Ayy bencede o kahveler caylar bos gitmezdi tabi
Ya anlamiyorlar ki bak goruceksin ilerleyen zama larda ben asla vermem diyen insanlarin cocuklarinin ellerinde bile tablwtler telefonlar iste nekadar gec olursa okadar kardur diyorum suan mesela basimda bekliyor anne boya boya diye erteliyorum bekle isim var bekle sole diye birazdan unutcak insallahEn doğrusu..
Hiç sevmiyorum çocukların telefonla oynamasını.. Onlara da zarar hem de
Ahahha okadarla kalirmiyiz sence bizde bu bogaz varken burda herkes astigim astikkta bi raya gelsek masalllah elbirligiyle yerrdik bi afiyetKesinlikle en az 1 çikolatası vardıı
Ya anlamiyorlar ki bak goruceksin ilerleyen zama larda ben asla vermem diyen insanlarin cocuklarinin ellerinde bile tablwtler telefonlar iste nekadar gec olursa okadar kardur diyorum suan mesela basimda bekliyor anne boya boya diye erteliyorum bekle isim var bekle sole diye birazdan unutcak insallah
Ahahha okadarla kalirmiyiz sence bizde bu bogaz varken burda herkes astigim astikkta bi raya gelsek masalllah elbirligiyle yerrdik bi afiyet
hosgeldin kar kralicesi, menun cok guzel baslangic icinpazar günü menüm
sabah
az tereyağında 2 yumurta
beyaz peynir
5-6 yeşil zeytin ,
söğüş salata(avakado ,marul,çeridomates ,maydanoz,dereotu,ceviz aztuz limon zeytinyağı)
4ceviz
şekersiz çay
türkkahvesi şekersiz(spor sonrası)
akşam arkadaşlardaydık.
2kücükparça mercimek köftesi(esmer bulgurlu)
bolsalata
kücük halkaşeklin de ananas
3lt su
jillian michaels-hard body 2level yaptım35 dakika pertimi cıkardıhatun buram buramterledim
mekik 30adet
1dakika plank
puanım 169çıkarttımama
baya ev işimde oldu eklemedim kararsız kaldım
merak ettim ne var bugun? :)İrem sen geldin ben yatmaya gidiyorum anacım. Kızlar iyi geceler yarın çok çok zor bir gün beni bekliyor. İyi bakın kendinize
tuh aksamki pasta olmasa iyiymis veya spor yapabilseymissin. ama sadece 2-3 catal en azindanIyi geceler kizlar
Yeni oturabildim. Menumu yazayim hemen
Sabah 8.00
1 muz
5 ceviz
Oglen 13.00
1 kase mercimek corbasi
1 dilim tbe
Ara 15.00
Az sekerli turk kahvesi
Aksam 18.00
Firinda tavuk sis
Salata
1 tbe
Ara
2-3 catal yaspasta
Su:2 litreyi gecmistir
Spor malesef okuldu marketti parkti yemekti derken yapamadim.
hosgeldin Sibel, nasilsin?Meraba bayanlar,ben bildiginiz uzerimden tir gecmis gibi yorgunum,kendime gelemiyorum
Menum
Sabah 2 haslanmis yumurta
11.00 avakadolu salata
13.00 1 avuc fistik
14 30 bruksel lahanasi,yogrt
17.00 2grissini.fistik ezmesi
19.00 1 muz
2.5 litr su,
3 mil leslie (145 puan)
kahvede kikolatasiz da içilir ama kahvenin yaninda kikolata yenen gitmiyor kilolarKesinlikle en az 1 çikolatası vardıı
kahvede kikolatasiz da içilir ama kahvenin yaninda kikolata yenen gitmiyor kilolarKesinlikle en az 1 çikolatası vardıı
ben telefonsuz yemek yediremiyorumYa anlamiyorlar ki bak goruceksin ilerleyen zama larda ben asla vermem diyen insanlarin cocuklarinin ellerinde bile tablwtler telefonlar iste nekadar gec olursa okadar kardur diyorum suan mesela basimda bekliyor anne boya boya diye erteliyorum bekle isim var bekle sole diye birazdan unutcak insallah
Sağol kuzuuuum mezun oldun muuuUstune bide regl gelir tam olur kuzum mevsim degisikligi grip alerji dikkat et kendine sinavlarinda basarilar
Canimin ici hepimiz iyiyiz cok sagol, Akin ,Aras okulda.
Sizde ne var ne yok, nasil oldu kuzular?
Cok guzel canim, duzenli bir sekilde gidecek kilolar, goreceksin :)
60i gorduysen buna dur deme zamani gelmis demektir kuzum :)
insallah 6lar ucundan gorunur canim :)
Nasilsin?
Canim dualarim seninle, cok guzel gecsin tum sinavlarin insallah.
Allah zihin acikligi versin, emeklerini zayi etmesin..
Ahh ahh cocuklar hasta olmasin yaa, hemen gecsin tum kizarikliklar, rahatsizliklar canim..
Nasilsin canim, kosturuyorsun, her sey yolunda mi?
Kabul etmek ne demek, hosgeldin aramiza canim..
Hosgeldin canim naber? Nasil gecti tatilin?Handmaids hemen sarmıştı beni. Breaking bad'i indirmiş eşim ben de bir fırsat bulursam izlicem senemcim.
Havalar soğuk mu hala canım orda? TR'ye gelince inanamadim arada bu kadar sıcaklık farki olduguna, bizde de soğumuştur diyordum ama kazakla montla gelip burda t-shirtle dolaştım
aaa ben o diziyi izleyecektim de araya birseyler girmisti, unutmusum bak. hem kisa bir dizi di mi o. ona da bakiyim bir ara :)En son çernobil i izledim ben mini dizi baya iyiydi. 5 bölüm sadece
sen ve sekerSorma abarttım bu sıra şekeri. En kestirmeden enerji kaynağı diye sanırım anlamadan yutmuş oluyorum şekerli şeyleri bu sıra.
Dişim çürümese bari
Bugün halsizim ama dün çok gezdim ondan@Falanfilannnn , @besive , @Harpy , @kanadali35 ,madamesnow , @Akrrep nasilsiniz, nerelerdesiniz kizlar?
@tomrs menunu bekliyorum canim..
fayfeyfiy nasil oldun guzelim?
FitFiliz Filizim ses ver, evine ulastin mi?
@Ucyuzbesyuz , @Huzurvermeyolunda , @Metem , @ozenti ,Dahlia_ hastalariniz, sagliklariniz nasil kizlar?
@Sibal57 nasil gecti gunun canim?
İyiyim kaptanııım***HAL HATIR SORMACA***fayfeyfiy nasilsin Feyzosum?
@Falanfilannnn tasindin mi canim?
@Gonulmeyvesi , @Metem , @tuzsuz_ruh , @selsalan , @Huzurvermeyolunda , @Harpy , @ozenti nasilsiniz kizlar dun denk gelemedik.
@Akrrep cim tek ogun mu beslenmeye basladin, sanki oyle demistin, nasil gidiyor canim diyet?
@Melegimkorusun sen nasilsin canim?
Dahlia_ dinlenebildin mi Fatimem?
FitFiliz , @haeshin , @sserendipity ortmenlerim operim sizleri de:)
@DeryaOnDiet senide merak ediyorum canim, doktorla nasil bir yol izleyeceginizi konustunuz mu?
@kanadali35 , @MigiMadid , @Ucyuzbesyuz , @besive , @tomrsKozmogirl17 , stitch sizinde gununuz guzel gecsin kizlar:)
@klbk33 sende iyisindir umarim canim...
Tam sınav haftamdı kuzum bitti şimdi yoğun bir stajdayım ama daha başı bir ay buralardayım inşallah:)@Falanfilannnn göremedim tubacim seni, nasılsın? Buralara uğruyor musun arada? Yerleştin mı yeni evine, düzenin oturdu mu canım?
fayfeyfiy grubun dr.leri kayiplarda, kuzum sen de yoksun galiba? Yoğun mu dersler?
türkiyede hava soğuk...Hosgeldin canim naber? Nasil gecti tatilin?
Hava iyice sogudu sorma, kislik montlara gectik. sen buradayken sicakti yine
ben de pazar TR'ye geliyorum, hava hala 20 derece uzerinde gosteriyor, ne getirecegim bilmiyorum. sort tshirt bu sogukta bavula koymak garip geliyor
handmaids ilginc konusu var begendim ben de ama cok yorgunduk basladigimizda. working mom izliyordum bitti tum bolumler, simdi bol bol izlerim handmaids (derken uyuyakaldi ve izleyemedi)
aaa ben o diziyi izleyecektim de araya birseyler girmisti, unutmusum bak. hem kisa bir dizi di mi o. ona da bakiyim bir ara :)
sen ve seker
ne guzel zayifladin, fistik gibi oldun. yine kilo mu almak istiyorsun bakiim
ben de istiyorum ama bu azimden yaaaa... mezun oldunuz hepiniz hala devamSpor da senden kiskandimda yaptim
Bak buraya vakit bulamayinca sekerlere baslamissin, donersin yakindaEvet o da var izlenecekler listemde. Eski boş vakitlerimi geri istiyoruummm
Ne güzel çocuklari yatırıp dizi keyfi yapardım. Şimdi buraya bile vakit bulamıyorum.
Ozlem lastikli seyler alSpor kıskananı da duymadık demeyiz artik
Gittin mi bakalım alışverişe. Ona göre spor yap bence Özlemcimdaha da düşmesin pantolonlarin sonra)
wohooo bize de gonder neler aldiginiKiz goremedin mi puanlari toplamis , bugunde @Huzurvermeyolunda cok kiskandim 4000 kusur puan nedir arkadas filiz altta kalirmiyim hic sence,yarin gidicem insallah alisverise
neden agliyorAyy benimki de bire başladı, korkunç durumdayız
Çok ağlıyor, yazi yazdirmak kabusumuz oldu resmen. Sizde vaziyet nasıl?
Canimmm o senin azminTesekkur ederim. Seninde katkin var. Gel bekliyorum.
nezaman istersen
Bende izledim tam bir hayalkirikligiydi . Gozlerim WalteriI aradi hep
Yap ye buraya girdigin an unutacan herseyi,online alisveris hic yapmadim . Bedenimide tam bilmiyorum simdi gidip deneyip alayim .
burada begenenler olmus ama ben hep bir aksiyon baslasin diye beklerken bi baktim film bitmisİkiniz de sevmediyseniz bari hiç izlemiyeyim filmi. Breaking bad aklımda eski haliyle kalsın.
Bence de gidip deneyip öyle al canim. Hem online alışveriş kalori yaktirmaz, en güzeli efor harcamak alışveriş yaparken
yuruyebildin mi?Umarım eşim aşırı geç kalmadan gelir de,
Çıkıp biraz yürümek istiyorum.
Havada epey yağmurlu bilemiyorum.
Sizce ?
kac yasinda canim cocuklarin? calisiyor musun?Bn 3 yildir dizi film keyfi yapamiyorum. cocuklar o kadar yoruyor ki onalr uyudu an ya ev isi yapiyrm yada bende yatip uyuyorum. En cok kitap okumakla film izlemeyi ozledim
guzel menu, sut dilimsiz tabii daha guzel olurmus ama sen de farkindasinMenümü yazayım.
Sabah:ıspanaklı yumurta 4 kaşık. 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek.
(Yeşil çay içmek için çok uğraştım ama içemedim. Yarın bal atarak denemek istiyorum. Sizce?)
Öğlen: 3-4 çatal balık.
1 paket süt dilimi
1 litre su.
45 dakika koşu,yürüyüş karışık.
1 bardak Türk kahvesi,3 adet kuru kayısı.
Bugün başım dönüyor, egzersiz de yapacaktım ama yarın çok erken dersim var
Ekim 14 menum
Sabah8
1 yumurta , domates ,saltalik ,kirmizi sogan , ceyrek avakado ,1 dilim tavuk bacon ( kaptis anladi)
Ara turkkahvesi
Oglen 1
5 dilim karpuz
Aksam 5
Patates salatasi,1 patates,1 yumurta,ceyrek tavuk,1 kase yogurt
Su2lt
Spor
Mekik:100
Squat:50
Dkosma400
Ip1500
Toplam:4100
@Yawrukush
Ip huzuru kiskandimda yaptim
Yokkk artik bukadar ipe ben bile yetisemem pesss
kaç yıllık evlisiniz?
ilk kezmi geliyor
Ayyy canim ne guzel bi yuregin var senin ole allah razi olsun dusunmen solemen yeter bu grup gercekten insanlara hala iyi insanlarinda vicdanli insanlarinda oldugunu gosteriyor bana keske yakin olsak yardim icin olmasada oturur 2 kahve icer iki lafin belini kirardik
KızlaaarOoo çookk kolay gelsin hem temizlikte hem misafirlerle
bence guzel menubugün ki menüm
sabah
yumurtam kalmamış
beyaz peynir
kaşar peynir
9adet yeşilzeytin
söğüş salata
3ceviz
1muz
şekersizçay
1kupanescafe şekersiz sade
1fincan türkkahvesi(spor sonrası)
4gibi
arkadaşımdaydım
2-3parça küçük börek
akşam
azyağlı karnabahar yemegi 1tabak
1kücükkase buğday çorbası
salata
3LTSU
30 dakika jillian teyze = 90
1dakika plank = 4
20 adet mekik = 40
yemek yapma,evtoparlama süpürmevs.. =40
yürüyüş 7000bin = 350
TOPLAM=524
oyy oy 3 cocuk, kolay gelsin :)Yok canim gidemedik, komsum kizini bize birakmak durumunda kaldi , belki onumuzdeki haftasonuna guzel bir ayarlama yaparim.
Bu arada dun uzunca bir sure 3 cocukluyduk oyy oyy oyyy ne zor seymis :)
Bende mucize doktora bakiyorum canim, birde adam ruins everything cok hosuma gidiyor su siralar, tavsiye ederim :)
PAZAR MENUM
SABAH
1 haslanmis yumurta
2 kasik domatesli biber
2 kk peynir (kendim yaptim)
10 zeytin
2 dilim sucuk
Yarim salatalik
50 kalorilik pita ekmegi
OGLEN
Tavada izgara tavuk
Salata
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
4 kofte
Bol domates-sogan-maydanoz salatasi
50 kalorilik pita ekmegi
SU:2 lt
SPOR: 1 saat bahcedeki agaclari budama (120) , 1 saat yemek hazirlama (120) , 1bucuk saat parkta cocuk pesinde yurume (270)
TOPLAM: 510 Puan
cok guzel gorunuyor, burada da gordum gecen gun balkabagi ciftligi, bi gitmek lazim aslinda. cocuklar icin cok guzelBugun (pazartesi) cocuklarla esimin is yerine gitmek niyetindeydik, arkadasim Vanessa , bal kabagi ciftligine gidelim dedi, cok eglendik, sizede bir kac foto atiyorum :)
Eki Görüntüle 2545188
Eki Görüntüle 2545189
Eki Görüntüle 2545190
Eki Görüntüle 2545191
PAZARTESI MENUM
SABAH
2 yumurta,biber ve 1 domatesten menemen
50 kalorilik pita ekmegi
2 kk peynir
5 yesil zeytin
OGLEN
4 kofte
Domates ,salatalik
ARA
1 hurma
Filtre kahve
AKSAM
Taze fasulye yemegi (1 kucuk yemek tabagi)
1 kucuk kase yogurt
Uyumazsam yatana kadar limonlu cay icerim.
SU: 2ltyi gececek bugun, disarisi cok sicakti cook ictim.
SPOR: 1 saat yemek pisirme, ev toplama vs (120 ) , 2 saat kabak ciftliginde cocuk pesinde yuruyus, oyun parki vardi hic oturmadik (360) , bal kabaklarimizi oyup sekil vermek icin toollar satiliyor onu almak icin onu satan yere gittik yarim saat orada yuruyus (90), kizlara eslik etmek icin 200 ip atlama (400)
TOPLAM : 970 PUAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?