Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla bak bizde heyecanla bbekliyoruz

Ozgecim yakiyorsun yine masallah guzelliginle, duru bi guzelligin var canim
Ayyy benim veletlerimde bole olcak az daha buyuyunce seninkilerin arasinda 3 yasmi vardi seneye kucugum 2 yasina girince buyuk 3.5 olcak seninkiler gibi olurlarr ozamab

Son düzenleme:
14 ekim menum

08:40 _ 2 dilim ekemk, 2 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin.

13:00_ 1 yemek tabagi kiymali karnibahar, 4yk kadar haslanmis siyah pirinc, 1 tabak salata.

17:30 _ 1 peynirli sandvic, 1 elma, 1 portakal. (disardaydim)

Su: 3,5 lt

Spor: 10000 I askin adim – 350 puan
Yawrukush Kozmogirl17

türkiyede hava soğuk...
montlarini getirmeyi unutma.
kaç ay kalacaksiniz:)
yok yawf 20 dercee buranin yazi, daha sicagi pek olmuyor :)
aaah ah keske ay kalabilsek, maksimum 15gun izin alabiliyorum ben sirketten. 2 haftaligina geliyorum bu da bu sene izinlerimin sonu yeni seneye kadar

kayınvaliden hiç mi evini merak etmedi oğlum ve gelinim nabiyo deyip çıkıp evine gelmedi mi çok şaşirdim.

ben kayınvalidemle altlı üstlüyüm ama rahatim..
biraz trip atsa da hiç umrumda degil umursamadığımı anlayınca sesini kesiyor.:)
aman bişey demeye gelemem..
eşim konuşsun...
o hallediyor gerisini.

kafaya takacak bdv kv de dert yanan öle bi gelin ariyolar..
ben hiç kafaya takmam..
he he...
çünkü takarsam hasta olurum sinirim tavana takar.
gamsiz huya sahibim.
iyi mi böle

Hayat kimseyi kafaya takıp, hasta olacak kadar uzun değil.. O yüzden iyisini yapıyorsun
boşvereceksin..
yarin bi gün onlar olmayacak..
yaşladığımda bizde kaynana olucaz.
gelinlere karışacaz..
büyük konuşmayayım geline karışmıycam diyenler karışır bal gibi :)
o söz unutuyo.
böle vaka gördüm.
o yüzden he derken gidiyor zaman çok zalim. o yüzden zamana güvenmemek lazim.

guzel olmus menun canim
gecmis olsun canim, bence de gecer izler zamanla. simdi cok kucuk ve cildi cok hizli yenileniyor, o iyi olsun da.
cok kotu degilse hava almak iyi gelir aslinda, ama tabii siz yanindasiniz daha iyi biliyorsunuz durumunu
kremali makarna miii
mezun oldun simardin bakiyorum
aaah kolay gelsin, bana da lazim oyle bir temizlik. keske benim annem de gelse ama vizesi de bitiyor
kalmaya mi geliyor esinin ailesi?
aaa canim gecmis olsun esine. keske sallama ile degil de baska yontemle uyutabilsen. deniyor musun hic? biz kucagimizda sallardik ama ne bel birakti ne kol. simdi sarilip uyuyoruz, ogrendi sorun cikarmiyor. kreste ise yatagina koyuyorlarmis uyuyormus, allahim o gunleri de gorucez mi bakalim. gerci sarilip yatmak da guzel, ben de onunla uyuya kalmasam
k.validen ne guzel yardimci olmus, ben de biri olunca sicak cay-kahve icebiliyorum cok mutlu oluyorum ama o zaman da herkes birbirine guvenip cocugu izlemiyor, en cok kazalar o zaman oluyor, hep bir korku oluyor bende
yorulunca cagir, aksam yemekleri benden ama gel once biraz uyuyayim de
kolay gelsin canim, hizli bir gune baslayis olmus. olsun kaloriler de gitmistir yaninda
evet ben de kizim uyuyunca bakmaya calisiyorum telefona. ama o kadar alismisiz ki, her ihtiyacimizi oradan yapiyoruz gercekten. bagimli olmasin insallah ama ben de arada veriyorum.
Yakın olsak bence kilo vermek yerine alırdıkk

canim water doodle mat+pen diye bir sey var burada. senin cocuklarinin yasi icin de uygun. ben kizima aldim, bir halisi var, kalemlere su dolduruyorsun, halisi islaninca alttan renk cikiyor boya yapiyor gibi oluyor. onunla cok egleniyor (tabii beraber oynuyoruz) ama kalemle duvarlari da boyasa en azindan sadece su. boylece bu tarz seyler icin ilgisi elefonda olmuyor. bi bakiyim tr'de var mi senin icin
aynen oyle, anne babayi taklit ederek buyuyorlar. o yuzden ben de yeme duzenimi olabildigince saglikli tutmaya calisiyorum onun icin
neyseki yemek yerken telefona alismadi bizimki, oyle bir derdi yok ama telefonlar gercekten cok hayatimiz icinde. bakalim ne yapacagiz.
ben BLW yapmistim, yemek vakti hep beraber oturuyoruz, o da kendi yiyor yiyebildigi kadar. masada yemek harici birsey olmuyor telefon-oyuncak vs. simdilik fena degil ama buyudukce bizi zorlamaya basladi kolaylasicak yerde
allah uzun omur ve mutlu evlilik versin canim insallah, bekliyoruz gelismeleri
canim cok guzel olmus menun

Yapma şunu, zaten zor tutuyorum kendimi :) geçen gün bir deneyeyim dedim ama yok daha zamanı var.. Sezeryan sonrası ne zaman normale dönüyor acaba vücut
heheh yok canim sen zaten emziriyorsun arti uykun cok yok. yeterince vucudun calisiyor, merak etme spor yarismalarini.
ben normal dogum yaptim ama bana bile 6ay bekle demislerdi. sezeryan 1senedir herhalde. yuruyus yapabilirsin belki, bebegi bebek arabasina koyup, ben en cok onu yapardim.
evet kesinlikle haklisin. hem hayat cok kisa kimseyi kafaya takmaya ve uzmeye gerek yok. hem onlarin yerine gecmeden onlari anlamak da zor, ama baskasi icin kendinden cok fedakarlik yapmaya da gerek yok. ben anne olmadan cocuklulari cok elestirirdim, simdi ne cok hata yapmisim diyorum

Hasta oldum ben bu sefer de karın ağrısı ishal nedir bu bağırsaklarımdan çektiğim

Cumartesiden bu yana menü bildiremiyorum çünkü ne yedim ne yemedim hiç belli değil çok kötü yattım hep
Bugün menü paylaşırım inşallah, zorla çıktım dışarı, karın ağrım var hala ama yürüyebiliyorum şükür

Cok gecmis olsun Akrepcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…