- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Geçmiş olsun canımHasta oldum benbu sefer de karın ağrısı ishal nedir bu bağırsaklarımdan çektiğim
Cumartesiden bu yana menü bildiremiyorum çünkü ne yedim ne yemedim hiç belli değil çok kötü yattım hep
Bugün menü paylaşırım inşallah, zorla çıktım dışarı, karın ağrım var hala ama yürüyebiliyorum şükür
biz kaynanayı sevimyoruz ya gelinlerde bizi sevmeyecek o vahim.:)heheh yok canim sen zaten emziriyorsun arti uykun cok yok. yeterince vucudun calisiyor, merak etme spor yarismalarini.
ben normal dogum yaptim ama bana bile 6ay bekle demislerdi. sezeryan 1senedir herhalde. yuruyus yapabilirsin belki, bebegi bebek arabasina koyup, ben en cok onu yapardim.
evet kesinlikle haklisin. hem hayat cok kisa kimseyi kafaya takmaya ve uzmeye gerek yok. hem onlarin yerine gecmeden onlari anlamak da zor, ama baskasi icin kendinden cok fedakarlik yapmaya da gerek yok. ben anne olmadan cocuklulari cok elestirirdim, simdi ne cok hata yapmisim diyorum
masallah canim, kari koca harikasiniz. inan hayran kaldim iradenizeDevam canım. Evet tek öğün çok rahat oldu bana ya. Hele haftasonları yemek hazırlamak kaldırmak baya vaktimi alıyormuş. Çocukların yemini suyunu koyuyorum sadece süper. Adamın yemeği ile uğraşmamak çok iyiymiş. Bu arada babaları da tek öğün keto diyette o yüzden hiç zorlanmıyorum.
ben kayinvalidemi seviyorum, benim sorunum yok onunla. ben genel konusmustum :)biz kaynanayı sevimyoruz ya gelinlerde bizi sevmeyecek o vahim.:)
ben kaynanami çok severdim.
şimdi de severim çok degil.:)
ara sira çikarim nabiyo diye.
çünkü onun yerine konmak lazim kaynana olduğumda..;
ben annemi çok çektirdim kızım da bana çektiriyor.
ne ekersen onu biçersin o durumu yaşıyorum maalesef.
sekeri yukseltiyor degil mi canim, onun icin mi?Ben ağzıma patates sürüsem o gün akşama kadar hiç aralıksız yerim.
bana da 2 cocuk cok zor geliyor. dun kantesti filan yaptirdik, genital usg vs. 2. cocuk icicn saglikli miyiz diye. esime soruyorum emin misin b=diyeCumadan eksi olmak candir :)
Harikasin deryacim..
Yok canim gidemedik, komsum kizini bize birakmak durumunda kaldi , belki onumuzdeki haftasonuna guzel bir ayarlama yaparim.
Bu arada dun uzunca bir sure 3 cocukluyduk oyy oyy oyyy ne zor seymis :)
Canim sen listedesin cuma gunu tartilmazsan takimimiz icin cok kotu olur.
Cumaya kadar alabilecek misin?
Canim nasilsin biraz menun bozulmus, nasil gidiyor, her sey yolunda mi?
Odullu bir menu olmus canim :)
Cumaya guzel bir eksi gelecek insallah :)
Canim yazacagim, hatta video paylasacagim..
Harika bir menu :)
Canim belki kuzunun bir sIkIntisi var di , belki gazdir, belki kendini iyi hissetmemistir.
Insallah dun iyi gecmistir, her sey yolundadir canim..
Uzuldum Fatimem yememissin hic bir sey...
Iyiyim canim, cok sukur, normal her sey..
Sen nasilsin, ne guzel zamanini kaliteli kullaniyorsun Aslicim, kuzun nasil?
Cumaya kadar dikkat ederek gider canim gelen artilar.
Tatilin nasildi :)
Bende mucize doktora bakiyorum canim, birde adam ruins everything cok hosuma gidiyor su siralar, tavsiye ederim :)
Gayet guzel canim :)
Dinlenmissin canim sevindim.
Daha iyi mi bebisin, bogazin iyi mi canim?
Benimde buyuk oglumda reflu vardi, ilk 6 ay yaka ignem gibiydi sagolsun :)
Ne zor zamanlardi...
begenmene sevindim canimguzel olmus menun canim
gecmis olsun canim, bence de gecer izler zamanla. simdi cok kucuk ve cildi cok hizli yenileniyor, o iyi olsun da.
cok kotu degilse hava almak iyi gelir aslinda, ama tabii siz yanindasiniz daha iyi biliyorsunuz durumunu
kremali makarna miii
mezun oldun simardin bakiyorum
aaah kolay gelsin, bana da lazim oyle bir temizlik. keske benim annem de gelse ama vizesi de bitiyor
kalmaya mi geliyor esinin ailesi?
aaa canim gecmis olsun esine. keske sallama ile degil de baska yontemle uyutabilsen. deniyor musun hic? biz kucagimizda sallardik ama ne bel birakti ne kol. simdi sarilip uyuyoruz, ogrendi sorun cikarmiyor. kreste ise yatagina koyuyorlarmis uyuyormus, allahim o gunleri de gorucez mi bakalim. gerci sarilip yatmak da guzel, ben de onunla uyuya kalmasam
k.validen ne guzel yardimci olmus, ben de biri olunca sicak cay-kahve icebiliyorum cok mutlu oluyorumama o zaman da herkes birbirine guvenip cocugu izlemiyor, en cok kazalar o zaman oluyor, hep bir korku oluyor bende
yorulunca cagir, aksam yemekleri benden ama gel once biraz uyuyayim de
kolay gelsin canim, hizli bir gune baslayis olmus. olsun kaloriler de gitmistir yaninda
evet ben de kizim uyuyunca bakmaya calisiyorum telefona. ama o kadar alismisiz ki, her ihtiyacimizi oradan yapiyoruz gercekten. bagimli olmasin insallah ama ben de arada veriyorum.
canim water doodle mat+pen diye bir sey var burada. senin cocuklarinin yasi icin de uygun. ben kizima aldim, bir halisi var, kalemlere su dolduruyorsun, halisi islaninca alttan renk cikiyor boya yapiyor gibi oluyor. onunla cok egleniyor (tabii beraber oynuyoruz) ama kalemle duvarlari da boyasa en azindan sadece su. boylece bu tarz seyler icin ilgisi elefonda olmuyor. bi bakiyim tr'de var mi senin icin
aynen oyle, anne babayi taklit ederek buyuyorlar. o yuzden ben de yeme duzenimi olabildigince saglikli tutmaya calisiyorum onun icin
neyseki yemek yerken telefona alismadi bizimki, oyle bir derdi yok ama telefonlar gercekten cok hayatimiz icinde. bakalim ne yapacagiz.
ben BLW yapmistim, yemek vakti hep beraber oturuyoruz, o da kendi yiyor yiyebildigi kadar. masada yemek harici birsey olmuyor telefon-oyuncak vs. simdilik fena degil ama buyudukce bizi zorlamaya basladi kolaylasicak yerde
allah uzun omur ve mutlu evlilik versin canim insallah, bekliyoruz gelismeleri
canim cok guzel olmus menun
Canim kedini toplamalisin deneme suren sona eriyor bu hafta guzel bi eksiyle gel hadi.Slm herkese sessizliğimden anlaşılacağı üzere hafta sonu kaçamaklı geçtiNe oluyo böyle anlamıyorum sabah da baya artılı gelince sinirden evdeki 1 adet berlirneri gömdüm öğleden sonra oğluma pasta sözüm vardı ondan 4 5 çatal aldım ama kaldığım yerden devam etmek istiyorum akşama Leslie yaparsam moralimde keyfimde düzelir aslında biraz iç dökmeli paylaşım oldu sizlerde ne var ne yok nasıl motive ediyorsunuz kendinizi yedikçe mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum
Ya hadi be sende mi masallah size yetisemem ben mumkunati yokSabah 10.30 sekersiz kahve
12.0
Kücük avakado
1 haslanmıs yumurta
Domates nane maydonoz biraz kasar
Ara yesilcay
Aksam 18.30
2 tavuk 4 kasık kabak yogurtlu
Ezogelinncorbası salata
Spor
1600 ip atlaama
100 sag ic 100 sol ic
100 yan bel
100 bisiklet
50 bacaklari karna cekerek ziplama
2 saat ev supurmensilme
4400 puan @Yawrukush
Berlinere baktim merakimdan bixim profitorele benzertim nasilda severim canimda istiyor zatenBugünkü menümü yazayım
7:30 Hindistan cevizi yağlı filtre kahve
10:00 1 yumurtalı omlet, 1 dilim light krem peynirli ekmek, 1 dilim hindi füme, 1 tane berliner
14:00 2 adet yulaflı bar (toplam 180kalori)
15:00 oğlumun pastasından 4,5 çatal aldım
17:00 sade Türk kahvesi
19:00 1 kase kremalı balkabağı çorbası, zeytinyağlı börülce yemeği, yeşil salata
Birazdan yeşil çay içerim
Su: 1,5 lt
Spor: 6000adım: 300
1 saat ev işi +yemek: 120
Tpl: 420
@Yawrukush
Kozmogirl17
Ohh ne guzel valla gitsin kilolar menune yorum yapamicam tek beslenme hakkinda cok bi fikrim yok bakinca bi anda 300 gr kiymadan cokmus gibi geliyor ama baskada bisey yemiyosun yaniİyi akşamlar kızlar menümü vereyim.
300 gr kıymadan tepsi kebabı
Bir kase zeytinyağlı taze fasülye
Semizotu salatası
Bir avuç ceviz
Su 3lt oldu
Spor 9 saat aktif ders anlatma baya hoplaya zıplaya ama. 360 dk dan 720 puan
Kızlar sosyal medyaya bile bakamıyorum İnan’ın. Şimdi kızların ödevlerini bitirdik anca. Okumalarını ananelerine sattım. Menü yazayım diye kaçtım. Bu arada sabah tartıda 71.5 çıktım yani -600. Haftasonu kaçamağı yok bende. Gayet iyi gidiyorum. Şimdi bana seslenene kadar içerdekiler geçmişi okuyayım.
Anneler varya anneler benimkide bana neler yapiyor ben kilo vercem dedikce tasiyor banaYok cevizi fazla yedim bir de salataya yağı ben koymadım annem koydu baya vardı. Bi de balık kızartmaydı o aslında çok tercih edilmiyor ama yapacak bişey yok anne evinde olur o kadar. Nelere hayır diyorum bi görsen oturur ağlarsınannem de babam da 100 kilo acayip yiyorlar
Bende cikamam heralde o saatte tek yuruyuse arabyla falan gidip geliyorumda o saatte tek yuruyus yemezTurkiyede misiniz saat gece 11 i geciyor bn bu saatten snra disariya cikmaya cesarrt edemezdim
bize gorede yuruyus icin baya gec bi saat tabiBazen karanlık bana da ürkütücü geliyor.
İngilteredeyim.
2 saat gerideyiz Türkiye’den.
Yani yeni geldim ve saat 22:27 şuan. :)
3 5 catal balik cok az yemek icin sut dilimi gereksiz olmus onun yerine doyurucu biseyler yeseydin ama kalori olarak etkilememistir sut dilimi.Menümü yazayım.
Sabah:ıspanaklı yumurta 4 kaşık. 2 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmek.
(Yeşil çay içmek için çok uğraştım ama içemedim. Yarın bal atarak denemek istiyorum. Sizce?)
Öğlen: 3-4 çatal balık.
1 paket süt dilimi
1 litre su.
45 dakika koşu,yürüyüş karışık.
1 bardak Türk kahvesi,3 adet kuru kayısı.
Bugün başım dönüyor, egzersiz de yapacaktım ama yarın çok erken dersim var
Sabah sabah kirmizi sogan nasil bi miden var kuzum ben hayatta yiyemem sabah sogani bidem butun gun cayir cayir yanarEkim 14 menum
Sabah8
1 yumurta , domates ,saltalik ,kirmizi sogan , ceyrek avakado ,1 dilim tavuk bacon ( kaptis anladi)
Ara turkkahvesi
Oglen 1
5 dilim karpuz
Aksam 5
Patates salatasi,1 patates,1 yumurta,ceyrek tavuk,1 kase yogurt
Su2lt
Spor
Mekik:100
Squat:50
Dkosma400
Ip1500
Toplam:4100
@Yawrukush
Ip huzuru kiskandimda yaptim
Simarmak ne kelime mezun oldum diye sevinc cigliklari atiyorum resmenguzel olmus menun canim
gecmis olsun canim, bence de gecer izler zamanla. simdi cok kucuk ve cildi cok hizli yenileniyor, o iyi olsun da.
cok kotu degilse hava almak iyi gelir aslinda, ama tabii siz yanindasiniz daha iyi biliyorsunuz durumunu
kremali makarna miii
mezun oldun simardin bakiyorum
aaah kolay gelsin, bana da lazim oyle bir temizlik. keske benim annem de gelse ama vizesi de bitiyor
kalmaya mi geliyor esinin ailesi?
aaa canim gecmis olsun esine. keske sallama ile degil de baska yontemle uyutabilsen. deniyor musun hic? biz kucagimizda sallardik ama ne bel birakti ne kol. simdi sarilip uyuyoruz, ogrendi sorun cikarmiyor. kreste ise yatagina koyuyorlarmis uyuyormus, allahim o gunleri de gorucez mi bakalim. gerci sarilip yatmak da guzel, ben de onunla uyuya kalmasam
k.validen ne guzel yardimci olmus, ben de biri olunca sicak cay-kahve icebiliyorum cok mutlu oluyorumama o zaman da herkes birbirine guvenip cocugu izlemiyor, en cok kazalar o zaman oluyor, hep bir korku oluyor bende
yorulunca cagir, aksam yemekleri benden ama gel once biraz uyuyayim de
kolay gelsin canim, hizli bir gune baslayis olmus. olsun kaloriler de gitmistir yaninda
evet ben de kizim uyuyunca bakmaya calisiyorum telefona. ama o kadar alismisiz ki, her ihtiyacimizi oradan yapiyoruz gercekten. bagimli olmasin insallah ama ben de arada veriyorum.
canim water doodle mat+pen diye bir sey var burada. senin cocuklarinin yasi icin de uygun. ben kizima aldim, bir halisi var, kalemlere su dolduruyorsun, halisi islaninca alttan renk cikiyor boya yapiyor gibi oluyor. onunla cok egleniyor (tabii beraber oynuyoruz) ama kalemle duvarlari da boyasa en azindan sadece su. boylece bu tarz seyler icin ilgisi elefonda olmuyor. bi bakiyim tr'de var mi senin icin
aynen oyle, anne babayi taklit ederek buyuyorlar. o yuzden ben de yeme duzenimi olabildigince saglikli tutmaya calisiyorum onun icin
neyseki yemek yerken telefona alismadi bizimki, oyle bir derdi yok ama telefonlar gercekten cok hayatimiz icinde. bakalim ne yapacagiz.
ben BLW yapmistim, yemek vakti hep beraber oturuyoruz, o da kendi yiyor yiyebildigi kadar. masada yemek harici birsey olmuyor telefon-oyuncak vs. simdilik fena degil ama buyudukce bizi zorlamaya basladi kolaylasicak yerde
allah uzun omur ve mutlu evlilik versin canim insallah, bekliyoruz gelismeleri
canim cok guzel olmus menun
Yok iste kuzum ben daha sezeryanimin ustunden 1 sene yeni olucak kasimda hemde 2 sene de 2 kere sezeryan oldum nisan 17 kasim 18 de ayni yerden aldilar bebegi ama hic hissetmiyom cocukta tepiniyor ustunde bende spor yapjyorumheheh yok canim sen zaten emziriyorsun arti uykun cok yok. yeterince vucudun calisiyor, merak etme spor yarismalarini.
ben normal dogum yaptim ama bana bile 6ay bekle demislerdi. sezeryan 1senedir herhalde. yuruyus yapabilirsin belki, bebegi bebek arabasina koyup, ben en cok onu yapardim.
evet kesinlikle haklisin. hem hayat cok kisa kimseyi kafaya takmaya ve uzmeye gerek yok. hem onlarin yerine gecmeden onlari anlamak da zor, ama baskasi icin kendinden cok fedakarlik yapmaya da gerek yok. ben anne olmadan cocuklulari cok elestirirdim, simdi ne cok hata yapmisim diyorum
Gecmis olsun canim ne cok hasta oldun bu sira bunyen zayifladi sankiHasta oldum benbu sefer de karın ağrısı ishal nedir bu bağırsaklarımdan çektiğim
Cumartesiden bu yana menü bildiremiyorum çünkü ne yedim ne yemedim hiç belli değil çok kötü yattım hep
Bugün menü paylaşırım inşallah, zorla çıktım dışarı, karın ağrım var hala ama yürüyebiliyorum şükür
Sen zaten robocop'sun yawf, sezeryan ile 2 bebek, dizler sakat ama ip atlamada rekor kiriliyor falanYok iste kuzum ben daha sezeryanimin ustunden 1 sene yeni olucak kasimda hemde 2 sene de 2 kere sezeryan oldum nisan 17 kasim 18 de ayni yerden aldilar bebegi ama hic hissetmiyom cocukta tepiniyor ustunde bende spor yapjyorum
heheh e iste o 3saatte yerken hem yemeyi ogreniyor hem oyun oynuyor, sen de yaninda oturup cayini icip dinleniyorsunAyyy benim tahammulum yok kendisinin yemesine ogrenmesi icin veriyorum bi saat miy miy 3 lokma yiyor kendine biraksam 2 gunde erir yavrum
Ya ben dogum yaptigim gunun aksami korayi ayagimda uyutuyordum kimse de uyumadi kutayda mememde emzircem diye ugrasiyordum inanmazsin ertesi gun hastane salonunda korayin pesinde kostururken gordu dr beni sen iyisin dedi kalma bu gece cik git evine dedi apar topar beni taburcu ettiSen zaten robocop'sun yawf, sezeryan ile 2 bebek, dizler sakat ama ip atlamada rekor kiriliyor falan
Aman dikkat et kendine, sana birsey olursa uzulurum
kara tahta mi? bizde de var mutfakta duvarda, cok seviyorumAa bizim duvar tahtamiz var cocuklardan vok buyukler yaziyor ani deftwrine dondu bak atarim fotosunu
Ya ben dogum yaptigim gunun aksami korayi ayagimda uyutuyordum kimse de uyumadi kutayda mememde emzircem diye ugrasiyordum inanmazsin ertesi gun hastane salonunda korayin pesinde kostururken gordu beni sen iyisin dedi kalma bu gece cik git evine dedi apar topar beni taburcu etti
ay cok korkunc, allah kimsenin basina vermesin. dusunmek bile korkunc geliyor kizimi bulamamakEvet sagolsunlar cok yardimlari dokunuyor ben o yuzden sıksık giderim kayinvalideye dinleniyorum orada ama dedigin gibi kazalarda hep kalabalikta oluyor benim ogluma cekirdek kalabalikta kacta cay kalabalikta dokuldu allah beterinden korusun biz o durumlarda sadece bi kisiye emanet ediyoruz mesela ben kaynanama birakiyorsam anne sende cocuk diyorum yada i kime birakiyorsa muhakka soluyor geceen avmde kadinin biri cocugunu kaybetmis kucaginda 2 3 aylik bebegi var ogluda 2 3 civari yaslarda babasina emanet etmis oda kalabalikta kaybolmus kadin nasil ciglik cigliga dustu dusucek bayilcak kucagindaki bebegi zor aldilar kocasida kadina bagriyor kendine gel sanami bakim cocugumu ariyim diye neyse allahtan biraz ilerde buldular cocuklarinida adam hepsine bagira bagira gturdu bunuda neden anlattiysam simdi
Benimde mama sandalyem yikananlardan ahahha senem kiz benim daha buyuk bilmiyorki kendi yemeyi kardesine ogretsin ben dolaniyorum pesinde yemek yesin diye valla kucugum daha yasina gorcek yutma problemi var smdaha dogrusu agzina taneli bisey degse kusuyor cok yaramaz ama yemeye geldinmi sifir dr kendi galine birak takilma dedi illa yer zamani gelince dediheheh e iste o 3saatte yerken hem yemeyi ogreniyor hem oyun oynuyor, sen de yaninda oturup cayini icip dinleniyorsun
hem abisiyle beraber oturup yerlerse onu taklit edeceginden daha da hizli ogrenir.
annem gelince cok komik oluyor zaten, yerler battikca delirmemek icin zor tutuyor kendini
ama ben mama sandalyesini halisiz yere koydum, yemek sonrasi cikar ustunu (onlukten nefret ediyor), altini da islak bezle sil at cope. cok kolay aslinda
Simarmak ne kelime mezun oldum diye sevinc cigliklari atiyorum resmen
walla canim sen kotu olay atlatmissin Koray ile, o yuzden korkup kendi beslemen normal. ama yumusak seyleri ver ikisine de oynasinlar. oynaya oynaya sıkılıp sonra kendileri yemege basliyorlar. ve ozellikle sizle ayni anda oturup yemeleri onemli.Benimde mama sandalyem yikananlardan ahahha senem kiz benim daha buyuk bilmiyorki kendi yemeyi kardesine ogretsin ben dolaniyorum pesinde yemek yesin diye valla kucugum daha yasina gorcek yutma problemi var smdaha dogrusu agzina taneli bisey degse kusuyor cok yaramaz ama yemeye geldinmi sifir dr kendi galine birak takilma dedi illa yer zamani gelince dedi
Evet benim, o yuzden sectim o resmiSenemmm o profilindeki sensin muhtemelen ama hic gorunmuyon kız
Yok koraya veriyorum herseyi yiyor ama tabaklan sulu yemek falan veremiyorum yoksa koftesini patatesini makarnasini bazen tavada yumurtasini hep kendi yiyor ama bi corba olsun sulu bi yemek olsun ozaman vermiyorum hele oyle meyve abur cubur ayakta goturuyor findik fistik bile yiyor o olaylardan sonra veremem diyordum ama artik bilinclendi ve o olayi hatirliyor surekli soluyor kutayada veriyorum kutayin ki de kensi problemi iste vermesem anlarimda kusma sikintimiz vardi ya bizim o yuzden ogrenemdi simdi taneli bisey yesin yutamiyor zorlaniyor yoksa onada hedmrseyi veriyorum mesela pilavi yogurtla veriyorum lop lop yiyor cigneye cigneye hatta tek verim kusturuyor kendi ole biseywalla canim sen kotu olay atlatmissin Koray ile, o yuzden korkup kendi beslemen normal. ama yumusak seyleri ver ikisine de oynasinlar. oynaya oynaya sıkılıp sonra kendileri yemege basliyorlar. ve ozellikle sizle ayni anda oturup yemeleri onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?