Guncelledim canim nasil geciyor rahatmisin keyfin yerindemi midene dikkat et kuzum.Ozlemcim ellerine saglik canim, takimin eli kolusun geecekten
Benim cumaki kilom 59.2ydi guzelim. Insallah almam buralarda.
Ya harikasin sen kuzumSefler yemek yapsin yesin bence
Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bir an önce iyileşsin yavrumKizlar herkese selamlar bu saate kadar gelemedim yine atesle basimiz dertte.
Gece uyumadim en son sabaha karsi 4.30da atesi cikmisti
Sonra uyandi bir daha uyuyamadi atesten Aras.
Sonra ev ahalisinin kahvaltisinin hazirladim ve ben ayakta duramiyorum 1 saat yatayim diye yukari ciktim.
1 saat uyumusum Arasin atesi yukselmis onun aglamasin kalktim.
Yarim saat once dusurebildik, 1saatten cok atesi dusurmek icin cabaladik.
Simdi ogen uykusuna yatiracagim, gecmiyor bu ates kac gun oldu kafayi yiyecegim artik, zombie gibiyim(
Herkesler iyidir insallah...
Insallah canim cok tesekkur ederim, aramiza hosgeldin Cerencim :)Geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bir an önce iyileşsin yavrum
Cok zor tabi canim neden bukadar uzun surduki antibiytiklere ragmen kuzum uzulme sen bizide takma lutfen ben elimden geldigince bakiyorum aklin kalmasinKizlar herkese selamlar bu saate kadar gelemedim yine atesle basimiz dertte.
Gece uyumadim en son sabaha karsi 4.30da atesi cikmisti
Sonra uyandi bir daha uyuyamadi atesten Aras.
Sonra ev ahalisinin kahvaltisinin hazirladim ve ben ayakta duramiyorum 1 saat yatayim diye yukari ciktim.
1 saat uyumusum Arasin atesi yukselmis onun aglamasin kalktim.
Yarim saat once dusurebildik, 1saatten cok atesi dusurmek icin cabaladik.
Simdi ogen uykusuna yatiracagim, gecmiyor bu ates kac gun oldu kafayi yiyecegim artik, zombie gibiyim(
Herkesler iyidir insallah...
Bilmiyorum ozlemim bir bilsem....Cok zor tabi canim neden bukadar uzun surduki antibiytiklere ragmen kuzum uzulme sen bizide takma lutfen ben elimden geldigince bakiyorum aklin kalmasin
Evden cocuklardan uzak olmak huzursuz ediyor sadece bugun goruntulu konustuk bir kac kez en son aksam agladim onlari gorunce ilk gunden ozledim cokGuncelledim canim nasil geciyor rahatmisin keyfin yerindemi midene dikkat et kuzum.
Ya ozge birsey geldi aklima ama riskli. Denemeyin de, merak ettim novalgin verdiler mi hic arasa atesi oldugunda acilde filan?Bilmiyorum ozlemim bir bilsem....
1 haftami kalicaksin nekadar surucek canimEvden cocuklardan uzak olmak huzursuz ediyor sadece bugun goruntulu konustuk bir kac kez en son aksam agladim onlari gorunce ilk gunden ozledim cok
Ev sahibem cok iyi cikti adi Pam bana yemek pisirmis cok lezzetliydi. Disarida da yemistim ama ayip olur diye reddetmedim
Burasi cok guzel bir sehirmis. Gotik bir havasi var, masalsi duruyor. Ailemle gelsem benden mutlusu olmazdi. Herkes cok kibar.
Hoşbuldum canımInsallah canim cok tesekkur ederim, aramiza hosgeldin Cerencim :)
Istiyorumcanim oyle daha motive oluyorum :)Yok canim artik yuzdelere gore yarisiliyor katilmak istitorsan senidehaeshin Crnemxeren le eslestirelim siz bu hafta 3nuz yarisin kizlar
Tüm gün mü buu be kadar azKızlar selam menümü yazıp geçmişe bakayım hemen
250 gr sardalya
5 yemek kaşığı zeytinyağı
50 gr tulum peyniri
5 ceviz
Salatalık marul maydanoz yarım limondan smoti
Sporum akşama
250 gr sardalya
50 gr tulum peyniri
5 ceviz
Sporum akşama
250 gr sardalya
50 gr tulum peyniri
5 ceviz
Sporum akşama
İnşallah çabucak iyileşirsin kuzumVardik tatlim. Bugun have oyle guzeldi ki cok gezdik. Cok yorulduk. Biraz midem bozuk hala erken yatayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?