elinize kplunuza saglık kaptanım cok teşekkürederiz bir de ne diycem ölcüm tablosu da mınyapsak acaba bazen kilodan cok gitmiyor ama bi bakıyosun incelmişssin falan güzel olmazmı acaba ne dersin kptancım @Yawrukush
Insallah güzel geçer geceniz.1 saat once yine Arasin atesi cikti, insallah bu gecemiz sorunsuz gecer...
Canim zaten kizlar yazmislar, 5 sekerli kahve, cok yenilen meyveler, gec vakitte yenilen aksam yemekleri..
Bunlari tumden degistirmelisin kuzum...
Nasilsin @Anka kaptanim, hosgelmissin :)
Bugun zorla yeni bir kardiyologtan randevu aldirdim, insallah bir problem cikmaz..
Cok sagol Gamzecim, iyi ki varsin ,eksik olma...
Ellerine kollarina saglik...
Savunmada bitti, tatilde bitti, artik listeye girmene hicbir engel kalmadi Deryacim, bende bunu bekliyordum:))
Canim esinin durumuna cok uzuldum, haksizliga ugradiysa eger, insani derinden sarsiyor bu durum is hayatinda.
Tatliya baglanmis ne mutlu, insallah bir daha benzeri bir durum hic yasanmaz...
Yinede oldukca az almissin Gamzecim, gecen haftaki menulerden sonra bu hafta ben o menuler olmadan daha cok alirsin diye dusunmustum :)
Cok tesekkur ederim Huzurcum , ne naif, ne moral verici bir mesaj olmus bu.
Bizde de ates oldumu tekrarlaniyor bu durum.
Insallah bir daha yasamayiz, hic bir anne baba cocugunun hastaligini gormek durumunda kalmasin insallah..
Harikasin canim.
Canim seni yeniden takimda gormek ne guzel , hosgeldin ,safalar getirdin..
Amin canim eksik olma..
Seviyorum seni Feyzos :)
Tebrikler canimmm
Takima duzeni ugra canim, bu hafta guzel bir eksi hedefi koy kendine ve yeni haftaya baslayalim azimle...
Evet ablacim dikkat edelim beraber bu hafta..
Tebrikler canim.
Tebrikler canim, daha iyiymissin, ev ahaliside iyilesmistir insallah...
Bugun takim birinciliginde senin yuzdenin cok buyuk etkisi var canim, tebrikler.
Tebrikler Tugbacim.
Az olsun, eksi olsun ,bizim olsun :)
Is yerinde durumlar nasil canim?
Ahahaha kınasız günler..O ara iştah bir açılıyor bir kapanıyor ua
Yavaş yavaş toparlıyor gibi öenülerin
Canooooo hayırlı olsun birinciliğin çok sevindim
Neyin var canim, daha iyi misin, buyuk gecmis olsun , acil sifalar diliyorum..
Eksinin ve yuzdenin guzelligi..
Supersonik bir menu olmus afiyet olsun busem..
Arasa ates dusurucu ve antibiotige devam, bugun daha iyi cok sukur..
Gayet guzel menu Huzurcum ama sporlarsa sahane...
Cok guzel menu, cok guzel egzersiz , harikasin...
Tesekkurler kuzummm
Guzel menu kuzum, cezalarda yapilmis harikasin..
Cok az yemissin hakkaten Ozlemcim ama guzel menu, egzersizinde guzel, cok is yapmis, cok kosturmussun..
Vardınız mı kuzum iyi seyahatlerKlavyemi ing. cevirdim biraz sacmaliyor kelimelerim
Oyle uykusuuzm ki, daha gidemedik istanbuldayiz su an bekliyoruz
Etibör nedirr
Hosgeldin canim seni daha yakindan tanimamiz icin 1.sayfada formumuz var onu doldurabilirmisin.Herkese selamlar.Beni takımınıza aldığınız için teşekkür ederim
Hosgeldin canim seni daha yakindan tanimamiz icin 1.sayfada formumuz var onu doldurabilirmisin.
Tahta gibi seyler varya hicbir amaci olmayan biskuvi diye adlandirir esim onlardan bu kadar kalorili olacagini dusunmemistim amaEtibör nedirr
Olur tabi daha once katilmismiydin yarismalaratamamdır canım.şu an evde değilim eve Gidip tartılıp tam kilom ile formu doldurmak istiyorum akşam doldursam olur değil mi sakıncası yoktur umarım
YENİ EŞ LİSTEMİZ
Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi
Yawrukush & @pomegranate_
@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda
fayfeyfiy & @tomrs
@Akrrep & @madamesnow
@Only_Eylul & @Metem
Harpy & @DeryaOnDiet
@besive & @kanadali35
@AKovser & @MigiMadid
@Vexena &gogo2405
KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.
@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.
5-6 sene önce katıldım ama devamını getirememiştim canım baya uzun süre olduOlur tabi daha once katilmismiydin yarismalara
Bu nicklemi yarismistin kuzum resimdekiler senin cocuklarinmi cok tatli gorunuyorlar buarada5-6 sene önce katıldım ama devamını getirememiştim canım baya uzun süre oldu
Ayyy evet derya mezun olmustu dimi nasil atlamisim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?