Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En doğrusu..
Hiç sevmiyorum çocukların telefonla oynamasını.. Onlara da zarar hem de
Ya anlamiyorlar ki bak goruceksin ilerleyen zama larda ben asla vermem diyen insanlarin cocuklarinin ellerinde bile tablwtler telefonlar iste nekadar gec olursa okadar kardur diyorum suan mesela basimda bekliyor anne boya boya diye erteliyorum bekle isim var bekle sole diye birazdan unutcak insallah

Çok doğru diyorsun canım..
Napsın çocuk gözünü açtığından beri görüyor annenin, babanın, amcanın, teyzenin işte herkesin elinde telefon.. Sana olmaz zararlı desen bile madem zararlı siz niye kullanıyorsunuz der şimdikiler

Ahahha okadarla kalirmiyiz sence bizde bu bogaz varken burda herkes astigim astikkta bi raya gelsek masalllah elbirligiyle yerrdik bi afiyet

Yok yokk gözümün önünde pasta geçiyor şu an olsa da yemesekk

hosgeldin kar kralicesi, menun cok guzel baslangic icin
İrem sen geldin ben yatmaya gidiyorum anacım. Kızlar iyi geceler yarın çok çok zor bir gün beni bekliyor. İyi bakın kendinize
merak ettim ne var bugun? :)
tuh aksamki pasta olmasa iyiymis veya spor yapabilseymissin. ama sadece 2-3 catal en azindan
hosgeldin Sibel, nasilsin?
yine yag agirlikli diyet yapiyorsun sanirim.

ben telefonsuz yemek yediremiyorum
bebek aç diyor.
öle alıştı..
telefonu çocuklarin yaninda oynamamak lazim bence. oynayinca istiyorlar.
ben bunu yapmaya çalışıyorum.
telefonu çocuk uyurken istediği gibi oyna. iş yap..
telefon zaman öldürücü boşa giden vakit..
bence yaninda oynamamaya deniyorum kaldiriyorum ortadan.

Teşekkür ederiiiim atlattım geldim

Hosgeldin canim naber? Nasil gecti tatilin?
Hava iyice sogudu sorma, kislik montlara gectik. sen buradayken sicakti yine
ben de pazar TR'ye geliyorum, hava hala 20 derece uzerinde gosteriyor, ne getirecegim bilmiyorum. sort tshirt bu sogukta bavula koymak garip geliyor
handmaids ilginc konusu var begendim ben de ama cok yorgunduk basladigimizda. working mom izliyordum bitti tum bolumler, simdi bol bol izlerim handmaids (derken uyuyakaldi ve izleyemedi )
En son çernobil i izledim ben mini dizi baya iyiydi. 5 bölüm sadece
aaa ben o diziyi izleyecektim de araya birseyler girmisti, unutmusum bak. hem kisa bir dizi di mi o. ona da bakiyim bir ara :)
Sorma abarttım bu sıra şekeri. En kestirmeden enerji kaynağı diye sanırım anlamadan yutmuş oluyorum şekerli şeyleri bu sıra.
Dişim çürümese bari
sen ve seker
ne guzel zayifladin, fistik gibi oldun. yine kilo mu almak istiyorsun bakiim

İyiyim kaptanııım Siz nasılsınız

@Falanfilannnn göremedim tubacim seni, nasılsın? Buralara uğruyor musun arada? Yerleştin mı yeni evine, düzenin oturdu mu canım?
fayfeyfiy grubun dr.leri kayiplarda, kuzum sen de yoksun galiba? Yoğun mu dersler?
Tam sınav haftamdı kuzum bitti şimdi yoğun bir stajdayım ama daha başı bir ay buralardayım inşallah:)

türkiyede hava soğuk...
montlarini getirmeyi unutma.
kaç ay kalacaksiniz:)

Spor da senden kiskandimda yaptim
ben de istiyorum ama bu azimden yaaaa... mezun oldunuz hepiniz hala devam
Filiz haric o seker yiyormus FitFiliz
Evet o da var izlenecekler listemde. Eski boş vakitlerimi geri istiyoruummm
Ne güzel çocuklari yatırıp dizi keyfi yapardım. Şimdi buraya bile vakit bulamıyorum.
Bak buraya vakit bulamayinca sekerlere baslamissin, donersin yakinda
hehe ben bunu cok konusurum simdi
Spor kıskananı da duymadık demeyiz artik
Gittin mi bakalım alışverişe. Ona göre spor yap bence Özlemcim daha da düşmesin pantolonlarin sonra)
Ozlem lastikli seyler al
Kiz goremedin mi puanlari toplamis , bugunde @Huzurvermeyolunda cok kiskandim 4000 kusur puan nedir arkadas filiz altta kalirmiyim hic sence ,yarin gidicem insallah alisverise
wohooo bize de gonder neler aldigini
Ayy benimki de bire başladı, korkunç durumdayız
Çok ağlıyor, yazi yazdirmak kabusumuz oldu resmen. Sizde vaziyet nasıl?
neden agliyor

Canimmm o senin azmin
baksana ben kendimi zayiflatamiyorum
Ben de eskiden yapmazdim online ama bebekten sonra cok zor olmaya baslayinca disarda alisveris, online aliyorum bazi seyleri. ama magazada deneyip almak daha iyi tabii her zaman, en azindan benim icin.

İkiniz de sevmediyseniz bari hiç izlemiyeyim filmi. Breaking bad aklımda eski haliyle kalsın.
Bence de gidip deneyip öyle al canim. Hem online alışveriş kalori yaktirmaz, en güzeli efor harcamak alışveriş yaparken
burada begenenler olmus ama ben hep bir aksiyon baslasin diye beklerken bi baktim film bitmis
Umarım eşim aşırı geç kalmadan gelir de,
Çıkıp biraz yürümek istiyorum.
Havada epey yağmurlu bilemiyorum.
Sizce ?
yuruyebildin mi?
burada hava cok erken kararmaya basladi artik, bir de saatler alininca
Bn 3 yildir dizi film keyfi yapamiyorum. cocuklar o kadar yoruyor ki onalr uyudu an ya ev isi yapiyrm yada bende yatip uyuyorum. En cok kitap okumakla film izlemeyi ozledim
kac yasinda canim cocuklarin? calisiyor musun?
ben de bayaadir izleyemiyordum ama bu aralar biraz vakit bulabildim. kitabi da is yerinde ogle aralari 3-4 sayfa okuyorum, yavas ama olsun bitiyor kitaplar eninde sonunda
1 kizim var benim de 1.5 yasinda
guzel menu, sut dilimsiz tabii daha guzel olurmus ama sen de farkindasin
ne dersin var? ehliyetini alabildin mi?

Yokkk artik bukadar ipe ben bile yetisemem pesss

kaç yıllık evlisiniz?
ilk kezmi geliyor
Ooo çookk kolay gelsin hem temizlikte hem misafirlerle
Kızlaaar herkese teşekkürler sabah sabah yazdıklarınızı okuyup güldüm ALLAH da sizi güldürsün10 aylık evliyim 1 aya gelirler herhalde benim sınavlarım vs var total 11 ay olur bencegelişmeler oldukça aktaracağımm bekliyorum ben de heyecanla

bence guzel menu
oyy oy 3 cocuk, kolay gelsin :)
baska bir turk dizisine baslamak istemiyorum her bolum film gibi, cok zor oluyor izlemesi. ama adam ruins everything'e bakarim :)
gecenlerde arkadaslar diyordu mucize doktor da yabanci bir diziden cevirmeymis "good doctor"

cok guzel gorunuyor, burada da gordum gecen gun balkabagi ciftligi, bi gitmek lazim aslinda. cocuklar icin cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…