Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aman yaa valla ben bıktım şu ateşten, bi kurtulamadı çocuk o uyurken sen de biraz dinlen bari canım sen de hasta olacaksın :

Cumartesi menüm

9.30
1dılım Tb ekmek
1 h yumurta
Domates salatalık
Ikı dılım peynır
6 zeytin
2 yada 3 patates kızartması agzıma atmıs olabılırım
11.00
Ceyrek elma

13.00
Tarhana + yogurt

Ara öğün 14.30
Turk kahvesi + yulaf bar+ 1 kurabıye

19.30
Börülce + 6 yk bulgur pılavı

21.45
Cıg badem+ fındık (bır avuc) + yesılcay
Oglumun kalan browni kekı(ceyrekten az)

2lt su bugun spor yapmadım dunku sporum bıraz agırdı vucudumu dınlendırmek ıstedım

Iyi geceler kızlar cumartesi menüm
Kahvalti:11.00
Menemen peynir 2 adet zeytin 1 bardak çay domates salatalık
Oglen: 17.00
korili patatesli tavuk yemeği arpa şehriyeli pilav 3 kaşık kadardı bide 3 kaşık kadar da yoğurt
Aksam: 20.30
Acili ekşili çorba
Ödül olarak 2 dilim baklava yedim aslında bir dilim yesem iyiydi ama dayanamadım çayla beraber
2 litre su
8.000 adım atmışım
kanadali35
Kozmogirl17
Yawrukush

baklavaya bisey demicem odul gunu oldugu icin ama yarindan itaberen baklavanin b sini gormuyecem menude , 2lt su supersin

Ödülll?????

Kizlar suan acilden geldik eve saat aksam 7 bu saate kadar sadece azicik yedigim kahvalti ile duruyordum..
Simdi yemek yedim, dusup bayilacaktim artik.
Cigerlerinden x ray cekildi, doktor zaturre oldugunu dusunuyor ama net sonucu radyolojist soyleyecek, grip vs icin testler yapildi onlar temiz cikti.
Bize idrar kabi verdi evde cis yaptiralim diye yarin sabah ilk is hastaneye idrarini goturecegiz ve yeniden kan testi yapilacak.
Pazarteside geleceksiniz dedi doktor, esim izin almaya calisacak isten..
5 gun oldu ates dusmuyor ve cocugun her yeri delik desik oldu, buzlu kuvetlere oturmaktan harap oldu hala bir sonuc yok elimizde.
Sinirlerimiz lacka esiminde benimde, Akin kendi basina takiliyor tum gun hic ilgilenemiyoruz.
Normal hayatimiza donemiyoruz, Arasi birakip yemek dahi yiyemiyoruz..
Cok yorulduk, cok yiprandik, artik atesini dusurmeye calismaktanda biktik cunku Aras atesini bile olcturmek istemiyor daha fazla, mahvoldu kuzum..
Oyle bir moddayiz ki nobet geliyorsa gelsin , daha fazla Arasi buzlarla, soguk kuvetlerle hirpalamayalim diyoruz.
Ilk kez boylesi bir hastalik yasiyoruz, sizlerlede hic vakit geciremiyorum, ne zaman normale donecegiz, zaturre ise ne yapacagiz hic bir fikrim yok.
Kendinize iyi bakin , insallah guzel haberlerle gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…