vurmustum, hicde utanip sIkilmadim yahu camasir yikamak icin cektigimiz cileye bak
Ay çok mahrumiyetmiş Amerika da@kl
bizde de yasak camasir makinasi almak,zaten kuracak yerde yok,bebekle daha zor oluyo , insallah nasip olurda ev alirsak rahatliyacam ,tek zorlandigim sey ,
Ufak tefek şeyleri de takma artık,çok sevindim içinin rahatlamasına eşimGunaydin kizlar aksam kaynimi ziyarete gittik donusede cocuklari uyttum esimle oturduk baya bi sohbet ettik tartistik konustuk tatliya bagladik gibi onun krizleri baya azalmis pek hossetmiyorum dedi ama dun abisinden bir tane alip icti ama baslamam korkma dedi vende kizdim okadar eziyeti bu yuzdenmi cekiyorum dedim yenidenmi baslican dedim soz verdi baslamicam arada bi 1 tane icerim dedi bakalim simdilik arifeden beri icmedi sanirim benim depresyon halimde esimle aram kotu oldugu icin di bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum cunku gerci hala onunla ilgili kafami kurcalayan seyler var ama ugrasmicam artik
Geçmiş olsun canımKizlar esim ve kizim hastalandi simdi. Yikilmayan son kale olarak evde pervane gibiyimoglumu toparladik biraz cok sukur dun gece rahat uyudu.. simdi sira digerlerinde... insAllah spor yapabilirim ama cezami yapicam :)
Sen peki? İçiyor musun?Bizim ailede herkes tiryaki. Kendi ailemde yani 6 kardesiz biz ablamlar falan iciyolar kardesim iciyo annem birakti en buyuk ablam birakti ki onun birakmasna soka girdik hepimiz 13 yasindan beri iciyo. Ama cok zorlandi surekli agliyodu en son dedim ki sen ic abla sigara icerken daha saglikli bi insansın. Tanisaniz ne demek istediğimi anlarsiniz. Sert mizacli falan aglmasi zirt pirt tuhafimiza gidiydu. Annem cok namazinda niyazinda o vicdanen birakti. Babam 1 beyin kanamasi bir kalp krizi ameliyati oldu doktorlar icersen cok yaşamazsın icme dediler ameliyattan sonra balkonlu odadaydi cikti icti kafasinda sargi ilesimdi alzheimer hastasi oldu hala iciyo. Nasil bir bela ise birakamiyolar. Birakanda insanliktan çıkıyor
Hiç sorma deryacim açım vallahimm simdi goruyorum gercekten acsin(gecen demistin ya doyana kadar yemek mi ben acim ac diye :) )
ama haklisin canim kilo vermek icin baska sansimiz yok galiba.
Şimdi nasılsın Özlemcim? Tansiyonun normali kaç ki ben de hiç anlamam. Düştüğünden olmuş demek ki, tuzlu ayran derler amaKizlar sabah kalktigimda cok basim agriyordu gecende aynisi oldu hatta hamilemiyim diye korkmustum ama demeekki bas agrisiyla alakaliymis kahvaltida yedigim herseyi geri bosalttim. ay nasil yazicagimi bilemedim mideniz bulanmasin diye simdi midem bombos bi muz yedim tansiyonuma bakti annem 8 6 geldi dusmus dedi cok anlamam tansiyon islerindende bi tane majezik aldim ama hala gecmedi bas agrim
Guzel canim menun aksam pilav yemesen daha iyi olurdu.Kızlar selamm... dün söylemiştim regl oldum diye.. benim regllerim biraz ağır geçiyor bir gündür yataktayım.. ama diyeti bozmadım sün de bugün de . Hareketim azdı sadece yattığım için yine bayağı su da içtim:
Bugün menü:
Sabah iki tam b ekmek, domates, salatalık, üç Altınbaşak bisküvi
Taa akşama kadar dört kaşık konser e Mısır, peynir ve armut, bir de bir hurma
Akşam: iki kaşık tavuk sote, iki kaşık sosis, dört- beş kaşık bulgur pilavı, bol domates salatalık
Henüz spor yapmadım ama bir saat yapıp yatacağım
Evet ne heyecanli, biz sececegiz kiyafeti ona gore :)Ayy degil mi ins hic degilse 65 civari olurum da daha iyi olur secmesi
Masallah canim baya erken anne olmussun.
Harika ne guzel olmus :)Kızlarrr bu arada şöyle bir şey olmuş: eşim çalıştığı yerse birisinin bugün fit yulaflı kurabiyelerden yediğini görmüş ben benden artık hep fit yemekler istedibenim için çok iyi oldu bu eşim boğazına düşkün birisi ve yedikleri evde pişen ister istemez beni se etkiliyor bembeyaz se yiyordum.. ikimiz se daha dikkat ediyoruz artık yediklerimize yarınsan itibaren. Bu bana da çok büyük moral olacak inşallah
Aksam mercimek corbasi fazla kacmis kuzum, yarin dikkat edersin.20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
Sagol canim. 65 iyiydi yaaBi maşallah da benden gelsin canım. Özellikle kolların çok fark etmiş bence. 65 gerçekten sende 60 gibi durmuş.
Disi seni ici beni yakar diye bir soz var ya Filizcim aynen o hesap :)Çok yok tatlım vermen gereken. İpin üçünü yakalarsan birakmazsin gerisi gelir. Bir başlangıç yap yeter. Hem çabuk gelen çabuk gider
Ay çok mahrumiyetmiş Amerika dabir de özenip dururuz onlara
Ufak tefek şeyleri de takma artık,çok sevindim içinin rahatlamasına eşim
Geçmiş olsun canım
Sen peki? İçiyor musun?
Hiç sorma deryacim açım valla
Şimdi nasılsın Özlemcim? Tansiyonun normali kaç ki ben de hiç anlamam. Düştüğünden olmuş demek ki, tuzlu ayran derler ama
Ne guzel menu, kekler , borekler yummyyy :))20 agustos menum
09:00_ 1 kase cilek soslu yogurtlu yulaf
12:00_ 3-4 kasik kadar bugday, 8 kasik kadar sebze yemegi, 1 kase salata.
15:00_ 1 dilim limonlu kek gibi birsey sekersiz ama cook lezzetliydi. Kara lahanali unsuz bol yumurtali borek 1 dilim.
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
Su: 3.5 lt
1 fincan sade filtre kahve, 1 fincan sutlu filtre kahve.
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Spor: 15 dk yuzme
15 000 den fazla adim
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Minnakeller
Son gunlerde acligini ben de hissediyorum canimÇok yok tatlım vermen gereken. İpin üçünü yakalarsan birakmazsin gerisi gelir. Bir başlangıç yap yeter. Hem çabuk gelen çabuk gider
Ay çok mahrumiyetmiş Amerika dabir de özenip dururuz onlara
Ufak tefek şeyleri de takma artık,çok sevindim içinin rahatlamasına eşim
Geçmiş olsun canım
Sen peki? İçiyor musun?
Hiç sorma deryacim açım valla
Şimdi nasılsın Özlemcim? Tansiyonun normali kaç ki ben de hiç anlamam. Düştüğünden olmuş demek ki, tuzlu ayran derler ama
Çok güzel bir şirket secmissin galiba canım. Menün harika. Yarın sana iş olmayacaksa fotoğrafini da çeksene öğünlerinin. Fikir sahibi oluruz 1000 kalori hakkında deryacim20 agustos menum
15:00_ 1 dilim limonlu kek gibi birsey sekersiz ama cook lezzetliydi. Kara lahanali unsuz bol yumurtali borek 1 dilim.
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
15 000 den fazla adim
Bugün ben de fit yulaflı kurabiye yaptıııımKızlarrr bu arada şöyle bir şey olmuş: eşim çalıştığı yerse birisinin bugün fit yulaflı kurabiyelerden yediğini görmüş ben benden artık hep fit yemekler istedibenim için çok iyi oldu bu eşim boğazına düşkün birisi ve yedikleri evde pişen ister istemez beni se etkiliyor bembeyaz se yiyordum.. ikimiz se daha dikkat ediyoruz artık yediklerimize yarınsan itibaren. Bu bana da çok büyük moral olacak inşallah
Pilav olmamış tatlım20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
Hiç planlı değildi.Canim cok gecmis olsun cok uzuldum allah baska acilar yasatmasin.
Canim randevunu al lutfen ihmal etme okadar yogunsun ki ben bile karistiriyorum senin isleri artik.
Heeehhh bende onu diyorun iste valla bravooo alkisss sana en buyugunden
Evet evet bende merak ediyordum iyi oldu bu soru filizcim.
Menun gayet guzel canim tabi sarmalarda 1 kactaneyle kalabildiysen.
Canim hangi birine yetisiceksin masallah diyim valla biyerlerini kasi nazar degmesin ama stand islerinide ihmal etme cok istiyordun unutma.
Guzel begendim kuzum.
Kiz bogazi kaz bogaziymis derler tatlim az sabret yemede mezun ol sonra doya doya parti yaparsin pastayla tatliyla.
Doydunmu esim bu menuyle masallah sanada
Bu hafta menuler cildirmis hepsi birbirinden guzel geliyor tebrikler canim
@Patlicanmoru nerlerdesin kusum iyimisin.
Canim senin ikinci bebe isteyerekmi oldu kazayami kurbban oldu aay bu nasil soru ya banada hep soruyorlarda merak ettim ondan benimki isteyerek oldu hatta dr kontrolunde oldu diyebilirim.
Menun karbonhidrat agirlikli olmus sanki ama seni cok iyi anlayabiliyorum ne bulursak onu yiyoruz cocuklardan firsatimiz olmuyorki
Bence yat zibar şıkkı en guzeli naptin peki?
Hic gelemedim kuzum menumude iyi ki erkendden yazmisim dun.
Ben yerim ama esim acicak limonlicak agzima vericek elimi suremem surmedimde hic.
Konustuk guzelim soyledim haklisin dedi bazen haksizzsin dedi anlastik duzelttik arayi ortayi bulduk diyelim
Canim balgama cevirdi oksurugu balgam gelince bi kusucak gibi oluyor yutuyor geri napocagini bilemiyor bakim evde ilaci vardi ondan iciriyorum olmadi dr a goturucem
Bozayi bi kere ictim sevmedim Ama
Insallah canim rahatlar.oyle melenkoli takiliyiodum su siralar ama bugun iyiyim biraz uykum var onu saymazsak
Cok guzel valla
Bende ayni senin dedigin gibiydim valla 1 ayda 7 kilo verirdim ama simdi 3 kilo cok zor
3 kare olmasa guzel menun kuzum
Sayilir sayilir canim
Canim oturmadan olmuyorki artik tek care kilo vermek
Menun guzel kuzum
Bu hafta değil ama haftaya girecek gibi ne yapabiliriz 2 ayım doldu mu 22 Haziranda gelmiştim sanırım eğer mezun olamazsam izne ayrılabilecek miyimTamam canim aman ha tarti tehlikeye girmesin..
Universite bitince henen evlenip anne olmussun galiba.Evet ne heyecanli, biz sececegiz kiyafeti ona gore :)
Evet 25 yasinda anne oldum canim, resmen Akinla bende buyudum:)
Tabi canim cekerim niye is olsun.Çok güzel bir şirket secmissin galiba canım. Menün harika. Yarın sana iş olmayacaksa fotoğrafini da çeksene öğünlerinin. Fikir sahibi oluruz 1000 kalori hakkında deryacim
Süpersin kuzum20 agustos menum
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
15 000 den fazla adim
Walla ya dedim ben kendim 1000 kal yesem. Hicnirini yiyemem.Ne guzel menu, kekler , borekler yummyyy :))
Ohh afiyet olsun :)Bugün ben de fit yulaflı kurabiye yaptıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?