Canim izler gecer diye tahmin ediyorum, suan hasta degilse hava durumuna gore giydirip disari azda olsa cikarabilirsiniz..eh işte zamani kaliteli degil bu aralar..
kızım iyi çok şükür..
soğuk şeyler veremiyoruz.
dişariya çikartamiyoruz...
babaannesi 5 dk balkona çikartiyor.
hasta olunca ilaç kullanamiyor antibiyotik verdik ısılık oldu. geçmedi izi kaldi
25 ekimde doktora götürcez bakalım
Hadi hayirlisi...bu cuma görmek istediğim kilo:)
Canım menün spor çok güzel bence.. ALLAH yardımcın olsun ya çok zor oluyor.. yan yana olsak arada yardım etmeye uğrardım sana . İnsan evlendikten sonra saha iyi anlıyor bu yorgunluklarıGunaydin kizlar bikac gundur sizlere yeterince vakit ayiramadim kusura bakmayin gece uykusuzluklari gunduz yogunlugu ara ara girdimsede cok muhabbetlere katilamadim malesef herkes iyi mi bugun bi gecmis yapmayi dusunuyorun menulerinize falan bi bakim neler yapmissinizoklavalik bi durum varmi goz atim uykusuz bir gune uyandim bugun yine uyumuyorlar gunduz nekadar yorarsam yorim gece banamisin demiyorlar saat basi yarim saat te bir uyaniyorlar ,bugunlerde gecicek biliyorum hep bole gitmicek sabir diyorum
Sabah kayinvalidem kahvalti yapti gitti simdi ortaligi toplamaya giricem
Esim gripti galiba ufaga sonrada buyuge bulasti gibi ben birde menumu paylasim dunku
PAZARTESI MENUM
Sabah 10.30
1 yumurtadan menemen
1kk ezine peynir
2 dilim tambugday ekmegi
Ara 12.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15 30
2 corba kasigi zeytinyagli pirasa
2 kepce ezogrlin corba
Aksam 17.30
1 tabak kremali makarna
Su 1.5 litre
Spor
Mutfak gunluk 2 saatimi aliyor
120 dk 240 puan
15 dk leslie 45 puan
50 mekik 100 puan
500 ip 1000 puan
Toplam 1385 puan
kaç yıllık evlisiniz?Kızlar günaydınnnn ☀Kaç gündür yokum ara ara baktım ama aktif olamadım yoğunluktaneşim eğitime gitti annemle biz kaldık ve geç bahar temizliği yapıyoruz i. Her yer her yerde alt üst baza takımlar kıyafetler el atmadığımız yer kalmadı Bir yandan da okula ve kursa gitmeye çalışıyorum son birkaç günün bombasııı eşimin ailesi gelecekmiş evlendikten sonra ilk kez bize
Zaten burda bulundugum surece geri donmem biraz zor senin oklavalarin ozgenin cezalari beni eritirsiniz heleki su yaris psikolajisi varya beni sakat birakcakBenim Geri donmeye niyetim yok canimcim, sen de aklindan cikar Geri donus yok
Ben bu menuye yorum yapmistim zaten heryerde karsima cikoyorsun kanadalıEkim13 menum
Sabah 8
2 yumurta, ceyrek avacado , domates, salatalik,10 zeytin
Ara neskahve
Oglen 2
Salata , tavuk but ,3 yk bulgur
Aksam5
Tavuklu salata , 1 kase yogurt
Su2.5 lt
Spor
Mekik 100
Dans15dk
Ip400
Squat50
Toplam1145
Yawrukush
Aaaa kimi azarlamisim ben kalori yuzunden senŞekerim kalori hesabı yapmıyorum. Her çeşit yağ en sevdiğim enerji kaynağıo kalori azarlarını düşük kalori diyeti yapanlara söylesin kozmo kaptanım. Benim menümde şeker görürseniz o zaman beni yerden yere furun anacım
Malesef canim esim bi trafik kazasi gecirdi ve bacaginda platin var ona bu yuku veremem o yuzden ikiside bana bakiyor ve gitgide buyuyorlar agirlasiyorlarÇok zor çok iki çocuk da ayak isteyince berbat oluyor ikisi de isteyince bi tane de babalarının ayağına veriyordum ben. Sen de öyle yap yoksa pertin daha çok çıkar. Sen bu sene en azından büyüğe unuttur.
Esininde ole beslenmesi senin icin buyuk sans biz dort kisiyiz evde 4 ayri menu cikariyorum evde malesef kiDevam canım. Evet tek öğün çok rahat oldu bana ya. Hele haftasonları yemek hazırlamak kaldırmak baya vaktimi alıyormuş. Çocukların yemini suyunu koyuyorum sadece süper. Adamın yemeği ile uğraşmamak çok iyiymiş. Bu arada babaları da tek öğün keto diyette o yüzden hiç zorlanmıyorum.
Bir umudum vardi onuda seb aldin kuzuUykusuzluk bir yerden sonra dayanılmaz oluyor. Biraz rahatlatacak kimse yok mu yakınında. Gerçekten çok zor o kadar iyi anlıyorum ki seni. Yaşı birbirine yakın çocuk büyütmek çok zor. Arkadaş geçecek yazmış ama evet bunlar geçiyor başkaları başlıyor. Bak bire başladık ikisinin de dertleri farklı beynimiz cılk oldu bu hafta.
Valla cekistirmedik desek yalan olur kisisel bi sorunu yok kimsenin bende dahil sadece cocugu buyutme tarzi hep benim cocugum duygusu konusuldu genelde herkes benim gibi dusunuyormus bu arada sanki bu dunyada tek o cocuk buyutuyor tek onun cocugu varOoo muhabbet koyuydu diyorsun, obur eltiyi mi cekistirdiniz yoksa :)
Iyi uykular canim...
Dahlia_ bende 2. Cocuktan sonra daha soyle sicak bir kahve yada cay keyfi yapamadim. Hep diken ustunde gibiyim ☺
Ayyy canim ne guzel bi yuregin var senin ole allah razi olsun dusunmen solemen yeter bu grup gercekten insanlara hala iyi insanlarinda vicdanli insanlarinda oldugunu gosteriyor bana keske yakin olsak yardim icin olmasada oturur 2 kahve icer iki lafin belini kirardikCanım menün spor çok güzel bence.. ALLAH yardımcın olsun ya çok zor oluyor.. yan yana olsak arada yardım etmeye uğrardım sana . İnsan evlendikten sonra saha iyi anlıyor bu yorgunlukları
Teşekkür ler kaptan yavaş yavaş kendime geliyorum. Kendime hedef belirledim. Bakalim ise yarayacak mi.@Metem canim sen gayet azimlisin, menulerini yaziyorsun, liste disinda bizimle devam et olur mu?
Dahlia_ nasil oldun canim?
Kozmogirl17 yesermissin gulum hayirli olsun..
@Akrrep kabizlik sorunu gecti mi canim?
@MigiMadid yok hakkaten nerede ki?
@DeryaOnDiet , @Harpy , @haeshin , @KarKralicesi ,tomrs , @Huzurvermeyolunda , Ucyuzbesyuz , Melegimkorusun , @Falanfilannnn nasilsiniz kizlar?
@Gonulmeyvesi eksi gelmis, 60lar gelmis harika canim :)
madamesnow dugununuz nasil gecti, annenler nasil canim?
@fmad ses ver bir canisi...
@Konus dinliyorum menulerini yaziyorsun cok seviniyorum :)
@Sibal57 tatil nasil gidiyor canim?
kanadali35 mezun olmak nasil ozlemcim?
@Derya_the_queen ozledikkkk :)
@besive arayi cok acma, ozletme kuzum...
Kızlar günaydınnnn ☀Kaç gündür yokum ara ara baktım ama aktif olamadım yoğunluktaneşim eğitime gitti annemle biz kaldık ve geç bahar temizliği yapıyoruz i. Her yer her yerde alt üst baza takımlar kıyafetler el atmadığımız yer kalmadı Bir yandan da okula ve kursa gitmeye çalışıyorum son birkaç günün bombasııı eşimin ailesi gelecekmiş evlendikten sonra ilk kez bize
Ayyy canim ne guzel bi yuregin var senin ole allah razi olsun dusunmen solemen yeter bu grup gercekten insanlara hala iyi insanlarinda vicdanli insanlarinda oldugunu gosteriyor bana keske yakin olsak yardim icin olmasada oturur 2 kahve icer iki lafin belini kirardik
Ayy bencede o kahveler caylar bos gitmezdi tabiYakın olsak bence kilo vermek yerine alırdıkk
Bu arada bu aralar fazla girememin baska bi sebebi de oglum telefonuma dadandimasallah ben ne zaman elime alsam anne boya yapcam ver anne film izlicem ver nezaman buyudude bunlari ogrendi bilmiyorum onun yaninda almamaya calisiyorum ki teli alismasin diye
Sen benden cok yasican ayni sorulari bende sorucaktim simdi akovserin yorumunu gorunce ona yazdim migim benden once davrqnmiskaç yıllık evlisiniz?
ilk kezmi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?