Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bu konuda çok haklısın
ben sadece grup arkadaşın olarak izne ayrılmanı değil de daha az yazıp aramızda olmanı isterim elbette
çünkü okullar açılınca belki ben olmayabilirim büyük ihtimalle mezun olurum ahahah
valla ben de çok oyalanıyorum telefonla akşam eşim de kızıyor, artık geceleri o kadar yazamıyorum.

Harikasin kuzum iradene hayranim zaten

Benim esimde kizardi bu aralar sesi cikmiyor amaan bu kadinin sesi cikmiyor bana saldirmiyor en iyisi sussun otursun diye heralde

canım allah kolaylık versin bence aç gezmektense bir yürüyüş yapsan direk veremediğin kiloları verirsin de işte çocuklardan anlıyorum seni zor... Oy minnoşlar iki minik, seni tebrik ediyorum bozmuyorsun yine de diyetini.
Bir de uykusuzluk da verdirmeyebiliyor canım
bir haftadır uykusuzum bakıyorum hep onlinesın sen de
şöyle bu akşam 10da uyusak kalksak 7de ayy ne güzel olurdu yaa

gigi hadid olduğu nasıl farkettin;ben ondan yapmıışm M koydum
günaydin.
on nurmara:) yag yok tuz yok

vallahi ben anlamamıştım alemsin
kız olsun sabah yemişsin bence evet kaşar var ama bişey olmaz ondan
sonra da ekmek yememiştin di mi?
zaten en en en kötüsü akşam geç yemek, hele kaçamakları akşam 5ten sonra yapmak
bunlar ölümcül hata bence ki kaçamağın en zevkli olduğu saatlere denk gelir

Valla bilemedim ki Özlemcim, ben işte pazartesi yaptım öyle benzeri birşey. Ertesi gün işe yaramıştı ama ondan beridir hala aç hissediyorum. Çorba değil de protein li birşey denesen, yoğurt yumurta gibi mesela. Akşamı hafif atlatmak işe yarar.

Doktora götürdüğüne degmiyor dediğin gibi ya aferin ya iburamin şurup yazıyorlar. Öksürük şurubu bir de. Yine de götür tabi insanın içi rahatliyor bir doktor görünce. İnşallah bulaşmaz canım büyüğe de.
Havalar da dediğin gibi bi fena. Çıktım bu arada yürüyüşe ama eve gidip de kahvaltı etmek istiyo canım cumartesi kiloma geldim anca bugün

çalıştığım için anca oluyor.
yemek hazirlama sürecim uzun sürüyor.;

ya öyle ilaç içecek bir uykusuzluk değil
uykuya dalmakta zorlanıyorum sadece bu aralar
ya konu şu eşim istiyor ki illa 12:30 da falan yatalım gece.
geçen 12de yattım takır tukur sandviç hazılradı ona uyandım
dün başka bişey
ondan önceki gün kurutucuyu bekledim, çamaşır yıkamıştım..
böyle zamanlarım oluyor benim yılda 1-2 kez
uykum gelince yatmam lazım sadece, yatacağım ve sessiz olacak etraf
ben uykuya daldıktan sonra sıkıntı yok ama yok yapmıyor kocaman adam. evlendiğimden beri şöyle bir 10da 11de yattığım olmadı 5 aydır, en fazla 7, genelde 5, bu hafta 3-4 saatlik uykularlayım... Hafta sonu dahil.

Anacim siz ne konusuyonuz ben hic bisi anlamiyom ne gigisi ne M si ayyy kor cahil gibiyim yawfff
kullanıcı adı benziyor Özlemcim. Gigi hadid diye biri var sorma, insan biraz kısa olur, biraz biyerinden bişey pörtler di mi ama yook
(Gerçi geçen bacak çatlağı olay olmuştu, yaşasın dedim )

Kuzum cocuklardan sonra en cok uykuyu ozledim aman onu bi sekilde atlatiyoruz ama dun kaptisiminde dedigi gibi benim iyi bi dinlenmeye ihtiyacim var 10 da yatip 10 da kalksam harika olur 7 pek kesmez beni .evet hic bole bisey yasamamistim ya evdede sporumu yappiyorum az besleniyorum onceki haftalara gore resmen vucudum direniyor bana bu hafta eksilerde gozum yok sabit gelim diye resmen cabaliyorum valla burda olmasaydim coktan salardim ama vucud direnc gosterdikce bende direniyorum resmen

Direnelim canım, o eksi buraya gelecek

uykusuzluk icin illa cocuk gerekmiyor desene. kocaman adamda karisini uyutmuyor ha kocan ha cocuk ne farkeder.. erkeklerde cocuk gibi zaten. ben bazen esime diyorum evde 4 cocukla yasiyorum ne kadar zor biliyor musun diye.

Ben takip etmiyorum ama bir bakayım
Bir kadın vardı kızı ile birlikte çok güzel zayıflamıştı:)
Arada girip bakarım bak herkes yapıyor sen de yapabilirsin derim kendime

Bizim neyimiz eksik ayol
o kadin herşeyi yedi. şeker tüketmedi hiç ..
şekersiz diyete 5 ayda 30 kg vermiş. şimdi duraklama dönemide ..
65 e düşmeye çalışıyor.
bi çok örnekler var.. :)
ay biz niye yapamiyoruz

uykusuzluk icin illa cocuk gerekmiyor desene. kocaman adamda karisini uyutmuyor ha kocan ha cocuk ne farkeder.. erkeklerde cocuk gibi zaten. ben bazen esime diyorum evde 4 cocukla yasiyorum ne kadar zor biliyor musun diye.
Eminecim bence izne ayrılma, sana izin versinler geçmişi okuma zorunluluğun olmasın. Bir iki mesaj yaz menünü filan. Biz etiketleriz seni önemli mesajlarda, olmaz mı? Lütfeen

Peki Eminecim sen nasil uygun goruyorsan kuzum, ozaman bu cuma gunu bildirimini yap , bende izne ayirayim seni.
Buralardayim dedin, vedalasmiyorum...
tamam canimcim. firsar buldukca bakarim
oyle cnm. ben yetisemiyorum dedikce esim de diyor. neyse bir sure uzaklasayim bakiim

kullanıcı adı benziyor Özlemcim. Gigi hadid diye biri var sorma, insan biraz kısa olur, biraz biyerinden bişey pörtler di mi ama yook
(Gerçi geçen bacak çatlağı olay olmuştu, yaşasın dedim )
Sen soyleyince baktim cok guzel hatunmus arkadas gercekten
Direnelim canım, o eksi buraya gelecek
Gelirmi dersin ben bu iki gun ole yapim sabah kahvalti yapmiyim 3 4 e dogruda sıkı bi yemek yiyim tabi ekmeksiz falan dahada agzima yicek bisey surmiyim millet nasil uiyip yiyip catir catir kilo veriyor anlamis degilim
Ayy al bendende okadar 3 cocuk var resmen evimde

Eminecim bence izne ayrılma, sana izin versinler geçmişi okuma zorunluluğun olmasın. Bir iki mesaj yaz menünü filan. Biz etiketleriz seni önemli mesajlarda, olmaz mı? Lütfeen
Bence yetisemiyorsa izne ayrilip bizimle devam etmesi en guzeli bence guzel devam ediyordu ama en dogrusunu kendi vericek tabi bende tamamen aramizdan ayrilmani istemiyorum listede devam edemiceksen de liste disi bizimle ol ki verdigin kilolari geri alma

O yarim ay baya baya yarim ay Filizcim, bugun ekstra spor yapayim olmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…