Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu hafta değil ama haftaya girecek gibi ne yapabiliriz 2 ayım doldu mu 22 Haziranda gelmiştim sanırım eğer mezun olamazsam izne ayrılabilecek miyim
Mezun edebiliriz, izin yok sana, mezuniyet var, bak millet akin akin pro uyelik icin geliyor..
Bu hafta mezun edecegiz seni, ha gayret...

Ben menunu begendim canim. Sadece senin de yazdigin gibi aksam yemegi cok gec olmus

Gercekten de zor olmustur canim.
Ay benim ogrenci evimde de yoktu, cok zor tabiki.

Kizlar Arasimonun uykusu geldi, sali gunleride Akin yarim saat erken cikiyor okuldan.
Ben kuzumu yatiriyorum, sonra oglen yemegi esliginde, sohbete gelecegim :)
Iyi uykular canim oglusuna. Benim kizim da komsuya gitti. Birazdan gelince bizim de uyku vakti.

Menün iyi aslında sadece akşam meyve yemeseydin daha iyi olurdu
Canım menün güzel bence eksiler geliyor kesin

Tüh ya inşallah yolunda gider işlerin canım ya
Sagolun kizlar
Tatlim menun cok guzel bu hafta niyetlisin kilo vermeye
Normalde 12 ye 7 8 falan geliyor benimde normal standarti kactir bilmiyorum sabah baya dusuktu normalime gore ama feyzos daha iyi bilir fayfeyfiy
Waowww kekler borekler ve kilolar gidicekmis oylemi harikaymis yaaa hadi bakalim bende bekliyorum resimleri miktarlari gozumuzde kestirebiliriz bizde belki.
Hiç planlı değildi.
Yani ben tek çocukta kalacaktım kesin kararımdı.
Eşim korkmuş yapmayacak bu diye sonuç olarak ben eşime kurban gittim
Çok şükür yine de
Aaa genelde erkek istemez yani imiss bizde planli yaptik 2 yi bazen sikayet ettigimde hatirlatiyorum kendime sen istedin diye

Menünü çok sevdim çok renkli geldi

20 Ağustos Çarşamba

Spor: akşam 40 dk yürüyüş (yağmurluydu zor cikabildim)

Menü:
Sabah 10: bir kare dilim çok tahılli ekmek, lor peyniri (şu tahsildaroğlunun mavi kutulu olanı, çok lezzetli deneyin) domates salatalık 7 zeytin çay

Öğle 13: yarım kase yoğurt, iki mürdüm erik, Türk kahvesi + 1 çay kaşığı bal

Akşam 16.30: haşlanmış yumurta, yoğurt pul biber, bir şeftali, 6 -7 çubuk kraker

17.00 sade Nescafe 3-4 Goji berry

Su 3tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…