• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar nasılsınız

Arabamız perte çıktı çok şükür 26 bin liralık hasar çıkmış o arabadan eşim hiç çiziksiz çıktı ya verilmiş sadakamiz varmış :dua:

E bende arabasız kalınca kayinvalidemlerden dönmek zulüm oldu. Haftasonu onlarda kalmıştık bugün sabah 12 de Çekmeköy den çıktık başakşehir e saat 15.30 da gelebildik İstanbul'dan arkama bakmadan kaçmak istiyorum :KK43:
Boşver sağlık olsun. Gelmiş geçmiş olsun.

Ya cocuklar bazen o kadar yoruyor ki kendi cocuguna tahammulun kalmiyor. 3 yasindaki kizim bir de tam simarik donemi. Senin dedigin gibi bazen esime diyorum ki uyurken elime alip evire cevire dovsem dovdugumu uyaninca hatirlar mi acaba?😅
Simdiye kadar cocuklarima hic vurmadim ama hayal dunyamda vurmuslugum coktur 😂😂
Ya işte insan psikolojisi saçına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ama böyle dayak fantezileri kurduruyor bazen sıpalar.

çok şükür ikimizde iyiyiz kaptişimmm ...Veeeee bir PRENSESİM oluyor kızlar :anneadayı::KK73:
Allah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.
Slm kızlar
Benim dünkü menüm
10:00 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim pastırma, 4 siyah zeytin, domates, salatalık, biraz sosis 🥴
13::: küçük bir dilim low carb kek
19:00 yumurtalı ispanak ,

Su 2lt
Spor ev işi yemek : 240
Biraz sosis derken tam miktar alalim :confused:
Oğlanla uğraşıyorum ben yaa iştahı hiç yok hafta sonu iyileşti dedim bugün okuldan aldım keyifsiz ateşi çıkacak gibi 🥺 sen nasılsın
Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede😃😃
Kozmik kaptanım spor anca yarın akşam başlayabileceğim evde misafir var ama bugün aralıksız 9 saat ders anlattım ve teneffüsler hariç hiç oturmadım buna da bir puanlama isterim valla
Tabikide dk si 2 puan
Terden oluyor evet ben de de oluyor çok sık hemen kortizon basılıyor dr lar
Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik
Kozmogirl17 Kozmogirl17 kaptis nerdesin gelsin puanlar mi diyosun:p
Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari
Canimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.
Sizde ne var ne yok, nasil oldu kuzular?

Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)

60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)

insallah 6lar ucundan gorunur canim :)
Nasilsin?

Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.
Allah zihin acikligi versin, emeklerini zayi etmesin..:KK200:

Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..

Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?

Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..:KK200:
Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.
CUMARTESI MENUM
SABAH

Bol kacamakli bir kahvalti oldu resmini paylasmistim.
Ustune de 2 adet fistik sarma yedim odul olarak:KK23:

OGLEN
1 porsiyon adana kebap
Domatesli- soganli salata

ARA
2 kupa filtre kahve

AKSAM
1 kucuk yemek tabagi kabak yemegi
3 kasik yogurt

SU: 2 lt
SPOR: 1 bucuk saat spor salonunda fitness (270 puan), 1 saat ogleden sonra bahcede cocuklar scooter surerken yuruyus (180 puan) , 1 saat ev isi (120 puan) , 200 adet ipsiz ip atlama (400 puan)
TOPLAM PUAN: 970 PUAN
Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.
PAZAR MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim hellim
2 dilim sucuk
10 adet zeytin
2 yemek kasigi ajvar
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve
1 hurma

OGLEN
Izgara et (avuc ici buyuklugunde)
Salata

ARA
Filtre kahve

AKSAM
3 kasik yogurt

SU: 1.5 lt (disaridaydik tum gun icemedim cok fazla)
SPOR: Saat 1.30 ile 7.30 arasinda hic durmadan park, bahce, alisveris merkezi ve san franciscoyu gezdik sadece ogle yemegi icin ve parkta azicik oturduk. 5 saat yuruyus(900 puan) , yarim saat ev isi( kahvalti -aksam yemegi hazirlama-bulasik vs) (60puan)
SPOR PUANI = 960 puan
Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.
Ah canım nasılsın yaa 😊 hoşgeldin. özledik tabi ya en son görüştüğümüzde çok bezdirmiştik seni. Şimdi nasılsın?

Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadım 😏
Bu sabah da az yedim sorma biraz içimde kaldı..
Ders iyiydi canım yaa çok keyifliydi benim için. Çocuklar çok tatlıydı cingöz gibi dinlediler beni..😺

Canım tuz konusunu idrak ettim ben zor yoldan 😊 kesmem bi daha ..
Bu arada sabah koşturmacadan tartılmayı unuttum 😥 ayrıca kaç gündür wc de yok 🙄 yarın inşallah wcli bildirim yapayım ben.
Afiyet olsun kaptişim hellim nereden geliyor? Güzeldir inşallah hellimin kötüsü hiç güzel olmuyor..
Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin

PAZAR MENUM
SABAH

1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
2 dilim hellim
2 dilim sucuk
10 adet zeytin
2 yemek kasigi ajvar
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve
1 hurma

OGLEN
Izgara et (avuc ici buyuklugunde)
Salata

ARA
Filtre kahve

AKSAM
3 kasik yogurt

SU: 1.5 lt (disaridaydik tum gun icemedim cok fazla)
SPOR: Saat 1.30 ile 7.30 arasinda hic durmadan park, bahce, alisveris merkezi ve san franciscoyu gezdik sadece ogle yemegi icin ve parkta azicik oturduk. 5 saat yuruyus(900 puan) , yarim saat ev isi( kahvalti -aksam yemegi hazirlama-bulasik vs) (60puan)
SPOR PUANI = 960 puan
kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyim
Kizlar menum

10.00 kucuk boy sebzeli pizza(hamurunda ogutulmus keten tohumu.yumurta ve krem peynir var),8-10 hunnap

14.00 1 kare bitter,sutlu kahve

18.30 firinda levrek,salata

3 litre su,sporum yok yapamadim kizlar
canım az mı acaba başın filan dönmedi değil mi
Kızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
İki büyük porsiyon işkembe+paça karışımı az sulu sadece haşlanmış
Marul salatası
Turşu
Bir avuç ceviz fındık karışımı
İki keto browni
Spor akşama kadar ders anlatma kafa patlatma.
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.
kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallah
Çarşamba günü aynı pizzadan yapacağım şimdi anneme anlatıyordum. Keten tohumu koyduğumda tahin koymama gerek kalmıyor değil mi. Cevizli yaptım bi kere fena olmadı. Bu sefer keten tohumu koymayı planlamıştım.
ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım :D
Pazartesi menu
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
1 catal bal
Az kaymak
3 ceviz

Ara
1 mandalina

Oglen: 12.30
Et haslama
Tarhana corbasi
1 dilim tbe

Aksam
Bol yesillikli patates salatasi
1.5 bardak ayran

Ara
1 bardak cay
1 dilim islak kek

Su:2.5 litre

Spor
200 ip atlma: 400 puan
100 jj: 200 puan
3 saat ev isi:180 puan
30 mekik:60 puan
Spor toplam puan: 840 puan
canım ıslak kekin saatine dikkat etmelisinn:KK200:
Kızlar bugün çok hareketli bir gündü. Sabah kalkıp evi toparladım temizledim. Sonra öğrenciklerim geldi 😊 1.5 saat ders verdim. İlk 40 dk boğazım inanılmaz tahriş oldu. Hiç hazırlıklı değildim. 10 dk ara verdik 1 lt su falan içmem gerekti geçmesi için. Ne zormuş bu iş. Öğretmenlere saygım bir kat daha arttı.
Sabah telaş ve koşturmacadan tartılmayı unutmuşum. Menüm azzzz sonraaaa 😊
oo hayırlı olsun ne dersi veriyorsunn
Pazartesi menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 2 yumurtalı sucuklu omlet, 2 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt, domates salatalık, yarım dilim low carb kek
19:00 et sote, gırında Brüksel lahanası

Su 1,5lt
Spor 13000adım: 650
1 saat yemek ev işi: 120
Toplam puan: 770
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
canım senin sonucunu çok merak ediyorum if mi bu ?
Sabah
1 krep içine labne 4 zeytin

Ara 1 lt su çay vs..

Öğlen
2 kap çorba

Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter

Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata

Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
canım güzel menü
Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar 😊
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarin 😂 bi el atin kardeşinize 😂
burayı bırakanlar hep böyle oluyor :D lütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee
Pazartesi menüm

Sabah
2 dlm ekmek
Az peynir
1 ad sucuklu yumurta
Çok az kaymak bal

Öğle
Yarım ekmek sucuklu kaşarlı tost

Akşam
2 kepçe ezogelin çorba

Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş 180 puan
canım menün fena değil bencee

4F05AB56-B447-4A8D-9D01-6C94357BC837.jpeg 9569D758-25C6-439C-B56D-2F7ABBE3CD2F.jpeg 87E0B2D3-7590-44C2-B746-9D3CDAB0D3B9.jpeg 3756D6AD-3A0C-4A7E-AF0D-618457D331B9.jpeg 8CE21FC3-2439-49B8-88B0-CD75D5F5B754.jpeg

Kızlar yediklerim böyle.. foto çekmeye başladıö az yediğimi zannediyormuşum ama arada tırtıklıyormuşum bunu farkettim bugün.. şu protein barın yarısını yemedim 3 tane form çubuk yedim.. spor 13000 adım ev işleri pilates 800 civarı
Su az oldu bugün 1.5 l
2. Foto il öğün 1. Foto ilk ara öğün bu arada

Zayiflamak daha zor aslinda. Alışkanlıklarimizi değiştirmediğimiz sürece yoyo etkisine mahkumuz bebeğim 😢
Hayir nolamaz 😯 hep dikkat edecegz o zamn
Benim de 3 e yaklasan bir oğlum var . Hayali yapıştırdığım çoktur 😉
Demekki hepimiz ayni duygulari yadiyormusuz 😂
Ya işte insan psikolojisi saçına zarar gelse dünyayı yakarsın. Ama böyle dayak fantezileri kurduruyor bazen sıpalar.
Aynen zaten hayal ederken bile icim sizliyor pisman oluyrm ama onlar bize guzel kiyiyorlar 😊
Eki Görüntüle 2543251 Eki Görüntüle 2543252 Eki Görüntüle 2543253 Eki Görüntüle 2543254 Eki Görüntüle 2543255

Kızlar yediklerim böyle.. foto çekmeye başladıö az yediğimi zannediyormuşum ama arada tırtıklıyormuşum bunu farkettim bugün.. şu protein barın yarısını yemedim 3 tane form çubuk yedim.. spor 13000 adım ev işleri pilates 800 civarı
Su az oldu bugün 1.5 l
Masallah tabaklarinda dolu dolu gozukuyor 😊insanin istahi aciliyor 😋

Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim:KK36:

Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz. :KK200:

Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?

Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)

Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?

Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor :KK43:
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun :KK37:
[/QUOTE]
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..:KK200:

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.:KK36:

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Konulara hakim olamıyorum abla ya :( yanlış anladım:(

Iyi geceler kızlar
Sabah ise.gec kaldım bildirim yapamadım kilom sabit şuan 78.8 yani
Kahvalti: 11.30
peynir domates patatesli yumurta salatalık çatalın ucuyla bal aşırdım çok az :)
Ara ara bugün lavaş gibi çin pankeki yaptim ondan yedim açlıktan bayılacaktım çünkü
Öğlen:18.30
1 tabak Kıymalı karnıbahar yemeği 3 catal sebzeli çin pilavi 1 küçük kase salata
Ara öğün: çilekli kefirix
Aksam: yok zaten öğlen geç yedim
2.5 litre su 10.000 adım
Yawrukush Yawrukush

kaptan ajvar nasıl bir şey ?.. iyiyim bu arada koştumaca devam ama daha adapte oluyor gibiyim

kuzuuuu ALLAH yardımcın olsun ama zamanla düzelecek inşallah ve başardıkça kendine saygın özgüvenin artacak inşallah

ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım :KK70:

canım güzel menü

burayı bırakanlar hep böyle oluyor :KK70: lütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee

İngilizce canım. Yani ders denemez de işte yardımcı oluyorum diyelim. 😊

Kızlar kafayı yemek üzereyim birinci sınıf annesi olmak ne lanet ne pis ne berbat bişeymiş. Şu an sinirlerim öyle gergin ki anlayabilirim.
Menümü vereyim. Bi tanesini babasına sattım soğumaya kaçtım odaya. Berbat durumdayım.
Sen 9 saat bağıra çağıra ders anlat eve gel bi de iki tane isteksiz cadıyla uğraş.
Menümü vereyim kızlar. Bu arada kilom 72.6 çıktı cumaki kilomu hatırlamıyorum bile beynim yandı.
Menüm
Marul salatası
Turşu
İki keto browni
Çok bozuğum kızlar valla keyfim yok sizi okuyup yatacağım. Kimse çıkmasın önüme barut fıçısı gibiyim.

Allah kolaylık versin kuzum. Çok üstlerine gitme. Onaların öğretmeni değil annesisin. Ödevler öğretmene karşı sorumluluğu oluyor. Eğer ödev yapmazsa öğretmenine mahçup olacaklar. Öğretmenlerine de arayıp durumu anlatırsın. Sorumluluklarını şimdiden almayı öğrensinler..
Böyle ite kaka devam edersen üniye kadar böyle gider..

Arabamız perte çıktı çok şükür 26 bin liralık hasar çıkmış o arabadan eşim hiç çiziksiz çıktı ya verilmiş sadakamiz varmış :dua:

E bende arabasız kalınca kayinvalidemlerden dönmek zulüm oldu. Haftasonu onlarda kalmıştık bugün sabah 12 de Çekmeköy den çıktık başakşehir e saat 15.30 da gelebildik İstanbul'dan arkama bakmadan kaçmak istiyorum :KK43:
Çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun

Canım ben low carb besleniyorum 2 haftada 2,5 verdim şimdi regl ile birlikte durdu bakalım nasıl devam Edicek bende meraktayım 😁aslında bu diyette öğün sayısı ve kalori sayımı önemli değil ama canım hiç bişey istemiyo önceden sürekli bişeyler yerdim ve ellerim titrerdi sekerim düşerdi resmen. Bir süre daha böyle devam edip daha sonrasında sağlıklı beslenmeye döneceğim inş

Menüm
Marul salatası
Turşu
İki keto browni
Canim kizlar zorlamis seni :(
Inan Akinla yasitlar biliyorsun, Akinla nasil diyalog kuracagim, nasil dogru yonlendirecegim, nasil tartismadan gunu guzellikle kapatacagim diye dusunmekten helak oluyorum tum gun..
Seni okadar iyi anliyorum ki birde sende 2 tane var.
Hep sakin kalmaya calis, biliyorum bu sadece lafta kaliyor, en azindan gerginken esine pasla, uzaklas onlardan..

Canım 360 puan o zaman benim
Ben 720 olarak not ettim sorun yok busem :)

Pazartesi menu
Sabah 7.30
2 dilim tbe
Peynir
1 catal bal
Az kaymak
3 ceviz

Ara
1 mandalina

Oglen: 12.30
Et haslama
Tarhana corbasi
1 dilim tbe

Aksam
Bol yesillikli patates salatasi
1.5 bardak ayran

Ara
1 bardak cay
1 dilim islak kek

Su:2.5 litre

Spor
200 ip atlma: 400 puan
100 jj: 200 puan
3 saat ev isi:180 puan
30 mekik:60 puan
Spor toplam puan: 840 puan
Canim menuye 10 dk yuruyus cezasi geliyor, sporlarin ve su miktarin cok guzel :)

Ah canım nasılsın yaa 😊 hoşgeldin. özledik tabi ya en son görüştüğümüzde çok bezdirmiştik seni. Şimdi nasılsın?

Dedi yaa canım ama bugün azmettim resmen. Arkadaş kek getirdi tadına bile bakmadım 😏
Bu sabah da az yedim sorma biraz içimde kaldı..
Ders iyiydi canım yaa çok keyifliydi benim için. Çocuklar çok tatlıydı cingöz gibi dinlediler beni..😺

Canım tuz konusunu idrak ettim ben zor yoldan 😊 kesmem bi daha ..
Bu arada sabah koşturmacadan tartılmayı unuttum 😥 ayrıca kaç gündür wc de yok 🙄 yarın inşallah wcli bildirim yapayım ben.
Afiyet olsun kaptişim hellim nereden geliyor? Güzeldir inşallah hellimin kötüsü hiç güzel olmuyor..
Hellim nereden geliyor bilmiyorum canim, sanirim ya kibristan geliyordur ya da Californiada uretiliyordur ama tadi cok guzel, paketin fotosunu cekeyim bir dahaki sefere :)

Pazartesi menüm
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:30 2 yumurtalı sucuklu omlet, 2 yemek kaşığı keten tohumlu yoğurt, domates salatalık, yarım dilim low carb kek
19:00 et sote, gırında Brüksel lahanası

Su 1,5lt
Spor 13000adım: 650
1 saat yemek ev işi: 120
Toplam puan: 770
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Cok guzel olmus canim :)

Sabah
1 krep içine labne 4 zeytin

Ara 1 lt su çay vs..

Öğlen
2 kap çorba

Ara
2 kase yoğurt
8 badem
2 kare bitter

Akşam
Yeşil mercimekli çorba
Kırmızı et
Az slata

Spor
2 saat temizlik + yemek memek..
Canim spor puanlarini hesapla , puan yoksa hic birsey yazmiyorum.
Toplan kac saatse ev isin dakikasi 2 puandan hesap et canimcim..

Merhaba iyi aksamlar arkadaşlar 😊
Ben eski üyelerdenim. Geri dönmek katilmak istiyorum. Takimi ihmal eden her kisi gibi gobekli durumda dönüş yaptim beni kurtarin 😂 bi el atin kardeşinize 😂
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, Abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.
Senide daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misin?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Yattım ama hala sakinleşemedim uyudular. Uyandırıp silkelemek istiyorum ikisini de. İnan var ya kendi çocuğuna tahammülün kalmıyor diyorlar ya dinine kadar doğru.
Guzel bir gune uyanirsin insallah busem, malesef robot degil insaniz, kendi cocugumuza bile tahammul etmek cok zor zaman zaman..

Canim cok sukur verilmis sadakaniz varmis, Istanbulun trafigi malesef cok kotu..
Evine ulasmissin cok sevindim..

Allah bahtini acik etsin canim gozunuz aydin hayirli evlat olsun insallah.

Biraz sosis derken tam miktar alalim :confused:

Benim oglanda oyle istahsizdi probiyetik ve balik yagi vermeye basladim kilosu tavan yapti.13 kilodan 17 kiloya zipladi canim baya etkisi oldu bizim velede😃😃

Tabikide dk si 2 puan

Valla ilaclarin yapamadigini nisasta yapti sastim bende yoksa bugun cildiyeye gidicektik

Heya evi kaldirdim ayaga lesim cikti bugun sen naptin bacim sporlari

Aras krese devammi ediyor simdi kuzum.

Baya kacamskli olmus tatlim odul ogunu degil odul gunu olmus resmen ama arada insan bole mutlu oluyor afiyet olsun.

Ajvar i merak ettim nasil bisey kaptanim.

Tutabildiysen bravo sana en guzelini yapmissin
Evet canim, Vanessa var ya arkadasim, onun oglu Oscar ile Aras yakin arkadas.
Oscar bugun Arasin kresine basladi, bende biraz daha deneyeyim Oscarda var diye dusundum.
Masallah diyeyim bugun Oscari okulda gorunce cok sevindi Aras, ikiside beraber oynamis hep :)
Ajvara gelince kendim yaptim, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)

ay ben de merak ettim şimdi denemem lazım :KK70:

canım güzel menü

burayı bırakanlar hep böyle oluyor :KK70: lütfen bırakmayın bu sefer kaptanımız ve yardımcısı daha gzel bilgi verirler sizee

Canim avari yukarida da yazmistim, sanada yazayim,soyle ki, cok az tereyaginda sogan, biber, domatesi menemen gibi pisirdim, azicik kasar peyniri serptim, sonrada kozlenmis, soyulmus ,kucuk kucuk kesilmis patlicanlari ekledim tavaya soteledim, cam kavanoza koydum, bizde 1 hafta surmez bitmesi, hemen tuketiliyor :)
Et yemeklerinin yaninda, meze -salata gibi ya da kahvaltida tuketiyoruz :)

Eki Görüntüle 2543251 Eki Görüntüle 2543252 Eki Görüntüle 2543253 Eki Görüntüle 2543254 Eki Görüntüle 2543255

Su az oldu bugün 1.5 l
Afiyet olsun canim,doner ne guzel gozuktu yaaa :))

Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?

Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun :KK37:
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))

Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)

Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..:KK200:

Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.:KK36:

Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?
[/QUOTE]
Konulara hakim olamıyorum abla ya :KK43: yanlış anladım:KK43:
[/QUOTE]
Cok yogunsun canim normal, iyi ol yeter :)

Iyi geceler kızlar
Sabah ise.gec kaldım bildirim yapamadım kilom sabit şuan 78.8 yani
Kahvalti: 11.30
peynir domates patatesli yumurta salatalık çatalın ucuyla bal aşırdım çok az :)
Ara ara bugün lavaş gibi çin pankeki yaptim ondan yedim açlıktan bayılacaktım çünkü
Öğlen:18.30
1 tabak Kıymalı karnıbahar yemeği 3 catal sebzeli çin pilavi 1 küçük kase salata
Ara öğün: çilekli kefirix
Aksam: yok zaten öğlen geç yedim
2.5 litre su 10.000 adım
Yawrukush Yawrukush
Menulerin eskisi gibi olsa keske, neyse islerin biraz hafiflese, menu duzenin eskiye doner kuzum..
Birde busecim adimlarinin puanini hesapla , 100 adim 5 puan canim.
10000 adim 500 puan...

PAZARTESI MENUM
SABAH

2 yemek kasigi ajvar
1 kk peynir
5 yesil zeytin
2 dilim pastirma
50 kalorilik pita ekmegi

OGLEN
Elimin boyutunda izgara et, ve onun yarisi kadar izgara tavuk
1 salatalik

ARA
Filtre kahve
1 hurma

AKSAM
Sebzeli mantar sote (sogan, biber, domates, mantar)
50 kalorilik pita ekmegi

YATANA KADAR

Sekersiz limonlu cay, belki birde sade kahve icerim.

SU:
2 ltye tamamlayacagim.
SPOR: Akini birakip alirken 30dk yuruyus, donuste arabayla gittim bugun (90 puan), 1saat Akini beklerken Arasla parkta yuruyus-kosma (180 puan), 10dakika dans (30 puan) , 200 ziplama (400 puan), simdide parka gidiyoruz arkadaslarimizla bulusacagiz 5-7 arasi tahminim takiliriz, onada 2 saat yuruyus cocuklarin pesinde dersem (360 puan)
TOPLAM PUAN:1060 puan

Su az oldu bugün 1.5 l
dunyalari yemissin kiz :KK53: ,donerin altindaki pideyi yemedim de:110:

Back
X