sagol canim, gunaydin:)Harika 
ben en son 5 yıl önce içmişim bi haftada 5 kg vermişim bunla.. tadini ben çok özlemişim:)Tadı nasıııııl çok merak ediyorum
foto çekemedim4. takimin citirlari hepinize gunaydilar, mutlu bir gun gecirmenizi diliyorum, umarim tarti hepimizin yuzunu guldurur.
Mumkunse wc sonrasi, kiyafetsiz bir sekilde tartilip , fotolu tarti paylasimlarinizi bekliyorum.
Cok savas verdim kendimle ama yinede tuttum kedimi yemedim evde yemekte vardi ondanda yemedim birde asure getirmis annem onuda yemedim baya bi savastim kuzum yaniPersembe olmasaydi iyiydi..
Canim bilgim yok kiraz sapi hakkinda, sende bilmiyorsan icme bence..
Yine iyi kurtarmissin canim...
Cok karbonhidratli bir menu olmus canim..
Aksamkiler olmasa cok guzel bir menuydu:)
Guzel menu canim :)
Oylesine bir deneyim olsun dedim Filizim..
Testi yapiyorlar 48 saat sonra tekrar hastaneye gidiyorsun sonuc icin.
Bugun bu yasal islerim tamamen bitecek diye umuyorum...
Sen nasilsin canim, nasil gecti ilk haftan?
Cok guzel bir persembe menusu canim :)
Umarim daha kotu olmadin canim, nsilsin iyi misin?
Cok guzel bir menu canim :)
Mezun olunca tarif isterim canim :)
Guzel bir menu olmus canim :)
Gayet guzel Feyzos :)
Canim carsamba gunu pizza yemissin ama tum gun dogru durust bir sey yememissin o yuzden kalori olarak diyete uygun yediklerin.
Dunku menunde gayet guzel canim :)
Nasilsin canim, menulerin oldukca guzel devam ediyor.
Kursta, islerinde durumlar nasil?
Firsat buldukca sohbetede gel :)
Canim yasadiklarini cok iyi anliyorum, bende benzer ruyalar goruyorum..
Ama bir seyde gelmiyor elimden, hayatta oyle hizli akiyor ki sanki bu yogunluk, bu kosturmacalar bir nebze unutturuyor uzakliklari..
Herkes saglikli ve iyi olsun, tek duam bu..
Kilolarda gidecek eminim, merak etme..
Aksam kombe yerine daha saglikli bir yemek olsa guzel olurdu canim ama ilk gun icin, hemde disarida oldugun icin gayet guzel menun :)
Nasil gecti canim kuzunun okulunda?
Menun guzel olmus :)
Gunaydin canim nasilsin?Günaydın kaptan
Ilk kez goruyorum, tadi nasil canim?ben en son 5 yıl önce içmişim bi haftada 5 kg vermişim bunla.. tadini ben çok özlemişim:)
Bu hafta yeni bir baslangic yap Aslicim, sekeri azalt, menuleri duzene sokalim, bir ileri bir geri gitmeyelim, ne dersin?foto çekemedim
dün akşam 86,9
bu sabah: 87,3 gördümödem var herade.
Teyzemin ellerinden operim ama resmen takima savas acmis dun gece :))Cok savas verdim kendimle ama yinede tuttum kedimi yemedim evde yemekte vardi ondanda yemedim birde asure getirmis annem onuda yemedim baya bi savastim kuzum yani
Guzel menu canim, tabloya hemen isledim..sabah:
kabaklı yumurta
domates
yoğurt
bi kupa kahve.
ara: mandalin
öğle
çorba ( bi kase)
zeytinyağlı tazefasulye
karpuz
kırmızı acibiber
ara: yeşilelma
akşam:
semizotu yemegi
yogurt
yeşi acibbier
spor
8000 adım
yemek ev işleri 1,5 saat
Teşekkür ederim canm çok iyiyim.kizimi anaokuluna tekrar yazdırdım. İyi çok şükür isteyerek gidiyor.Gunaydin canim nasilsin?
Kizin okula alisti mi, senin sagligin iyi mi?
Ilk kez goruyorum, tadi nasil canim?
Bu hafta yeni bir baslangic yap Aslicim, sekeri azalt, menuleri duzene sokalim, bir ileri bir geri gitmeyelim, ne dersin?
Teyzemin ellerinden operim ama resmen takima savas acmis dun gece :))
Ay masallah canim ya benim buyuk oglum her sbaah soruyor anneeeeeaa bugun hangi gun, okul var miii diye :))Teşekkür ederim canm çok iyiyim.kizimi anaokuluna tekrar yazdırdım. İyi çok şükür isteyerek gidiyor.
Bencede canim bu hafta radikal bir karar almanin zamani geldi :)yeşilkahvenin tadi süper ben çok seviyorum en son 5 yıl önce içtim bu kahve ile bi haftada 5 kg verdim.
çok faydalari gördüm netten bakabilirsin
aktardan zor buldum 200 grlik kahveyi hiç düşünmeden 14 lira verdim.
normal kahvegibi yapıyorsun bi fincan içiyorsun .
günde iki kez diyor ben bi kez içerim.
normal kahveyi şekerli içiyordum şekersize alışamadim.
çayı içmiyorum misafir gelince giderken anca içerim şekersiz oda.
bu hafta başlangiç yapmaliyim.artık
Yawrukush
Direndim amaaa yoksa rahat 2 3 hatta 4 5 tane daha yerdimGunaydin canim nasilsin?
Kizin okula alisti mi, senin sagligin iyi mi?
Ilk kez goruyorum, tadi nasil canim?
Bu hafta yeni bir baslangic yap Aslicim, sekeri azalt, menuleri duzene sokalim, bir ileri bir geri gitmeyelim, ne dersin?
Teyzemin ellerinden operim ama resmen takima savas acmis dun gece :))
Ay canm benim istiyor o zamnAy masallah canim ya benim buyuk oglum her sbaah soruyor anneeeeeaa bugun hangi gun, okul var miii diye :))
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın?Nasilsin canim, menulerin oldukca guzel devam ediyor.
Kursta, islerinde durumlar nasil?
Firsat buldukca sohbetede gel :)
Yok tam tersi okul olmasin istiyor, yani hafta ici mi hafta sonu mu bugun diye soruyor:)Ay canm benim istiyor o zamn
Yavrum benim
yeşil kahve hiç acili degildir şekersiz çok rahat içebilir bir kahve:)Bencede canim bu hafta radikal bir karar almanin zamani geldi :)
Cok merak ettim tadini, yaza gelebilirsem Turkiyeye alirim mutlaka, simdi esime soylesem, zaten istediklerimi zor getiriyor, burda bunu cikarmayayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?