- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk birkaç zamandır iyi onunla oturup konuştum şuan için hallettik gibi ama dengesiz birisi belli olmaz allahtan işler çok yoğun değil haftasonu görücez her şeyiOzaman gayet guzel canim, bakalim nasil eksiler gelecek :)
Bende gunun sonunda hep senin gibi oluyorum gulum, nasil peki isler, yoluna giriyor mu, o bir cocuk vardi hani sorun yaratan ne durumda?
Benim 1 kilodan biraz fazla kaldi canim mezuniyete, gel canim, bekliyoruz.
Coluk cocuk nasillar?
Guzel menu canim, noodle cok degilse sorun degil, su miktarinda artmis harika :)
canim Allah gonlune gore versin, ama memurda olsan o soylediklerini cogu zaman hazir bulamiyor insan :))
Kinadada olur ne zaman istersen feyzos :)
Iyi ablacım dün akşam uyuyakalmışım gene
Hımmm yani deneme süremizi uzattınız aktif olamıyoruz diye ben özellikle öuhabbetin yogun oldugı aksamları giremiyorum malum üc kücük cocuk yedir doyur uyut saat ucup gidiyor aksama kadar keza öyle ev işleri cocuklar cok fazla aktif degilim evet ama herkesin de kendine göre isi vardir kosturmacasi vardir ihmal etmemek lazim elimden geleni yapmaya calısırımmbunhafta.. ama bide ben bu hafta daha dune kadar 1.5 kilo vermiştim bu hafta 2 olur diye dusunmustum listede olursam katkılim olur diye düsünüyordum ama siz bilirsiniz tabi takımın kararına saygınduyarız@Metem , @pomegranate_ ,Huzurvermeyolunda kizlar normalde sizlerinde bu hafta cuma gunu deneme sureleriniz doluyor fakat takimin onemli kurallarindan biri olan ,takimda aktif olma hususunda kaptanlar olarak emin olamiyoruz.O yuzden soyle bir karar aldik.Haftaya cumaya kadar takima aktif ugrar, menulerinizi yazar, guzel eksilerle gelirseniz, sizleride esas listemizde gormek istiyoruz.
![]()
Sabah sabah canım çekti valla yaAy bi de evimin altinde pideci vardi, mis
Boyle kapali peynirli biberli domatesli bi pideleri var ki yeme de yaninda yat(ayim ben en iyisidogru soyluyon ☺☺)
gubaydin canim burda sabah 6 da kalktim sen de ise erken gidiyorsun herslde dimi benim minigim uyandiriyor seni de mesain sanirim :)Günaydın kızlar herkseAblacım vallahi çok üzüldüm ya kac gündür nasıl anlamazlar doktorlarda çocuğun nesi var
sizin o tarafta daha gelişmiş diye duyuyoruz tıpı çocuğun kolunu ne hale sokmuşlar
vallahi cok gecmis olsun ablacım
Yawrukush
Oy canim benim yaa hic yiyememissin gunduz de az gibi geldi bana böyle ertrso güne enerjin de olmaz dogal diyet olmus seninliSali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35
Hoşgeldin canım aramıza ve çok geçmiş olsunCok teşekkür ederim insallah canm cok istiyorum inan
Cok memnun oldumameliyat olmadim şükür 4 tane fıtığım varmis ama en büyük sıkıntım diskler arasinda daralma ve sıvı azalmasi var şükür ki yürüyüşümü yapabiliyorum
Canım iş başı benim 10 da ama dün uyuyakalmışım tuvalete uyanmıştım saat geç olmadan menüyü yazayım dedimgubaydin canim burda sabah 6 da kalktim sen de ise erken gidiyorsun herslde dimi benim minigim uyandiriyor seni de mesain sanirim :)
Oy canim benim yaa hic yiyememissin gunduz de az gibi geldi bana böyle ertrso güne enerjin de olmaz dogal diyet olmus seninli
Ben calismiyorum 3 yildir diyorum bi ise baslassm ds dinlensemCanım iş başı benim 10 da ama dün uyuyakalmışım tuvalete uyanmıştım saat geç olmadan menüyü yazayım dedim![]()
valla canım sizin mesailer benden daha zor kac yaşında miniğin?
Gunaydin canim mesajlara seninkiyle baslamak istedim canim tabikide herkesin isi gucu var kimimiz calisiyor kimimis is icin seyahatte kimimiz coluklu cocuklu kimimiz yeni anne yeri geliyor cocuklarimiz hastalaniyor yeri geliyor misafirimiz oluyor cok aktif olamiyabiliyoruz ama ben kendi adima bigun bile menumu aksatmadim burada herzaman da aktif degilim yani sende cok guzel devam ediyoddun menu olarak aktiflik olarak tahmin edebiliyorum senide ben iki cocukla kafayi yiyorum sen 3 taneyle ne alemdesin allah bilir allah yardimcin olsun bu konuda huzurcum. ancak listeye aldigimiz arkadaslar okadar cok suistimal ediyorlar ki,suanda listede aktif olan arkadaslari ayri tutuyorum,herhangi bi yanlis anlasilmaya sebep olmasin yani.listeye gitmek icin soz veriyorlar ama ortalarda yok aliyoruz bu sefe r bildirim yapmiyorlar gelmiyorlar ugramiyorlar herkes bi emek harciyor bu sefer puanlar bolunuyor cezalar aliniyor vs vs.bizde cok aktif olamayanlari bi hafta daha deneme suresi vermek istiyoruz ki emin olalim ama sen kendi adina listeye girdikten sonra cok aktif olmasanda gunde enaz bikere de olsa takima ugrayip menulerini yazip duzenli bildirim yapicagina soz verirsen bu hafta takima girebilmen icin özgeyle konusuruz.Hımmm yani deneme süremizi uzattınız aktif olamıyoruz diye ben özellikle öuhabbetin yogun oldugı aksamları giremiyorum malum üc kücük cocuk yedir doyur uyut saat ucup gidiyor aksama kadar keza öyle ev işleri cocuklar cok fazla aktif degilim evet ama herkesin de kendine göre isi vardir kosturmacasi vardir ihmal etmemek lazim elimden geleni yapmaya calısırımmbunhafta.. ama bide ben bu hafta daha dune kadar 1.5 kilo vermiştim bu hafta 2 olur diye dusunmustum listede olursam katkılim olur diye düsünüyordum ama siz bilirsiniz tabi takımın kararına saygınduyarızYawrukush
GünaydınKizlar uykkulu uykulu kalkiyorum coccuklara bi gozum kapali bi acik 1 sayfaa okuyup uyuyakaliyorum. Bu arada ruya goruyorum cogunuzun yuZunu az cok biliyorum ya biz bi sehirde beraber yasiyoruz ay cok guzeldi ruyam kycuk oglan uyandirana kadar.
Gerilmemi saymazsak iyiyim canımHer zamanki gibi cok guzel bir menu canim, nasilsin gorusmeyeli:)
Canimmmm
Ihmal etme goz durumunu , yillik duzenli check uplarini da yaptir kuzum...
Canim goknurcum, Aras da bende iyiyiz, her sey yolunda, sen ve kuzular nasilsiniz?
Canim Aras da bende iyiyiz cok sagol, sen kendine dikkat et.
Iyilesmeye bak, bebek olayini hic kafana takma, hic beklemedigin, kafanin rahat oldugu bir anda gelecek :)
Cok meyve yeme ara ogunlerde Aslicim.
Kuzun nasil oldu?
Bende cok merak ediyordum keratin ile duzlestirmeyi, kuzenim kuafor, dedi ki ozge ilk baslarda duzlesiyor ama senin saglarin oldukca dalgali ve kisa sure sonra duzlugunu kaybedecek, turkiyeyede 1-2 yilda bir geliyorsun cok kullanisli olmaz senin icin demisti vazgecmistim.Sen bir sure kullan Deryacim , sonuctan hep memnun olursan yaza bende yaptiririm, cok seviyorum duz saci :)
Dunde bugunde gayet guzel olmus menulerin canim.
Yuruyuslerinde oyle, nasil oldun, yururken vs sorunun yok insallah..
Gayet guzel canimcim :)
Harikasin, olaylara bakis acin ne guzel, ne pozitif, ne kadar kendini gelistirici, cok begeniyorum bu yonunu :)
Cok cok guzel canim :)