Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim izler gecer diye tahmin ediyorum, suan hasta degilse hava durumuna gore giydirip disari azda olsa cikarabilirsiniz..
Acil sifalar, guzel haberler

bu cuma görmek istediğim kilo:)
Hadi hayirlisi...

Gunaydin kizlar bikac gundur sizlere yeterince vakit ayiramadim kusura bakmayin gece uykusuzluklari gunduz yogunlugu ara ara girdimsede cok muhabbetlere katilamadim malesef herkes iyi mi bugun bi gecmis yapmayi dusunuyorun menulerinize falan bi bakim neler yapmissiniz oklavalik bi durum varmi goz atim uykusuz bir gune uyandim bugun yine uyumuyorlar gunduz nekadar yorarsam yorim gece banamisin demiyorlar saat basi yarim saat te bir uyaniyorlar ,bugunlerde gecicek biliyorum hep bole gitmicek sabir diyorum
Sabah kayinvalidem kahvalti yapti gitti simdi ortaligi toplamaya giricem
Esim gripti galiba ufaga sonrada buyuge bulasti gibi ben birde menumu paylasim dunku

PAZARTESI MENUM
Sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1kk ezine peynir
2 dilim tambugday ekmegi

Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi

Oglen 15 30
2 corba kasigi zeytinyagli pirasa
2 kepce ezogrlin corba

Aksam 17.30
1 tabak kremali makarna

Su 1.5 litre
Spor
Mutfak gunluk 2 saatimi aliyor
120 dk 240 puan
15 dk leslie 45 puan
50 mekik 100 puan
500 ip 1000 puan
Toplam 1385 puan

Kızlar günaydınnnn Kaç gündür yokum ara ara baktım ama aktif olamadım yoğunluktan eşim eğitime gitti annemle biz kaldık ve geç bahar temizliği yapıyoruz i. Her yer her yerde alt üst baza takımlar kıyafetler el atmadığımız yer kalmadı Bir yandan da okula ve kursa gitmeye çalışıyorum son birkaç günün bombasııı eşimin ailesi gelecekmiş evlendikten sonra ilk kez bize

Canım menün spor çok güzel bence.. ALLAH yardımcın olsun ya çok zor oluyor.. yan yana olsak arada yardım etmeye uğrardım sana . İnsan evlendikten sonra saha iyi anlıyor bu yorgunlukları

kaç yıllık evlisiniz?
ilk kezmi geliyor

Benim Geri donmeye niyetim yok canimcim, sen de aklindan cikar Geri donus yok
Zaten burda bulundugum surece geri donmem biraz zor senin oklavalarin ozgenin cezalari beni eritirsiniz heleki su yaris psikolajisi varya beni sakat birakcak
Ekim13 menum
Sabah 8
2 yumurta, ceyrek avacado , domates, salatalik,10 zeytin

Ara neskahve

Oglen 2
Salata , tavuk but ,3 yk bulgur

Aksam5
Tavuklu salata , 1 kase yogurt
Su2.5 lt

Spor
Mekik 100
Dans15dk
Ip400
Squat50
Toplam1145
Yawrukush
Ben bu menuye yorum yapmistim zaten heryerde karsima cikoyorsun kanadalı
Aaaa kimi azarlamisim ben kalori yuzunden sen kanadali35 le beni karistirdin zaar o kiziyordu zeytinyagi kalorisine
Çok zor çok iki çocuk da ayak isteyince berbat oluyor ikisi de isteyince bi tane de babalarının ayağına veriyordum ben. Sen de öyle yap yoksa pertin daha çok çıkar. Sen bu sene en azından büyüğe unuttur.
Malesef canim esim bi trafik kazasi gecirdi ve bacaginda platin var ona bu yuku veremem o yuzden ikiside bana bakiyor ve gitgide buyuyorlar agirlasiyorlar
Esininde ole beslenmesi senin icin buyuk sans biz dort kisiyiz evde 4 ayri menu cikariyorum evde malesef ki
Bir umudum vardi onuda seb aldin kuzu
Biliyorum canim dunyaya geldikleri gun bizim rahatimiz bitti zaten canlari sagolsun bugun kayinvalidem bizde kaldi sabah kucuk uyaninca almis altini ustunu degismis oyalamis onu dusunmeden yattim tamam uyandim ama yarim saat daha uzanabildim en azindan ama gece yine felaketti buyukte grip oldu yine valla keske kayinvalide benle yasasaydi diye bi ic gecirmedim degil yani
Ooo muhabbet koyuydu diyorsun, obur eltiyi mi cekistirdiniz yoksa :)
Iyi uykular canim...
Valla cekistirmedik desek yalan olur kisisel bi sorunu yok kimsenin bende dahil sadece cocugu buyutme tarzi hep benim cocugum duygusu konusuldu genelde herkes benim gibi dusunuyormus bu arada sanki bu dunyada tek o cocuk buyutuyor tek onun cocugu var

dün akşam yemegi fazla yemedim canim istemedi çok yogunum...
bu sabah da geç kaliyordum baktım 7:30
anaaaaa
hoop yataktan firladim...
üst baş giy çik...
koşa koşa dolmuşa yetiş bin.. tam işe yetiştim sayılır oh mübarek
altınbaşak kinoali krakter yedim. su içiyorum bol bol.
ay hiç halim yok kahve içsem iyi olucak.;
işlerim de yoğun...
bitirme çabasindayim..

dün akşam yemegi fazla yemedim canim istemedi çok yorgunum... biraz uyumuşum kalktım..
film izledik eşimle.. alita: savaş melegi.. çok güzeldi.. tavsiye ederim:)
bu sabah da geç kaliyordum baktım 7:30
anaaaaa
hoop yataktan firladim...
üst baş giy çik...
koşa koşa dolmuşa yetiş bin.. tam işe yetiştim sayılır oh mübarek
altınbaşak kinoali krakter yedim. su içiyorum bol bol.
ay hiç halim yok kahve içsem iyi olucak.;
işlerim de yoğun...
bitirme çabasindayim..

Dahlia_ bende 2. Cocuktan sonra daha soyle sicak bir kahve yada cay keyfi yapamadim. Hep diken ustunde gibiyim ☺

Ben ilk çocuktan öyleyim ikinciyi düşünemiyorum bile geçen gün bitik durumdaydım, çocuğa bakıp eşime diyorum ki, yutabilsem yutardım bunu tekrar karnımda olsun bu nedir karnımda olması yanımda olmasından daha kolaymış, bir doğsa da ağrılarım bitse diye düşünürken şu halime bak
Yorgunluktan, uykusuzluktan saçma sapan cümleler kurar oldum artık

Canım menün spor çok güzel bence.. ALLAH yardımcın olsun ya çok zor oluyor.. yan yana olsak arada yardım etmeye uğrardım sana . İnsan evlendikten sonra saha iyi anlıyor bu yorgunlukları
Ayyy canim ne guzel bi yuregin var senin ole allah razi olsun dusunmen solemen yeter bu grup gercekten insanlara hala iyi insanlarinda vicdanli insanlarinda oldugunu gosteriyor bana keske yakin olsak yardim icin olmasada oturur 2 kahve icer iki lafin belini kirardik

Teşekkür ler kaptan yavaş yavaş kendime geliyorum. Kendime hedef belirledim. Bakalim ise yarayacak mi.

Ooo çookk kolay gelsin hem temizlikte hem misafirlerle

Bu arada bu aralar fazla girememin baska bi sebebi de oglum telefonuma dadandimasallah ben ne zaman elime alsam anne boya yapcam ver anne film izlicem ver nezaman buyudude bunlari ogrendi bilmiyorum onun yaninda almamaya calisiyorum ki teli alismasin diye

Yakın olsak bence kilo vermek yerine alırdıkk

En doğrusu..
Hiç sevmiyorum çocukların telefonla oynamasını.. Onlara da zarar hem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…