• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bana böyle eli merdaneli bi eş lazım sanırım
Tamam hergün katılmaya çalışıcam
Bugünkü menümü yazmak istemiyorum :KK43:
Bu hafta karbonhidrat tüketmek istrmiyorum artık :KK43:
Valla sıkiyosa tukett dermisimmm ozlem bana benzemez bana eli masali ddiyorlar ama kanadali benden fena kanadali35 kanadali35

YENİ EŞ LİSTESİ

Kozmogirl17 Kozmogirl17 & @Akrrep
@Yawrukush & @haeshin
@Falanfilannnn & @fmad
Ankee Ankee & @besive
@Huzurvermeyolunda & @AKovser
@tomrs & @DeryaOnDiet
@Harpy & @MigiMadid
@kanadalı35 & @gönülmeyvesi
@Vexena & @pomegranate_
@gogo2405 & @Crnemxeren

kızlar cuma günü bildirim yapılmadıgında eslerınız yanlız kalıyor bunu tekrardan hatırlatmak isterim katılmak istemiyorsanız söylemeniz yeterli

Herkese basarılar .
Anaaam özgemle eş mi oldum ben. Haftaya tozunu attıralım buraların bebeeem 💪🏻💪🏻💪🏻

Sabah 5.50de uyandim ve su saniye kahvaltiya oturabildim, saat 10 olmak uzere..
Aras yine ateslendi ama cok degil atesi insallah boyle gecer, okula yollamadim yine...
Sizde ne var ne yok kizlar?
Aman Özge ateş olur ama kontrol edebildiğin kadar olsun canım. Vücut savaşsın geçsin. Gelmiş geçmiş olsun kuzuya

Bana böyle eli merdaneli bi eş lazım sanırım
Tamam hergün katılmaya çalışıcam
Bugünkü menümü yazmak istemiyorum :KK43:
Bu hafta karbonhidrat tüketmek istrmiyorum artık :KK43:
sen merak etme gercekten kilo vermek istiyosan , bugunden itibaren sifirdan basliyosun ,pazartesiye kadar -100 bekliyorum senden ,menunu yaz :KK67:,hergun menunu gormek istiyorum ona gore:KK5:

Hosgeldin filizcim FitFiliz FitFiliz ozleniyorsun.
Sagol caniminici Ben de ozluyorum ya donsem de rutine binsem diye bakiyorum artik
Haftaici egitimle gecer, haftasonlari senin canim :KK66: gez bol bol haftasonlarinda. Ben de hiic gitmedim iskocyaya :KK43: benim yerime de gez.
Cok guzelmis canim, gothic bir sehir. Daha once yurt disinda bulunmadim ama sanirim en guzel sehirlerden birindeyim ben. Imkan yaratip gel bence, senin icin daha kolay olur ordan buraya gelmesi
tuh yaaa, bu kadar yakina kadar gelmisken gorusemezsek uzulucem walla
ghost tour'da iyi eglenceler 😘
Sagol canim cok eglenceliydi gercekten. Gecenin binvakti mezarliga gitme kismi haric 😵
Ben de uzulucem valla ama bu pazar haric hic bos degiliz, onu da alisverise ayirdim. Ufak tefek seyler alicam bizimkilere.
liste dısı devam kuzum biyere gitmem merak etme :dondurma::dondurma:
Kiz kuzu mezun mu oldun yoksaa 🤩🤩
Valla sıkiyosa tukett dermisimmm ozlem bana benzemez bana eli masali ddiyorlar ama kanadali benden fena kanadali35 kanadali35
Bak, katiliyorum ozlemcim bu yorumuna 😂😂 kanadali degil kadirgali valla 🤣

Sagol caniminici Ben de ozluyorum ya donsem de rutine binsem diye bakiyorum artik

Cok guzelmis canim, gothic bir sehir. Daha once yurt disinda bulunmadim ama sanirim en guzel sehirlerden birindeyim ben. Imkan yaratip gel bence, senin icin daha kolay olur ordan buraya gelmesi

Sagol canim cok eglenceliydi gercekten. Gecenin binvakti mezarliga gitme kismi haric 😵
Ben de uzulucem valla ama bu pazar haric hic bos degiliz, onu da alisverise ayirdim. Ufak tefek seyler alicam bizimkilere.

Kiz kuzu mezun mu oldun yoksaa 🤩🤩

Bak, katiliyorum ozlemcim bu yorumuna 😂😂 kanadali degil kadirgali valla 🤣
Galibaa oldummm

27eylül Cuma menü
7:30 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağlı filtre kahve + 2 ceviz

11:00 kaşarlı omlet + yarım avakado + 3 inçe dilim kaşar peyniri+ domates+salatalık
15:30 10 tane kadar çiğ fındık
18:00 sebzeli tavuk sote+ salata

Spor: 7000adım attım ve su 1,5 litrede kaldı maalesef

Slm arkadaşlar bugün yoğundum giremedim buraya tebrik ederim herkesi 👏👏👏 ben bu eş olayını bilmiyorum rica etsem açıklayabilir misiniz beni eşim kim şimdi 🧐🧐
Senin esin Ellssa Ellssa
Burda herkesin menulerini yorumluyorsun ama ozellikle kendi esininkeri daha cok yakindan takip ediyor yorumluyorsun oda seninkileri tabi takipediyor.birbirinizi yeri geliyor simartiyorsunuz yeri geliyor elestiriyosunuz cumadan cumaya birbirinizden sorumlu oluyorrsunuz anlicagin. Ayni zamandada diger eslerle rakip oluyorsunuzz.
cuma gunu kilobildirimi yapiliyor ya orda hesaplagimiz yuzdeleride toplayip es sayisina boluyoruz birinciyi seciyoruz.
Birinciye buyuk odul dondurma
Aslinda odul falan bahane iste hem birbirimizi tesvik ediyoruz hem egleniyorux.

27eylül Cuma menü
7:30 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağlı filtre kahve + 2 ceviz

11:00 kaşarlı omlet + yarım avakado + 3 inçe dilim kaşar peyniri+ domates+salatalık
15:30 10 tane kadar çiğ fındık
18:00 sebzeli tavuk sote+ salata

Spor: 7000adım attım ve su 1,5 litrede kaldı maalesef
Menun gayet guzel,begendim.

Slm arkadaşlar bugün yoğundum giremedim buraya tebrik ederim herkesi 👏👏👏 ben bu eş olayını bilmiyorum rica etsem açıklayabilir misiniz beni eşim Ellssa Ellssa mi 🧐 kafam karıştı
seni esin Ellssa Ellssa , takim ici eslesiyoruz menulerine ekle ,kilomuzla yarisiyoruz ,

sen merak etme gercekten kilo vermek istiyosan , bugunden itibaren sifirdan basliyosun ,pazartesiye kadar -100 bekliyorum senden ,menunu yaz :KK67:,hergun menunu gormek istiyorum ona gore:KK5:
Ozlem sen gonulmeyvesini takimda tut bu hafta onunde saygiyla egilcem ahahhaha sen gamzeylede Ankee Ankee es olmusmuydun haftayada gamzeyi esliyim sana :KK53: :KK53: :KK53:

Back
X