canim kaptanim. cok yogun geçiyor bu siralar yetisemiyorum. esim de evde degil ve cocuklarla tek basima ilgilenmem gerekiyor. yataga yattigim an gozlerin kapaniyor. okumaya halim kalmiyor, okisam cvp yazamıyorum. yani yetisemiyorum. okullar acilcinca biraz daha rahatlarim ins. o zamana kadar izin alayim. olur mu??Canim tekrar gecmis olsun, ben seni muaf tutuyorum spordan..
insallah canim..
Cok zor oldu cunku yilin yarisi abdde, yarisi turkiyede idim.
Esim doktora ogrencisi ,ayni zamanda asistandi (maas aliyordu)
Kesinlikle kimseye tavsiye etmem :)
Masallah pasalara, hep boyle uslu olsunlar.
Cok tatlilar beeee...
Cok cok guzel canim :)
Evet canim 2 takimin uye ihtiyaci vardi kazende pro uyelik var mezunlara yarismaya katilin dedi, doldu buralar:)
Insallah ise yarar canim, bol posali beslen.
Cok zor bir durum...
Canim hayirdir?
Her sey yolunda mi?
Anladim canim sen en dogrusunu bilirsin :)
Bizimkiler kucuk tavsiyeler...
Guzel bir menu, guzel spor ve su :)
Aaa bir tane daha kendime arkadas buldum desene :)
Zor oldu cok ogrenciyken evlenmek, belki kitalar arasi gidip gelmesem bu kadar zor olmazdi ama cokkk zor oldu benim icin..
Sizin nasildi canim?
Canim baslangic kilon: 62
Hedefin: 56
Vermen gereken kilo: 6
6* 0.80= 4.8
62-4.8= 57.2
57.2 nin altindaki kilo bildiriminle bu cuma mezunsun canim.
Gecen haftaki kilon 57.2 idi , her sey kontrolum altinda , takibindeyim, izin mizin yok sana, mezun ol , havai fiseklerle kutlayalim...
Ohh dinlen canim benim :)
Bende her gun gibi kosturmali birgun gecirdim ama iyiyim cok sukur busecim.
Insallah dinlenebilmissindir canim, kafana bir sey mi takiyorsun Gamzecim, her sey yolunda mi?
As as bayraklari canim, tebrikler :))
sordugun icin cok tesekkur ederim cnm. hersey yolunda. dedigim gibi tek sorun yetisememem. bir de dun oglum dedi ki "annem benim tabletle oynamami istemiyorsun ama senin elindd hep telefon kardesimi emzirirken telefonla oynuyorsun. bilmiyor ki okumam gereken yuzlerce mesaj varsserendipity Eminecim gunaydin canim, 623. etapta yarismaya katildin yarismadaki 8 haftani doldurdun, normal sartlarda kurallar geregi izne cikmana bir engel yok.
Fakat merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
canim kaptanim. cok yogun geçiyor bu siralar yetisemiyorum. esim de evde degil ve cocuklarla tek basima ilgilenmem gerekiyor. yataga yattigim an gozlerin kapaniyor. okumaya halim kalmiyor, okisam cvp yazamıyorum. yani yetisemiyorum. okullar acilcinca biraz daha rahatlarim ins. o zamana kadar izin alayim. olur mu??
Canim bende yerin ayri, izne ayrilmani istemem cunku izne yolladigim arkadaslarim geri donmuyorlar!!sordugun icin cok tesekkur ederim cnm. hersey yolunda. dedigim gibi tek sorun yetisememem. bir de dun oglum dedi ki "annem benim tabletle oynamami istemiyorsun ama senin elindd hep telefon kardesimi emzirirken telefonla oynuyorsun. bilmiyor ki okumam gereken yuzlerce mesaj varhem onun yaninda da bir sure tel den uzak kalayım. okullar acilinca daha rahat edecegimi dusunuyorum tatlim
evet cnm oglum da birkac gundur vurguluyor. hep telefonunla oynuyorsun diye. yine buralardayim. acar bakarim okurum ama bir sure azicik uzaklasayim. bu hafta izne ayrılayım. duruma göre liste dışı yada okullar açılınca listede devam ederim. yani burda olmadan kilo veremedigimin farkındayım ve daha en az 10 kilo valr gidecek. cocuklara tel den uzak kaldigimi 1 sure gostereyim en azindan.Canim bende yerin ayri, izne ayrilmani istemem cunku izne yolladigim arkadaslarim geri donmuyorlar!!
Ama kimseye , hic bir konuda da baski yapmam, yapamam..
Suan ki haliyle menulerini ve gunde 2-3 mesajini yazarak devam edebilirsin takimda.
Ya da izne ayrilip liste disi da devam edebilirsin.
Fakat diyorsan ki cocuklara kotu ornek oluyorum, (bende hergun bunu vicdan azabini cekiyorum ) gercekten ara vermeye ihtiyacim var.
Peki derim o zaman canim...
Peki Eminecim sen nasil uygun goruyorsan kuzum, ozaman bu cuma gunu bildirimini yap , bende izne ayirayim seni.evet cnm oglum da birkac gundur vurguluyor. hep telefonunla oynuyorsun diye. yine buralardayim. acar bakarim okurum ama bir sure azicik uzaklasayim. bu hafta izne ayrılayım. duruma göre liste dışı yada okullar açılınca listede devam ederim. yani burda olmadan kilo veremedigimin farkındayım ve daha en az 10 kilo valr gidecek. cocuklara tel den uzak kaldigimi 1 sure gostereyim en azindan.
sizi takibe devam tabiii.
Bizde kayinvalidemlerle birlikte yasiyorduk ilk oglumda ozaman rahat oluyrdu ama insanin kendi evindeki rahatligida hic biryerde olmuyor ayri konu ozaman yap yap bakariz dedi yaptim ayrilinca yanliz kalddim ama kapi komsum annem cok sukur gunde 1 2 saat ilgileniyorlar sagolsunlar.Evett banada oyle Allah icin kizimda cok baktilar esimde kv. De hakkini yiyemem hic aklim kalmadan emanet ettim fakat güveni verip yok oldular simdi o kadar yardimci olmuyo esim desen rahatlik 1500.
20 Ağustos Menüm
09:00
Omlet ( 2yumurta, maydanoz, 2yk yulaf ezmesi, biraz beyaz peynir)
1 salatalık
3 hurma
1çb çay
16:00
6 yk pırasa yemeği
Büyük bir bardak kefir
20:00
Yeşil çay
2,5 lt su
Spor
30dk fitnes
500 ip atlama
@DeryaOnDiet
Oldukca doyurucu guzel menu
Buyuk konusma kiz geldinmi pespese gelir se gorursun.vay bee ben de hiç düşünmüyorum 2 çocuk olsun daha bir taneden korkuyorum
Icime su serptin canim biraz buyuduklerinde rahatlicaagimi dusunuyrum bende insallah yani seninkinin aralari varmis evetÇok tatlılar maşallah yanasıl da güzeller minnoş minnoş. Allah nazardan korusun Özlemcim
Kız benimkiler, 3 yaşa yakın araları. Çok zordur tabi tatlım ikisi bir arada. Ben, küçüğüm yeni doğmuşkenki zamanları anlatamam. Nasıl da yoruluyordum. Allah'tan büyüdüler artık. Zamanla her geçen sene daha bir özgür bırakıyorlar anneyi merak etme.
Evet fazla normalde yemiyordum turlu ekmeksiz yenmiyor diye yedim bakalim kac gelcem bugun tartidaBende çok güzel ama ekmek günde 4 dilim fazla.geldi bana sadece gerisi gayet ideal
Evet canim tekrarladi insallah olmaz ama bende sık sık basagrısı oluyorcok az olmus cnm. doyduysan guzel
gecmid olsun canim. gecenlerdede olmustu dimi. dikkat et cnm tekrarlarsa doktora görün
afiyet olsun cnm guzel
geçmiş olsun cnm afiyet olsun ayrica
vay vay vayy masallah sana cnm
aslinda menun guzel cnm ama kalorisini bilemem. 19 45 de yedigin meyvelerden birini yeseydin daha iyi olurdu canm
kolay gelsin cnm.. ayyy biletin bosa gitmesin. 1 maas kadar son dakika biletleri desene
aksam yemegi biraz daha erken bi satte olsaymu cok guzelmis cnm
15000 adim.. suprsin
oyy masallah ne guzel.. genc anne
guzel cnm afiyet olsun
masallah canim nasil da güzeller. Allah acilarini gostermesin
oyyy bitmis bile hadi bakalim cnm
afiyet olsun cnm guzel gorunuyor
evet cok zor gecito bazen ama gulusleri yetiyo dimi
super canim
guzel menu cnm
korkma korkma evlat candir. hem zahmet olmadan rahmet olmuyor cnm.
bu siralar esim evde yok ve 3 cocukla gercekten cok yoruldumm buraya da yetisemiyorum. bur sure izin iyi gelcek gibi. okullar acildiktan sonra geldem super okur
afiyet olsun cnmm gayet guzel
Evet haklisin ama istemeyen taraf genelde erkek oluyor valla bizdede esim korunuyor ama korkuyorum bende pekte guvenemiyorum yaniAy yokkkk.
Ben şimdi çocuk istesem eşim hazır olda bekliyor
Ayrıca erkek nasıl istemiyor paşam onu da anlamadım.
Hani kadın kabul etti de erkeğin isteği mi kaldı.
Hamilelik Doğum ve daha sonra ki çok şey kadının sorumluluğu daha fazla.
Keşke benim eşim de istemese
Ama benim çocuklarım iyiki üst üste olmuş.
Yani bilinçsizdim. Eşimin çok istediğini bildiğim halde,korunmayı ona bırakmıştım. Olacağı varmış.
Bana kalsa kesinlikle tek çocukta kalırdım.
Ki, hiç çocuk yapmayı düşünmüyordum bile
Sonuç:2 bebe
Cansin kuzum sen.tesekkur ederim.Canim tekrar gecmis olsun, ben seni muaf tutuyorum spordan..
insallah canim..
Cok zor oldu cunku yilin yarisi abdde, yarisi turkiyede idim.
Esim doktora ogrencisi ,ayni zamanda asistandi (maas aliyordu)
Kesinlikle kimseye tavsiye etmem :)
Masallah pasalara, hep boyle uslu olsunlar.
Cok tatlilar beeee...
Cok cok guzel canim :)
Evet canim 2 takimin uye ihtiyaci vardi kazende pro uyelik var mezunlara yarismaya katilin dedi, doldu buralar:)
Insallah ise yarar canim, bol posali beslen.
Cok zor bir durum...
Canim hayirdir?
Her sey yolunda mi?
Anladim canim sen en dogrusunu bilirsin :)
Bizimkiler kucuk tavsiyeler...
Guzel bir menu, guzel spor ve su :)
Aaa bir tane daha kendime arkadas buldum desene :)
Zor oldu cok ogrenciyken evlenmek, belki kitalar arasi gidip gelmesem bu kadar zor olmazdi ama cokkk zor oldu benim icin..
Sizin nasildi canim?
Canim baslangic kilon: 62
Hedefin: 56
Vermen gereken kilo: 6
6* 0.80= 4.8
62-4.8= 57.2
57.2 nin altindaki kilo bildiriminle bu cuma mezunsun canim.
Gecen haftaki kilon 57.2 idi , her sey kontrolum altinda , takibindeyim, izin mizin yok sana, mezun ol , havai fiseklerle kutlayalim...
Ohh dinlen canim benim :)
Bende her gun gibi kosturmali birgun gecirdim ama iyiyim cok sukur busecim.
Insallah dinlenebilmissindir canim, kafana bir sey mi takiyorsun Gamzecim, her sey yolunda mi?
As as bayraklari canim, tebrikler :))
Harika menu canimSALI MENUM
SABAH 9DA (Fotografini yuklemistim, klasik kahvaltim)
OGLEN 12.30DA
1 avuc ici buyuklugunde tavuk izgara
Yarim avokado
ARA 13.30DA
Yarim ay seklinde 1 dilim karpuz
ARA 16DA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 18.30DA
1 dilim somon baligi
Yarim salatalik, yarim domates
SU:2 ltye tamamlayacagim cok icemedim bugun
SPOR: Sabah 30 dk, oglen 30 dk, aksamustu 30 dk yuruyus.
@besive
Eline saglik kuzumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 MUAF Mavi boncukkk gogo2405 Gonulmeyvesi LaMademoiselle 10DK Y Derya_the_queen sserendipity klbk33 DeryaOnDiet kanadali35 Yawrukush stitch SPOR? cinecin fmad 300DK Patlicanmoru SPOR? Madamesnow Falanfilannnn Pembecanavar besive Cool_lime 100M Linna123 Akrrep Konus dinliyorum april22 SPOR? SPOR? *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR KURALLARIMIZ GEREGI, LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR...
Baya guzel bir menu canim ama pek diyetlik degil gibimenü:
sabah: 6:00
yoğurtlu pizza. ( lavaşın üzerinde yoğurt yumurta karışır. üzerine sür. sonra kaşar peynir ekle. en son çörekotu sep firina koy :)
öğlen (12:00)
çorba ( bi kase)
patlıcan kebabi ( bi porsiyon)
cacik
dondurmalı irmik helva ( bu olmadi biliyorum )
2-3 dilim ekmek
akşam ( 19:00)
karnabahar yemegi
2 salata turşusu
3-4 dilim karpuz
spor yok
su: 2,5 lt
turşu helva ekmek olunca hiç diyetlik olmuyorBaya guzel bir menu canim ama pek diyetlik degil gibi
Çok güzel gözüküyorlar canım. Çocuklar kesin bayılıyordurcogunlukla cocuklara hazirlarim ,yanina humus ,yada yogurttan sos sebzeler icin Eki Görüntüle 2300243
Akşamları papatya ya da melisa çayı dene canım. Kahve iciyorsan 3ten sonraya birakmamayi dene. Bir de uykudan önce yapılan rahatlatıcı egzersizler var daha iyi uyumak için. (Şimdi mevsimi değil ama kivi de iyi uyuturmuş)görüldüğü gibi bir haftadır ciddi uykusuzluk çekiyorum artık delirmek üzereyim
gigi hadid olduğu nasıl farkettinKozmogirl17 günaydın eşim, nasıl geçiyor sabahın? Ben yürüyüşe çıkayım diyorum birazdan. Akşama bırakırsam hava müsade etmeyebilir
@MigiMadid Gigi hadidcim günaydınde bakalım bu yoğurtlu pizzanın tadı nasıl ?
Kaptiş o yarım ay nasi bi yarım ay bakalımSALI MENUM
SABAH 9DA (Fotografini yuklemistim, klasik kahvaltim)
OGLEN 12.30DA
1 avuc ici buyuklugunde tavuk izgara
Yarim avokado
ARA 13.30DA
Yarim ay seklinde 1 dilim karpuz
ARA 16DA
Filtre kahve
1 hurma
AKSAM 18.30DA
1 dilim somon baligi
Yarim salatalik, yarim domates
SU:2 ltye tamamlayacagim cok icemedim bugun
SPOR: Sabah 30 dk, oglen 30 dk, aksamustu 30 dk yuruyus.
@besive
Çok akilliyim di miigigi hadid olduğu nasıl farkettin;ben ondan yapmıışm M koydum
günaydin.
on nurmara:) yag yok tuz yok
ben böle şeyleri yapıyorumÇok akilliyim di miisağlıklı beslenince B12 arttı heralde bende
Hem gigicim kandırma bizi kaşar var tarifte yağ ve tuz var yaniama ne yalan söyleyeyim lezzetli duruyor öyle anlatınca. Çörekotu da varmış, mis
Haftasonu yapayım. Eşime yedirir ben de nefis körlemelik yerimsağol canım tarif için
Gunaydin kuzum sabah telasi hava yagmurlu karanlik gumbur dede var dediysemde cocuklari kandiramayip 7 de dikildik ayaga kucugum hala oksuruyor korkuyorum buyuk hastalanmasa bari cunku onunki direk bronsite donuyor bugun dr a goturucem gerci iburamin vericek gondericek cocuga herzamanki gibi birazdan hava makinasini cikarim serumundan koyup biraz hava verim burnunu cektim biraz temizledim rahatladim ama allahttan gece rahat uyuduk masallah diyim neyse sen yuru yuru burda hava fenalarda sakir sakir yagiyor bende bugun evde yapicam kac gundur sıkı tutuyorum menulerimide sporumuda ama ben ciktigim kilodan inemiyorum bi dun biraz daha rahat menum vardi sporum yoktu 2 gunluk sok diyetmi yapsam gunde bi kez yiyip nedersin kuzum bi corba yapim 2 gun ac gezim nolur sankiKozmogirl17 günaydın eşim, nasıl geçiyor sabahın? Ben yürüyüşe çıkayım diyorum birazdan. Akşama bırakırsam hava müsade etmeyebilir
@MigiMadid Gigi hadidcim günaydınde bakalım bu yoğurtlu pizzanın tadı nasıl ?
Anacim siz ne konusuyonuz ben hic bisi anlamiyom ne gigisi ne M si ayyy kor cahil gibiyim yawfffÇok akilliyim di miisağlıklı beslenince B12 arttı heralde bende
Hem gigicim kandırma bizi kaşar var tarifte yağ ve tuz var yaniama ne yalan söyleyeyim lezzetli duruyor öyle anlatınca. Çörekotu da varmış, mis
Haftasonu yapayım. Eşime yedirir ben de nefis körlemelik yerimsağol canım tarif için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?