Benimkilerin 3 yasa yakın arasi kizim digdigunda 22 oglumda 25 yas. Kizim usluydu ben cok rahattim kankim gibi takiliyoduk ben his bi yerden kusur kalmiyodum evim duzenli tertipli her yer mum hayat boyle devam edecek sandim bende istemiyodum herkes ne kadar guzel buyuyo iste sen yaparsin bilmem ne oglan bi geldi tipim kaydi tek basima evden cikamaz oldum ev desen Allaha emanetYa sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soylerYawrukush canim buyudukleri zaman iyi oluyormu kac yas vardi seninkilerin arasinda .Eki Görüntüle 2300198
Bole sakin gunlerimizde oluyor hatta bugun sarilmislar tv izliyorlardi yatarken kucugum uyuyakalmis abisinin kollarinda
İnşallah kuzumVerirsin ya
Eline saglik canim bende yapayimmm. :)İşte bu da resmi:) 23 tane çıkmış Canlar toplamEki Görüntüle 2300200
Tedavi için üst sınır 14/9 canım evet az önceki örnek gibi olmuş annenHerzaman karisik gelmistir bana, evet sanki kisiden kisiyede fark ediyor sanki annemin hep yuksektir yani normali hep yuksek der 16 17 imis senin soledigin normal degerlere indiginde mesela annemin cok basi doner
Hahahahahah aynen bende oyle okudummKraker ekmek terime sanırım :)
Tahsildaroğlunu istemsizce müzikli okuyorum
Uğur derin dondurucu gibi
masallah pasalara ,tatli kuzucuklarYa sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soylerYawrukush canim buyudukleri zaman iyi oluyormu kac yas vardi seninkilerin arasinda .Eki Görüntüle 2300198
Bole sakin gunlerimizde oluyor hatta bugun sarilmislar tv izliyorlardi yatarken kucugum uyuyakalmis abisinin kollarinda
Canım evdeki kuru meyveleri kullan hep ne kadar çok o kadar iyi :)Eline saglik canim bende yapayimmm. :)
Ahahahhaha ama napiiimHahahahahah aynen bende oyle okudummalemsin
Zaten gazi veren gidiyor banada kayinvalide yap kizim bakariz viz diiyordu.Benimkilerin 3 yasa yakın arasi kizim digdigunda 22 oglumda 25 yas. Kizim usluydu ben cok rahattim kankim gibi takiliyoduk ben his bi yerden kusur kalmiyodum evim duzenli tertipli her yer mum hayat boyle devam edecek sandim bende istemiyodum herkes ne kadar guzel buyuyo iste sen yaparsin bilmem ne oglan bi geldi tipim kaydi tek basima evden cikamaz oldum ev desen Allaha emaneto cok guzel buyuyo dogur diyenlerde yok ortada
Oyyy kuzum bu hali bile süperBu arada sporumu bildiriyorum keptınYawrukush
300 ip atlama
Leslie 3 mile
2 daha yapacaktim ama 3 hastaya bakmak epey yordu beni kizimi yatirmistim uyandi bende pert oldum zaten..
Evett banada oyle Allah icin kizimda cok baktilar esimde kv. De hakkini yiyemem hic aklim kalmadan emanet ettim fakat güveni verip yok oldular simdi o kadar yardimci olmuyo esim desen rahatlik 1500.Zaten gazi veren gidiyor banada kayinvalide yap kizim bakariz viz diiyordu.
Sagol canimmOyyy kuzum bu hali bile süper
Çok geçmiş olsun
Amin kuzumTedavi için üst sınır 14/9 canım evet az önceki örnek gibi olmuş annen
Allah acil şifalar versin
Sen de kendini takip et
Mezun edebiliriz, izin yok sana, mezuniyet var, bak millet akin akin pro uyelik icin geliyor..
Bu hafta mezun edecegiz seni, ha gayret...
20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
Harika menuuu tebrik ederim.20 Ağustos Menüm
09:00
Omlet ( 2yumurta, maydanoz, 2yk yulaf ezmesi, biraz beyaz peynir)
1 salatalık
3 hurma
1çb çay
16:00
6 yk pırasa yemeği
Büyük bir bardak kefir
20:00
Yeşil çay
2,5 lt su
Spor
30dk fitnes
500 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?