Canim yarin ki randevun aklimda, haber ver bizede :)Amin canım inşallah..bu hafta biraz tedirgindim..yarın randevum var inşallah güzel geçer..
evet canım... İnşallah sağlıkla gelir..bizi bırakmadantebrikler canım bebiş mi geliyor. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağolasın kaptişimmmHarika :)
Reglim yeni bitti sayilir Feyzos da , dun misafirim vardi, misafir kurbani oldum :))
Gayet guzel menu canim, herkse farkediyor zayifladigini desene :))
canim bizim icinde hic takimdan ayrilmis gibi degilsin kuzum :)
Guzel bir menu canim, nasilsin, esin nasil oldu?
Ama teyzem resmen takimi tarti oncesi sabote etmis yaaaa
Yedin mi kuzum?
Yarin guzel bir doyururuz karnimizi takimca :)
Evet ben 11 yildir alisamadim canim :))
Ooo sahane :)
tamam kaptişim ..İnşallah..Dua edin..Biraz tedirginim.. İnşallah bebişimiz iyidirCanim yarin ki randevun aklimda, haber ver bizede :)
Stres yapma canim , bebegin yasadigin her seyi hissediyor..tamam kaptişim ..İnşallah..Dua edin..Biraz tedirginim.. İnşallah bebişimiz iyidir
Canim inanilmaz, kocaman tebrikler ve opucukler, hedefine ne kadar az kaldi..
bir ve iki planlıydı üc numara sürpriz yumurta :) yani işin buyuk kısmı bana kalıyor onu bazen bebegi tut buyugunu wc ye götür sunu karıstır bunu giydir gibi komutlu calıstırabiliykrum :))
Amin canım inşallah..bu hafta biraz tedirgindim..yarın randevum var inşallah güzel geçer..
Evet canim muhtemelen, haftaya da cok dikkat etmelisin..sağol canım ama yüzde geçen hafta ödemden dolayı fazla çıktığımdan bu kadar coştu bence
yoksa bi hafta 1,5 kilo vermek zor
Listede olmanın güzelliğiListemiz bu sekilde , insallah bugun guzel bir derece aliriz kizlar.
*** 4. Takım 639. Etap ***
Yawrukush (60.8///%)
Kozmogirl17 (70.7///%) Hedef kilosunu 67 olarak revize etmek istiyor.
Mavi boncukkk (80.9///%) Izne ayrilmak istiyor.
LaMademoiselle (50.8///%)
Patlicanmoru (89.6///%) Izne ayrilmak istiyor.
kanadali35 (62.8///%)
besive (80.7///%)
Akrrep (70.1///%) 601. etapta 70.1kg ile yarismadan ayrilan uye geri dondu, ekstrem durum b2'ye gore kilo farki 38e bolundu,baslangic kilosu:78, baslangic tarihi:15.08.19, hedef: 55
4. Takım ortalaması: %
***Citir mi Citirlar 639. Etap***
Derya_the_queen (60.2///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (58.8///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
pembecanavar (58.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:61.5 , hedef kilosu:57
tomrs (59.2///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
stitch (65.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.8///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
MigiMadid (86.9/87.3/+0.4/%-0.46) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
Harpy (70.0///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
ayeyldz (85.8///%) 475. Etaptan 73.3 ile izne izne ayrilan uye geri dondu, hedef kilo 65 , baslangic kilosu: 85.8
Falanfilannnn (57.2///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (66.3///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
april22 (61.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:20.08.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:56
Metem (96.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
pomagranate_ (61.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:05.09.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:53
cool_lime (63.9///%) Yeni uye (Dolly94), baslangic tarihi:13.08.19 , baslangic kilosu:65.1 , hedef kilosu:58
Gonulmeyvesi (69.8///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
sserendipity (80.4///) 636. etapta 80.4kg ile izne ayrildi
DeryaOnDiet (68.9///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Teşekkür ederimOlur tabiki canim :)
Tebrikler canmgeçen hafta kilom:50.80
bunhafta kilom 49.40
fark 1.40kg
yüzde %2.75
Yeşil kahvenin tadı çok mu güzelyeşilkahvenin tadi süper ben çok seviyorum en son 5 yıl önce içtim bu kahve ile bi haftada 5 kg verdim.
çok faydalari gördüm netten bakabilirsin
aktardan zor buldum 200 grlik kahveyi hiç düşünmeden 14 lira verdim.
normal kahvegibi yapıyorsun bi fincan içiyorsun .
günde iki kez diyor ben bi kez içerim.
normal kahveyi şekerli içiyordum şekersize alışamadim.
çayı içmiyorum misafir gelince giderken anca içerim şekersiz oda.
bu hafta başlangiç yapmaliyim.artık
Yawrukush
Teşekkür ederim balımEllssa listeye girisin hayirli olsun canim, insallah cok guzel kilolar vermeye devam eder, takimimiza da iyi gelirsin.
İyidir canm iyi düşün. Rabbim korusunAmin canım inşallah..bu hafta biraz tedirgindim..yarın randevum var inşallah güzel geçer..
Tekrar hayirli olsun canim.Teşekkür ederim balıminşallah öyle olur hep birlikte hedeflerimize ulaşırız
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
Kursta işler biraz daha toparlandı, kayıt zamanıydı da fazlasıyla yoğunluk oldu bu hafta, ben de çok istiyorum sohbetlere katılmayı inşallah daha sık uğrayacağım yakın zamanda. :)
Kızlar geçen hafta 61.8 kiloydum bu hafta 61.1 kg gördüm tartıda
tartı fotoğrafım
Eki Görüntüle 2307032
Tebrikler kızlarGeçen hafta 58.8
Bu hafta 57.1”
Fark 1,6(nasıl ben anlamadım)
Sağol ablacım bugün bakıcaz durumlara artıkPersembe olmasaydi iyiydi..
Canim bilgim yok kiraz sapi hakkinda, sende bilmiyorsan icme bence..
Yine iyi kurtarmissin canim...
Cok karbonhidratli bir menu olmus canim..
Aksamkiler olmasa cok guzel bir menuydu:)
Guzel menu canim :)
Oylesine bir deneyim olsun dedim Filizim..
Testi yapiyorlar 48 saat sonra tekrar hastaneye gidiyorsun sonuc icin.
Bugun bu yasal islerim tamamen bitecek diye umuyorum...
Sen nasilsin canim, nasil gecti ilk haftan?
Cok guzel bir persembe menusu canim :)
Umarim daha kotu olmadin canim, nsilsin iyi misin?
Cok guzel bir menu canim :)
Mezun olunca tarif isterim canim :)
Guzel bir menu olmus canim :)
Gayet guzel Feyzos :)
Canim carsamba gunu pizza yemissin ama tum gun dogru durust bir sey yememissin o yuzden kalori olarak diyete uygun yediklerin.
Dunku menunde gayet guzel canim :)
Nasilsin canim, menulerin oldukca guzel devam ediyor.
Kursta, islerinde durumlar nasil?
Firsat buldukca sohbetede gel :)
Canim yasadiklarini cok iyi anliyorum, bende benzer ruyalar goruyorum..
Ama bir seyde gelmiyor elimden, hayatta oyle hizli akiyor ki sanki bu yogunluk, bu kosturmacalar bir nebze unutturuyor uzakliklari..
Herkes saglikli ve iyi olsun, tek duam bu..
Kilolarda gidecek eminim, merak etme..
Aksam kombe yerine daha saglikli bir yemek olsa guzel olurdu canim ama ilk gun icin, hemde disarida oldugun icin gayet guzel menun :)
Nasil gecti canim kuzunun okulunda?
Menun guzel olmus :)
Allah rahatlık versinKizlar benim icin uyku vakti umarim cok guzel kilo bildirimleri goruruz bugun, opuyorum hepinizi, sabah gorusmek uzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?