Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim kaptanim. cok yogun geçiyor bu siralar yetisemiyorum. esim de evde degil ve cocuklarla tek basima ilgilenmem gerekiyor. yataga yattigim an gozlerin kapaniyor. okumaya halim kalmiyor, okisam cvp yazamıyorum. yani yetisemiyorum. okullar acilcinca biraz daha rahatlarim ins. o zamana kadar izin alayim. olur mu??

sserendipity Eminecim gunaydin canim, 623. etapta yarismaya katildin yarismadaki 8 haftani doldurdun, normal sartlarda kurallar geregi izne cikmana bir engel yok.
Fakat merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
sordugun icin cok tesekkur ederim cnm. hersey yolunda. dedigim gibi tek sorun yetisememem. bir de dun oglum dedi ki "annem benim tabletle oynamami istemiyorsun ama senin elindd hep telefon kardesimi emzirirken telefonla oynuyorsun. bilmiyor ki okumam gereken yuzlerce mesaj var hem onun yaninda da bir sure tel den uzak kalayım. okullar acilinca daha rahat edecegimi dusunuyorum tatlim

Canim bende yerin ayri, izne ayrilmani istemem cunku izne yolladigim arkadaslarim geri donmuyorlar!!
Ama kimseye , hic bir konuda da baski yapmam, yapamam..
Suan ki haliyle menulerini ve gunde 2-3 mesajini yazarak devam edebilirsin takimda.
Ya da izne ayrilip liste disi da devam edebilirsin.
Fakat diyorsan ki cocuklara kotu ornek oluyorum, (bende hergun bunu vicdan azabini cekiyorum ) gercekten ara vermeye ihtiyacim var.
Peki derim o zaman canim...

evet cnm oglum da birkac gundur vurguluyor. hep telefonunla oynuyorsun diye. yine buralardayim. acar bakarim okurum ama bir sure azicik uzaklasayim. bu hafta izne ayrılayım. duruma göre liste dışı yada okullar açılınca listede devam ederim. yani burda olmadan kilo veremedigimin farkındayım ve daha en az 10 kilo valr gidecek. cocuklara tel den uzak kaldigimi 1 sure gostereyim en azindan.
sizi takibe devam tabiii.

Peki Eminecim sen nasil uygun goruyorsan kuzum, ozaman bu cuma gunu bildirimini yap , bende izne ayirayim seni.
Buralardayim dedin, vedalasmiyorum...

menü:
sabah: 6:00
yoğurtlu pizza. ( lavaşın üzerinde yoğurt yumurta karışır. üzerine sür. sonra kaşar peynir ekle. en son çörekotu sep firina koy :)
öğlen (12:00)
çorba ( bi kase)
patlıcan kebabi ( bi porsiyon)
cacik
dondurmalı irmik helva ( bu olmadi biliyorum )
2-3 dilim ekmek
akşam ( 19:00)
karnabahar yemegi
2 salata turşusu
3-4 dilim karpuz
spor yok
su: 2,5 lt

Evett banada oyle Allah icin kizimda cok baktilar esimde kv. De hakkini yiyemem hic aklim kalmadan emanet ettim fakat güveni verip yok oldular simdi o kadar yardimci olmuyo esim desen rahatlik 1500.
Bizde kayinvalidemlerle birlikte yasiyorduk ilk oglumda ozaman rahat oluyrdu ama insanin kendi evindeki rahatligida hic biryerde olmuyor ayri konu ozaman yap yap bakariz dedi yaptim ayrilinca yanliz kalddim ama kapi komsum annem cok sukur gunde 1 2 saat ilgileniyorlar sagolsunlar.

Tatlim cok acikmadin mi hem erken yemissin hem az yemissin bravo

Oldukca doyurucu guzel menu
vay bee ben de hiç düşünmüyorum 2 çocuk olsun daha bir taneden korkuyorum
Buyuk konusma kiz geldinmi pespese gelir se gorursun.

Icime su serptin canim biraz buyuduklerinde rahatlicaagimi dusunuyrum bende insallah yani seninkinin aralari varmis evet
Bende çok güzel ama ekmek günde 4 dilim fazla.geldi bana sadece gerisi gayet ideal
Evet fazla normalde yemiyordum turlu ekmeksiz yenmiyor diye yedim bakalim kac gelcem bugun tartida
Evet canim tekrarladi insallah olmaz ama bende sık sık basagrısı oluyor
Evet haklisin ama istemeyen taraf genelde erkek oluyor valla bizdede esim korunuyor ama korkuyorum bende pekte guvenemiyorum yani
Cansin kuzum sen.tesekkur ederim.
Harika menu canim
Eline saglik kuzum

Baya guzel bir menu canim ama pek diyetlik degil gibi

görüldüğü gibi bir haftadır ciddi uykusuzluk çekiyorum artık delirmek üzereyim
Akşamları papatya ya da melisa çayı dene canım. Kahve iciyorsan 3ten sonraya birakmamayi dene. Bir de uykudan önce yapılan rahatlatıcı egzersizler var daha iyi uyumak için. (Şimdi mevsimi değil ama kivi de iyi uyuturmuş)
Ben bunları yazıyorum ama kendim uyuyamadigimda içinde parasetamol olan bir ağrı kesici içiyorum en etkilisi (dediğimi yap yaptığımi yapma misali oldu)

gigi hadid olduğu nasıl farkettin;ben ondan yapmıışm M koydum
günaydin.
on nurmara:) yag yok tuz yok

Kaptiş o yarım ay nasi bi yarım ay bakalım ?
Küçük üçgene mi gecsek artık
Karpuz yiyeceğim zaman kabuguna yakın yerinden azıcık alıyorum. Göbek tarafı daha şekerli , hem de daha lezzetli o kısmı da çocuklara kalıyor hem
Eşim de maşallah karpuzu eksik etmiyor evde. Kocaman bir yarım var dolapta. Ama artık karşı koyabiliyorum.

gigi hadid olduğu nasıl farkettin;ben ondan yapmıışm M koydum
günaydin.
on nurmara:) yag yok tuz yok
Çok akilliyim di mii sağlıklı beslenince B12 arttı heralde bende
Hem gigicim kandırma bizi kaşar var tarifte yağ ve tuz var yani ama ne yalan söyleyeyim lezzetli duruyor öyle anlatınca. Çörekotu da varmış, mis
Haftasonu yapayım. Eşime yedirir ben de nefis körlemelik yerim sağol canım tarif için

ben böle şeyleri yapıyorum
kaşarsiz da yapabilirsin:) istege baglı:)

Gunaydin kuzum sabah telasi hava yagmurlu karanlik gumbur dede var dediysemde cocuklari kandiramayip 7 de dikildik ayaga kucugum hala oksuruyor korkuyorum buyuk hastalanmasa bari cunku onunki direk bronsite donuyor bugun dr a goturucem gerci iburamin vericek gondericek cocuga herzamanki gibi birazdan hava makinasini cikarim serumundan koyup biraz hava verim burnunu cektim biraz temizledim rahatladim ama allahttan gece rahat uyuduk masallah diyim neyse sen yuru yuru burda hava fenalarda sakir sakir yagiyor bende bugun evde yapicam kac gundur sıkı tutuyorum menulerimide sporumuda ama ben ciktigim kilodan inemiyorum bi dun biraz daha rahat menum vardi sporum yoktu 2 gunluk sok diyetmi yapsam gunde bi kez yiyip nedersin kuzum bi corba yapim 2 gun ac gezim nolur sanki

Anacim siz ne konusuyonuz ben hic bisi anlamiyom ne gigisi ne M si ayyy kor cahil gibiyim yawfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…