- 11 Aralık 2018
- 25
- 82
- 3
- 38
Yok canım bu nick değil di çokta iyi hatırlamıyorum ama crn06_35 miydi öyle birşeydi canım. Resimdekilerden erkek olan benim oğlum canım diğeri görümcemin kızı allah razı olsun canımBu nicklemi yarismistin kuzum resimdekiler senin cocuklarinmi cok tatli gorunuyorlar buarada
Denerim canım tesekur ederımCanın çikolata çektiğinde nestle 1927 Lerin yüzde 80 üzeri kakaolu çikolatası var ondan üç kare yemenin hiç bir olumsuz etkisi olmaz vücuduna bu züber tarzı atıştırmalıklarda basit karbonhidrat çok yüksek.
Normal kare biskuviler var yaa pötibör onlardan miktarını yediğimden fazla girdim ama biri bile zararlı aslındaEtibör nedirr
Ayyy evetTahta gibi seyler varya hicbir amaci olmayan biskuvi diye adlandirir esim onlardan bu kadar kalorili olacagini dusunmemistim ama
Tamam kuzumNormal kare biskuviler var yaa pötibör onlardan miktarını yediğimden fazla girdim ama biri bile zararlı aslında
ne değişik bir isim? kızdı değil mi? anlamı nedir?
Hos geldin canim
Hoşbuldukk :)ahh kaptiş çok üzüldük durumunuza geldi mi üst üste gelmiş her şeyin başı sağlık dikkat edin lütfen senin için de çok yoğun ve zor bir dönem lütfen uykuna dinlenmene dikkat et
aaa üzüldüm ya birden geliyor gelince de amn dur kocişim kocişim deseydin ahha
canım yediklerin karbonhidrat çok ağırlıklı biraz dikkat etmen lazım
canım hşgeldin
kına gecesi afterı bunlar :d
ooo mükemmel
aa neden ki ya
sen çok yemiyorsun aslnda ama karbonhidrat ağırlıklı olunca böyle oluyor
canım çok iyi
geçmiş olsun canım ya
oooo harikaaaa
artı olmasından iyidir canım sıkıntı yapma
aynen serum etkilemiş olabilir sağlığın yerinde olsun da...
haaarika canım tebrikler
Cok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..
Harikasin canim.
Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..
Amin canim eksik olma..
Seviyorum seni Feyzos :)
Tebrikler canimmm
Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...
Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..
Tebrikler canim.
Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...
Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.
Tebrikler Tugbacim.
Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?
kiz 1 kasik yedim oda sicakken cok guzel oluyoBence sen de pilavı bırak zeytini arttır. Bol zeytin çok faydalı. Sporuna bayıldım
kanadadayim canim ben ,Menemen doğrususen de mi yurt dışındasın Özge gibi.
ben de insallah besive gelir demistim ya ,cok sevindim .zaten takibe almistim onu boyle kolay olduYENİ EŞ LİSTEMİZ
Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi
Yawrukush & @pomegranate_
@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda
fayfeyfiy & @tomrs
Ellssa & madamesnow
@Only_Eylul & @Metem
Harpy & @DeryaOnDiet
besive & @kanadali35
Dahlia_ & @MigiMadid
@Vexena &gogo2405
KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.
@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.
ne yaptin bacim ,lokum ,odulse cifte kavrulmus etibor ne hadi o odulse,durum doner ne ,o odulse marmelat ne
hosgeldin aramiza ,Herkese selamlar.Beni takımınıza aldığınız için teşekkür ederim
Benim eşim yok muYENİ EŞ LİSTEMİZ
Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi
Yawrukush & @pomegranate_
@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda
fayfeyfiy & @tomrs
Ellssa & madamesnow
@Only_Eylul & @Metem
Harpy & @DeryaOnDiet
besive & @kanadali35
Dahlia_ & @MigiMadid
@Vexena &gogo2405
KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.
@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.
Pek uzaklardaymışsın canım bizden, olsun Gönüller’imiz yakın olsun. Geliyor musunuz tr ye yazları falankiz 1 kasik yedim oda sicakken cok guzel oluyo, zeytin tuzlu ya okadar yiyemem ki
kanadadayim canim ben ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?