• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozaman gayet guzel canim, bakalim nasil eksiler gelecek :)

Bende gunun sonunda hep senin gibi oluyorum gulum, nasil peki isler, yoluna giriyor mu, o bir cocuk vardi hani sorun yaratan ne durumda?

Benim 1 kilodan biraz fazla kaldi canim mezuniyete, gel canim, bekliyoruz.
Coluk cocuk nasillar?

Guzel menu canim, noodle cok degilse sorun degil, su miktarinda artmis harika :)

canim Allah gonlune gore versin, ama memurda olsan o soylediklerini cogu zaman hazir bulamiyor insan :))

Kinadada olur ne zaman istersen feyzos :)
Çocuk birkaç zamandır iyi onunla oturup konuştum şuan için hallettik gibi ama dengesiz birisi belli olmaz allahtan işler çok yoğun değil haftasonu görücez her şeyi :dua:

eylul23 menum
sabah 8
2 dilim ekmege kasarli tost,2 bardak cay

oglen 1
4 dilim karpuz
ara sutlu neskahve

aksam 5 patates salatasi( yumurta , maydanoz, kirmizi sogan)

3 lt su

spor
30 dk leslie
1 saat yuruyus
Yawrukush Yawrukush
besive besive
Ablacım çok az yemiyormusun ben olsam bütün gün açım diye ağlarım :KK70:

Sali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim :KK42:
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35 kanadali35

@Metem , @pomegranate_ , Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda kizlar normalde sizlerinde bu hafta cuma gunu deneme sureleriniz doluyor fakat takimin onemli kurallarindan biri olan ,takimda aktif olma hususunda kaptanlar olarak emin olamiyoruz.O yuzden soyle bir karar aldik.Haftaya cumaya kadar takima aktif ugrar, menulerinizi yazar, guzel eksilerle gelirseniz, sizleride esas listemizde gormek istiyoruz. :KK200:
Hımmm yani deneme süremizi uzattınız aktif olamıyoruz diye ben özellikle öuhabbetin yogun oldugı aksamları giremiyorum malum üc kücük cocuk yedir doyur uyut saat ucup gidiyor aksama kadar keza öyle ev işleri cocuklar cok fazla aktif degilim evet ama herkesin de kendine göre isi vardir kosturmacasi vardir ihmal etmemek lazim elimden geleni yapmaya calısırımmbunhafta.. ama bide ben bu hafta daha dune kadar 1.5 kilo vermiştim bu hafta 2 olur diye dusunmustum listede olursam katkılim olur diye düsünüyordum ama siz bilirsiniz tabi takımın kararına saygınduyarız Yawrukush Yawrukush

Günaydın kızlar herkse:KK200: Ablacım vallahi çok üzüldüm ya kac gündür nasıl anlamazlar doktorlarda çocuğun nesi var :KK43: sizin o tarafta daha gelişmiş diye duyuyoruz tıpı çocuğun kolunu ne hale sokmuşlar:KK43: vallahi cok gecmis olsun ablacım:KK43:
Yawrukush Yawrukush
gubaydin canim burda sabah 6 da kalktim sen de ise erken gidiyorsun herslde dimi benim minigim uyandiriyor seni de mesain sanirim :)
Sali menüm
Kahvaltı: 11.00
domates salatalık peynir 1 dilim ekmek yedim uzun zamandır ilk defa sade omlet 1 bardak çay
Öğlen: 16.00
Ezogelin çorbası büyük bir kase 3 çatal kadar tavuklu makarna 1 küçük kasede yoğurtlu semizotu salatası
Akşam : gene yoğunluk oldu yiyemedim :KK42:
Su 1.5 litre
11.000 adım
kanadali35 kanadali35
Oy canim benim yaa hic yiyememissin gunduz de az gibi geldi bana böyle ertrso güne enerjin de olmaz dogal diyet olmus seninli

Cok teşekkür ederim insallah canm cok istiyorum inan

Cok memnun oldum :KK200:ameliyat olmadim şükür 4 tane fıtığım varmis ama en büyük sıkıntım diskler arasinda daralma ve sıvı azalmasi var şükür ki yürüyüşümü yapabiliyorum
Hoşgeldin canım aramıza ve çok geçmiş olsun

gubaydin canim burda sabah 6 da kalktim sen de ise erken gidiyorsun herslde dimi benim minigim uyandiriyor seni de mesain sanirim :)

Oy canim benim yaa hic yiyememissin gunduz de az gibi geldi bana böyle ertrso güne enerjin de olmaz dogal diyet olmus seninli
Canım iş başı benim 10 da ama dün uyuyakalmışım tuvalete uyanmıştım saat geç olmadan menüyü yazayım dedim :rolleyes: :KK48: valla canım sizin mesailer benden daha zor kac yaşında miniğin?

Canım iş başı benim 10 da ama dün uyuyakalmışım tuvalete uyanmıştım saat geç olmadan menüyü yazayım dedim :rolleyes: :KK48: valla canım sizin mesailer benden daha zor kac yaşında miniğin?
Ben calismiyorum 3 yildir diyorum bi ise baslassm ds dinlensem :P uc tane benim canim en kucugu 4 aylik digerileri 3 ve 5 yasinds hwpsi kucuk ve patlamis misir gibi pit pitlar :)

Hımmm yani deneme süremizi uzattınız aktif olamıyoruz diye ben özellikle öuhabbetin yogun oldugı aksamları giremiyorum malum üc kücük cocuk yedir doyur uyut saat ucup gidiyor aksama kadar keza öyle ev işleri cocuklar cok fazla aktif degilim evet ama herkesin de kendine göre isi vardir kosturmacasi vardir ihmal etmemek lazim elimden geleni yapmaya calısırımmbunhafta.. ama bide ben bu hafta daha dune kadar 1.5 kilo vermiştim bu hafta 2 olur diye dusunmustum listede olursam katkılim olur diye düsünüyordum ama siz bilirsiniz tabi takımın kararına saygınduyarız Yawrukush Yawrukush
Gunaydin canim mesajlara seninkiyle baslamak istedim canim tabikide herkesin isi gucu var kimimiz calisiyor kimimis is icin seyahatte kimimiz coluklu cocuklu kimimiz yeni anne yeri geliyor cocuklarimiz hastalaniyor yeri geliyor misafirimiz oluyor cok aktif olamiyabiliyoruz ama ben kendi adima bigun bile menumu aksatmadim burada herzaman da aktif degilim yani sende cok guzel devam ediyoddun menu olarak aktiflik olarak tahmin edebiliyorum senide ben iki cocukla kafayi yiyorum sen 3 taneyle ne alemdesin allah bilir allah yardimcin olsun bu konuda huzurcum. ancak listeye aldigimiz arkadaslar okadar cok suistimal ediyorlar ki,suanda listede aktif olan arkadaslari ayri tutuyorum,herhangi bi yanlis anlasilmaya sebep olmasin yani.listeye gitmek icin soz veriyorlar ama ortalarda yok aliyoruz bu sefe r bildirim yapmiyorlar gelmiyorlar ugramiyorlar herkes bi emek harciyor bu sefer puanlar bolunuyor cezalar aliniyor vs vs.bizde cok aktif olamayanlari bi hafta daha deneme suresi vermek istiyoruz ki emin olalim ama sen kendi adina listeye girdikten sonra cok aktif olmasanda gunde enaz bikere de olsa takima ugrayip menulerini yazip duzenli bildirim yapicagina soz verirsen bu hafta takima girebilmen icin özgeyle konusuruz.

eylul24 menum
sabah 8
3 yk yogurt,yarim elma ,1 yk ketentohumu,1 tatli kasigi ceviz ,tarcin

ara sutlu neskahve

aksam 4
lazanya:oops:,avuc ici kadar

2 .5 lt su

1 saat yuruyus

besive besive
Yawrukush Yawrukush
Canim hem gün icinde cok az yemissin hem de aksamki lazanya erken saatte ve az zaten erimistir o

Kizlar uykkulu uykulu kalkiyorum coccuklara bi gozum kapali bi acik 1 sayfaa okuyup uyuyakaliyorum. Bu arada ruya goruyorum cogunuzun yuZunu az cok biliyorum ya biz bi sehirde beraber yasiyoruz ay cok guzeldi ruyam kycuk oglan uyandirana kadar.
Günaydın 😁 üstün açık kalmıştır dicem ama bence Magnumdan o rüya😁

Her zamanki gibi cok guzel bir menu canim, nasilsin gorusmeyeli:)

Canimmmm :KK200:
Ihmal etme goz durumunu , yillik duzenli check uplarini da yaptir kuzum...

Canim goknurcum, Aras da bende iyiyiz, her sey yolunda, sen ve kuzular nasilsiniz?

Canim Aras da bende iyiyiz cok sagol, sen kendine dikkat et.
Iyilesmeye bak, bebek olayini hic kafana takma, hic beklemedigin, kafanin rahat oldugu bir anda gelecek :)

Cok meyve yeme ara ogunlerde Aslicim.
Kuzun nasil oldu?

Bende cok merak ediyordum keratin ile duzlestirmeyi, kuzenim kuafor, dedi ki ozge ilk baslarda duzlesiyor ama senin saglarin oldukca dalgali ve kisa sure sonra duzlugunu kaybedecek, turkiyeyede 1-2 yilda bir geliyorsun cok kullanisli olmaz senin icin demisti vazgecmistim.Sen bir sure kullan Deryacim , sonuctan hep memnun olursan yaza bende yaptiririm, cok seviyorum duz saci :)

Dunde bugunde gayet guzel olmus menulerin canim.
Yuruyuslerinde oyle, nasil oldun, yururken vs sorunun yok insallah..

Gayet guzel canimcim :)

Harikasin, olaylara bakis acin ne guzel, ne pozitif, ne kadar kendini gelistirici, cok begeniyorum bu yonunu :)

Cok cok guzel canim :)
Gerilmemi saymazsak iyiyim canım :KK54:

Gunaydin kizlar ya nasil bi gece gecirdim inanamazsiniz sacma sapan ruyalarla doluydu biyerlerim acik kaldi sanirim ya sizi bile gordum resmen kanli canli resimlerini gordugum arkadaslar ozellikle vay arkadaslar neler neler
Gece ne muhabbet ne muhabbet masallah valla dokturmussunuz bende gozumu actikca okudum ama yazamadan uyuyakaldim yine
Aklimda kalanlar soyle en son ozge bizi kiskaniyordu filizim bizi daha cok ozlemis diye:confused: canim bende seni ozledim valla donus nezaman nasil geciyor gunlerin gyzelmi oranin yemekleri anlat bize biraz resim falanda at kuzu arada gitmis kadar olalim
Yawrukush Yawrukush Ozge gaza gelme yavrum dogurmicaz 3.yu 2 erkek bize yeter kaynana olcaz biz gelin alcaz kiz vermicez ya FitFiliz FitFiliz filizin eside cok komikmis yaaa ama bana hic yabanci gelmedi esim Bazen bana diyor 3.yu nezaman yapiyoruz diye bende ona diyorum onu artik baska bi kadindan yaparsin benim pilim bitti diye cok kiziyor bana oyle soyluyorum diye tabi bi adamin solemesi daha fena yani
Yawrukush Yawrukush kuzum seni uzmek istemezdim ama resmen esim beni tesvik etti zaten krizlerdeyim reglim gelmedi arti gelmem korkma 100 grda olsa eksi alcam en kotu sabit kalir etkisiz eleman olurumda toplamam lazim kendimi artik .
Simdi cocuklari doyurmaya kaciyorum sonra gecmis yapip menulere goz aticam sevuyorum hepinizi 😘😘

Back
X