- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Ankee , misafirler nezaman geliyo ,menun hazirmi ?
Yawrukush
agustos 20 menum
sabah 9'da
yulaf ezmesi 1 kase ,1kasik keten tohumu,tarcin
ara 11 :
3 kraker
oglen 2 'de
1 kase yogurt ,1 tatli kasigi cekilmis ceviz,2 dilim kapuz
aksam 6'da
1 tabak salata ,ceyrek tavuk gogsu
3lt su
spor:
2 mile leslie
1300 adim ( deniz kucagimda dolasmayi cok seviyo ,bakayim dedim bi seferde kac adim atiyoz )
iyi cumartesiye daha var . yetistirirsin senyes canım hazır sayılır bakalım umarım hem temizlik hem hazırlıklar yetişirsağol canım sorduğun için bu cumartesi geliyorlar
SüpersinYawrukush
agustos 20 menum
sabah 9'da
yulaf ezmesi 1 kase ,1kasik keten tohumu,tarcin
ara 11 :
3 kraker
oglen 2 'de
1 kase yogurt ,1 tatli kasigi cekilmis ceviz,2 dilim kapuz
aksam 6'da
1 tabak salata ,ceyrek tavuk gogsu
3lt su
spor:
2 mile leslie
1300 adim ( deniz kucagimda dolasmayi cok seviyo ,bakayim dedim bi seferde kac adim atiyoz )
Salı günü menüm
Kahvaltı 11.30
1 dilim peynir
3 adet biber
Biraz maydonoz
5 adet zeytin
1 adet haslama yumurta
1 küçük kutu süt
Öğlen 17.00
Yarim kase nohut beraber pirinç pilavı
1 kase cacık
Aksam yemeği yiyemedim maalesef acıkmadım zaten öyle nohut çok tok tuttu
2 küçük dilim kalamar yedim extra ağzıma attım dayanamadım:) 4 parmak kalınlığında ve büyüklüğünde kızarmış tavuk yedim tek zararlı ürün bunlar bugün biraz önce de biraz midem kazındı 1 küçük kutu süt içtim
Yarim litre normal 1 litre tarçınlı elmalı limonlu su içtim
2 kupa yeşilçay 1 kupa kayisi cayi içtim
20 dakka yürüyüş 15 dakka yavaş tempo kosu yaptım:)
İyiler kuzumcanım ananen nasıl oldu deden nasıl hatta annen de hastaydı en son iyilerdir umarınfayfeyfiy
Canim %90inin vermek zorundasin 56.96 gibi bisey canimYawrukush kaptanım 62.6 ile gelmişim
56 hedef kilom
6.6 ediyor
%80i 5.24 müş
yani 57.32 ve altıyla mezun olabiliyor muydum
Ben de uyuyamadımgörüldüğü gibi bir haftadır ciddi uykusuzluk çekiyorum artık delirmek üzereyim
Hah o oranı karıştırdım demekCanim %90inin vermek zorundasin 56.96 gibi bisey canim
Harikasıncogunlukla cocuklara hazirlarim ,yanina humus ,yada yogurttan sos sebzeler icin Eki Görüntüle 2300243
Canim tekrar gecmis olsun, ben seni muaf tutuyorum spordan..20 agustos menum
Sabah 10.00
1 yumurta
1kk peynir
2 dilim tambugday ekmek
3 cb sekersiz cay
Ama yarim saat gecmemistiki bisey kalmadi midemde
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen
1 tane muz
3 4 ucgen dilim kavun
1 tane sade maden suyu
Aksam 17.00
4 5 yk turlu
Tavuklu salata (gobek marul domates misir 3 minik sis tavuk gogus her siste 3 parca kusbasi tavuk vardi yani toplasan yarim dilim yapmaz.)
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara 19.45
1 muz
4 5 ucgen dilim kavun
Simdilik 2 lt su olmustur
Spor yapamadim bugun malesefkes cezami hakimim.
Iyi yemisim ama bugun ya ozgecim bi hesap yapabilirmisin kalori cokmu yuksek olmus
Yawrukush
@derya_the_quenn
insallah canim..Bugün wc de çıktım
Yarın ve periemde de çıkarsam inşallah olurum
Cok zor oldu cunku yilin yarisi abdde, yarisi turkiyede idim.Canım öğrenciyken zor oldu mu
Eşin de çalışıyordu sanırım o esnada?
Masallah pasalara, hep boyle uslu olsunlar.Ya sebep harikaymis ama bende yasim geciyor bidaha ara verirsem bakamam diye korktugum icin istemistim ama ikisinin birden bu kadar yorucu olcagini dusunmemistim aynen cok sukur tabii senin 1 kiz 1 erkekmi bixim 2 erkek olmasida biyandan iyi biyandan kotu gerci ozge daha iyi soylerYawrukush canim buyudukleri zaman iyi oluyormu kac yas vardi seninkilerin arasinda .Eki Görüntüle 2300198
Bole sakin gunlerimizde oluyor hatta bugun sarilmislar tv izliyorlardi yatarken kucugum uyuyakalmis abisinin kollarinda
Cok cok guzel canim :)Bu arada sporumu bildiriyorum keptınYawrukush
300 ip atlama
Leslie 3 mile
2 daha yapacaktim ama 3 hastaya bakmak epey yordu beni kizimi yatirmistim uyandi bende pert oldum zaten..
Evet canim 2 takimin uye ihtiyaci vardi kazende pro uyelik var mezunlara yarismaya katilin dedi, doldu buralar:)yaa ondan mı herkes üye olmak istiyor bugün akın akın...
bana da öyle bir bildirim geldi de ben de zaten diyet grubundayım gaz olsun diye sandım
Insallah ise yarar canim, bol posali beslen.Ay 4 gündür afedersiniz tuvalete çıkamıyorum. Kefir inşallah çözüm olur. Kayısı çözüm olmuyor bana
Canim hayirdir?guzelsiniz
kaptancigim ben izne ayrılabilir miyim??
Anladim canim sen en dogrusunu bilirsin :)Yawrukush Kuzum benim minik canavar 20 aylık oldu. Yavaştan bıraktıracağım memeyi, emzik yaptı beni o yüzden diyeti biraz ağır yapmakta sakınca görmedim açıkcası
Guzel bir menu, guzel spor ve su :)
Aaa bir tane daha kendime arkadas buldum desene :)Herkesin yemeği benim eski yediklerimei filan düşününce az geliyor bana bence menün güzel
1000 kaloriye efso bi menü ❤
BEn de öğrenciyken evlendim
Canim baslangic kilon: 62Yawrukush kaptanım 62.6 ile gelmişim
56 hedef kilom
6.6 ediyor
%80i 5.24 müş
yani 57.32 ve altıyla mezun olabiliyor muydum
Ohh dinlen canim benim :)Iyiyim ablacim yarın ve sonraki gün tatilim onun rahatlığı varsen nasılsın abla
Insallah dinlenebilmissindir canim, kafana bir sey mi takiyorsun Gamzecim, her sey yolunda mi?görüldüğü gibi bir haftadır ciddi uykusuzluk çekiyorum artık delirmek üzereyim
As as bayraklari canim, tebrikler :))As bayraklari assss
Demin wc ye kalktim 63.7 ciktim uzuuuuuun zamandir inmemistim bu kiloyaa. InsAllah kalici olur
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | |||||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
LaMademoiselle | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
sserendipity | |||||||
klbk33 | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
kanadali35 | |||||||
Yawrukush | |||||||
stitch | |||||||
cinecin | |||||||
fmad | 300DK | ||||||
Patlicanmoru | |||||||
Madamesnow | |||||||
Falanfilannnn | |||||||
Pembecanavar | |||||||
besive | |||||||
Cool_lime | 100M | ||||||
Linna123 | |||||||
Akrrep | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
april22 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?