Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimkilerin 3 yasa yakın arasi kizim digdigunda 22 oglumda 25 yas. Kizim usluydu ben cok rahattim kankim gibi takiliyoduk ben his bi yerden kusur kalmiyodum evim duzenli tertipli her yer mum hayat boyle devam edecek sandim bende istemiyodum herkes ne kadar guzel buyuyo iste sen yaparsin bilmem ne oglan bi geldi tipim kaydi tek basima evden cikamaz oldum ev desen Allaha emanet o cok guzel buyuyo dogur diyenlerde yok ortada

Herzaman karisik gelmistir bana, evet sanki kisiden kisiyede fark ediyor sanki annemin hep yuksektir yani normali hep yuksek der 16 17 imis senin soledigin normal degerlere indiginde mesela annemin cok basi doner
Tedavi için üst sınır 14/9 canım evet az önceki örnek gibi olmuş annen
Allah acil şifalar versin

Sen de kendini takip et

masallah pasalara ,tatli kuzucuklar

Zaten gazi veren gidiyor banada kayinvalide yap kizim bakariz viz diiyordu.

Bu arada sporumu bildiriyorum keptın Yawrukush
300 ip atlama
Leslie 3 mile
2 daha yapacaktim ama 3 hastaya bakmak epey yordu beni kizimi yatirmistim uyandi bende pert oldum zaten..
Oyyy kuzum bu hali bile süper
Çok geçmiş olsun

Zaten gazi veren gidiyor banada kayinvalide yap kizim bakariz viz diiyordu.
Evett banada oyle Allah icin kizimda cok baktilar esimde kv. De hakkini yiyemem hic aklim kalmadan emanet ettim fakat güveni verip yok oldular simdi o kadar yardimci olmuyo esim desen rahatlik 1500.

Mezun edebiliriz, izin yok sana, mezuniyet var, bak millet akin akin pro uyelik icin geliyor..
Bu hafta mezun edecegiz seni, ha gayret...

yaa ondan mı herkes üye olmak istiyor bugün akın akın...
bana da öyle bir bildirim geldi de ben de zaten diyet grubundayım gaz olsun diye sandım

Menün iyi kuzum sadece mercimek çorbası biraz fazla olmuş

Harika menuuu tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…