- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
canım annemler de kefir içiyorlar sindirime iyi geliyormuş iyi yapmışsın form çaylarından da denesene akşam içince sabaha rahatlatıyor
Herkesin yemeği benim eski yediklerimei filan düşününce az geliyor bana bence menün güzel20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
1000 kaloriye efso bi menü ❤20 agustos menum
09:00_ 1 kase cilek soslu yogurtlu yulaf
12:00_ 3-4 kasik kadar bugday, 8 kasik kadar sebze yemegi, 1 kase salata.
15:00_ 1 dilim limonlu kek gibi birsey sekersiz ama cook lezzetliydi. Kara lahanali unsuz bol yumurtali borek 1 dilim.
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
Su: 3.5 lt
1 fincan sade filtre kahve, 1 fincan sutlu filtre kahve.
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Spor: 15 dk yuzme
15 000 den fazla adim
Yawrukush @stitch @Kozmogirl17 Minnakeller
BEn de öğrenciyken evlendimYok kuzum universite ogrencisiyken evlendim
4 yil sonra akin dogdu..
süpersin kuzum20 Ağustos Menüm
09:00
Omlet ( 2yumurta, maydanoz, 2yk yulaf ezmesi, biraz beyaz peynir)
1 salatalık
3 hurma
1çb çay
16:00
6 yk pırasa yemeği
Büyük bir bardak kefir
20:00
Yeşil çay
2,5 lt su
Spor
30dk fitnes
500 ip atlama
@DeryaOnDiet
kuzum ben dün de bugün de kahvaltı öncesi zeytinyağı içtimAy 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamıyorum. Kefir inşallah çözüm olur. Kayısı çözüm olmuyor bana
neler yaptın canımGeldim canım yoğun bi gündü anca gelebildim
Bende çok güzel ama ekmek günde 4 dilim fazla.geldi bana sadece gerisi gayet idealGercekten mi cok degilmi ya bana cok gorundu kac gundur yemiyorum bisey ya ama sanki meyve fazla gibi geldi gozume bu arada meyveleri oturup bi seferde yemedim gitgel yedim onuda belirtim
Devamlı ayakta çalışyorum ve hergun minumum 30 dakka spor yapıyorumCanım hareketin var mı ben de öyleydim bir süre çok hareket etmediğim için
Çok sevindim canım rahatlamana ohj
ALLAH şifa versin inşallah Canım
Ooo inşallah bol eksi görürsün Canım
Sabah kalkınca zeytinyağı da içeyim. Çok teşekkür ederimkuzum ben dün de bugün de kahvaltı öncesi zeytinyağı içtim
gün içinde de kayısı çayı içtim 4 gündür çıkamıyordum bugün 3 kere çıktım işe yaradı...
Iyiyim ablacim yarın ve sonraki gün tatilim onun rahatlığı varCanim nasilsin, gunun nasil gecti?
kuzum kuru erik de denmişti kayısı çayın yoksa kuru kayısı ya da kuru eriği bir bardak sıcak suda bekletip içebilirsinSabah kalkınca zeytinyağı da içeyim. Çok teşekkür ederim ☺
pirinç yerine bulgur olsa harika olurdu canımSalı günü menüm
Kahvaltı 11.30
1 dilim peynir
3 adet biber
Biraz maydonoz
5 adet zeytin
1 adet haslama yumurta
1 küçük kutu süt
Öğlen 17.00
Yarim kase nohut beraber pirinç pilavı
1 kase cacık
Aksam yemeği yiyemedim maalesef acıkmadım zaten öyle nohut çok tok tuttu
2 küçük dilim kalamar yedim extra ağzıma attım dayanamadım:) 4 parmak kalınlığında ve büyüklüğünde kızarmış tavuk yedim tek zararlı ürün bunlar bugün biraz önce de biraz midem kazındı 1 küçük kutu süt içtim
Yarim litre normal 1 litre tarçınlı elmalı limonlu su içtim
2 kupa yeşilçay 1 kupa kayisi cayi içtim
20 dakka yürüyüş 15 dakka yavaş tempo kosu yaptım:)
Salı günü menüm
Kahvaltı 11.30
1 dilim peynir
3 adet biber
Biraz maydonoz
5 adet zeytin
1 adet haslama yumurta
1 küçük kutu süt
Öğlen 17.00
1 kase cacık
2 küçük dilim kalamar yedim extra ağzıma attım dayanamadım:) 4 parmak kalınlığında ve büyüklüğünde kızarmış tavuk yedim tek zararlı ürün bunlar bugün biraz önce de biraz midem kazındı 1 küçük kutu süt içtim
cok az olmus cnm. doyduysan guzelsabah
cay bardagı ile türk kahvesi sekersiz 2 adet biskivi incirli
öğle
çigköfte bi avuc iççi kadar çok az lavaş
akşam
bol söğüş ve probiyotik yoğurt düüşünüyorum
yatmadan bi adet soda
gecmid olsun canim. gecenlerdede olmustu dimi. dikkat et cnm tekrarlarsa doktora görünKizlar sabah kalktigimda cok basim agriyordu gecende aynisi oldu hatta hamilemiyim diye korkmustum ama demeekki bas agrisiyla alakaliymis kahvaltida yedigim herseyi geri bosalttim. ay nasil yazicagimi bilemedim mideniz bulanmasin diye simdi midem bombos bi muz yedim tansiyonuma bakti annem 8 6 geldi dusmus dedi cok anlamam tansiyon islerindende bi tane majezik aldim ama hala gecmedi bas agrim
afiyet olsun cnm guzelKahvaltı 9:45
2 yumurta peynir
Domates salatalik biber ve koz biber
1 cay bar. Ayran 1.5 wasa
1.Ara ogun 13:45
3/1 seftali
Yarim muz
5 cig badem-1 çiğ ceviz
2. Ara 15:00
Yarim wasa 2 parca bitter çikolata buyuk fincan turk kahvesi
17:15
Yarim levrek bol salata
Su yatana kadar 3 litreyi gecirmeye calisicam(detoks suyu yapamadim bugun limonlu sirkeli tarcinli su icerim aksam
Spor daha yapmadım simdi mutfagi toparlayip evdekilere yoluna koyup salona kapanip kendimi spora vermek istiyrorum neler yaptigimi yazarım aksam :)
(Not:resimdeki baligin bir parcasini kizima yedirdim. )
geçmiş olsun cnm afiyet olsun ayricaCanlarım ciğerlerim �nanın sizi çok özledim Ya ben ben değilim Resmen aşırı derecede yoğunum ve çok yorgunum Bir yandan da hastayım Soğuk suları içince boğazım şişti aranıza gelemedim özür dilerim Bir sürü ilaç içiyorum bir yandan ve hasta olacağım Sanırım onun şişkinliği de var üzerimde şu an iş yerindeyim Çok çalışıyorum çalışmam lazım Çünkü kimse yok Hatta bugün bilgisayardan size zaman ayırıp sohbet etmek istedim ama inanın olmadı olmuyor bir türlü Kaptanım Hatta senin telefon numaranı yazayım dedim Böyle durumlarda haber veririm en azından menümü yazayım bugünün
Sabah 7 bir bardak ılık su
Tam buğday yarim tost
Ara öğün 1 hurma
Saat 12 bir kase süleymaniye çorba
1 biber dolması çok küçük
Taze fasulye 2 yi kadar
16 00 bitter çikolata coo istedi canım
Bir ayran
Tostun yarısı
2000 incir 3 tane küçük
2.5 lt su
vay vay vayy masallah sana cnmCanim 65 kilo ile ne cekinmesi yahu. Bak ben burda mayis ayinda 65-66 civariydim.
Eki Görüntüle 2300169
Simdi durum fena. Bakalim 2 haftada ne verirsem kardir
aslinda menun guzel cnm ama kalorisini bilemem. 19 45 de yedigin meyvelerden birini yeseydin daha iyi olurdu canm20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ama yarim saat gecmemistiki bisey kalmadi midemde
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Simdilik 2 lt su olmustur
Spor yapamadim bugun malesefkes cezami hakimim.
Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus
Yawrukush
@derya_the_quenn
kolay gelsin cnm.. ayyy biletin bosa gitmesin. 1 maas kadar son dakika biletleri deseneKızlar selamlar, yine gelemedim Cuma düğündeydim gece istanbul’a döndük, şöyle bir şey oldu; benim pasaportumun gelmesi gereken süre bitti hala yok ortada, bu durumda olan bir sürü arkadaş var, 2 ay pasaportu verilmeyen var, o yüzden Ankara’daki konsolosluğa geldik. 3 gündür ankara’da pasaport peşindeyim, kalacak yer otel vs ayarlama gibi şeyler nedeniyle gelemiyorum buraya. Yarın istanbul’a dönmüş olacağım, daha detaylı yazarım. Bana dua edin ya, gelmezse biletim yanarsa, son dakika biletleri 2 saatlik yol için japonya turu fiyatında, bittim
aksam yemegi biraz daha erken bi satte olsaymu cok guzelmis cnm20 AĞUSTOS SALI MENÜ
08.00 2 adet kuru kayısı
09.00 chia tohumlu ekmeğe sandviç labneli
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13.00 4-5 YK nohut 2 YK pilav tadımlık
17.00 sade türk kahvesi
20.00 4 YK jülyen but tavuk fırında yarım ufak patates fırında yine 1,5 kase mercimek çorbası
SU 2,5 litreden fazla
SPOR 15-20 dakika öğlen yürüdüm akşama mekik yapabilir miyim bilmiyorum yaa
akşam yeme saatim çok geç oldu anneme geldik yine
15000 adim.. suprsin20 agustos menum
09:00_ 1 kase cilek soslu yogurtlu yulaf
12:00_ 3-4 kasik kadar bugday, 8 kasik kadar sebze yemegi, 1 kase salata.
15:00_ 1 dilim limonlu kek gibi birsey sekersiz ama cook lezzetliydi. Kara lahanali unsuz bol yumurtali borek 1 dilim.
17:00_ 1 kase sebze corbasi.
Su: 3.5 lt
1 fincan sade filtre kahve, 1 fincan sutlu filtre kahve.
3 fincan bitki cayi
1 fincan yesil cay
Spor: 15 dk yuzme
15 000 den fazla adim
Yawrukush @stitch @Kozmogirl17 Minnakeller
oyy masallah ne guzel.. genc anneYok kuzum universite ogrencisiyken evlendim
4 yil sonra akin dogdu..
guzel cnm afiyet olsun20 Ağustos Çarşamba
Spor: akşam 40 dk yürüyüş (yağmurluydu zor cikabildim)
Menü:
Sabah 10: bir kare dilim çok tahılli ekmek, lor peyniri (şu tahsildaroğlunun mavi kutulu olanı, çok lezzetli deneyin) domates salatalık 7 zeytin çay
Öğle 13: yarım kase yoğurt, iki mürdüm erik, Türk kahvesi + 1 çay kaşığı bal
Akşam 16.30: haşlanmış yumurta, yoğurt pul biber, bir şeftali, 6 -7 çubuk kraker
17.00 sade Nescafe 3-4 Goji berry
Su 3tl
masallah canim nasil da güzeller. Allah acilarini gostermesinYa sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soylerYawrukush canim buyudukleri zaman iyi oluyormu kac yas vardi seninkilerin arasinda .Eki Görüntüle 2300198
Bole sakin gunlerimizde oluyor hatta bugun sarilmislar tv izliyorlardi yatarken kucugum uyuyakalmis abisinin kollarinda
oyyy bitmis bile hadi bakalim cnmAyyy inşallah 1 kilom var sanırım
Ama %80 verilince de mezun olunuyordu öyleyse evet yarım kilo
afiyet olsun cnm guzel gorunuyorİşte bu da resmi:) 23 tane çıkmış Canlar toplamEki Görüntüle 2300200
evet cok zor gecito bazen ama gulusleri yetiyo dimiBenimkilerin 3 yasa yakın arasi kizim digdigunda 22 oglumda 25 yas. Kizim usluydu ben cok rahattim kankim gibi takiliyoduk ben his bi yerden kusur kalmiyodum evim duzenli tertipli her yer mum hayat boyle devam edecek sandim bende istemiyodum herkes ne kadar guzel buyuyo iste sen yaparsin bilmem ne oglan bi geldi tipim kaydi tek basima evden cikamaz oldum ev desen Allaha emaneto cok guzel buyuyo dogur diyenlerde yok ortada
super canim20 Ağustos Menüm
09:00
Omlet ( 2yumurta, maydanoz, 2yk yulaf ezmesi, biraz beyaz peynir)
1 salatalık
3 hurma
1çb çay
16:00
6 yk pırasa yemeği
Büyük bir bardak kefir
20:00
Yeşil çay
2,5 lt su
Spor
30dk fitnes
500 ip atlama
@DeryaOnDiet
guzel menu cnm
korkma korkma evlat candir. hem zahmet olmadan rahmet olmuyor cnm.vay bee ben de hiç düşünmüyorum 2 çocuk olsun daha bir taneden korkuyorum
bu siralar esim evde yok ve 3 cocukla gercekten cok yoruldumm buraya da yetisemiyorum. bur sure izin iyi gelcek gibi. okullar acildiktan sonra geldem super okuryaaa nedeeeeennn??
afiyet olsun cnmm gayet guzelSalı günü menüm
Kahvaltı 11.30
1 dilim peynir
3 adet biber
Biraz maydonoz
5 adet zeytin
1 adet haslama yumurta
1 küçük kutu süt
Öğlen 17.00
1 kase cacık
Ay yokkkk.Sagolun kizlar
Tatlim menun cok guzel bu hafta niyetlisin kilo vermeye
Normalde 12 ye 7 8 falan geliyor benimde normal standarti kactir bilmiyorum sabah baya dusuktu normalime gore ama feyzos daha iyi bilirfayfeyfiy
Waowww kekler borekler ve kilolar gidicekmis oylemi harikaymis yaaa hadi bakalim bende bekliyorum resimleri miktarlari gozumuzde kestirebiliriz bizde belki.
Aaa genelde erkek istemez yani imiss bizde planli yaptik 2 yi bazen sikayet ettigimde hatirlatiyorum kendime sen istedin diye
Ne bileyim ya tarifi yok ki..vay bee ben de hiç düşünmüyorum 2 çocuk olsun daha bir taneden korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?