ooo girip bakicam bu hafta kim kazanmisYaristan cekilmeliyim bence yada niyeee yaaa ben gobegimle bunlari doverim yarin rekor ip atlamam geliyorr laf aramizda en guzel puani ip getiriyor
Eee bende mezun kuzuooo girip bakicam bu hafta kim kazanmis
yalniz yaristaki 2 kisi mezun. listedekiler neredesiniz? bakin burada neler oluyor
Valla bak bizde heyecanla bbekliyoruzKızlaaarherkese teşekkürler sabah sabah yazdıklarınızı okuyup güldüm ALLAH da sizi güldürsün 10 aylık evliyim 1 aya gelirler herhalde benim sınavlarım vs var total 11 ay olur bence gelişmeler oldukça aktaracağımm bekliyorum ben de heyecanla
Ozgecim yakiyorsun yine masallah guzelliginle, duru bi guzelligin var canimBugun (pazartesi) cocuklarla esimin is yerine gitmek niyetindeydik, arkadasim Vanessa , bal kabagi ciftligine gidelim dedi, cok eglendik, sizede bir kac foto atiyorum :)
Eki Görüntüle 2545188
Eki Görüntüle 2545189
Eki Görüntüle 2545190
Eki Görüntüle 2545191
hosgeldiiinTeşekkür ederiiiim atlattım geldim
yok yawf 20 dercee buranin yazi, daha sicagi pek olmuyor :)türkiyede hava soğuk...
montlarini getirmeyi unutma.
kaç ay kalacaksiniz:)
kayınvaliden hiç mi evini merak etmedi oğlum ve gelinim nabiyo deyip çıkıp evine gelmedi mi çok şaşirdim.Kızlaaarherkese teşekkürler sabah sabah yazdıklarınızı okuyup güldüm ALLAH da sizi güldürsün 10 aylık evliyim 1 aya gelirler herhalde benim sınavlarım vs var total 11 ay olur bence gelişmeler oldukça aktaracağımm bekliyorum ben de heyecanla
ben de onu dedim, sen ve Ozlem mezun, sadece huzur listede :)Eee bende mezun kuzu
ooo girip bakicam bu hafta kim kazanmis
yalniz yaristaki 2 kisi mezun. listedekiler neredesiniz? bakin burada neler oluyor
Hee bana dedin sandim canim tamam ozama nben de onu dedim, sen ve Ozlem mezun, sadece huzur listede :)
kafaya takacak bdv kv de dert yanan öle bi gelin ariyolar..
ben hiç kafaya takmam..
he he...
çünkü takarsam hasta olurum sinirim tavana takar.
gamsiz huya sahibim.
iyi mi böle
boşvereceksin..Hayat kimseyi kafaya takıp, hasta olacak kadar uzun değil.. O yüzden iyisini yapıyorsun
guzel olmus menun canimPazartesi menü
9.00
3 kuru kayısı
Biraz peynir
1 kupa çay
12.00
Yarım nar
13.30
1 tabak sebze yemeği
Salatalık
16.00
3 badem
18. 00
1 kase çorba
21 gibi
Yarım nar
Yarım armut
Biraz geç saatte oldu
Su 1 litre şişeyle içtim gerisini bardakla o yüzden sayamadım
3 saat ev işi - 360 puan
gecmis olsun canim, bence de gecer izler zamanla. simdi cok kucuk ve cildi cok hizli yenileniyor, o iyi olsun da.eh işte zamani kaliteli degil bu aralar..
kızım iyi çok şükür..
soğuk şeyler veremiyoruz.
dişariya çikartamiyoruz...
babaannesi 5 dk balkona çikartiyor.
hasta olunca ilaç kullanamiyor antibiyotik verdik ısılık oldu. geçmedi izi kaldi
25 ekimde doktora götürcez bakalım
kremali makarna miiiGunaydin kizlar bikac gundur sizlere yeterince vakit ayiramadim kusura bakmayin gece uykusuzluklari gunduz yogunlugu ara ara girdimsede cok muhabbetlere katilamadim malesef herkes iyi mi bugun bi gecmis yapmayi dusunuyorun menulerinize falan bi bakim neler yapmissinizoklavalik bi durum varmi goz atim uykusuz bir gune uyandim bugun yine uyumuyorlar gunduz nekadar yorarsam yorim gece banamisin demiyorlar saat basi yarim saat te bir uyaniyorlar ,bugunlerde gecicek biliyorum hep bole gitmicek sabir diyorum
Sabah kayinvalidem kahvalti yapti gitti simdi ortaligi toplamaya giricem
Esim gripti galiba ufaga sonrada buyuge bulasti gibi ben birde menumu paylasim dunku
PAZARTESI MENUM
Sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1kk ezine peynir
2 dilim tambugday ekmegi
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15 30
2 corba kasigi zeytinyagli pirasa
2 kepce ezogrlin corba
Aksam 17.30
1 tabak kremali makarna
Su 1.5 litre
Spor
Mutfak gunluk 2 saatimi aliyor
120 dk 240 puan
15 dk leslie 45 puan
50 mekik 100 puan
500 ip 1000 puan
Toplam 1385 puan
aaah kolay gelsin, bana da lazim oyle bir temizlik. keske benim annem de gelse ama vizesi de bitiyorKızlar günaydınnnn ☀Kaç gündür yokum ara ara baktım ama aktif olamadım yoğunluktaneşim eğitime gitti annemle biz kaldık ve geç bahar temizliği yapıyoruz i. Her yer her yerde alt üst baza takımlar kıyafetler el atmadığımız yer kalmadı Bir yandan da okula ve kursa gitmeye çalışıyorum son birkaç günün bombasııı eşimin ailesi gelecekmiş evlendikten sonra ilk kez bize
aaa canim gecmis olsun esine. keske sallama ile degil de baska yontemle uyutabilsen. deniyor musun hic? biz kucagimizda sallardik ama ne bel birakti ne kol. simdi sarilip uyuyoruz, ogrendi sorun cikarmiyor. kreste ise yatagina koyuyorlarmis uyuyormus, allahim o gunleri de gorucez mi bakalim. gerci sarilip yatmak da guzel, ben de onunla uyuya kalmasamMalesef canim esim bi trafik kazasi gecirdi ve bacaginda platin var ona bu yuku veremem o yuzden ikiside bana bakiyor ve gitgide buyuyorlar agirlasiyorlar
Esininde ole beslenmesi senin icin buyuk sans biz dort kisiyiz evde 4 ayri menu cikariyorum evde malesef ki
Bir umudum vardi onuda seb aldin kuzu
Biliyorum canim dunyaya geldikleri gun bizim rahatimiz bitti zaten canlari sagolsun bugun kayinvalidem bizde kaldi sabah kucuk uyaninca almis altini ustunu degismis oyalamis onu dusunmeden yattim tamam uyandim ama yarim saat daha uzanabildim en azindan ama gece yine felaketti buyukte grip oldu yine valla keske kayinvalide benle yasasaydi diye bi ic gecirmedim degil yani
Valla cekistirmedik desek yalan olur kisisel bi sorunu yok kimsenin bende dahil sadece cocugu buyutme tarzi hep benim cocugum duygusu konusuldu genelde herkes benim gibi dusunuyormus bu arada sanki bu dunyada tek o cocuk buyutuyor tek onun cocugu var
kolay gelsin canim, hizli bir gune baslayis olmus. olsun kaloriler de gitmistir yanindadün akşam yemegi fazla yemedim canim istemedi çok yogunum...
bu sabah da geç kaliyordum baktım 7:30
anaaaaa
hoop yataktan firladim...
üst baş giy çik...
koşa koşa dolmuşa yetiş bin.. tam işe yetiştim sayılır oh mübarek
altınbaşak kinoali krakter yedim. su içiyorum bol bol.
ay hiç halim yok kahve içsem iyi olucak.;
işlerim de yoğun...
bitirme çabasindayim..
evet ben de kizim uyuyunca bakmaya calisiyorum telefona. ama o kadar alismisiz ki, her ihtiyacimizi oradan yapiyoruz gercekten. bagimli olmasin insallah ama ben de arada veriyorum.Bu arada bu aralar fazla girememin baska bi sebebi de oglum telefonuma dadandimasallah ben ne zaman elime alsam anne boya yapcam ver anne film izlicem ver nezaman buyudude bunlari ogrendi bilmiyorum onun yaninda almamaya calisiyorum ki teli alismasin diye
Yakın olsak bence kilo vermek yerine alırdıkk
canim water doodle mat+pen diye bir sey var burada. senin cocuklarinin yasi icin de uygun. ben kizima aldim, bir halisi var, kalemlere su dolduruyorsun, halisi islaninca alttan renk cikiyor boya yapiyor gibi oluyor. onunla cok egleniyor (tabii beraber oynuyoruz) ama kalemle duvarlari da boyasa en azindan sadece su. boylece bu tarz seyler icin ilgisi elefonda olmuyor. bi bakiyim tr'de var mi senin icinYa anlamiyorlar ki bak goruceksin ilerleyen zama larda ben asla vermem diyen insanlarin cocuklarinin ellerinde bile tablwtler telefonlar iste nekadar gec olursa okadar kardur diyorum suan mesela basimda bekliyor anne boya boya diye erteliyorum bekle isim var bekle sole diye birazdan unutcak insallah
aynen oyle, anne babayi taklit ederek buyuyorlar. o yuzden ben de yeme duzenimi olabildigince saglikli tutmaya calisiyorum onun icinÇok doğru diyorsun canım..
Napsın çocuk gözünü açtığından beri görüyor annenin, babanın, amcanın, teyzenin işte herkesin elinde telefon.. Sana olmaz zararlı desen bile madem zararlı siz niye kullanıyorsunuz der şimdikiler
neyseki yemek yerken telefona alismadi bizimki, oyle bir derdi yok ama telefonlar gercekten cok hayatimiz icinde. bakalim ne yapacagiz.ben telefonsuz yemek yediremiyorum
bebek aç diyor.
öle alıştı..
telefonu çocuklarin yaninda oynamamak lazim bence. oynayinca istiyorlar.
ben bunu yapmaya çalışıyorum.
telefonu çocuk uyurken istediği gibi oyna. iş yap..
telefon zaman öldürücü boşa giden vakit..
bence yaninda oynamamaya deniyorum kaldiriyorum ortadan.
allah uzun omur ve mutlu evlilik versin canim insallah, bekliyoruz gelismeleriKızlaaarherkese teşekkürler sabah sabah yazdıklarınızı okuyup güldüm ALLAH da sizi güldürsün 10 aylık evliyim 1 aya gelirler herhalde benim sınavlarım vs var total 11 ay olur bence gelişmeler oldukça aktaracağımm bekliyorum ben de heyecanla
canim cok guzel olmus menun14 ekim menum
08:40 _ 2 dilim ekemk, 2 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin.
13:00_ 1 yemek tabagi kiymali karnibahar, 4yk kadar haslanmis siyah pirinc, 1 tabak salata.
17:30 _ 1 peynirli sandvic, 1 elma, 1 portakal. (disardaydim)
Su: 3,5 lt
Spor: 10000 I askin adim – 350 puan
Yawrukush Kozmogirl17
heheh yok canim sen zaten emziriyorsun arti uykun cok yok. yeterince vucudun calisiyor, merak etme spor yarismalarini.Yapma şunu, zaten zor tutuyorum kendimi :) geçen gün bir deneyeyim dedim ama yok daha zamanı var.. Sezeryan sonrası ne zaman normale dönüyor acaba vücut
evet kesinlikle haklisin. hem hayat cok kisa kimseyi kafaya takmaya ve uzmeye gerek yok. hem onlarin yerine gecmeden onlari anlamak da zor, ama baskasi icin kendinden cok fedakarlik yapmaya da gerek yok. ben anne olmadan cocuklulari cok elestirirdim, simdi ne cok hata yapmisim diyorumboşvereceksin..
yarin bi gün onlar olmayacak..
yaşladığımda bizde kaynana olucaz.
gelinlere karışacaz..
büyük konuşmayayım geline karışmıycam diyenler karışır bal gibi :)
o söz unutuyo.
böle vaka gördüm.
o yüzden he derken gidiyor zaman çok zalim. o yüzden zamana güvenmemek lazim.
Hasta oldum ben@Metem canim sen gayet azimlisin, menulerini yaziyorsun, liste disinda bizimle devam et olur mu?
Dahlia_ nasil oldun canim?
Kozmogirl17 yesermissin gulum hayirli olsun..
Ellssa kabizlik sorunu gecti mi canim?
@MigiMadid yok hakkaten nerede ki?
DeryaOnDiet , @Harpy , @haeshin , @KarKralicesi , @tomrs , @Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz , @Melegimkorusun , @Falanfilannnn nasilsiniz kizlar?
@Gonulmeyvesi eksi gelmis, 60lar gelmis harika canim :)
@madamesnow dugununuz nasil gecti, annenler nasil canim?
@fmad ses ver bir canisi...
@Konus dinliyorum menulerini yaziyorsun cok seviniyorum :)
@Sibal57 tatil nasil gidiyor canim?
@kanadali35 mezun olmak nasil ozlemcim?
@Derya_the_queen ozledikkkk :)
@besive arayi cok acma, ozletme kuzum...
Cok gecmis olsun AkrepcimHasta oldum benbu sefer de karın ağrısı ishal nedir bu bağırsaklarımdan çektiğim
Cumartesiden bu yana menü bildiremiyorum çünkü ne yedim ne yemedim hiç belli değil çok kötü yattım hep
Bugün menü paylaşırım inşallah, zorla çıktım dışarı, karın ağrım var hala ama yürüyebiliyorum şükür
Sağol canımCok gecmis olsun Akrepcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?