- 6 Ağustos 2019
- 503
- 1.857
- 33
Tarif verirsen efsooo olurBugün ben de fit yulaflı kurabiye yaptıııım
Genelde tam tersi oldugunu duyuyordum sizin ki guzel olmus :))Hiç planlı değildi.
Yani ben tek çocukta kalacaktım kesin kararımdı.
Eşim korkmuş yapmayacak bu diye sonuç olarak ben eşime kurban gittim
Çok şükür yine de
Mezun edebiliriz, izin yok sana, mezuniyet var, bak millet akin akin pro uyelik icin geliyor..Bu hafta değil ama haftaya girecek gibi ne yapabiliriz 2 ayım doldu mu 22 Haziranda gelmiştim sanırım eğer mezun olamazsam izne ayrılabilecek miyim
Yok kuzum universite ogrencisiyken evlendimUniversite bitince henen evlenip anne olmussun galiba.
Tabi canim cekerim niye is olsun.
Kesinlikle cok guzel oluyor hazir menuler..afiyet olsun, eksi olsun :)Walla ya dedim ben kendim 1000 kal yesem. Hicnirini yiyemem.
Amanin baya erkenmis. Mutlulugun daim olsun canim. Ogluslarini buyutmussun bile masallahYok kuzum universite ogrencisiyken evlendim
4 yil sonra akin dogdu..
Amin canim. Ilk mezuniyetimde de uzun sure almistim bunlardan cok guzel eksiler gordum. Ins simdi de oyle olur.Kesinlikle cok guzel oluyor hazir menuler..afiyet olsun, eksi olsun :)
Cekerim tabi canim.Çok güzel bir şirket secmissin galiba canım. Menün harika. Yarın sana iş olmayacaksa fotoğrafini da çeksene öğünlerinin. Fikir sahibi oluruz 1000 kalori hakkında deryacim
Ben menunu begendim canim. Sadece senin de yazdigin gibi aksam yemegi cok gec olmus20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
Gercekten de zor olmustur canim.Cok az yemissin canim, birde bebis emziriyorsun, sutune dikkat et.
Ben yeni evlenip buraya ilk geldigimde camasir makinasi olmayan bir dairede kaliyordum.
Ve camasirhane site icinde ama yuruyerek gitmem gereken bir yerdeydi.
Butun camasirlari bavula koyar , yikar, kurutur, sonra bavula doldurur tekrar 2.kata tasirdim.
Esimdede bel fitigi oldugundan hep ben hallediyordum.
Birkac yikamadan sonra yeni gelin bornozlarim, nevresim takimim calindi..
Anladik ki sitede boyle vakalar oluyor.
Bizde disarida bir laundrye gitmeye basladik, esimle kahvelerimizi alirdik orada film izlerdik ya da alisveris yapardik , yuruyus yapardik camasirlar yikanana kadar, sonra birde kurut...
Off ne gunlerdi, 2 yil dayandik bu sisteme, sonra siteden habersin, gizli bir sekilde portable washer aldik:) (kurallar geregi yasakti boyle bir sey yapmak)
Ve neden daha once akil edemedik diye kafami duvarlara vurmustum, hicde utanip sIkilmadim yahu camasir yikamak icin cektigimiz cileye bak
Iyi uykular canim oglusuna. Benim kizim da komsuya gitti. Birazdan gelince bizim de uyku vakti.Kizlar Arasimonun uykusu geldi, sali gunleride Akin yarim saat erken cikiyor okuldan.
Ben kuzumu yatiriyorum, sonra oglen yemegi esliginde, sohbete gelecegim :)
Yaa nasil yaptin bende tarif istiyorumBugün ben de fit yulaflı kurabiye yaptıııım
Evet canim cok erkendi, simdi dusunuyorum nasil cesaret etmisim diyorum..Amanin baya erkenmis. Mutlulugun daim olsun canim. Ogluslarini buyutmussun bile masallah
Cok zordu gercekten, mecbur kurallari cigneyip portable bir makina almistik :)Gercekten de zor olmustur canim.
Ay benim ogrenci evimde de yoktu, cok zor tabiki.
Ama ne guzel yapmissin bak ogluslariba. MasallahEvet canim cok erkendi, simdi dusunuyorum nasil cesaret etmisim diyorum..
Iyi yapmissiniz canim.Cok zordu gercekten, mecbur kurallari cigneyip portable bir makina almistik :)
Süpersin kuzum
Menün iyi aslında sadece akşam meyve yemeseydin daha iyi olurdu
Sagolun kizlarCanım menün güzel bence eksiler geliyor kesin
Tüh ya inşallah yolunda gider işlerin canım ya
Tatlim menun cok guzel bu hafta niyetlisin kilo vermeye20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
Normalde 12 ye 7 8 falan geliyor benimde normal standarti kactir bilmiyorum sabah baya dusuktu normalime gore ama feyzos daha iyi bilirÇok yok tatlım vermen gereken. İpin üçünü yakalarsan birakmazsin gerisi gelir. Bir başlangıç yap yeter. Hem çabuk gelen çabuk gider
Ay çok mahrumiyetmiş Amerika dabir de özenip dururuz onlara
Ufak tefek şeyleri de takma artık,çok sevindim içinin rahatlamasına eşim
Geçmiş olsun canım
Sen peki? İçiyor musun?
Hiç sorma deryacim açım valla
Şimdi nasılsın Özlemcim? Tansiyonun normali kaç ki ben de hiç anlamam. Düştüğünden olmuş demek ki, tuzlu ayran derler ama
Waowww kekler borekler ve kilolar gidicekmis oylemi harikaymis yaaa hadi bakalim bende bekliyorum resimleri miktarlari gozumuzde kestirebiliriz bizde belki.20 agustos menum
09:00_ 1 kase cilek soslu yogurtlu yulaf
12:00_ 3-4 kasik kadar bugday, 8 kasik kadar sebze yemegi, 1 kase salata.
15:00_ 1 dilim limonlu kek gibi birsey sekersiz ama cook lezzetliydi. Kara lahanali unsuz bol yumurtali borek 1 dilim.
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
Su: 3.5 lt
1 fincan sade filtre kahve, 1 fincan sutlu filtre kahve.
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Spor: 15 dk yuzme
15 000 den fazla adim
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 Minnakeller
Aaa genelde erkek istemez yani imiss bizde planli yaptik 2 yi bazen sikayet ettigimde hatirlatiyorum kendime sen istedin diyeHiç planlı değildi.
Yani ben tek çocukta kalacaktım kesin kararımdı.
Eşim korkmuş yapmayacak bu diye sonuç olarak ben eşime kurban gittim
Çok şükür yine de
20 agustos menum
09:00_ 1 kase cilek soslu yogurtlu yulaf
12:00_ 3-4 kasik kadar bugday, 8 kasik kadar sebze yemegi, 1 kase salata.
15:00_ 1 dilim limonlu kek gibi birsey sekersiz ama cook lezzetliydi. Kara lahanali unsuz bol yumurtali borek 1 dilim.
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
Su: 3.5 lt
1 fincan sade filtre kahve, 1 fincan sutlu filtre kahve.
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Spor: 15 dk yuzme
15 000 den fazla adim
Yawrukush @stitch Kozmogirl17 Minnakeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?