geçen hafta kilom:50.80
bunhafta kilom 49.40
fark 1.40kg
yüzde %2.75
Kilo bildirimim
Cuma kilom 70.7
Bugun ki kilom 69.6
Fark 1.1
Yuzde 1.55
Eki Görüntüle 2307088
Bunu beklemiyordumcok duuygulandim
SüperrrrGeçen hafta kilom
69.800 gramdı
Bu hafta
69.050 gram
Çok mutluyum 68 den seyirdi
Verilen 750 gram
Ama ben yine yüzde yapmayo beceremiuorum :)
Sevgili eşiimm sende durumlar nedir@tomrs
Haaaaarika aşırı sevindim maşallah maşallahKilo bildirimim
Cuma kilom 70.7
Bugun ki kilom 69.6
Fark 1.1
Yuzde 1.55
Eki Görüntüle 2307088
Çarşamba mı bu eşin ben de perşeöve zannedip daha üzülmüştümÇARŞAMBA MENÜ
SABAH
filtre kahve
2 kare bitter
ÖĞLE
bi tabak fasulye
azcık pilav
söğüş
çorba
AKŞAM
makarna
söğüş
çorba
not: evet tam bir fiyasko neden böyle oldu bende bilmiyorum ama sanırım oğlanın yatagını ayırdım ve gece o kadaaaaar cok emiyodu ki içim açlıktan kavruluyoor resmenKozmogirl17 Yawrukush madamesnow
sen asıl perşembeyi görSüperrrr
Haaaaarika aşırı sevindim maşallah maşallah
Çarşamba mı bu eşin ben de perşeöve zannedip daha üzülmüştüm
tamam canım öyle yapalıö ben tahmini yazmıstım cünki bu aralar öyle rahat davrandımki refl falan iyice sistim en son tartıldıgımda ondan 80 e düşmüşümCanim ozaman baslanic kilonu 80.2 yapalim forma 82 yazmissin cunku
cokll guzel masallah insan bir alt rakama dişünce nasıl mutlu nasıl gaza gelir oluyor dimiKilo bildirimim
Cuma kilom 70.7
Bugun ki kilom 69.6
Fark 1.1
Yuzde 1.55
Eki Görüntüle 2307088
inş canım dualarımız seninleHepinizden Allah razı olsun... İnşallah yarın güzel haberler vereceğim
aynen benim de bayılcak gibi oluyorum sonrasında insanın gözü dönüyo sanki en yakındaki seye saldıracak oluyorum ben deÇARŞAMBA MENÜ
SABAH
filtre kahve
2 kare bitter
ÖĞLE
bi tabak fasulye
azcık pilav
söğüş
çorba
AKŞAM
makarna
söğüş
çorba
not: evet tam bir fiyasko neden böyle oldu bende bilmiyorum ama sanırım oğlanın yatagını ayırdım ve gece o kadaaaaar cok emiyodu ki içim açlıktan kavruluyoor resmenKozmogirl17 Yawrukush madamesnow
gece kalkıp agzıma bişiy atıyorum ama benim yerimde bi başkası olsa bayılacak gibi oluyorum cünkü dünyayı yertamam canım öyle yapalıö ben tahmini yazmıstım cünki bu aralar öyle rahat davrandımki refl falan iyice sistim en son tartıldıgımda ondan 80 e düşmüşüm
cokll guzel masallah insan bir alt rakama dişünce nasıl mutlu nasıl gaza gelir oluyor dimi
inş canım dualarımız seninle
aynen benim de bayılcak gibi oluyorum sonrasında insanın gözü dönüyo sanki en yakındaki seye saldıracak oluyorum ben de
Geçmiş olsun canım. Güzel insanlar çıksın karşımıza inşaallahYawrukush çök şükür iyi eşim ama iş yerinde fren kontrolü yaptırması gereken kişi yaptırmadığı için kaza oldu. Aynı şahıs kaza arabasında yetkili kişi eşim olduğu için ona suç atıyor şöför yanındaki koltukta otursaymış olmazmış kaza sanki eşim kullanıyor da frene o basacak.. kaskosu olmasaydı bakım onarım masrafımı eşime yıkmaya çalıştı hatta. Uğraştı birkaç gündür kendi üzerinden atmak için insanlar fena ya..
çok geçmiş olsun eşimYawrukush çök şükür iyi eşim ama iş yerinde fren kontrolü yaptırması gereken kişi yaptırmadığı için kaza oldu. Aynı şahıs kaza arabasında yetkili kişi eşim olduğu için ona suç atıyor şöför yanındaki koltukta otursaymış olmazmış kaza sanki eşim kullanıyor da frene o basacak.. kaskosu olmasaydı bakım onarım masrafımı eşime yıkmaya çalıştı hatta. Uğraştı birkaç gündür kendi üzerinden atmak için insanlar fena ya..
ne iş yapıyodunuz canımYawrukush çök şükür iyi eşim ama iş yerinde fren kontrolü yaptırması gereken kişi yaptırmadığı için kaza oldu. Aynı şahıs kaza arabasında yetkili kişi eşim olduğu için ona suç atıyor şöför yanındaki koltukta otursaymış olmazmış kaza sanki eşim kullanıyor da frene o basacak.. kaskosu olmasaydı bakım onarım masrafımı eşime yıkmaya çalıştı hatta. Uğraştı birkaç gündür kendi üzerinden atmak için insanlar fena ya..
Aminn inşallah çok sağolGeçmiş olsun canım. Güzel insanlar çıksın karşımıza inşaallah
Sağol kuzummm, kv ne kadar kalacak dahaçok geçmiş olsun eşim
Küçük evet canım. Normal köftenin yarısı kadar. Dışında un da yoktu hatta.Icli kofteler normal icli kofte boyutundan kucukse menu guzel canim :)
10 gün bizdeAminn inşallah çok sağol
Sağol kuzummm, kv ne kadar kalacak daha
Kızlar bu arada dün gece banyonun musluğu bozuldu kapalı olmasından rağmen şarıl şarıl su geliyor vanayı onunla uğraştık bayağı uyuyakalmışım hemen eczaneye gidiyorum ama Harika sonuçla var herkes çok iyi bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?