• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hyırlı olsun canım hep beraber veririz inş kilolarımızı iki yılda yine iyi vermişşi 60 lara kadar inmişsin me guzel 10 kilo senn icin iki ayını alır en cok :KK66:
Teşekkür ederim umarım hallederiz beraber
Plates 1. Kademe yardımcı antrenörlüğü aldım bu arada geçen hafta sporu bırakmıştım sağlık nedenleri ile birazda o yüzden aldım

Kozmogirl17 Kozmogirl17 , kanadali35 kanadali35 kizlar kuzular nasil oldular, takima gelmemissiniz sizi merak ettim, iyi misiniz?
@Derya_the_queen nasilsin Filizim?Gunun nasil gecti?
sserendipity sserendipity nasilsin Eminecim, okula basladin mi?
@Aomine Daiki sen nasilsin, bebisimiz nasil canim?
@DeryaOnDiet gozlerimiz yollarda, seni, guzel enerjini bekliyoruz canim :)
yavrukuscuuum iyiyim cok şükür okula basladim. biraz düzene girsin de oyle yazayim dedim.
bugun ben de tartiya çıktım. bekledigim gibi kilo almışım hatta baya almisim. keske vermeside almasi kadar kolay olsa. 3.5 kilo almışım :sinirli::mad::mad: son alinan kilolar cabuk gider ümidiyle bugun bende başlıyorum dikkat etmeye.
sen nasılsın?? 4 hafta oldi sanirim ben izne ayrilali. 4 hafta da kimler ne kadar çıtır olmus birazdan bakarim😁😁 😘😘😘

Hic beklemiyordum ama yaa valla oyle mutlu oldum ki kalktim 500 ip atladim mutluluktan.

Makarna cok degilse sorun degil dicektim ama pilavda varmis kotu olmus

Bende ya sevindim ama bu hafta cok savas verdim yememmek icin hep guzel seyler vardi

Evet demekki cok almamissin.bende 83 le basladim kilo vermeye

Aaa o ne tuhaf ismis oyle yaa simdi durum nedir esin kurtardimi yakasini adamdan.

Tam bu hafta kotu oldu kuzum seni haftayami alsak takima acaba ozge gelsin bakalim bi nedicek.
Benim başlangıç kilom zaten daha düşük şu anki kilomdan canım.

Yaaaaa bu benim aklıma gelmemiştiiii çok mantıklı ♥️
Afiyet olsun canim

Ana ogunde karpuz olmamis canim gerisi guzel.

Hayirli olsun canim insallah mutlu mesut gider okuluna yavrun.

Canim guzel ama seni hic goremiyorum buralarda bence daha sık gelmelisin

Uykun duzene girdi bence kuzum o yuzden bole kilo verdin.

Harikaaa tebrikler.

Yaa iste benin filizim amaa nereye kadar kuzumm

Hakkettin bence bu haftada bekliyorum ayni performansi senden.

Hayirli olsun bol eksili bi yolculuk olsun canim.

Icli kofteler ve aksamki tursu fazla gibi.

Harikasin kilo bildirimini bekliyorum

Hoşgeldin ♥️
Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum😞
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127

Kullanıcı Adı : Only_Eylul
İsim (İsteğe Bağlı ):Ekin
Mesleğiniz:Memur
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 (2 ve 12)
Yaşadığınız şehir:Manisa
Boyunuz :170
Kilonuz: 70.8
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 2. doğumumdan 86 kilo ile eve döndüm 63 kilo ile hamile kalıp 92 kilo ile Doğuma gittim.Doğum yapınca 10 kilo gider sanmıştım fakat sadece 6 kilo gitti bununzaten 4.200 kilosu bebekti. Yaklaşık 2 yılda 63 kiloya geri inmiş ilken son 6 ayda tekrar 70.8 olmuşum😞
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bölgesel problemim olduğu için direk kilolarım basen bölgesinde toplanıyor. Kısacası fizik konusunda biraz takıntılıyım
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Bugün Kadınlar kulübünde 10.yılım..Ben 70-79 ve 60-69 gruplarında aktif bulunmuştumEki Görüntüle 2307127

hoş geldin canım neredeyse aynı kilodayız... ve vücut yapılarımız da aynı ben de basenlerimden şikayetçiyim. ne güzel daha iki yaşındayken kiloların çoğunu vermişsin. benim kızım 4 yaşına geldi ben bu kiloları verene kadar :)

gecen hafta cuma:62.8
bu hafta cuma:62.2
fark:600
yuzde:0.96
F3D3ABAF-446B-402F-B33E-7B2A806D3F31.webp

Kızlar tartı: 65.7 giden:0.600 yüzde:0.9

Ya çokkk şükür aşırı mutluyum ❤ Birden versem bu kadar olmazdı hayatıma insan gibi yemeyi sağlıklı yemeyi sokmaya başladım demek bu 🤩🤩🤩hiiiç acelem yok geri gelmeyecek şekilde gitsin vücudum temizlensin 🌱🌸
april22 april22 Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Kızlar bu aradan regl olamadım daha şişliğim de var

Back
X