Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu nicklemi yarismistin kuzum resimdekiler senin cocuklarinmi cok tatli gorunuyorlar buarada
Yok canım bu nick değil di çokta iyi hatırlamıyorum ama crn06_35 miydi öyle birşeydi canım. Resimdekilerden erkek olan benim oğlum canım diğeri görümcemin kızı allah razı olsun canım

Merhaba kızlar sonunda gelebildim, dönem başladı yoğunluk da başladı malum bir de çift yıl olduğu için bir kez daha KPSS çalışmak istedim kalan tüm zamanımı ona ayırıyorum, o yüzden gelemedim buralara.
Düzenli gelemediğim için takıma alınamazsam nasip artık, misafir olarak buraya her zaman gelir verdiğim kiloyu söylerim yine de size de heepp başarılar dilerim. :)

Diyetim güzel gidiyor dünkü menümü yazayım bari diğer günleri hatırlamıyorum.

20 Eylül 2019

Sabah (9.00)

1 haşlanmış yumurta
Yarım domates
1 kapya bider
3 zeytin
kibrit kutusundan biraz büyükçe peynir
2 ceviz

Ara Öğün (11.00)

1 fincan Türk Kahvesi
2 hurma

Öğle (13.00)

2 dilim çok tahıllı ekmek ve 2 ince dilim kaşar peyniri ile tost
1 fincan yeşil çay

Ara Öğün (16.30)

1 avuç karışık kuruyemiş
1 fincan salep (yağmurlu bir güzün başlangıç içeceği :) )

Akşam (19.00)

Stresten midir pek bilmiyorum ama canım hiç akşam yemeği yemek istemedi. Ben de 1 yeşil elma yiyip 1 bardak laktozsuz süt içtim.

Kızlar haftasonu nasıl geçiyor BEn dün ödül öğünümü yaptım... bugün normale dönüyorum şükür... teknofeste geldik o kadar kalabalık ki iğne atsanız yere düşmez.. özellikle çocuklar için çok iyi kuzular da burada olabilse keşke

Selam kızlar..
Dün takıma dönmeye karar verdim bebeğimin huysuzluğu tuttu.. Neredeyse bütün gün kucağımdaydı.. Kabızlık sorunu da var biraz ağladıkca ağladı.. O yüzden pek aktif olamadım dün de bugün de.. Bugün düne göre daha iyi, umarım yarın daha iyi olur..

Hoşbuldukk :)

Hoşbulduk canım, çok tesekkur ederim

Kiz birak zeytin yesin yoksa yoksa tahin pekmeze sariyor Harpy ahahhaha yakinda takimimizin resmini cizcek zeytin cekirdekleriyle
diyorum ya zeytinden sonra biseye odaklanamiyorum ben yesin Harpy iyide verdi kilo buhafta zeytinler ise yaradi , pekmezden uzak dur yinede sen harpy

ben de insallah besive gelir demistim ya ,cok sevindim .zaten takibe almistim onu boyle kolay oldu , besive bu hafta ensendeyim kuzum ona gore

Benim eşim yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…