Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım

biz kaynanayı sevimyoruz ya gelinlerde bizi sevmeyecek o vahim.:)
ben kaynanami çok severdim.
şimdi de severim çok degil.:)
ara sira çikarim nabiyo diye.
çünkü onun yerine konmak lazim kaynana olduğumda..;
ben annemi çok çektirdim kızım da bana çektiriyor.
ne ekersen onu biçersin o durumu yaşıyorum maalesef.

masallah canim, kari koca harikasiniz. inan hayran kaldim iradenize

ben kayinvalidemi seviyorum, benim sorunum yok onunla. ben genel konusmustum :)

bana da 2 cocuk cok zor geliyor. dun kantesti filan yaptirdik, genital usg vs. 2. cocuk icicn saglikli miyiz diye. esime soruyorum emin misin b=diye simdi cok rahatiz cunku kizim da buyudu 3 yasinda. ama bakalim olacak galiba bu gidisle

begenmene sevindim canim

Canim kedini toplamalisin deneme suren sona eriyor bu hafta guzel bi eksiyle gel hadi.
Ya hadi be sende mi masallah size yetisemem ben mumkunati yok
Berlinere baktim merakimdan bixim profitorele benzertim nasilda severim canimda istiyor zaten
Ohh ne guzel valla gitsin kilolar menune yorum yapamicam tek beslenme hakkinda cok bi fikrim yok bakinca bi anda 300 gr kiymadan cokmus gibi geliyor ama baskada bisey yemiyosun yani
Anneler varya anneler benimkide bana neler yapiyor ben kilo vercem dedikce tasiyor bana
Turkiyede misiniz saat gece 11 i geciyor bn bu saatten snra disariya cikmaya cesarrt edemezdim
Bende cikamam heralde o saatte tek yuruyuse arabyla falan gidip geliyorumda o saatte tek yuruyus yemez
Bazen karanlık bana da ürkütücü geliyor.
İngilteredeyim.
2 saat gerideyiz Türkiye’den.
Yani yeni geldim ve saat 22:27 şuan. :)
bize gorede yuruyus icin baya gec bi saat tabi
3 5 catal balik cok az yemek icin sut dilimi gereksiz olmus onun yerine doyurucu biseyler yeseydin ama kalori olarak etkilememistir sut dilimi.
Sabah sabah kirmizi sogan nasil bi miden var kuzum ben hayatta yiyemem sabah sogani bidem butun gun cayir cayir yanar
Simarmak ne kelime mezun oldum diye sevinc cigliklari atiyorum resmen
Evet sagolsunlar cok yardimlari dokunuyor ben o yuzden sıksık giderim kayinvalideye dinleniyorum orada ama dedigin gibi kazalarda hep kalabalikta oluyor benim ogluma cekirdek kalabalikta kacta cay kalabalikta dokuldu allah beterinden korusun biz o durumlarda sadece bi kisiye emanet ediyoruz mesela ben kaynanama birakiyorsam anne sende cocuk diyorum yada i kime birakiyorsa muhakka soluyor geceen avmde kadinin biri cocugunu kaybetmis kucaginda 2 3 aylik bebegi var ogluda 2 3 civari yaslarda babasina emanet etmis oda kalabalikta kaybolmus kadin nasil ciglik cigliga dustu dusucek bayilcak kucagindaki bebegi zor aldilar kocasida kadina bagriyor kendine gel sanami bakim cocugumu ariyim diye neyse allahtan biraz ilerde buldular cocuklarinida adam hepsine bagira bagira gturdu bunuda neden anlattiysam simdi
Aa bizim duvar tahtamiz var cocuklardan vok buyukler yaziyor ani deftwrine dondu bak atarim fotosunu
Ayyy benim tahammulum yok kendisinin yemesine ogrenmesi icin veriyorum bi saat miy miy 3 lokma yiyor kendine biraksam 2 gunde erir yavrum
Yok iste kuzum ben daha sezeryanimin ustunden 1 sene yeni olucak kasimda hemde 2 sene de 2 kere sezeryan oldum nisan 17 kasim 18 de ayni yerden aldilar bebegi ama hic hissetmiyom cocukta tepiniyor ustunde bende spor yapjyorum
Gecmis olsun canim ne cok hasta oldun bu sira bunyen zayifladi sanki

Yok iste kuzum ben daha sezeryanimin ustunden 1 sene yeni olucak kasimda hemde 2 sene de 2 kere sezeryan oldum nisan 17 kasim 18 de ayni yerden aldilar bebegi ama hic hissetmiyom cocukta tepiniyor ustunde bende spor yapjyorum
Sen zaten robocop'sun yawf, sezeryan ile 2 bebek, dizler sakat ama ip atlamada rekor kiriliyor falan
Aman dikkat et kendine, sana birsey olursa uzulurum

Ayyy benim tahammulum yok kendisinin yemesine ogrenmesi icin veriyorum bi saat miy miy 3 lokma yiyor kendine biraksam 2 gunde erir yavrum
heheh e iste o 3saatte yerken hem yemeyi ogreniyor hem oyun oynuyor, sen de yaninda oturup cayini icip dinleniyorsun
hem abisiyle beraber oturup yerlerse onu taklit edeceginden daha da hizli ogrenir.
annem gelince cok komik oluyor zaten, yerler battikca delirmemek icin zor tutuyor kendini
ama ben mama sandalyesini halisiz yere koydum, yemek sonrasi cikar ustunu (onlukten nefret ediyor), altini da islak bezle sil at cope. cok kolay aslinda

Sen zaten robocop'sun yawf, sezeryan ile 2 bebek, dizler sakat ama ip atlamada rekor kiriliyor falan
Aman dikkat et kendine, sana birsey olursa uzulurum
Ya ben dogum yaptigim gunun aksami korayi ayagimda uyutuyordum kimse de uyumadi kutayda mememde emzircem diye ugrasiyordum inanmazsin ertesi gun hastane salonunda korayin pesinde kostururken gordu dr beni sen iyisin dedi kalma bu gece cik git evine dedi apar topar beni taburcu etti

ay cok korkunc, allah kimsenin basina vermesin. dusunmek bile korkunc geliyor kizimi bulamamak
evet kalabalikta ozellikle dikkat etmek lazim

Benimde mama sandalyem yikananlardan ahahha senem kiz benim daha buyuk bilmiyorki kendi yemeyi kardesine ogretsin ben dolaniyorum pesinde yemek yesin diye valla kucugum daha yasina gorcek yutma problemi var smdaha dogrusu agzina taneli bisey degse kusuyor cok yaramaz ama yemeye geldinmi sifir dr kendi galine birak takilma dedi illa yer zamani gelince dedi

walla canim sen kotu olay atlatmissin Koray ile, o yuzden korkup kendi beslemen normal. ama yumusak seyleri ver ikisine de oynasinlar. oynaya oynaya sıkılıp sonra kendileri yemege basliyorlar. ve ozellikle sizle ayni anda oturup yemeleri onemli.

Yok koraya veriyorum herseyi yiyor ama tabaklan sulu yemek falan veremiyorum yoksa koftesini patatesini makarnasini bazen tavada yumurtasini hep kendi yiyor ama bi corba olsun sulu bi yemek olsun ozaman vermiyorum hele oyle meyve abur cubur ayakta goturuyor findik fistik bile yiyor o olaylardan sonra veremem diyordum ama artik bilinclendi ve o olayi hatirliyor surekli soluyor kutayada veriyorum kutayin ki de kensi problemi iste vermesem anlarimda kusma sikintimiz vardi ya bizim o yuzden ogrenemdi simdi taneli bisey yesin yutamiyor zorlaniyor yoksa onada hedmrseyi veriyorum mesela pilavi yogurtla veriyorum lop lop yiyor cigneye cigneye hatta tek verim kusturuyor kendi ole bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…